- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.421
GünaydınGunaydinnnn 9.takimin azimli kizlari
Herkesler iyidir insallah
Merhaba canım hoşgeldin. Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsinMerhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız. Hamilelikte tiroit çıktı. Bir ayda 14 kilo aldım. Pandemiden dolayı geç garkettik gidemedim hastaneye derken şiştim. 60 kilo ile hamilr kaldım 86 ile doğuma gittim maalesef doğumda sadece 5 kg gitti. Çok mutsuzum. Kızım 2 aylık sütten dolayı çok aşırı kısamıylrum ama süt yapıcı şeyler yiyorum onun dışında 3 litre su içiyorum. 2 haftadırda spora başladım. Kilolar kalacak diye çok korkuyorum ya
Beyninin bana şeker veriyordun kesince neye uğradığımı şaşırdm ağrısı o :)Ya siz zeki karilarsiniz bilirsinizBen iki buçuk aya yakındır dikkat ediyorum aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum bu süreçte iki üç kere diyeti deldim tatlı karbonhidrat yedim sonra dikkat etmeye başlayınca baş ağrısı oluyor iki üç gün felan her seferinde de oldu şuanda da ağrıyor nedir bunun sebebi sadece tesadüfmu acaba
Güzel günlerde yiyin ablaiyi geceler canlar bu gün bu 3. kere kk ye gelişim ama ilk yazışım anam bu kışlık hazırlık işi yapmaya kalkınca bitmiyor , dün bizim pazar vardı mesai bitimi eşim gidiyor hep 3 kilo minnak minnak bamya 7 kilo kapya biber 3 kilo da fasulye 2 kilo kornişon salatalık almış nedennnn ekim bamyaları ayıklasın dondurucuya atsın diğerlerini de turşu yapsın diye tabii ki peki ben turşu yapabiliyor muyummm hayıırrrrrkapyaların 5 kilo kadarını 3-4 kere de tek gözlü fırınım da közledim soydum doğradım sarımsak maydanoz sirke limon suyu z. yağı şeker tuz konulan pir tarife göre yaptım(tarifi eşim bulmuştu bu güzel olur yappp didiydi) kavanozun ağzını kapatıp ters çevirip tencereye sıcak suda koyup kaynattım ilk defa böyle bir yöntemle yaptım epi topu 3 kavanoz çıktı 4 tane 1 lt kavanozla kornişon yaptık (benim elimden tutmuyor diye eşim kattı malzemeyi) bamyalar dondurucuda geriye fasulye turşusu ve normal salatalığın incelerinden almış onları turşu yapmak kaldı sırtım ağrıyor yafff yarın da gıkım çıkmazsa bilin ki mutfakta koşturuyorum
haa bir de akşam üstü gelmiş harika bazlama tarifi bulmuşmuş tam ölçü veriyormuş kadın püf noktalarıyla, yani bak da yap diyor
Papatya hoşgeldin ben Poni. Sen farkındasın kilolar kalmaz merak etmeMerhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız. Hamilelikte tiroit çıktı. Bir ayda 14 kilo aldım. Pandemiden dolayı geç garkettik gidemedim hastaneye derken şiştim. 60 kilo ile hamilr kaldım 86 ile doğuma gittim maalesef doğumda sadece 5 kg gitti. Çok mutsuzum. Kızım 2 aylık sütten dolayı çok aşırı kısamıylrum ama süt yapıcı şeyler yiyorum onun dışında 3 litre su içiyorum. 2 haftadırda spora başladım. Kilolar kalacak diye çok korkuyorum ya
Handandandan
88prenses22
Tatlim 10.takim kapanirken ordan ayrilmişin en son
***10. TAKIM 525. ETAP*** ETAP DOKUZUNCUSU
88prenses22 (86.8///%) kendi isteği ile bildirimsiz ayrıldı.
Buradaki ortami, yarismaya verdigimiz ciddiyeti görüyorsun
Cok cok onemli bi sebep olmadiktan sonra bildirim yapilmamasini kesinlikle kabul etmiyoruz
Ayrica listede olan kişi takim kurallarina uyup ayni zamanda takimin basarisi ve yüzdesi icin elinden geleni yapmasi gerekir
Öyle sık sık sabit gelmeyide pek hoş karsilamayiz :)))
Artik deneme süren dolunca kaptanla anlasirsiniz
Teşekkür ederim. İnşallah bu sefer azimle kilo vereceğim. Hem kendime hem takıma faydam olacak88prenses22
Zuhal abla söylenecek herşeyi söylemiş zaten canım.
Tüm kurallara uyduktan sonra 2 hafta sonraki Cuma listeye girebiliyorsun...
Diğer takımda deneme sürecini geçmişsin ama biz biraz daha disiplinli olduğumuz için üyeleri deneme sürecinden geçirmeden listeye almıyoruz.
Listeye girdikten sonrada kurallara sıkı sıkıya uyulmasını bekliyorum.
Kurallara uymayanları, menülere yapılan eleştirilere atar gider yapanları, polemiğe meyilli olanları listeden değil takımdan çıkarıyorum.
