- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.061
Liste ve strateji yenilenmiş aralar uzamış. İnş daha hızlı vermene yarar. Ancak bu hafta yaptığın yüzme sana gelecek cuma çok iyi gelecek görürsün
Baya hafif☺
Fena değil. Belki meyveler teke düşüp yerine yoğurt ya da kuruyemiş konabilir
Ölçülü
Alıştık senin minnak menülere
Bugün son kaçamak günü olsun. Yoksa alışkanlık olur önünü alamazsın canım
İlk güne göre baya hafif canım. Zaten ne yapacağını biliyorsun
Kız fotosentez mi yapıyorsun sen
Aslında takımdaki herkes bizim takımın birinci olduğunu biliyor. Takıma bir göz gezdirince hemen herkeste harika sonuçlar var. Gerisi teferruat benceben de takıma birkaç aksilikten dolayı 2 hafta alınamadım mesela. Çok da dert değil bence. Enerjimiz ve motivasyonumuz gayet iyi
of günü Telafi edersin yarın
İnsan ben kendime ne yapmışım diye çok üzülüyor di mi. Ama şanslısın ki bunun farkına vardın. Zararın neresinden dönersen kardır
Menünde iştah açıcı ögeler fazla turşu ezme gibi. Onları bi süre yeme bence
Sana listemi yazsam asıl felaketi görürsün
Bu olaya sevindim. HattaHandandandan yukarı ayrıca bağımsız spor sekmesi de mi eklesek. Daha ortada olsun bizi daha motive etsin diye. Sporlar üzerinde durmamız gereken bir konu. Oralarda challenge yapalım. Mesela hergün 1 spor olsun. Yapan yaptım desin. Ek olarak kendininkini yapabilir
Örnek: pzt 100 ip
Salı 15 dk Leslie
Çarşamba 20 dk yürüyüş
Miktarlar küçük olsun ki herkes üzerine düşeni yapmak psikolojisinden de olsa minik de olsa günü hareketsiz kapatmasın
Ozaman puani yuksektir en fazla 4 mu vardi 4le carp yada bir bak anasayfa hangi spora eş deger gibi diyekaptanım ben etıket yapamıyorum sporumun yanına kac puan bılemıyorum ana aglatan bı challenge ama hareketler hep surelı sayılı degıl
bu arada az kaldı before after geliyur ıncelldıgımı hıssedıyorum
Sagol canim :)Yeniden görevi devralmissin hayırlı olsun canım
Liste degismedi aslinda canim izin haftasi ve yollara özel konustuk diyetistenimle.Liste ve strateji yenilenmiş aralar uzamış. İnş daha hızlı vermene yarar. Ancak bu hafta yaptığın yüzme sana gelecek cuma çok iyi gelecek görürsün
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar bana yine yollar var bugün hazirlaniyim 10 da çıkacağım yola.
Bir de yastiktan kaymisim boynum tutulmuş cok ağrıyor. Neyse söylemeyeceğim cok şükür halimize.
Mutlu haftasonlari
Cok sagol canim dogru soyluyosun bir bakayim dolaba falan aklima gelmediGünaydın canım ❤
Yolun açık olsunağrı kesici krem varsa surseydin çok agrir öyle
Canim mantik çok güzel boyle birsey olsun ama coktan secmeli olsun.Bu olaya sevindim. HattaHandandandan Handandandan yukarı ayrıca bağımsız spor sekmesi de mi eklesek. Daha ortada olsun bizi daha motive etsin diye. Sporlar üzerinde durmamız gereken bir konu. Oralarda challenge yapalım. Mesela hergün 1 spor olsun. Yapan yaptım desin. Ek olarak kendininkini yapabilir
Salı 15 dk Leslie
Çarşamba 20 dk yürüyüş
Miktarlar küçük olsun ki herkes üzerine düşeni yapmak psikolojisinden de olsa minik de olsa günü hareketsiz kapatmasın
kolay gelsin canimKahvaltimi yapıyorum kızım uyuyor
kv geçen memleketten koli göndermişti lahanalar duruyordu şimdi hasliyorum temizlik sonrasında saracağım akşama
hayirli yolculuklar canim..Günaydın arkadaşlar bana yine yollar var bugün hazirlaniyim 10 da çıkacağım yola.
Bir de yastiktan kaymisim boynum tutulmuş cok ağrıyor. Neyse söylemeyeceğim cok şükür halimize.
Mutlu haftasonlari
gazan mubarek olsun canim.Ucmelekannesi
BenimdeHandandandan Gecmem lazim kronoloji tablosunda o yüzden bu hafta cok dişli bi rakibim var bak sabah ekmek bilem yemedim düşün
Ben de ayni seyleri düşünüyorum canim bi gun kalktim tartida 120li biseyler gördüm çok üzüldüm ve kaygilandim yerken bunlari hic dusunmuyordum.Hala kendime inanamıyorum neden 100 kilolara geldim sonra da geçtimkendimle ne derdim vardı.
