Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoş geldin canım Zehra ben de aynı boydayız daha önce 100den 65e düşmüşlüğüm var takımda 91den 65e düştüm

Canım ip atlama sarkmaya neden olacakmış gibi gelir bana 2 ml leslie yapsan daha iyi bence
Onu yaptım bana basit geliyor. 1 ay yaptım pek birşey olmadı acaba daha yapmam mı gerek. Ortaya karışık yapayım o zaman

Benim nick nasıl ama 75337925890 Tekrar dene
bende düşünüyorum ama bulamadım şöyle motive edici bir nick :)
sabah kahvaltısını hayal ederek uyuyayım
iyi geceler guzel hatunlar
en güzel öğün hele uzun uzun çay keyfi ile
beni de böyle kandırdı abla Mefkurem zaman hızlı dedi 2.5 ayda 10 kg gitti dedi sen yerinde oturdunda ne oldu dedi iyi dedi ama
hoş geldin gönlümün baharıııııı
hoşbulduk ablam hiç degismemissin kiloları verip hala mutfakta yaşıyorsun anlaşılan :)
yok abla epi topu iki taş bı dusuremedi :) şaka bir yana kırıldı ama hala düşmedi ya yarın yine kontrolü var
bende tam tersi evde yanlız kalınca yerim misafirlikte yemeye yüzüm yok ki bu kilo ile zayıflayıp misafirliklerde yeyip ay yiyorum olmuyor diyeceğim :)
karbonun alıp sonra kisinca vücut direk şeker istiyor ondan canım geçer bı iki güne artık herşeyden korkar olduk baş ağrısı= korona
Emziriyorum canım. Su az haklısın. Menüyü de hafif tuttum çünkü dün çılgınlar gibi yedim
him dunu bilmiyorum ama suyu ihtimal etme canım havalarda sıcak emzirdikce vücudun su kaybediyor zaten
güzel paylaşım kaptan
hoşbulduk canım sen ne yaptın ben yokken kaça düştün dur yavaş yavaş şöyle birden kiskanmayim ben yerken eridin gittin mi
Bir karpuzun 4 'te 1'i canım
İlk günden azalttığımda sonra veremiyorum maalesef
ne nasıl ben onu ince hir dilimin 1/4 u sanmıştım . Nasıl yedin çeyrek karpuzu
Beyaz ekmek canım, metabolizma direnç gösterene kadar böyle gideyim diye düşündüm
beyaz ekmek direncten ziyade beni hiç doyurmuyor ve bir dilimle kalkamıyorum o yüzden hiç bulaşmam
kiz bebeler küçük korona var ne misafiri alma misafir filan en yakınında çıkıyor valla küçümsenecek şey değil bizimkiler mahvoldu Allah korusun sen olsan çocuklara nasıl bakacaksın
gunaydinnnn
hava bugun kapaliymis bende gece zannedip bu saate kadar uyumusum halbuki 12.30 da uyumustum simdiye coktan yuruyusu yarilamam lazimdi.neyse bugun full ev isi yaparak geciririm diorum hic oturmam.gelsin sonbahar temizligi
hiç kiskanmadim ki
ohh misss
Gunaydinnnn 9.takimin azimli kizlari

Herkesler iyidir insallah
günaydın abla
Kaptancigim hesap süper yapamiycagim bişey değil 2 kilo felan vermem lazım Cuma günü beni muaf tut menü yazma işinden veriyim ben bu yuzdeyi olmami
başladı pazarlığa

Yeterli mesafeymis, duzenli yapabilirsen iyi olur

Kendi adima iş sonrasi cardiyo yapamam cnm, günlük en az 10 bin adim atiyorum zaten, surekli git gelli ve hic oturmadan
8 saat icinde 20 dk. Oturuyom :)
tibetin gençlik pınarı çok iyi geliyor abla ilk başlarda sadece 5 dakikani alıyor
planlar aynı :)
Günaydın arkadaslar yegeniml son uc saatim
Cok agladi teyze gitmeeee diye kuzum bi daha gelcem dedim.
3 te arabam var hepinize mutlu pazarlar
Allah kavuştursun yeğen ilkse bide çok değerli oluyor benim yeğenim 4 yaşındaydı ben evlenirken biz dans ederken elimden tutup yeter bu kadar evlenmek evimize gidelim diye tutturmustu :) şimdi koca sıpa oldu
aramıza hoşgeldin Zeynep ilk sayfadak8 formu doldurursan daha iyi tanışırız

Hoşgeldin canım aramıza
34 yaşındayım 3ay once 88.6 başladım diyete inş hep birlikte güzel kilolar veririz ins

Hoşbulduk.
Hemen dolduruyorum.

Hoşgeldin Zeynep,
İlk sayfadaki takım kurallarımıza baktın mı?
Oradaki formu doldurarak burada paylaşırsan memnun oluruz

Haklısin canım . Bugün bir hfta oldu diyete başlayalı motive olmak adina kaçamak yapmak istemedim. Fakat tartıda eksi gördügüm her hafta sonu bir ödül hakkı vereceğim kendime. Bu beni daha cok motive edecektir.
Hoş geldin canım Zehra ben de aynı boydayız daha önce 100den 65e düşmüşlüğüm var takımda 91den 65e düştüm
Maşallah canım büyük başarı hikayesi.

Ben senin yerinde olsam hiç satmam evimi benim evim de çok büyük sayılmaz ama tayinim çıkınca okula yakın ev bakalım dedik küçücük mutfaklar kesinlikle küçük mutfak bana göre değil
Burada evler genel olarak geniş canım, benim evinde planı çok güzel çizilmiş, fazla yer yok, olan yerler de geniş görünümde.
Salon balkonum bile 12 Mt2 ,bir çok evin mutfağı yada çocuk odası bile o kadar değil.
Mutfak 25 Mt2
Ama eşimle il dışına karar verdiğimiz için satışa koyduk, yapacak birşey yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…