- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.141
Sanki diğer günler kaçamak yapmıyor gibi Cumaya izin istemişsinBende senle aynı fikirdeyimcuma artık bı dizimizde var akşamda hiç bir şey yapmadan çay cekirdek yapmak istiyorum kaptanım bu işi şöyle yapabilirmiyiz mesala o hafta 1 kilo üstü veren cuma günü serbest ona veya ertesi gün tartıya o bir gün yansimiycak şekilde beslenme ve sporla geçirme garantili gibi Handandandan
Bu defa mezuniyet düşün canım boş ver izniben bu sefer listeye girersem izin hakkimda yok sanirim.listeye girmeden izin dusunen ben
Ben de başlıyorum dip köşeye her gün biraz biraz hallederim nasipseÇamaşırları asacagim kizcem uyandı ona kahvaltı hazirliycam sonra başlasın temizlik
Bu hafta kapı cam mutfak dolabı gibi ince temizlik işlerim var gün gün sırayla yapacağım
Waaav tebrikler canim baslaman cok iyi oldu birakma sakinSıra banami gelmiş
Sabahin 5 inde tartildim ama yazmaya vaktim olmadi
Yeni basliyalanlar furyasina bende katildim :))
Pazartesi tartilmistim ama carsamba başladım dikkat etmeye
2 gündür hic cıss yemedim
Pazartesi 104.2
Bugun 102.5
Fark 1.7
Listeye girmissin hayirli olsun canim bu sekilde daha azimli olursunListeye girsem mi karar veremedim :))
Yoksa 1 hafta kendimi denesem mi
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 691. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1.Lusi === % 2.68 ===
2. @Yasamakguzel123 === % 2.00 ===
3.denizbenimadim === % 1.57 ===
4. @Pnrrr-20 === % 0.96 ===
5. @MmerVveeEee === % 0.83 ===
6.Pembe Lotus === % 0.76 ===
7. @Namaria === % 0 ===
ETAP SONUCUSU
Fitt_anne === % -0.25 ===
tebrik ederim kizlar* * * 9.Takım 691. Etap * * * İKİNCİ
Beyazkugu87 (79.4/78.8/0.6/%0.76)
MmerVveeEee (72.0/71.4/0.6/%0.83)
Namaria (107.4///) sabit
Tekrar dene (79.1/79.3/-0.2/%-0.25)
hadikonuşalım (70.1/69.0/1.1/%1.57)
Yasamakguzel123 (59.9/58.7/1.2/%2.00)
Lusi (67.1/65.3/1.8/%2.68)
Pnrrr-20 (72.8/72.1/0.7/%0.96)
Niran Nevra (69.5/76.5/-7/%-0.77) 678.etapta 69.5 ile izne ayrılan üye, yüzdesi 13'e bölündü
strontium (70.8/69.4/1.4/%0.01) 532.etapta 2.takımdan 70.8 ile bildirimsiz izne ayrılan üye, yüzdesi 160 'ya bölündü
9.Takım Ortalaması: % 0.779
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl annesiYatağımız çok yüksek ve kızım sabah bi içim geçmiş eşim de yataktan kalkmış bu arayı bahane edip yataktan düştü. Çok kötü oldum ya. Bi şeyi yok gibi görünüyor ama 2 saat uyutmayım diyorum da. 1 saat oldu uyumak istiyor
Abla lahana sarcam tereyagli bol acılı yapacağım yaninada ayranBen daha kahve keyfiyle pinekliyorum :)))
Bi sürü iş var, hangisini yapsam diye düşünüyorum
Bugünkü yemek planlarniz ne kizlar
Ben daha karar vermedim
O minnosu bir kac gunlugune bana verirmisin canimBen kaçar artık çocuğumun uykusu gelmiş mızıldanıyor, işi ben yapıyorum o yoruluyor tüylü pakizem, koltukta helak oldu yatağa gidelimde rahatlasın, hepinize iyi geceler kızlarEki Görüntüle 2689092
Isım yeni bitti kizceme öğlen yemeğini verip duşa gircem sonra lahana içini yapıp sarcamBu defa mezuniyet düşün canım boş ver izni
Ben de başlıyorum dip köşeye her gün biraz biraz hallederim nasipse
gecmis olsun canim. Yoktur bisey korkma. Benimkide bugun uyku haliyle kafasini duvara vurmus sesine uyandim sukur sislik falan yok. Bebekleri melekler korur ins
Geçmiş olsun canım kafatası çok sağlam bir yapı içini ferah tut ama tedbiri elden bırakma.
