Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın Kızcelerrr !

Bugun arefe herkes alısverıs kosusturmasında olur heralde.Neysekı ben o ısı hallettım.Herkese mutlu neselı bayramlar ve guzel bır tatıl diliiyorum...

slm kızlar herkese mutlu ve sağlıklı bir bayram diliyorum ....nice daha güzel bayramlara....
bayramdan sonra tam gaz başlayalım ..yeter artık laylaylomlar

mutlu huzurlu bir bayram geçirmek nasip olur inşallah görümcem geliyor bayramda kalmaya pc yi açamam çünkü çok laf gezdirir
telden girer yazdıklarınızı okurum

murs buk @ arkadaşda hiç göremiyorum
birde son aldıgımızda ortada yok gelen kaçıyor napalım burda tutmak için :26:

Ablacığım kaçmadım. Burayı seviyorum. Yine param kalmadı yoksa üye olacaktım bu ay Bir daha ki ay inşallah.. :)

Çok özür diliyorum. Bayram haftası çok yoğun çalıştık. Eve geldim pc açmadım bile. Cuma günü de uzak akrabalarımıza gittik ki benim haberim yoktu. Eşim ayarlamış apar topar gittik. Pc almadık ve tel. faturam ödemediğim için kesilmişti. Nete giremedim. Bu arada 108 olan ( hiç veremedim çünkü işte çalışırken gelsin çikolatalar gitsin şekerli nescafeler ) kilom 110 oldu.
Şimdi döndük. Yol trafiğine yakalanmayalım diye.

Buradayım arkadaşlar. İyi bayramlar bu arada..

Mazeretim vardı özrümü kabul ediniz efenim

mazeretini bilmiyordum paylaşım az olunca herkesin hevesi kırılıyor kilo veremiyor bayramdan hemen sonra tam diyete başlamalıyız bu sabah tartı 95 çıktı ama 3 gündür kabızdım

Anlıyorum abla.. Ben yazdığımdan beri kimse gelmemiş.. Bugünden itibaren yine diyete devam..
Sabah domates , peynir ve çavdar ekmekli kahvaltı. Şimdi de yeşil çay yaptım kendime 2 fincan. Biraz soğusun diye bekliyorum..

Kilom 110.3

günaydın günaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun bir daha kısa tatillerde evimden çıkmıcam bacılar yanıma yorgunluk kar kalıyo
dün akşam geldik evimize çamaşırları makinaya at,çocuğu yıka pakla ee bide annem fasülye falan koymuştu onları halledip dondurucuya at derken saat bilmem kaçta yattım benimde huyum bir yerden gelince ay valizleri atayımda dinleneyim yapamam ille herşey yerleşicek valizler çantalar boşalacak ben bu kafayla çok yaşamam

gelelim diyete çok yemesemde düzensiz yedim bayramda,ramazanda kaybettiğim suyu yerine koydu galiba vücut zira göbeğim önde gitmeye tartı 64,5ları göstermeye başladı iyiki bu hafta kg bildirimi yok haftaya kadar hemen bir beslenme proğramı yapmalıyım ve uymalıyımda

motivasyona gelince grupta çok az kişi görüyorum ben,fadime abla,murc,sibel onun dışında son zamanlarda nadiren girselerde kimsecikler yok murca katılıyorum kesin birşeyler yapmalıyız burda kimse kimseye zoraki bişey yaptıramıyor girmicek paylaşım yapmıcak peşin peşin söylesin,yada daha çabuk gözden çıkaralım murccum kıyamıyoruz diskalifiye durumu olmasın diyoruz ama o zamanda bizim takım yerlerde bakın kg vermekten bahsetmiyorum bile zira o konuda zaten yerlerdeyiz en azından paylaşım bol olsun

Selamlar kızlar, herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun, bir bayramı daha geride bıraktık..

Kısa da olsa tatil çok iyi geldi, ahh keşke şu hafta tatil olsaydı nolurdu

Bayram dolayısı ile maalesef ki ben de baya kilo aldım, göbeğim baya çıktı ama herkes diyor ki görünüş itibariyle sanki aynısın hiç kilo almış gibi durmuyorsun ama tartıda +'lardayım bugün tam gaz diyete devam ediyorum, umarım haftaya cumaya kadar bayramda aldıklarımızı vermiş oluruz...

Günaydın Kızlarr...

Herkesın geçmiş bayramını kutluyorum.Şirketimizin yıllardır 1 gun bayram ıznı vermesıne alıskın olarak bu bayram 3 gun tatıl yapmka ıyı geldı.Dinlendınmı dersenız dınlenemedım ama evde olmak ehlı keyıf davranmak guzeldı.

Bayramı kana bulayan serefsız soysuzları lanetlıyorum llahlarından bulsuınlar.Butun sehıtlerımıze allahtan rahmet aılelerıne bas saglıgı dılıyorum.Bole gunlerın ıcıne sıcmakta ustlerıne yok serefsızlerın...

Diyetmı dıyet yalan oldu.Tatlıydı yemektı gezmektı derken guzel bı yedım ama tabısı artık dıkkat edıcem ve su kılolardn kurtulucam haftaya cuımaya kadar bı onlem almam gerek benımde.