Ne huzursuzluğu canım yaİyi geceler canım aldığım karar takımda huzursuzluğa sebep olduğu için üzüldüm gerçekten
Menunumuzu yazıyoruz cumada olsa catlayana kadar yesekte bak ben yazdımKızlar
Her cuma olduğu gibi bugün de menü yazmıcam. Çünkü cumaları çöp günümmideme çöplükmüş gibi davranıyorum. Canım ne isterse yiyorum açıkçası. Spor da yapmıyorum. O nedenle kimsenin motivasyonu düşmesin diye cuma menülerini es geçiyorum
Kırmızı odayı izledim.başıma ağrı girdi ağlamaktan. Eşim de senaryo ne kadar sulugözsün diyo. O çocukları gördükçe içim kıyıldı. Kalbimi göğsümden söküp söküp aldılar sanki. Yarabbim çaresizlik ne zor. Keşke tüm kötüler ölse. Keşke hiçbir çocuk erken büyümese.
Tşk ederim canımkolay gelsin canim
hayirli yolculuklar canim..
Kolay gelsin
gazan mubarek olsun canim.
Handandandan da disli rakiptir. Sende masallah azimlisin bakalim sonuc ne olacak
Sende düzeltebiliyorsun 10 dk içinde, prolar için 30 dk.Aaa düzelmiş, siz yazdığınız mesajları sonradan düzeltebiliyonuz muu
Canim mantik çok güzel boyle birsey olsun ama coktan secmeli olsun.
şöyle demek istiyorum 5 günlük her gun icin hafif basit biseyler koyulsun isteyen onlardan yapsin isteyen kendi sporlarini yapsın oyle daha iyi olur çünkü ben mesela ip atlayamam bu kiloda pazartesi ip gunuyse ben onun yerine kendi egzersizimi yapabileyim 20 dk vs. Sali leslie mesela o bana uygunsa onu yapayim secmeliden kastim bu.
Ve haftada en az dört gün spor yapilsin mesela oyle seyler de olabilirPnrrr-12
Fikirleriniz çok güzel kızlarBu olaya sevindim. HattaHandandandan Handandandan yukarı ayrıca bağımsız spor sekmesi de mi eklesek. Daha ortada olsun bizi daha motive etsin diye. Sporlar üzerinde durmamız gereken bir konu. Oralarda challenge yapalım. Mesela hergün 1 spor olsun. Yapan yaptım desin. Ek olarak kendininkini yapabilir
Salı 15 dk Leslie
Çarşamba 20 dk yürüyüş
Kolay gelsin cnmKahvaltimi yapıyorum kızım uyuyor
kv geçen memleketten koli göndermişti lahanalar duruyordu şimdi hasliyorum temizlik sonrasında saracağım akşama
Gunaydn cnm kas gevsetici falanda iyi gelebillir. Cocukla bende genelde nasl yattigm belli degl gece bugun en az 2 saat oturarak uyuyakalmism gene kalktigmda kuyruk kemigm aciyordu :)Günaydın arkadaşlar bana yine yollar var bugün hazirlaniyim 10 da çıkacağım yola.
Mutlu haftasonlari
Canim mantik çok güzel boyle birsey olsun ama coktan secmeli olsun.
şöyle demek istiyorum 5 günlük her gun icin hafif basit biseyler koyulsun isteyen onlardan yapsin isteyen kendi sporlarini yapsın oyle daha iyi olur çünkü ben mesela ip atlayamam bu kiloda pazartesi ip gunuyse ben onun yerine kendi egzersizimi yapabileyim 20 dk vs. Sali leslie mesela o bana uygunsa onu yapayim secmeliden kastim bu.
Aynen bencede kesinlikle uzerinde duralim cnm ben biseyler dusunelim uygulamaya gecirelimFikirleriniz çok güzel kızlar
BunlarıPnrrr-12 ile birlikte planlı hale getirip uygulamaya başlayabiliriz
Evet ufak ufak olursa kimse günü sporsuz kapatmamış olur. Öbür türlü 1 saat 2 saat gözde büyüyorAynen katiliyorm cnm niranla bir goruseym bende boyle birsey yapalm ufak seyler olursa hem teşvik edici olur zamanla artirilabillir, kendim icinde gecerli gozumde cok buyutuyorm cocuk var vs diye hic spor yapmiyorum bunun degismesi lazım
Kesin olan süre olabilir. O sürede listedeki sana uygun değilse başka bi şey yap seçeneği olabilirCanim mantik çok güzel boyle birsey olsun ama coktan secmeli olsun.
Bi gün free ve sorumsuz takılmak istiyorumMenunumuzu yazıyoruz cumada olsa catlayana kadar yesekte bak ben yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?