- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.401
Sağol canımafiyet olsun canim
hosgeldin papatyacim, bebegin saglikla büyüsün insallahADINIZapatya_2014
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:1.68
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:2 çocuk 5yaş -2 aylık
EMZİRİYOR MUSUNUZ:Evet
MESLEĞİNİZ:memur
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski Halime dönmek istiyorum
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Hamileliğimde 26 kilo aldım gebelik tiroit yüzünden.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:evli mutlu çocuklu :)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:mümkün oldukça sayfaya girerek takım arkadaşlarımıza motive edici konuşmalarda yer alabilirim
Allah kavuştursun cnmAy bu saat oldu beni uyku tutmadıSabah ezanı da okundu. Namazımi kılıp sonrasında yavaş yavaş hazırlanayim bari
Keşke hiç ayrılıklar olmasa
gözünü cokmu yoruyosun acaba cnmBenim de bugünlerde gözlerim çok ağrıyor.
Doktora gidilecek gibi değil
Biraz fazla degilmiBir karpuzun 4 'te 1'i canım
İlk günden azalttığımda sonra veremiyorum maalesef
Oo eylüle 36 beden bile olursunkuzum yaa cok yoruldun
senin kv yine iş basindaymiş
Cok biliyo madem bide kendi yapsa ya :))
Ben daha hic bisey yapmadim
Bu haftada calisacam sonra 2 hafta izinim var
İnşallah uygun domates falan bulurumda yaparim
aksini dusunmedim zaten canimin içi
yok daha zaman var
Bi ihtimal mayis ama yüksek ihtimal Eylül gibi heralde
demekki karbon dokunuyor sana canimcimvucut saglikli beslenmeye alisicinca tepki veriyor
hadi insallh bitanem
Oyyy, kaybettigim küçük gardasim
Sende gec yatip erken kalkmişin cnmGünaydın ablamİyiyiz Allah'ın izniylede benim 3 gündür başımın sağ tarafı ağrıyor acaba neden
Benim evdeki karpuz kadarda şayet 4 te 1 ile 3 kişi doyar kaptanim ne ettin senBir karpuzun 4 'te 1'i canım
İlk günden azalttığımda sonra veremiyorum maalesef
Goguslerinin diklesmesi hele kaç taşa bedelBebeğimle ekmek ve simit alıp sabah yürüyüşünü tamamladım
Bir taşla 2 değil 4 kuş vuruyorum
Hem ekmek alıyorum
Hem bebemi gezdiriyorum
Hem sabah yürüyüşü yapıyorum
Hem de bebek arabasını iteleyerek göğüslerimin dikleşmesini sağlıyorum
süre ne kadar oluyor cnmBebeğimle ekmek ve simit alıp sabah yürüyüşünü tamamladım
Bir taşla 2 değil 4 kuş vuruyorum
Hem ekmek alıyorum
Hem bebemi gezdiriyorum
Hem sabah yürüyüşü yapıyorum
Hem de bebek arabasını iteleyerek göğüslerimin dikleşmesini sağlıyorum
anacim esnaf karisi oldugun nasil belliKaptancigim hesap süper yapamiycagim bişey değil2 kilo felan vermem lazım Cuma günü beni muaf tut menü yazma işinden veriyim ben bu yuzdeyi olmami
Aminnnnnnn insallah diyelim cnmOo eylüle 36 beden bile olursunŞuan itibariyle yapacağın şey ablam abiye modellerine bak 38 beden abiye beğen kendine
Bencede dokunuyor karbon bundan sonra hiç yemiyim en iyisi
Peki, senin dediğin olsunKaptancigim hesap süper yapamiycagim bişey değil2 kilo felan vermem lazım Cuma günü beni muaf tut menü yazma işinden veriyim ben bu yuzdeyi olmami
Ben 2de yatıp sekiz buçuk dokuz gibi kalkıyorum genelde abla kızdan dolayı ...Sende gec yatip erken kalkmişin cnm
Bişeyleri stresmi yaptin acaba
Nasil gidip geliyorlar simdiBen 2de yatıp sekiz buçuk dokuz gibi kalkıyorum genelde abla kızdan dolayı ...
Stres yapmıyorum hiç birşeyi bilemedim niye ilaç alıyım bugün artik..
Ben size demeyi unuttum arabayı sattik 1 ay önce biz .. ne sabretmistim ona sahip olmak için hala aklima gelince özlerim kara kızımi☹
Ama cokda rahat ettim kocamla oğlanın şoforlugunu yapmaktan illallah gelmişti Şimdi almak için uğraşıyor araba lakin kız buyuyup ben gezmelere spora gitmrye başlamadan istemiyorum artık
Yolu uzatıyorum, 3 km yi 45 dk felan yürüyorum.süre ne kadar oluyor cnm
Benimde bikac haftaya bolgesellere baslamam lazim
Ozellikle kol alti cok rahatsiz ediyor
Sanki baska yerim dogru dürüst gibi
Yeterli mesafeymis, duzenli yapabilirsen iyi olurYolu uzatıyorum, 3 km yi 45 dk felan yürüyorum.