şimdi kızlar liste aşağıdaki gibi birkaç gün sonra 2 ay geçirmiş gözüküyoruz ve kilolarımız nerdeyse aynı hoş listede bu şekilde değil hiç uğramayanlar var köklü değişiklikler lazım uygulanabilecek fikirler bulalım hadi bakalım canlanın

NAGİ ......................65,3

NORA ......................68,3

GRAPHİCDESIGNER .........63,6 (izinli mi nereler de )

MURC............................84

FADİME.........................95,5

YİRMİ............................86 (epeydir görmüyorum bilginize)

906090..........................62,9 (epeydir görmüyorum bilginize)

ANTİSİBEL......................64

murccum takımın son hali nedir kaç kişiyiz ve kimler var müsait olunca bilgi geçermisin pleas

Bayram bitti ve 3 gün ara verdiğim diyetime bugün tekrar başladım. Bayramda, tatlı ve dolmanın vesilesiyle 400 gr almışım ama şişliklerimden dolayı da olabilir. Herkese bol bol kilo vermeler:) Ben acayip motiveyim. Darısı olayanların başına :)

şimdi benim nacizane fikrim hepimiz ama aksatmaksızın ;

- güne sirkeli su ılık su ile başlıcaz ve peşine 1 bardak su
-gün içinde 2 bardak demleme yeşil çay
-minimum 1/1,5 lt su
-minimum 30 dk yürüyüş vs spor yerine geçecek hareket edilecek herkes menüsünü kendi belirlesin ama bunları yapalım derim

önümüzde nerdeyse 1,5 hafta var bir sonraki bildirimde ilk üçe girelim takım olarak önümüzdeki salıya kadarda takım üyelerine müsade bir fiil gelemeyen menü yazamayan paylaşımı az bulunan ortak kararla guruptan çıkarılsın acımasız mı oldum bilmiyorum ama kişisel fikrim murccum bunlar benden inciler ortaya karışık yapıp kararlarımızı yenileyelim

Son düzenleme:

senin motive olman elbetteki mükemmel ama şu gurubu bir toparlayalım hepimiz motive olalım hep beraber zayıflayalım
paylaşımları artıralım hadi bakalım magnum sende yaz neler yapabiliriz

senin motive olman elbetteki mükemmel ama şu gurubu bir toparlayalım hepimiz motive olalım hep beraber zayıflayalım
paylaşımları artıralım hadi bakalım magnum sende yaz neler yapabiliriz

bence kesinlikle herkes bir mutfak tartısı edinsin. Porsiyonları tutturmak, az yada çok yememek için çok iyi bir çözüm. Çok da maliyetli bir şey değil. 15-20 lira bir şey.
Günlük en az 1.5 litre su hedef koyulmalı bence.
Bitki çayları tüketilmeli günlük olarak. Ben 5 i bir arada bitki çayı içiyorum. Hem benim ödemlerimi de alıyor. İçindeki mate sayesinde de tokluk hissi veriyor.
Olabildiğince hareketli olmak lazım. Pek oturduğumuz yerden kilo veremiyoruz.
Midesinde sorun olmayan kişiler sabahları aç karnına limonlu yada sirkeli su içebilir.

Son düzenleme:

Cnmm fıkırlerınız cok mantıklı ve degerlı oncelıkle tesekkurler...

Malum bugun tatıl sonrası mesaının ılk gunu oldugundan cok ugrayamadım ama yarın sorularına detaylı bı bıcımde cevap vercegım...Maddeler halınde bıldırdıgın kurallar uygulaması kolay mantıklı secenekler...Bunları degerlendırıp konusalım cnm...

Bu gün geç uyandığım için kahvaltı etmedim. Direk kahvaltı sonrası ara öğünle başladım güne.

ARA: 1 orta bol şeftali
ÖĞLEN: etli kepekli hamburger ve küçük salata
ARA: 1 adet incir
AKŞAM: 100 gr kabak yemeği, 100 gr yoğurt, 50 gr ekmek
ARA: 20 adet üzüm...

1.5 lt su. 20 dk yürüyüş.

Günaydınnn kızlarrr...

Herkese mutlu neselı bır persembe olur ıns...Bugun hersey guzel olsun ıyı bır gune basladım ben umarım hep ıyı guzel hbrler alırız bugun ....İşleri toparlayıp gelıyorummm

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn =)))

Bayram diyet açısından mükemmel geçti ama amaaaa şuan yemediğim baklavalar gözümde tütüyor havada uçuşuyor tatlıcıya gidesim o derece

bol yaprak sarması yedim tatlı toplasan 5 6 tanedir

Su içemiyorum ya gündüz su aklıma gelmiyor ramazanın etkisi sanırım :))

kilo bildirimini bugünden yapsam olur mu yarın gelemeyeceğim çünkü kuzenim kınası var erkenden gitmeyi planlıyorum..

Geçen gün 78,6 çıktım bu sabah 79.2 sanırım şişliklerimden dolayı kurtulamadım gitti sabahları adım atarken ayaklarım sızlıyor doktorlar da bir şey bulamadı bakalım artık hayırlısı diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…