- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.941
murs buk @ arkadaşda hiç göremiyorum
birde son aldıgımızda ortada yok gelen kaçıyor napalım burda tutmak için :26:
Cnm sen aktıf olmus olabılırsın ama ben cok ıyı takıp edemedıgım ıcın kacırmıs olabılırım rolentıde kaldıgım ıcın bı hafta daha beklemek ıstedım.Acele edecek bı durum oldugunu sanmıyorum yolumuz uzun nasılsa!
Evt fadıme abla gelen kacıyor gelen kacıyo.Bundan sonra uye alımı yaparken 2 kere dusuncem valla
cnm ben kabul ettım o oylamayı sanırım 24 eylul bıldırım yapmıycaz bu hafta harıcınde bır dahakı bıldırımımız 1 EYLÜLDE OLACAK
Ablacığım kaçmadım. Burayı seviyorum. Yine param kalmadı yoksa üye olacaktım bu ayBir daha ki ay inşallah.. :)
Çok özür diliyorum. Bayram haftası çok yoğun çalıştık. Eve geldim pc açmadım bile. Cuma günü de uzak akrabalarımıza gittik ki benim haberim yoktu. Eşim ayarlamış apar topar gittik. Pc almadık ve tel. faturam ödemediğim için kesilmişti. Nete giremedim. Bu arada 108 olan ( hiç veremedim çünkü işte çalışırken gelsin çikolatalar gitsin şekerli nescafeler ) kilom 110 oldu.
Şimdi döndük. Yol trafiğine yakalanmayalım diye.
Buradayım arkadaşlar. İyi bayramlar bu arada..
Bayram bitti ve 3 gün ara verdiğim diyetime bugün tekrar başladım. Bayramda, tatlı ve dolmanın vesilesiyle 400 gr almışım ama şişliklerimden dolayı da olabilir. Herkese bol bol kilo vermeler:) Ben acayip motiveyim. Darısı olayanların başına :)
senin motive olman elbetteki mükemmel ama şu gurubu bir toparlayalım hepimiz motive olalım hep beraber zayıflayalım
paylaşımları artıralım hadi bakalım magnum sende yaz neler yapabiliriz
şimdi kızlar liste aşağıdaki gibi birkaç gün sonra 2 ay geçirmiş gözüküyoruz ve kilolarımız nerdeyse aynı hoş listede bu şekilde değil hiç uğramayanlar var köklü değişiklikler lazım uygulanabilecek fikirler bulalım hadi bakalım canlanın
NAGİ ......................65,3
NORA ......................68,3
GRAPHİCDESIGNER .........63,6 (izinli mi nereler de )
MURC............................84
FADİME.........................95,5
YİRMİ............................86 (epeydir görmüyorum bilginize)
906090..........................62,9 (epeydir görmüyorum bilginize)
ANTİSİBEL......................64
murccum takımın son hali nedir kaç kişiyiz ve kimler var müsait olunca bilgi geçermisin pleas
şimdi benim nacizane fikrim hepimiz ama aksatmaksızın ;
- güne sirkeli su ılık su ile başlıcaz ve peşine 1 bardak su
-gün içinde 2 bardak demleme yeşil çay
-minimum 1/1,5 lt su
-minimum 30 dk yürüyüş vs spor yerine geçecek hareket edilecek herkes menüsünü kendi belirlesin ama bunları yapalım derim
önümüzde nerdeyse 1,5 hafta var bir sonraki bildirimde ilk üçe girelim takım olarak önümüzdeki salıya kadarda takım üyelerine müsade bir fiil gelemeyen menü yazamayan paylaşımı az bulunan ortak kararla guruptan çıkarılsın acımasız mı oldum bilmiyorum ama kişisel fikrim murccum bunlar benden inciler ortaya karışık yapıp kararlarımızı yenileyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?