Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

10.09.2020

15:00
actıvıa shot

17:15
1 tabak sulu köfte
yarım kase yogurt

su 2lt tamamlarım
spor challenge 12. gun
Ariyet olsun canim aman diyim yoksunluk durumuna sokma vücudu arada sasirt
10 eylul
Menum
Sabah 10.30
1h yumurta 1tb ekmeginden tost 1b kahve

Ara
1 mandalina

Aksam 17.30
1tb yogurtlu kabak 1tb salata 1d ekmek
2lt su
Cok güzel menu canim cok begendim afiyet olsun
Canim menün guzel nacizane tavsiyem iki ara ogun yapiyorsan birinde meyve olsun digerinde ayran leblebi vs tarzi biseyler olsun daha saglikli olur
Canim aksam meyvelerin azaldi ya da kalmadi birkac gundur MaşaAllah sana
11 Eylül

11:00

1 porsiyon menemen
1.5 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 çay bardağı az şekerli çay

2 Kara erik

17:00

6 YK sebzeli bulgur pilavı
1 dilim kavun

2.5 lt su
Spor yok
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim fanta asure bir arada ama erken saat sikinti olmaz
Canim ara iki meyve yerine birinde ayran leblebi vs tarzi biseyler olsa daha iyi olur
11 Eylül menüm

12.00
2 ince dilim kavun
1 ısırık acur

17.00
1 tabak türlü

su:2,5 lt
Afiyet olsun canim cok az ama avikmadiysan güzel
Browni kek asure fanta cok gorunuyor canim iyi ki spor bakani oldun yakarsin artik
Afiyet olsun canim guzel menü
Canim iki kase asure yemekle felaket olmuyor bence bir kase olsa gayet guzel olacakti sporun da var
Canim biskuvili lokum kavun karpuz 3 dilim baklava goze biraz fazla geliyor ama toparlarsin bugün tatli yeme

Değişik bir diyetmi yapıyorsun..Sıvı diyetimi

hee ahretligim @Lusi takimda olunca cumalari gozetliyorum sizi
benim.bi 5 kg fazlaligim var her zamanki gibi ama 2 kez mezun olunca artik yarismalara donmeye yuzum yok
kadinlarin genelde 5 kilo fazlasi hep vardir :)) keşke benimde öyle olsa
Rica ederim kaptanım
Cocuktan sonra ilkdefa yapicam insallah eskisi gbi olur :)

Kızlar etiket unutmayın gözden kacmasın, birde puanlari hesaplayip yazın ilksayfada butun puanlar yaziyor. Hadi bakalım baslasın rekabet
spor bakanlığın hayirli olsun cnm
eline saglik cnm
Arkamda 2 güçlü rakibim var, gecmelerine izin vermemem lazim
Hala kendime inanamıyorum neden 100 kilolara geldim sonra da geçtimkendimle ne derdim vardı.
ilk defami 100 ü gördün cnm
Mefkurem Aplalarin kralı bismillah demişsin diyete çok sevindim azmettinmi 80lere hemencik inersin ondan sonrası çocuk oyuncağı senin için zati
insallah istikrarli devam ederim cnm
Canım benim yanlış kararım sonucu 2. Olduk diyelim benim için illa birincilik söz konusu değil açıkçası hepinizden özür diliyorum
özürlük bisey yok bitanem ayrica huzursuzlukda yok :)) bu haftada böyle olsun, dunyanin sonu degil ya
benım yuzumden 2.lıge mı dustuukkk
haftaya iyi bi yuzdeyle telafi edersin canikom
ellerine saglik menü bakanim
gelen geciyor arkadas bu nedir yahu
senin ilaclar ne zaman bitiyor tatlicim
Günaydın arkadaşlar bana yine yollar var bugün hazirlaniyim 10 da çıkacağım yola.
Bir de yastiktan kaymisim boynum tutulmuş cok ağrıyor. Neyse söylemeyeceğim cok şükür halimize.
Mutlu haftasonlari
Iyi yolculuklar cnm
Gecmis olsun bu arada
Krem sürüp sicak tutarsan iyi gelir
Bide hafif hafif esnetmeye calis

afiyet olsun canım çok güzel
10 eylul
Menum
Sabah 10.30
1h yumurta 1tb ekmeginden tost 1b kahve