Geçmiş olsun canım, yataktan düşmeyen çocuk olmaz merak etme, biraz daha dikkatli ol sadece
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl annesi
Benim kızımda çok düştü anlık herşey dikkatli ol canım
İnşallah olmaz canım çocuk işte sürekli düşüyorlarTeşekkür ederim kızlar. 2 saate yakın uyanık tuttum. Sadece emzirdim kahvaltısını yeni yaptırdım. Bi sıkıntı yok gibi şimdilik inş
Temizlik var dedim, ev ahalisini maratona davet ettim.Ben daha kahve keyfiyle pinekliyorum :)))
Ben daha karar vermedim
Her yemeğin yanına soğan kırıyorsan kaptım senin 1.lik sırrınıNohut + salata+ yoğurt abloşum hafta içi şişkinlik yapmasın diye haftasonunu bekliyorum
bi de soğan kırdım mı sağlam bi höhhh yaparım herüfe
Farenin cikmadigi yer yok maalesef canim benden kacti saklandi sandim mutfak tezgahinin araligindan alt zemine gitmis saklandigi yerden aniden kaybolunca baktim ilk defa o araligida gordum hemen kapattim geldi yer tezgahin en alt zemini yan alt ve ustlerde araliklar var oralari tamamen kapatmak lazim yapiskan gibi alcilar var araliklari catlak yerleri doldurmak icin ona bakacam simdilik bez ile kapattim annenler kurtulmus darisi bana inşaallahnerden geliyo acaba.annemler apartmanin en ust katinda oturuyordu onlarada girmisti nasil girer diye dusunduk dusunduk en sonunda kovalarken dogalgazin evin dis kapisinin alt yanindan cikan bi borusu var kücük altta acikligi varmis sıvamamislar orayi ordan giriyomus megerse.bi daha hic sorun yasamadilar.en iyi cozum onu yakalayip atmak sonrada giris yerini tespit etmek
gecmis olsun canimTeşekkür ederim kızlar. 2 saate yakın uyanık tuttum. Sadece emzirdim kahvaltısını yeni yaptırdım. Bi sıkıntı yok gibi şimdilik inş
Aralarına dağlar girdi, zor yakalar artık onu
Bende yavas yavas veriririm kizlar napim su icsem yariyorSıradağlar toroslar
Ayran çorbasıyla etli barbunya pişirdim. Bi de salata tamamdırBen daha kahve keyfiyle pinekliyorum :)))
Ben daha karar vermedim
Annem hep sebze dolmasını sağlıklı olsun diye bu şekilde yapar. Oyduğum patlıcanların içlerini, biberin kıyısından köşesinden artanları, domatesin içini ,bol soğanı küçük küçük doğrayıp yada robottan çekip kıymayla,az pirinçle, salça, baharat ,yağla buluşturup hazırlıyorumNasil yapiyorsun onu canim?
Bence geçebileceği her yere yapışkan koy mutlaka birinden birine yakalanır. Çok kötü yaKizlar daha once yazmistim buraya
Evde fare tikirtilari geliyor diye bir ara ses kesildiydi simdide yatak odama dadandi
Sabaha kadar uyutmadi birseyler kemiriyor sanki
Sabah uyandim mutfaga girdim mini firinin altinda bisey tikirdadi fare gibi bisey görmemle onumden kacmasi bir oldu ilk defa gordum dondum kaldim
Balkonun kapisini actim gitsin diye ama tezgahin aralığından kacmis yaklasamadim o araligida kapattim mutfak dezgahinida sabunla yikadim
Kapan kurdum ise yaramadi yapiskan koydum ise yaramadi nane yagi kullandim sesi kesildiydi nane kokusuna gelmezmis
Nane yagi almayi dusunuyorum ama oda gecici cozum
Uff hem midem bulaniyo hem korkuyom onumden kaçışı hala gozumun onunde
Afiyet olsun canımTemizlik var dedim, ev ahalisini maratona davet ettim.
İşler bitti
Kabaklı mercimek çorbayı ocağa koydum.
Birazdan bizimkiler denize bende annene gideceğim.
Şimdi kahvemi yapayım
Yeni döküm Tava aldımBen daha kahve keyfiyle pinekliyorum :)))
Ben daha karar vermedim
Kaptanım Allah sizin elinize düşürmesinSanki diğer günler kaçamak yapmıyor gibi Cumaya izin istemişsin
Cuma günü kaçamaklarına zaten göz yumuyoruz.
Önemli olan Cumadan sonra kaçamak yapmamak, helede Pazartesi, Salı
bilhassa Çarşamba ve Perşembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?