Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.121
Zehirli toz bişey olsa belki fayda eder canımKizlar daha once yazmistim buraya
Evde fare tikirtilari geliyor diye bir ara ses kesildiydi simdide yatak odama dadandi
Sabaha kadar uyutmadi birseyler kemiriyor sanki
Sabah uyandim mutfaga girdim mini firinin altinda bisey tikirdadi fare gibi bisey görmemle onumden kacmasi bir oldu ilk defa gordum dondum kaldim
Balkonun kapisini actim gitsin diye ama tezgahin aralığından kacmis yaklasamadim o araligida kapattim mutfak dezgahinida sabunla yikadim
Kapan kurdum ise yaramadi yapiskan koydum ise yaramadi nane yagi kullandim sesi kesildiydi nane kokusuna gelmezmis
Nane yagi almayi dusunuyorum ama oda gecici cozum
Uff hem midem bulaniyo hem korkuyom onumden kaçışı hala gozumun onunde
Ayy korkunç canım evlerden ırak bahçeli mi eviniz nereden geliyor ?Kizlar daha once yazmistim buraya
Evde fare tikirtilari geliyor diye bir ara ses kesildiydi simdide yatak odama dadandi
Sabah uyandim mutfaga girdim mini firinin altinda bisey tikirdadi fare gibi bisey görmemle onumden kacmasi bir oldu ilk defa gordum dondum kaldim
Balkonun kapisini actim gitsin diye ama tezgahin aralığından kacmis yaklasamadim o araligida kapattim mutfak dezgahinida sabunla yikadim
Kapan kurdum ise yaramadi yapiskan koydum ise yaramadi nane yagi kullandim sesi kesildiydi nane kokusuna gelmezmis
Off cok pis bir hayvan yaa.Kizlar daha once yazmistim buraya
Oo canim baua eksidesin ozaman bende gecen hagta fdikkat edemedim bu hafta daha dikkatli olacam rakibem baya dişlierken yatiorum canim 12 de oyizden 7 dedimmi gozler acilio benimspordan sonra ac karnina tartildim inanamadm cuma gununu sabirsizlikla bekliom simdi tok halimle dunku kilomdayim
Rakibin değişmiş canım hayırdır önceki haftaki rakibine ne oldu
nerden geliyo acaba.annemler apartmanin en ust katinda oturuyordu onlarada girmisti nasil girer diye dusunduk dusunduk en sonunda kovalarken dogalgazin evin dis kapisinin alt yanindan cikan bi borusu var kücük altta acikligi varmis sıvamamislar orayi ordan giriyomus megerse.bi daha hic sorun yasamadilar.en iyi cozum onu yakalayip atmak sonrada giris yerini tespit etmekKizlar daha once yazmistim buraya
rakiple amacimiz zayiflamak olursa boyle rakibe can kurbanOo canim baua eksidesin ozaman bende gecen hagta fdikkat edemedim bu hafta daha dikkatli olacam rakibem baya dişli
Haftaya cocuklari okula birakinca bende yuruyus yapmayi dusunuyorum sabah yuruyusu guzel oluyor insanin ici ferahliyor
Fazla yağlar kolesterolünü yükseltmiştir, ondandır sıcak basmasıbenim artiyla girebilme zamanim geldimiki.
Bana bi sicak basti
Yok canim ucuncu kat mutfak dezgahinin altindan geliyor bulasik makinasi baglantisivyapmak icin orayi acmistik en alt zeminden bugun yuz yuze geldikbilk defa dondum kaldim 1 aydir sesini duyuyordum ufff ya heryeri kapattim inşallah gelmez bi dahaAyy korkunç canım evlerden ırak bahçeli mi eviniz nereden geliyor ?
Benim evde bir tane galiba canim odada ses yapan fare mutfaga gecmis mini firinin altina bakamam bi dahaOff cok pis bir hayvan yaa.
Bi sekilde kokunu kurutman lazim canim.
Gectigini gordugun yerlere yapiskan koymayi bir daha dene. Gezindigi yerler genelde ayni oluyor. Benim eski eve ilk tasindigim sene yapiskanla aile fertlerini tek tek yakalamistim. 3 yavru 1 anne ve bir baba
Aralarına dağlar girdi, zor yakalar artık onuRakibin değişmiş canım hayırdır önceki haftaki rakibine ne oldu
Nohut + salata+ yoğurt abloşum hafta içi şişkinlik yapmasın diye haftasonunu bekliyorumBen daha kahve keyfiyle pinekliyorum :)))
Bi sürü iş var, hangisini yapsam diye düşünüyorum
Bugünkü yemek planlarniz ne kizlar
Ben daha karar vermedim
Sıradağlar toroslarAralarına dağlar girdi, zor yakalar artık onu
Allah yardımcın olsun canımKizlar daha once yazmistim buraya
Cocuklar icin zararli canim artik fare zehiride acik satilmiyor cocuklar icin tehlike oluşturduğundan folyo gibi bisey icinde oluyor onuda arastirdim ama oldurmek istemiyorumZehirli toz bişey olsa belki fayda eder canım
Geçmiş olsun canım kafatası çok sağlam bir yapı içini ferah tut ama tedbiri elden bırakma.Göremedim ama çok sert düştü o sese sıçrayıp uyandım. Babası mutfaktan duyup koştu ki mutfak ve bizim oda birbirine en uzak iki yer. Yere dün Kv söyleyince İnce minder sermiştim belki o birazcık hafifletmiştir ama ne kadar azaltır bilmiyorum. Sanırım ben kızımdan çok ağladım
Seve seve rakibemrakiple amacimiz zayiflamak olursa boyle rakibe can kurbansevgiyle kapisiriz
Geçmiş olsun canım, yataktan düşmeyen çocuk olmaz merak etme, biraz daha dikkatli ol sadeceEmzirmek için aldım yatağıma. Biraz tembellik ediyorum o konuda
Sagol canim benim ya napacam bilmiyom kapanda yapiskanda ise yaramadi nane yagi alacamAllah yardımcın olsun canım
Hiçbir çözüm önerim yok maalesef
Bence eşin çözsün bu sorunu
Oda başkasıyla rakip olmuşRakibin değişmiş canım hayırdır önceki haftaki rakibine ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?