Ara
1 mandalina

Aksam 17.30
1tb yogurtlu kabak 1tb salata 1d ekmek
2lt su
eksi getirecel bir menü

hele sporuna bayildim
afiyet olsun canım çok güzel
11 Eylül

11:00

1 porsiyon menemen
1.5 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 çay bardağı az şekerli çay

2 Kara erik

17:00

6 YK sebzeli bulgur pilavı
1 dilim kavun

2.5 lt su
Spor yok
Afiyet olsun arkadaşım
kacamakli bir gün olmuş
gayet güzel kaptanim
11 Eylül menüm

12.00
2 ince dilim kavun
1 ısırık acur

17.00
1 tabak türlü

su:2,5 lt
on numara beş yıldız
afiyet olsun canım
bugün çok dikkat ederek telafi etmen lazım cnm
Okadarda felaket değil ya bugün azami dikkatle bol su ile halledersin
baklavalar kötü olmuş helede akşam olması

Ben daha kahve keyfiyle pinekliyorum :)))
Bi sürü iş var, hangisini yapsam diye düşünüyorum

Bugünkü yemek planlarniz ne kizlar
Ben daha karar vermedim
dünden semizotu yapmistim ben bol yogurt katarak yicez:))) ben bugun gune erken basladim 2 saat hizli tempoda yurudum yarim saat once geldm ama ayakkabim ayagimi vurmus.yururken anlayamadm

dünden semizotu yapmistim ben bol yogurt katarak yicez:))) ben bugun gune erken basladim 2 saat hizli tempoda yurudum yarim saat once geldm ama ayakkabim ayagimi vurmus.yururken anlayamadm
Ayakkabi vurmasi kötü olur cnm, yenimiydi ayakkabin
Onun icin bantlar oluyor ya ondan yapistir

Masallah sende hizli basladin, azimli olacaksin belli

Malesef burda semizotu bulamiyorum, olanda cok kötü, küçücük 1 bağ cok pahali
Kiymetini bilin güzel bol yesillikli yurdumuzun

Bizimde başımıza geldi bu durum ogunden beri ben oglumla yer minderlerinde onun odasında yatıyorum. Allah korusun birseyi yoktur insallah bence oyalamaya calış biraz daha. Morarma falan varmi nasl dustu gorebildnmi

Bi Ben fazla geldim herhalde listeye

Gecmis olsun cnm inş biseyi yoktur

Gecmis olsun canim bisey olmamistir korkma kendi yataginda Neden yatmiyor?

hep giydigim ayakkabim aslinda yuruyuslerde giyiyodum yuksek ve alti yumsakti da biraz rahat oluodu yolu hissetmiodum.evde giydigim spor ayakkabim var eliptikte kullandigim onu giyerim bi sure disarda.zaten eliptik enerjimi asiri alio yapmicam bi sure ne zman ona baslasam spordan sogudum hep yarim biraktm.yuruyus en guzeli pozitif enerji verio.11 km yapip bugun gram yorgunluk hissetmedim1 bağini 7 liraya aliyorum canim bi avuc kadarini ara öğun olarak salata yapmistm kalaninida yemek yaptm.baya uyguna geldi böylece 2 ögun cikarmis oldum:)

Bizimde başımıza geldi bu durum ogunden beri ben oglumla yer minderlerinde onun odasında yatıyorum. Allah korusun birseyi yoktur insallah bence oyalamaya calış biraz daha. Morarma falan varmi nasl dustu gorebildnmi
Göremedim ama çok sert düştü o sese sıçrayıp uyandım. Babası mutfaktan duyup koştu ki mutfak ve bizim oda birbirine en uzak iki yer. Yere dün Kv söyleyince İnce minder sermiştim belki o birazcık hafifletmiştir ama ne kadar azaltır bilmiyorum. Sanırım ben kızımdan çok ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…