Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tamam canim ne diyorsan o 3 gun 100 puanlik spor mu simdi karar
Etiket yaparken bunu ayriyeten yazarsak seni etiketleyinve kimin yaptigi belli olur zaten
kac gunlerdir mutgak elden gidiyordu canim. Firin ,ocak ,aspirator ugrastim bulasiklari hallettim. Kemik sularini.porsiyonluk ayarlayip kaldirdim. Biber vardi dograyip dolaba kaldirdim.
Evleri supurup silecegim ins.
Aksam yatmadanda spor ins
sende iyiki varsin. Mesajlarini okurken yuzumde gulucuklere sebeb olan kedicik
Geçmişi bitiremedim
Bende cocuklar var, gelincigimin kozmetikte randevusu vardi
Beni övün diye söylüyorum

Boşa cikinca gelirim azimli kuşlarım
Gercekten iyi bir kv sin abla.
Kac zaman oldu su isim icinde gelini cagirdim yardim istedim dedigini duymadim.
Ama hep desteksin masallah.

Evet kaptanım esimle kızım parka girdi ben sahilde hızlı tempolu yürüdüm
Cok hirslandim bak simdi yoldayiz bende aksam yemeğimi yer gunu kapatirim
Geçmişi bitiremedim
Bende cocuklar var, gelincigimin kozmetikte randevusu vardi
Beni övün diye söylüyorum

Boşa cikinca gelirim azimli kuşlarım
Yaa sen ne guzel dusunceli bir kayinvalidesin ins gelinin degerini bilyordur ❤

Çok iyi canım. Ben ani durumlarda mantıklı davranmıyor

Eline emeğine sağlık canım
Merhaba..

102,9 Kg aranıza kabul edebilir misiniz =)
Gel canım hoş geldin ilk sayfada takım kurallarımız var okur kabul edersen ve yine ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurursan tanışalım

Şöyle yaparız canım
@Pnrrr-20 zaten liste tutacak
Sende liste tutmadan spor motivasyonu ve devamlılığı için birşeyler paylaşıp, kişileri etiketleyerek spora teşvik edebilirsin.
Ben her akşam haydiii kaldıralım koca popolarımızı derim valla onda sıkıntı yok

harikasın canım gizli hayranların artıyor. Kocan çok şanslı. Senin gibi birini bulmak zor
İşte bu helal olsun canım hafif akşam yemeği yersen yarın güzel bir eksi gelecek

ADINIZ:

YAŞINIZ: 33

BOYUNUZ: 1,65

KİLONUZ: 102,9

HEDEF KİLONUZ: 70

MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ

ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 9 erkek VE 3 kız

EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR

MESLEĞİNİZ: MUHASEBE

ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: HAYIR

DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: EVET İNSÜLİN DİRENCİ - PKO ve ÇİKOLATA KİSTİ - BEL FITIĞI

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE GÜZELLİK

KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Çikolata kisti ile 21 yaşımda tanıştım o zamana kadar en fazla 61 gördüm. Daha sonra 8 yada 15 kg aldım. sonra evlendim çocuğum oldu o süreçte de aldım verdim. Sonra 2. çocuk da tedavi oldum hormon ilaçları iğneleri yine aldım ve yanlış diyetler sonucu kilo 102,9.

BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Her şeyden çok çabuk sıkılan biriyim. Mesela diyet konusunda 2 hafta yapıyorum 4 vermem gerekir iken 1 verir isem hooop pes ediyorum.Sanırım dürtülmeye ihtiyacım var. Kitap okumasını yemek programları izleyip değişik tatlar yapmayı çok severim. Pandemiden önce sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyordum.Hayatımı evlilik öncesi ve sonrası olarak 2 ye ayırıyorum. Hayaller ve hayatlar modu diyebilirim sanırım. Sıkıntı ve stresin de kilo ile alakası çok sanırım.

TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:
Açıkçası kendi motivasyonum düşük olmasına rağmen insanlara pozitif enerji verdiğimi söylüyorlar. Bilinçaltı ve enerji ve EFT tekniklerine bir miktar merakım var,belki bu şekilde faydam olabilir.

Hoş geldin canım insülin direncin var normalden daha az vereceğinin farkındasındır zaten ilaç kullanıyor musun bunun için peki ?

Katiliyorum sana canim fazla yapmak isteyen zaten yapar ama zorunlu spor yarim saati falan gecmemeli bence

Su kız uyumadı ki bir türlü çok acıktımmmm bu yüzden aldım zaten kiloları geri uyumuyor ben o arada çok acıkınca gözüm dönüp ıvır zıvır yediğim için
Ay aynı ben canım hiç uyumuyor emzirince daha çok acıkıyorum yemesem süt gidiyor su içiyorum ana oda yetmiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…