- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.921
yaaa kızlar ADINI FERİHA KOYDUM dizisinin yeni sezon fragmanı dun yayınlandı tesadufen gordum bende gördugum andan berı kac kez ızledım bılmıyorum.Ne olmus o çağaty ole yaaaTm bır bıldıgın zeus olmus tütütütütü masallah nazar degmesın ıns
heheh evet ama saçlar gidince yüzü çok değişik geldi bana..Çok merak ediyorum acaba sanki dövüşcü gibi olmuşspartakusde ki adamlara benzettim heheh
*** 9. Takım 279. Etap Sonuçları ***
Fadime0294/92,9 /1,1/%1,17)
Mursh: (84,5/84/ 0,5/%0,59)
Nagieymen(63/63,5/-0,5/%-0,79)
Nora (67,9/67,5/0,4/%0,59)
antsibel (65,5/65/ 0,5/%0,76)
taçsızprenses(78,6 /78,6/0,0 /%0,00)
buk@ (108,2/108,2/0,0/%0,00)
rdlpstck (54,8/54,8/0,0/0,00)
9.Takım Toplam % 0,29
kızlar ben neden yokum listede. Kilo bildirimi yapmıştım :S
canım bayramdan sonrakı hafta eklıycem senı lısteye bu hafta pek fazla ılgılenemedım takımla.Senıde cok fazla aktıf goremedım sankı (Benden kaynaklı bı hatada olabılır)Busebepten en azından 1 hafta daha konusalım ıstedım.
canım bayramdan sonrakı hafta eklıycem senı lısteye bu hafta pek fazla ılgılenemedım takımla.Senıde cok fazla aktıf goremedım sankı (Benden kaynaklı bı hatada olabılır)Busebepten en azından 1 hafta daha konusalım ıstedım.
murc,fadime abla bayram sonrası kaç kg ile dönücem meraktayım ya :)
bide murc bayramdan sonraki hafta bildirim durumuna ne dedin cnm
7 eylülde diye biliyorum ama yinede tam degil bazı arkadaşlar öyle demişti
aktif derken..? Ben hergün neler yediğimi yazıyorum aslında..
murs buk @ arkadaşda hiç göremiyorum
birde son aldıgımızda ortada yok gelen kaçıyor napalım burda tutmak için :26:
murc,fadime abla bayram sonrası kaç kg ile dönücem meraktayım ya :)
bide murc bayramdan sonraki hafta bildirim durumuna ne dedin cnm
yok olurmu sadece 24 ağustosta bildirim yapmıcaz 31inde bildirim yapılacak
7 eylül çok uzak bir tarih
ben zaten bayram boyu gelemeyebilirim herkese sevinş mutluluk içinde sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar diliyorum
Cnm sen aktıf olmus olabılırsın ama ben cok ıyı takıp edemedıgım ıcın kacırmıs olabılırım rolentıde kaldıgım ıcın bı hafta daha beklemek ıstedım.Acele edecek bı durum oldugunu sanmıyorum yolumuz uzun nasılsa!
Evt fadıme abla gelen kacıyor gelen kacıyo.Bundan sonra uye alımı yaparken 2 kere dusuncem valla
cnm ben kabul ettım o oylamayı sanırım 24 eylul bıldırım yapmıycaz bu hafta harıcınde bır dahakı bıldırımımız 1 EYLÜLDE OLACAK
benim çagırdıklarım gelen gidiyor .geçenlerde fitsema yine gruba katılmak istemişti
Cnm sen aktıf olmus olabılırsın ama ben cok ıyı takıp edemedıgım ıcın kacırmıs olabılırım rolentıde kaldıgım ıcın bı hafta daha beklemek ıstedım.Acele edecek bı durum oldugunu sanmıyorum yolumuz uzun
Tabı gıtmelerınde bızımde paymız mutlaka vardır.Tam olarak zaman ayıramıyoruz buraya yenı gelenlerde motıve olamadıkları ıcın fazla takılmak ıstemıyorlar burda.Bunu sımdı konusmıycam ama bayramdan donuste herkes burası ıcın fedakarlıgını yapacak.Degılse motıve olan takımlara dagılıp burayı kapatabılırız bıle.Dedıgım gıbı ramazan bıtsın bayram gecsın dondugumuzde konusalım...
evet benim de dikkatimi çeken bir motivasyon eksikliği var. Geçenlerde bir baktım da grup uzun zamandan beni pek bir başarı gösterememiş sonuçlarda. Ama bu durumu ramazan ayına bağlayıp bayram dönüşü yüksek bir motivasyonla başlayalım. Bence grubun dağıtılması çözüm değil. Herkesin bayram dönüşü bir sirkelenip, kendine geleceğine eminim :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?