Dün paylaştığım Tibetin Gençlik Pınarı hareketlerine başla istersen, çok faydasını görürsün.
Kan grubu A olanlar için terletici değilde yoga tarzı egzersizler kilo vermede daha etkili, ben bundan fayda göreceğimi düşünüyorum.
Tamam anlaştık kaptanPeki, senin dediğin olsun
Bu Cuma verirsen bu yüzdeyi Cumaya menü yazmayabilirsin.
Veremezsende dilime pelesenk olursun ona göre
Kocanın şoförlüğü yok mu ki, sen şoförlük yapıyorsun onaBen 2de yatıp sekiz buçuk dokuz gibi kalkıyorum genelde abla kızdan dolayı ...
Stres yapmıyorum hiç birşeyi bilemedim niye ilaç alıyım bugün artik..
Ben size demeyi unuttum arabayı sattik 1 ay önce biz .. ne sabretmistim ona sahip olmak için hala aklima gelince özlerim kara kızımi☹
Ama cokda rahat ettim kocamla oğlanın şoforlugunu yapmaktan illallah gelmişti Şimdi almak için uğraşıyor araba lakin kız buyuyup ben gezmelere spora gitmrye başlamadan istemiyorum artık
Bugünden Cuma menüsüne hazırlık yapacaksan hata yaptım yazma demekle, sen yaz en iyisi yoksa ipin ucu kaçacak gibi duruyor.Tamam anlaştık kaptanAcaba cumaya kahvaltiya simitmi alsam yoksa akşama çayın yanına brownimi yapsam geçen arkadasin Pnrrr-12 menüsünde görmüştüm canım çekmişti ay çok isim var anca hazırlık yaparım cumaya
Ramazanın ilk günü ağrıması gibi işte canım toksin atıyor bence vücudunYa siz zeki karilarsiniz bilirsinizBen iki buçuk aya yakındır dikkat ediyorum aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum bu süreçte iki üç kere diyeti deldim tatlı karbonhidrat yedim sonra dikkat etmeye başlayınca baş ağrısı oluyor iki üç gün felan her seferinde de oldu şuanda da ağrıyor nedir bunun sebebi sadece tesadüfmu acaba
Aynen abla kışın daha çok yaz sebzesi yiyecek kadar hem deallah razı olsun gülüm sırayla takımcekkk hepimiz kışlık hazırlık yapıyoruz hepimiz sağlıkla huzurla mutlu mutlu yeriz inşallah
düşündüm de bizim takım da baya baya becerikli kışlık hazırlık yapan hatun var haaa:)
ADINIZapatya_2014
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:1.68
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:2 çocuk 5yaş -2 aylık
EMZİRİYOR MUSUNUZ:Evet
MESLEĞİNİZ:memur
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski Halime dönmek istiyorum
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Hamileliğimde 26 kilo aldım gebelik tiroit yüzünden.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:evli mutlu çocuklu :)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:mümkün oldukça sayfaya girerek takım arkadaşlarımıza motive edici konuşmalarda yer alabilirim
Hoş geldin papatya ben de Zehra inşallah tez zamanda istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsınMerhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız. Hamilelikte tiroit çıktı. Bir ayda 14 kilo aldım. Pandemiden dolayı geç garkettik gidemedim hastaneye derken şiştim. 60 kilo ile hamilr kaldım 86 ile doğuma gittim maalesef doğumda sadece 5 kg gitti. Çok mutsuzum. Kızım 2 aylık sütten dolayı çok aşırı kısamıylrum ama süt yapıcı şeyler yiyorum onun dışında 3 litre su içiyorum. 2 haftadırda spora başladım. Kilolar kalacak diye çok korkuyorum ya
Kesinlikle dolaptakinden daha az fasülye yediğimiz kesin bizim deBen buzluğa 5,6 poşet barbunys attım yaz geldi bitiyor bir kere pişirdimDiycem oki yazın daha az yiyoruz yaz sebzesini sanki
Ah canım ne kadar etkilenmişsin ben de öyleyim maalesef herkesle arkadaş olurum ama samimi olmamaya çalışırım çünkü çok üzülüyorum sonrasındaAy bu saat oldu beni uyku tutmadıSabah ezanı da okundu. Namazımi kılıp sonrasında yavaş yavaş hazırlanayim bari
Keşke hiç ayrılıklar olmasa
Günaydın abla çok şükür iyiyim dün su kesintisinin ket vurduğu temizliğimi bugün yapacağım inşallahGunaydinnnn 9.takimin azimli kizlari
Herkesler iyidir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?