- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.441
Plank da tüm vücudunu sıkılaştırmaya yardımcı cnm aklında olsunNor
Normal doğum kaptanımtamam bugün 50 ile başlayayım. Sıkılaşma şart
Aaaa haklısın canım plank da yapılır onu da denerim en fazla 40 sn yapabiliyordumPlank da tüm vücudunu sıkılaştırmaya yardımcı cnm aklında olsunben zıplamak için bı 10kg sabretmeliyim snrm şu an zor bende bı yerden başlamalıyım ama
5 karpuz muTokluk hissi veriyor, akşam öğününü hafif tutmuş oluyorum
Evdeki son 5 karpuz bitene kadar böyle, artık alma dedim adama
Mutfak salon gibi5 karpuz munereye koyuyorsun ben bi tanesini bile saklamaya zorlanıyorum
İnşallah canım kendine İnan yeter kiKizlaaaar bugün öncesi sonrası için bı fotoğraf çektim keisn kararlıyım artk hamile kalmadan önce ne kdar hafif hissediyordm üstelik istediğim kiloya hala ulasamamisken şimdi kat kat gibiyim 5 ay da yani 10 ocağa kadar hedefim 75 kgyu görmek haftada 1 kg olursa insAllah ki olacak olmalı günü güzel bı kahvaltıyla açtım ev işlerini halledip biraz spor yapicam fırsatım olursa 1 mil Leslie ile baslayacam git gide artıcak
Bugün başlıyorum kaptanımMenü yazmaya da başladın mı
Canım ip atlama sarkmaya neden olacakmış gibi gelir bana 2 ml leslie yapsan daha iyi benceNor
Normal doğum kaptanımtamam bugün 50 ile başlayayım. Sıkılaşma şart
Ben senin yerinde olsam hiç satmam evimi benim evim de çok büyük sayılmaz ama tayinim çıkınca okula yakın ev bakalım dedik küçücük mutfaklar kesinlikle küçük mutfak bana göre değilMutfak salon gibi
2 'si buzdolabında soğumaya çalışıyor
3 'ü dışarda sırasını bekliyor
Ben de A grubuyum canim tibete ne güzel baslamistim ara vermek zorunda kaldim yarindan itibsren tekrar basliyorumYolu uzatıyorum, 3 km yi 45 dk felan yürüyorum.
Dün paylaştığım Tibetin Gençlik Pınarı hareketlerine başla istersen, çok faydasını görürsün.
Kan grubu A olanlar için terletici değilde yoga tarzı egzersizler kilo vermede daha etkili, ben bundan fayda göreceğimi düşünüyorum.
Niran yapıyordu galiba ondan kabak dolması galiba dolmaların şahı demek yanlış hatırlamıyorsamGeçen best fmde hataylı biri bahsetmişti çıkıltaşı çıkılmaşı mı ne pişiriyordu bnde sana soracaktm unuttum ☺
bende önceden kendi rekorum 1 dk idi şimdi 10 sn zor dururum snrmAaaa haklısın canım plank da yapılır onu da denerim en fazla 40 sn yapabiliyordum
insAllah cnm daha önce 16 kg verdm şimdide verebilirimİnşallah canım kendine İnan yeter ki
Sana da cnm ,İyi pazarlarrr44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?