- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.101
Emzirmek için aldım yatağıma. Biraz tembellik ediyorum o konudaGecmis olsun canim bisey olmamistir korkmakendi yataginda Neden yatmiyor?
Anladim canim korkma bisey olmamistirEmzirmek için aldım yatağıma. Biraz tembellik ediyorum o konuda
Niye kendi yatagina yatirmiyon cnmBizimde başımıza geldi bu durum ogunden beri ben oglumla yer minderlerinde onun odasında yatıyorum. Allah korusun birseyi yoktur insallah bence oyalamaya calış biraz daha. Morarma falan varmi nasl dustu gorebildnmi
Mezunlar, daha dogrusu kilosunu korumak istiyenler yok cnm :)Bi Ben fazla geldim herhalde listeye
Oo bu hafta kapisiyoruz o zaman prenses sen benAlmila sen hemen benim arkamdasin listede prensesle
Cok verecem diye acele etme cnm
Birde U UcanSupurgeBi Ben fazla geldim herhalde listeye
Emzirmek için aldım uyumuşum. Emeklemeye başladı. Gidip düşmüş yavrumNiye kendi yatagina yatirmiyon cnm
Küstüm Ben sana
İnsallah canımgelen geciyor arkadas bu nedir yahu
bizim derdimiz bizle degil canim. Ama olan bize oluyor. Simdi bunu farkettigine gore eksiler bol bol gelecek canim
eline saglik canim
kizlarrr hepiniziiii tebrik ediyorum canlarrrr
eline saglik canim. Gule gule yiyin.
Haklisin firin mahfoluyor bunlari yaparken
@Lusi canim bireysel derecede 1. Olmussun tebrik ederimmmm
ben bu sefer listeye girersem izin hakkimda yok sanirim.listeye girmeden izin dusunen ben
oyy uzaktan cok tatli. Birliktemi yatiyorsunuz canim
sabirsizlikla bekliyorun fotonu
Allahik yerim ben onun o gozlerini
Kacta uyudunuz gece peki
Kas gevşeltici falan sür canım feci ağrıyor öyleGünaydın arkadaşlar bana yine yollar var bugün hazirlaniyim 10 da çıkacağım yola.
Bir de yastiktan kaymisim boynum tutulmuş cok ağrıyor. Neyse söylemeyeceğim cok şükür halimize.
Mutlu haftasonlari
Aynen öyle canım ya inşallahBen de ayni seyleri düşünüyorum canim bi gun kalktim tartida 120li biseyler gördüm çok üzüldüm ve kaygilandim yerken bunlari hic dusunmuyordum.
İnsallah artik ikili rakamlara ineriz
Kolay gelsin canımÇamaşırları asacagim kizcem uyandı ona kahvaltı hazirliycam sonra başlasın temizlik
Bu hafta kapı cam mutfak dolabı gibi ince temizlik işlerim var gün gün sırayla yapacağım
Off Rabbim muhafaza etsin uyutmamaya çalış canımYatağımız çok yüksek ve kızım sabah bi içim geçmiş eşim de yataktan kalkmış bu arayı bahane edip yataktan düştü. Çok kötü oldum ya. Bi şeyi yok gibi görünüyor ama 2 saat uyutmayım diyorum da. 1 saat oldu uyumak istiyor
Acıķmdım canım yani her zamanki gibiAriyet olsun canim aman diyim yoksunluk durumuna sokma vücudu arada sasirt
Cok güzel menu canim cok begendim afiyet olsun
Canim menün guzel nacizane tavsiyem iki ara ogun yapiyorsan birinde meyve olsun digerinde ayran leblebi vs tarzi biseyler olsun daha saglikli olur
Canim aksam meyvelerin azaldi ya da kalmadi birkac gundur MaşaAllah sana ☺
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim fanta asure bir arada ama erken saat sikinti olmaz
Canim ara iki meyve yerine birinde ayran leblebi vs tarzi biseyler olsa daha iyi olur
Afiyet olsun canim cok az ama avikmadiysan güzel
Browni kek asure fanta cok gorunuyor canim iyi ki spor bakani oldun yakarsin artik
Afiyet olsun canim guzel menü
