Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen katiliyorm cnm niranla bir goruseym bende boyle birsey yapalm ufak seyler olursa hem teşvik edici olur zamanla artirilabillir, kendim icinde gecerli gozumde cok buyutuyorm cocuk var vs diye hic spor yapmiyorum bunun degismesi lazım

Ozaman puani yuksektir en fazla 4 mu vardi 4le carp yada bir bak anasayfa hangi spora eş deger gibi diye

Yeniden görevi devralmissin hayırlı olsun canım
Sagol canim :)

Liste ve strateji yenilenmiş aralar uzamış. İnş daha hızlı vermene yarar. Ancak bu hafta yaptığın yüzme sana gelecek cuma çok iyi gelecek görürsün
Liste degismedi aslinda canim izin haftasi ve yollara özel konustuk diyetistenimle.
İnsallah ise yarar canim :)

Günaydın arkadaşlar bana yine yollar var bugün hazirlaniyim 10 da çıkacağım yola.
Bir de yastiktan kaymisim boynum tutulmuş cok ağrıyor. Neyse söylemeyeceğim cok şükür halimize.
Mutlu haftasonlari
Günaydın canım ❤
Yolun açık olsun ağrı kesici krem varsa surseydin çok agrir öyle

Canim mantik çok güzel boyle birsey olsun ama coktan secmeli olsun.
şöyle demek istiyorum 5 günlük her gun icin hafif basit biseyler koyulsun isteyen onlardan yapsin isteyen kendi sporlarini yapsın oyle daha iyi olur çünkü ben mesela ip atlayamam bu kiloda pazartesi ip gunuyse ben onun yerine kendi egzersizimi yapabileyim 20 dk vs. Sali leslie mesela o bana uygunsa onu yapayim secmeliden kastim bu.
Ve haftada en az dört gün spor yapilsin mesela oyle seyler de olabilir Pnrrr-12

Kahvaltimi yapıyorum kızım uyuyor
kv geçen memleketten koli göndermişti lahanalar duruyordu şimdi hasliyorum temizlik sonrasında saracağım akşama
kolay gelsin canim
Günaydın arkadaşlar bana yine yollar var bugün hazirlaniyim 10 da çıkacağım yola.
Bir de yastiktan kaymisim boynum tutulmuş cok ağrıyor. Neyse söylemeyeceğim cok şükür halimize.
Mutlu haftasonlari
hayirli yolculuklar canim..
Kolay gelsin
Ucmelekannesi
Benimde Handandandan Gecmem lazim kronoloji tablosunda o yüzden bu hafta cok dişli bi rakibim var bak sabah ekmek bilem yemedim düşün
gazan mubarek olsun canim.
Handandandan da disli rakiptir. Sende masallah azimlisin bakalim sonuc ne olacak

Hala kendime inanamıyorum neden 100 kilolara geldim sonra da geçtimkendimle ne derdim vardı.
Ben de ayni seyleri düşünüyorum canim bi gun kalktim tartida 120li biseyler gördüm çok üzüldüm ve kaygilandim yerken bunlari hic dusunmuyordum.
İnsallah artik ikili rakamlara ineriz

İyi geceler canım aldığım karar takımda huzursuzluğa sebep olduğu için üzüldüm gerçekten
Ne huzursuzluğu canım ya
Üzülmeni gerektirecek birseyde yok biz kendimizi biliyoruz zaten konu kapandi
Menunumuzu yazıyoruz cumada olsa catlayana kadar yesekte bak ben yazdım

Diziye gelince bende izliyorum
Eşim uyudugu halde aglayamadim sürekli yutkundum gözlerim doldu
bütün çocuklar esit sartlarda büyüse keşke...

Fikirleriniz çok güzel kızlar
Bunları Pnrrr-12 ile birlikte planlı hale getirip uygulamaya başlayabiliriz

Kahvaltimi yapıyorum kızım uyuyor
kv geçen memleketten koli göndermişti lahanalar duruyordu şimdi hasliyorum temizlik sonrasında saracağım akşama
Kolay gelsin cnm
Mutlu haftasonlari
Gunaydn cnm kas gevsetici falanda iyi gelebillir. Cocukla bende genelde nasl yattigm belli degl gece bugun en az 2 saat oturarak uyuyakalmism gene kalktigmda kuyruk kemigm aciyordu :)

Aynen bencede 4 gun guzel biseyler dusunelm bakalm yapalim bunu herkez az da olsa hareket icinde olur bu sayede :)

Aynen katiliyorm cnm niranla bir goruseym bende boyle birsey yapalm ufak seyler olursa hem teşvik edici olur zamanla artirilabillir, kendim icinde gecerli gozumde cok buyutuyorm cocuk var vs diye hic spor yapmiyorum bunun degismesi lazım
Evet ufak ufak olursa kimse günü sporsuz kapatmamış olur. Öbür türlü 1 saat 2 saat gözde büyüyor
Kesin olan süre olabilir. O sürede listedeki sana uygun değilse başka bi şey yap seçeneği olabilir Handandandan Pnrrr-12
Menunumuzu yazıyoruz cumada olsa catlayana kadar yesekte bak ben yazdım
Bi gün free ve sorumsuz takılmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…