Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizimde başımıza geldi bu durum ogunden beri ben oglumla yer minderlerinde onun odasında yatıyorum. Allah korusun birseyi yoktur insallah bence oyalamaya calış biraz daha. Morarma falan varmi nasl dustu gorebildnmi
Niye kendi yatagina yatirmiyon cnm

Almila sen hemen benim arkamdasin listede prensesle
Cok verecem diye acele etme cnm
Oo bu hafta kapisiyoruz o zaman prenses sen ben
Senin o araliga gelemem ama yaklasirim
Rekabeti severim canim 3 haftaya yanindayim insallah bence sen simdiden kacmaya basla

İnsallah canım

Günaydın arkadaşlar bana yine yollar var bugün hazirlaniyim 10 da çıkacağım yola.
Bir de yastiktan kaymisim boynum tutulmuş cok ağrıyor. Neyse söylemeyeceğim cok şükür halimize.
Mutlu haftasonlari
Kas gevşeltici falan sür canım feci ağrıyor öyle
Ben de ayni seyleri düşünüyorum canim bi gun kalktim tartida 120li biseyler gördüm çok üzüldüm ve kaygilandim yerken bunlari hic dusunmuyordum.
İnsallah artik ikili rakamlara ineriz
Aynen öyle canım ya inşallah
Çamaşırları asacagim kizcem uyandı ona kahvaltı hazirliycam sonra başlasın temizlik
Bu hafta kapı cam mutfak dolabı gibi ince temizlik işlerim var gün gün sırayla yapacağım
Kolay gelsin canım
Off Rabbim muhafaza etsin uyutmamaya çalış canım
Acıķmdım canım yani her zamanki gibi
2 sene önce falan gördüm
Ben daha kahve keyfiyle pinekliyorum :)))
Bi sürü iş var, hangisini yapsam diye düşünüyorum

Bugünkü yemek planlarniz ne kizlar
Ben daha karar vermedim
Oğlum sebze dolmasi istedi. İç harcına kıyma ve sebze de ekliyorum bolca .2 tane yesem yanina da türlü nasıl olur
İnşallah bişey olmamıştır canım iyi minder varmış .

Bende senle aynı fikirdeyim cuma artık bı dizimizde var akşamda hiç bir şey yapmadan çay cekirdek yapmak istiyorum kaptanım bu işi şöyle yapabilirmiyiz mesala o hafta 1 kilo üstü veren cuma günü serbest ona veya ertesi gün tartıya o bir gün yansimiycak şekilde beslenme ve sporla geçirme garantili gibi Handandandan

Kahvaltimi yaptım şimdi 9lu çaydan icicem..Ben bu bitki çaylarının müthiş faydasını görüyorum kesinlikle hayatımızın bir parçası haline getirirsek korumada çok işimize yarıyacak
Afiyet olsun canim Birde rahatlatiyor en güzeli o

Ben daha karar vermedim
Benre kahvaltiyi yaptim kahve keyfi yapiyorum
Bende karar veremedim dundrn kiymali patlican vardi o biraz yagli onu yiyemem yaninada mis gibi bezelyeli pirinc pilav yaptim onuda yiyemem
Banada yogurtlu kabak gorunuyor galiba

Tşk ederim canım

Sen nasılsın kaç gün sonra test yenilenecek canım
tekrar test yapilacak falan diyen olmadi canim. İlaclar bitip kendinde iyiysen tamam heralde.
Bizde iyiyiz sukur . halsizlikde gunden gune azaliyor
gecmis olsun canim. Yoktur bisey korkma. Benimkide bugun uyku haliyle kafasini duvara vurmus sesine uyandim sukur sislik falan yok. Bebekleri melekler korur ins
senin ilaclar ne zaman bitiyor tatlicim
bitti abla ilaclar 5 gunluktu zaten

Ben daha karar vermedim
Kurbandan kalan kaburga kemikleri vardi onlari kaynatacagim ben bugun abla. Etlerini yeriz suyunuda kucuk kucuk dolaba koyarim yemeklere corbalara.
Sen karar verebildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…