Canim iki kase asure yemekle felaket olmuyor bencebir kase olsa gayet guzel olacakti sporun da var
I
Ii8anim biskuvili lokum kavun karpuz 3 dilim baklava goze biraz fazla geliyor ama toparlarsin bugün tatli yeme
2 sene önce falan gördümkadinlarin genelde 5 kilo fazlasi hep vardir :)) keşke benimde öyle olsa
spor bakanlığın hayirli olsun cnm
eline saglik cnm
Arkamda 2 güçlü rakibim var, gecmelerine izin vermemem lazim
ilk defami 100 ü gördün cnm
insallah istikrarli devam ederim cnm
özürlük bisey yok bitanem ayrica huzursuzlukda yok :)) bu haftada böyle olsun, dunyanin sonu degil ya
haftaya iyi bi yuzdeyle telafi edersin canikom
ellerine saglik menü bakanim
senin ilaclar ne zaman bitiyor tatlicim
Iyi yolculuklar cnm
Gecmis olsun bu arada
Krem sürüp sicak tutarsan iyi gelir
Bide hafif hafif esnetmeye calis
Oğlum sebze dolmasi istedi. İç harcına kıyma ve sebze de ekliyorum bolca .2 tane yesem yanina da türlü nasıl olurBen daha kahve keyfiyle pinekliyorum :)))
Bi sürü iş var, hangisini yapsam diye düşünüyorum
Bugünkü yemek planlarniz ne kizlar
Ben daha karar vermedim
İnşallah bişey olmamıştır canım iyi minder varmış .Göremedim ama çok sert düştü o sese sıçrayıp uyandım. Babası mutfaktan duyup koştu ki mutfak ve bizim oda birbirine en uzak iki yer. Yere dün Kv söyleyince İnce minder sermiştim belki o birazcık hafifletmiştir ama ne kadar azaltır bilmiyorum. Sanırım ben kızımdan çok ağladım
Bende senle aynı fikirdeyimEvet ufak ufak olursa kimse günü sporsuz kapatmamış olur. Öbür türlü 1 saat 2 saat gözde büyüyor
Kesin olan süre olabilir. O sürede listedeki sana uygun değilse başka bi şey yap seçeneği olabilirHandandandan @Pnrrr-20
Bi gün free ve sorumsuz takılmak istiyorum
Nasil yapiyorsun onu canim?Oğlum sebze dolmasi istedi. İç harcına kıyma ve sebze de ekliyorum bolca .2 tane yesem yanina da türlü nasıl olur
Afiyet olsun canim Birde rahatlatiyor en güzeli oKahvaltimi yaptım şimdi 9lu çaydan icicem..Ben bu bitki çaylarının müthiş faydasını görüyorum kesinlikle hayatımızın bir parçası haline getirirsek korumada çok işimize yarıyacak
yuruyusten geldim kuzum sıkıysa yakala
Benre kahvaltiyi yaptim kahve keyfi yapiyorumBen daha kahve keyfiyle pinekliyorum :)))
Ben daha karar vermedim
Ay maşallah ben daha kendime gelemedim kizyuruyusten geldim kuzum sıkıysa yakala
erken yatiorum canim 12 de oyizden 7 dedimmi gozler acilio benimAy maşallah ben daha kendime gelemedim kiz
tekrar test yapilacak falan diyen olmadi canim. İlaclar bitip kendinde iyiysen tamam heralde.Tşk ederim canım
Sen nasılsın kaç gün sonra test yenilenecek canım
gecmis olsun canim. Yoktur bisey korkma. Benimkide bugun uyku haliyle kafasini duvara vurmus sesine uyandim sukur sislik falan yok. Bebekleri melekler korur insYatağımız çok yüksek ve kızım sabah bi içim geçmiş eşim de yataktan kalkmış bu arayı bahane edip yataktan düştü. Çok kötü oldum ya. Bi şeyi yok gibi görünüyor ama 2 saat uyutmayım diyorum da. 1 saat oldu uyumak istiyor
bitti abla ilaclar 5 gunluktu zatensenin ilaclar ne zaman bitiyor tatlicim
Kurbandan kalan kaburga kemikleri vardi onlari kaynatacagim ben bugun abla. Etlerini yeriz suyunuda kucuk kucuk dolaba koyarim yemeklere corbalara.Ben daha kahve keyfiyle pinekliyorum :)))
Ben daha karar vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?