Umarım olumsuz durumlar yaşanmadan azimli ve istikrarlı olur, kısa sürede hedefine ulaşırsın.
Sonuncu iyiymişBebeğimle ekmek ve simit alıp sabah yürüyüşünü tamamladım
Bir taşla 2 değil 4 kuş vuruyorum
Hem ekmek alıyorum
Hem bebemi gezdiriyorum
Hem sabah yürüyüşü yapıyorum
Hem de bebek arabasını iteleyerek göğüslerimin dikleşmesini sağlıyorum
Hafize doğumda kaç kilo gitti canmGünaydın kızlar MaşAllah geçmişi yeni bitirdim dün misafirim vardı o yüzden giremedim gece de yatağa hemen attım kendimi şimdi menülere bakicam insAllah açlıktan karnım ağrıyor gibi hissediyorum güzel bı pazar olsun insAllah
Kardio değil ama paylaştığım hareketlerKendi adima iş sonrasi cardiyo yapamam cnm
Çok şükür abla sen nasılsın? Miniğim diş çıkarıyor hiç keyfi yok. Gece 5 kere ben 5 kere eşim kalkmştr en az, dayak yemiş gibi kalktık.Gunaydinnnn 9.takimin azimli kizlari
Herkesler iyidir insallah
Kaptancığım konu dışı ama 5 ay önce doğum yaptım biliyorsun. İp atlama yapabilir miyim? O yüzden atlayamıyorumKardio değil ama paylaştığım hareketler
Baktın mı
Sezeryan ise biraz daha bekle, normal ise yapabilirsin.Kaptancığım konu dışı ama 5 ay önce doğum yaptım biliyorsun. İp atlama yapabilir miyim? O yüzden atlayamıyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt miniğiaynen uzunca bir süre buralarda bebe diye zirladim şükür Rabbim nasip etti iki aylık oldu
evet canım ipin ucu kaçmıştı yine
aynen canım telafi edicem insAllah
hg canım insAllah sağlıkla veririz fazlalıklarimizi
hay maşAllah abla
Hg canım insAllah kısa sürede sağlıkla ideal kilomuza kavuşuruz
Anladım canımBir karpuzun 4 'te 1'i canım
İlk günden azalttığımda sonra veremiyorum maalesef
Sanki biraz fazla yesem kilo veremeyecekmişim gibi geliyor bilmiyorummenü süper hafif olmuş canım afiyet olsun
çok hafif bı menü olmuş afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel menü bence ama bu kadar az şeyle günü nasıl kapatıyorsn MaşAllah
afiyet olsun cnm güzel menü olmuş
farkındasın zaten telafi edersin canım afiyet olsun
afiyet olsun cnm hayret güzel menü olmuş
MaşAllah baya hafif menü olmuş afiyet olsun canım
afiyet olsun canım gayet hafif güzel menü olmuş
afiyet olsun iki günde ideal menüler olmuş v canım bence
afiyet olsun cnm bugün güzel menü olur insAllah
afiyet olsun bu ne kız MaşAllah çok az
afiyet olsun canım güzel bence
akşam sonu olmasa çok güzelmiş menü afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm güzel menü olmuş
Afiyet olsun cnm güzel olmuş
Tokluk hissi veriyor, akşam öğününü hafif tutmuş oluyorumBiraz fazla degilmi
5 kilo felandır herhaldeBenim evdeki karpuz kadarda şayet 4 te 1 ile 3 kişi doyar kaptanim ne ettin sen
Menü yazmaya da başladın mıBu arada bende sana katıldım bugün sıkı diyete başladım ✌
Normal doğum kaptanımSezeryan ise biraz daha bekle, normal ise yapabilirsin.
Kişisel fikrim eklemleri çok zorlayan hareketler yapmamak yönünde.
Yapacaksan da sayı olarak çok abartma bence
Günaydın herkese
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
günaydın kızlarGünaydın hayırlı sabahlar azimli hatunlar
100 kg falandm doğuma gittigimde şişlik indikten sonra tartıda 93.5 çıkmıştım o kadar gitti 90.5 düşmüştüm ama aldım tekrar bı kaç kilo şimdi yeniden başladım çok sıkmiycam ama ekmek hamur işi tatlıyı bırakmaya çalışcam insAllahHafize doğumda kaç kilo gitti canm
saol cnm Allah razı olsunHayırlı olsun canım sağlıkla büyüt miniği
Vücudunu en iyi sen tanirsn kaç kilosun dhaa kaç kilo vermen gerek ideal kilona bilmiorum ama şimdiden böyle azaltrsan duraksamaya girdiğinde daha fazla azaltamazsn menünü sanki az zaten bı de ben şuna inanıyorum bı de sıfır kacamaksz az menülerle omur geçmez ideal kiloya ulaşıp koruma sağlamak da ilk kacamakta artı olarak geri döner tamamen bünyeyi kacamaksiza alıştırmamak gerekSanki biraz fazla yesem kilo veremeyecekmişim gibi geliyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?