Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nor

Normal doğum kaptanım tamam bugün 50 ile başlayayım. Sıkılaşma şart
Plank da tüm vücudunu sıkılaştırmaya yardımcı cnm aklında olsun ben zıplamak için bı 10kg sabretmeliyim snrm şu an zor bende bı yerden başlamalıyım ama

Kizlaaaar bugün öncesi sonrası için bı fotoğraf çektim keisn kararlıyım artk hamile kalmadan önce ne kdar hafif hissediyordm üstelik istediğim kiloya hala ulasamamisken şimdi kat kat gibiyim 5 ay da yani 10 ocağa kadar hedefim 75 kgyu görmek haftada 1 kg olursa insAllah ki olacak olmalı günü güzel bı kahvaltıyla açtım ev işlerini halledip biraz spor yapicam fırsatım olursa 1 mil Leslie ile baslayacam git gide artıcak

Plank da tüm vücudunu sıkılaştırmaya yardımcı cnm aklında olsun ben zıplamak için bı 10kg sabretmeliyim snrm şu an zor bende bı yerden başlamalıyım ama
Aaaa haklısın canım plank da yapılır onu da denerim en fazla 40 sn yapabiliyordum

İnşallah canım kendine İnan yeter ki

Mutfak salon gibi
2 'si buzdolabında soğumaya çalışıyor
3 'ü dışarda sırasını bekliyor
Ben senin yerinde olsam hiç satmam evimi benim evim de çok büyük sayılmaz ama tayinim çıkınca okula yakın ev bakalım dedik küçücük mutfaklar kesinlikle küçük mutfak bana göre değil

Ben de A grubuyum canim tibete ne güzel baslamistim ara vermek zorunda kaldim yarindan itibsren tekrar basliyorum

M maygirl__

Canim ben Hataylıyım, bizim yöresel yemeklerimizden biridir "Şeyh Mualla" Arap dilinin etkisi var yemek adlarımızda
Geçen best fmde hataylı biri bahsetmişti çıkıltaşı çıkılmaşı mı ne pişiriyordu bnde sana soracaktm unuttum ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…