Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydinnnn 9.takimin azimli kizlari

Herkesler iyidir insallah
Günaydın çok şükür bugün iş yok ama çok spor yapacağım. Dün güzel güzel zumba ve karın egzersizleri indirdim gelsin sıkı vücut gitsin löp löp yağlar
Sen nasılsın Ablam

Merhaba canım hoşgeldin. Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin benim de 5 aylık oğlum var. 3 yıldır troid hastasıyım. Dikkat etmesem hemen alıyorum. Sende yavaş yavaş verirsin canım. Kilon çok değil maşallah boy da var . Daha ne olsun

Beyninin bana şeker veriyordun kesince neye uğradığımı şaşırdm ağrısı o :)

Güzel günlerde yiyin abla enişte bey kendi yapsa hem emekliliğe hazırlık olarak aktivitelere başlamş olur :)

Papatya hoşgeldin ben Poni. Sen farkındasın kilolar kalmaz merak etme

Teşekkür ederim. İnşallah bu sefer azimle kilo vereceğim. Hem kendime hem takıma faydam olacak

Sonuncu iyiymiş

Hafize doğumda kaç kilo gitti canm

Gunaydinnnn 9.takimin azimli kizlari

Herkesler iyidir insallah
Çok şükür abla sen nasılsın? Miniğim diş çıkarıyor hiç keyfi yok. Gece 5 kere ben 5 kere eşim kalkmştr en az, dayak yemiş gibi kalktık.
Bu arada bende sana katıldım bugün sıkı diyete başladım ✌

Kaptancığım konu dışı ama 5 ay önce doğum yaptım biliyorsun. İp atlama yapabilir miyim? O yüzden atlayamıyorum
Sezeryan ise biraz daha bekle, normal ise yapabilirsin.
Kişisel fikrim eklemleri çok zorlayan hareketler yapmamak yönünde.
Yapacaksan da sayı olarak çok abartma bence

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt miniği
Bir karpuzun 4 'te 1'i canım
İlk günden azalttığımda sonra veremiyorum maalesef
Anladım canım
Sanki biraz fazla yesem kilo veremeyecekmişim gibi geliyor bilmiyorum

Nor
Sezeryan ise biraz daha bekle, normal ise yapabilirsin.
Kişisel fikrim eklemleri çok zorlayan hareketler yapmamak yönünde.
Yapacaksan da sayı olarak çok abartma bence
Normal doğum kaptanım tamam bugün 50 ile başlayayım. Sıkılaşma şart

Günaydın herkese
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın hayırlı sabahlar azimli hatunlar
günaydın kızlar
Hafize doğumda kaç kilo gitti canm
100 kg falandm doğuma gittigimde şişlik indikten sonra tartıda 93.5 çıkmıştım o kadar gitti 90.5 düşmüştüm ama aldım tekrar bı kaç kilo şimdi yeniden başladım çok sıkmiycam ama ekmek hamur işi tatlıyı bırakmaya çalışcam insAllah
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt miniği
saol cnm Allah razı olsun
Sanki biraz fazla yesem kilo veremeyecekmişim gibi geliyor bilmiyorum
Vücudunu en iyi sen tanirsn kaç kilosun dhaa kaç kilo vermen gerek ideal kilona bilmiorum ama şimdiden böyle azaltrsan duraksamaya girdiğinde daha fazla azaltamazsn menünü sanki az zaten bı de ben şuna inanıyorum bı de sıfır kacamaksz az menülerle omur geçmez ideal kiloya ulaşıp koruma sağlamak da ilk kacamakta artı olarak geri döner tamamen bünyeyi kacamaksiza alıştırmamak gerek benim düşüncem dediğim gibi vücudu en çok kendi bilir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…