Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

heheh evet ama saçlar gidince yüzü çok değişik geldi bana..Çok merak ediyorum acaba sanki dövüşcü gibi olmuş spartakusde ki adamlara benzettim heheh

kızlar ben neden yokum listede. Kilo bildirimi yapmıştım :S

kızlar ben neden yokum listede. Kilo bildirimi yapmıştım :S

canım bayramdan sonrakı hafta eklıycem senı lısteye bu hafta pek fazla ılgılenemedım takımla.Senıde cok fazla aktıf goremedım sankı (Benden kaynaklı bı hatada olabılır)Busebepten en azından 1 hafta daha konusalım ıstedım.

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
temizligim bitti bende bittim halıları sildim serdim ev mis kokuyor
akşama yemegimde yok ne yapsamki
bu akşam kaçamak akşamı kola buz gibi sadece 2 barda

7 eylülde diye biliyorum ama yinede tam degil bazı arkadaşlar öyle demişti

yok olurmu sadece 24 ağustosta bildirim yapmıcaz 31inde bildirim yapılacak
7 eylül çok uzak bir tarih

ben zaten bayram boyu gelemeyebilirim herkese sevinş mutluluk içinde sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar diliyorum

aktif derken..? Ben hergün neler yediğimi yazıyorum aslında..

Cnm sen aktıf olmus olabılırsın ama ben cok ıyı takıp edemedıgım ıcın kacırmıs olabılırım rolentıde kaldıgım ıcın bı hafta daha beklemek ıstedım.Acele edecek bı durum oldugunu sanmıyorum yolumuz uzun nasılsa!

murs buk @ arkadaşda hiç göremiyorum
birde son aldıgımızda ortada yok gelen kaçıyor napalım burda tutmak için :26:

Evt fadıme abla gelen kacıyor gelen kacıyo.Bundan sonra uye alımı yaparken 2 kere dusuncem valla

murc,fadime abla bayram sonrası kaç kg ile dönücem meraktayım ya :)
bide murc bayramdan sonraki hafta bildirim durumuna ne dedin cnm

cnm ben kabul ettım o oylamayı sanırım 24 eylul bıldırım yapmıycaz bu hafta harıcınde bır dahakı bıldırımımız 1 EYLÜLDE OLACAK

Bu arada bizde ılk kez bu bayramda tam gun ızın yapıcaz yanı 3 gun ızınlıyım bende en erken çarşamba gunu ogleden sonra gıbı takıma ugrayabılırım.Herkese duyurulur. ...

benim çagırdıklarım gelen gidiyor .geçenlerde fitsema yine gruba katılmak istemişti

benim çagırdıklarım gelen gidiyor .geçenlerde fitsema yine gruba katılmak istemişti

Tabı gıtmelerınde bızımde paymız mutlaka vardır.Tam olarak zaman ayıramıyoruz buraya yenı gelenlerde motıve olamadıkları ıcın fazla takılmak ıstemıyorlar burda.Bunu sımdı konusmıycam ama bayramdan donuste herkes burası ıcın fedakarlıgını yapacak.Degılse motıve olan takımlara dagılıp burayı kapatabılırız bıle.Dedıgım gıbı ramazan bıtsın bayram gecsın dondugumuzde konusalım...

evet benim de dikkatimi çeken bir motivasyon eksikliği var. Geçenlerde bir baktım da grup uzun zamandan beni pek bir başarı gösterememiş sonuçlarda. Ama bu durumu ramazan ayına bağlayıp bayram dönüşü yüksek bir motivasyonla başlayalım. Bence grubun dağıtılması çözüm değil. Herkesin bayram dönüşü bir sirkelenip, kendine geleceğine eminim :) :)

Dağılmamız zaten en son çare ...Burdaki amacımda benım yada baska bı uyenın dusuk motıvesının senın gıbı ınanclı ınsanlarıda kotu etkılemesı.Umarım bayram donusu herkesın motıvesı tam olur ve kılolar ucar gıder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…