- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.601
Sagol canim tabi sabretmek lazım haklisinKesinlikle ben kendimde insülin direnci olduğunu öğrendiğimde baya da bi kilo vermiştim demek ki vardı ve kilo verince düşmüştü dediğin gibi verilmiyor değil sadece 4 kilo vermem gerekirken 1 kilo verirsem sıkılır bırakırım yazmış onun üzerine öyle söyledim
Hayırlı yolculuklar canım
İnsanın şu hayatta Dostum dediği kaç kişi var ki Kaptanım , bir yanım artık uzakta olacak . Herkes arkadaş olur ama dost az bulunur. Ondan bu üzgünlüğüm..Ne kadar duygusalsın sen öyle ya
Eski zamanlarımı hatırlattın bana.
Herkesin arkasından ağladığım günleri.
Törpüledim duygusal yanımı, belkide hayat törpüledi
Hoşbuldum canım sende mi buralardaydın inşallah hemen veririzaynen uzunca bir süre buralarda bebe diye zirladim şükür Rabbim nasip etti iki aylık oldu
evet canım ipin ucu kaçmıştı yine
aynen canım telafi edicem insAllah
hg canım insAllah sağlıkla veririz fazlalıklarimizi
hay maşAllah abla
Hg canım insAllah kısa sürede sağlıkla ideal kilomuza kavuşuruz
Allah kavuştursun canım gerçek dostluklar hiç bitmez benim için önemli olan uzaklık değil yıllar aylar sonra görüşsek bile aynı samimiyetteysek sıkıntı yoktur ya da o kadar alıştım ki ayrılıklara sevdiklerimden uzak kalmaya bu duruma alıştım galibaİnsanın şu hayatta Dostum dediği kaç kişi var ki Kaptanım , bir yanım artık uzakta olacak . Herkes arkadaş olur ama dost az bulunur. Ondan bu üzgünlüğüm..
Geçen yıllar insanı bu noktaya getiriyor bence.Allah kavuştursun canım gerçek dostluklar hiç bitmez benim için önemli olan uzaklık değil yıllar aylar sonra görüşsek bile aynı samimiyetteysek sıkıntı yoktur ya da o kadar alıştım ki ayrılıklara sevdiklerimden uzak kalmaya bu duruma alıştım galiba
"Tek doğdum, tek öleceğim" felsefesine indirgedim ben herşeyi.İnsanın şu hayatta Dostum dediği kaç kişi var ki Kaptanım , bir yanım artık uzakta olacak . Herkes arkadaş olur ama dost az bulunur. Ondan bu üzgünlüğüm..
Kızlar arkadaşlarında verdigi fikirle şöyle birsey yapalım diyorm haftada 3 gun belirliyelim veyatta gunu herkez kendisi secsin 15er dkdan (yada bunu puan olarak belirleyebilliriz mesela 150 puandan) istenilen spor yapilsin mesela leslie veyatta yuzme cardio kime ne uyuyorsa ama bu listedekiler icin mecburi olsun. Ve yapmayana bi ceza verelim. Onuda beraber karar verebillirz suan aklima birsey gelmedi. @hadikonusalim fikir sahibi olarak bunu sen kontrol edermisin listedekileri ve liste dışı katilmak isteyenleri ekleyerek zaten spor listesi ben olusturuyorm gün aşırı paylasicam ordanda kontrok edebillirsn, senin icin zorluk olmamiş olur.Handandandan eklemek istedigin birsey varmı kaptanım.
Haftanin 6 günü spor yapmak zor olacaktır en azından benim için öyle. Listedekiler için haftada toplam puan hedefi olması daha mantıklı gibi. Cumaya kadar o puan hedefine ulaşalımBence pazar hariç haftanın her günü 15 dk kuralı olsun. Üste çıkmak isteyen çıkabilir. Kota 15dk. Herkes 15 dk spor yapmak zorunda olsun
Sizinle tanışmayı çok isterdim Kaptanım. Beni her zaman sözlerinizle şaşırtmayı başarıyorsunuz"Tek doğdum, tek öleceğim" felsefesine indirgedim ben herşeyi.
Öyle olursa durup durup son güne bırakıp Çarşamba- Perşembe spor yapılırsa Cuma günü tartıya spor ödemi yansır canım.Haftanin 6 günü spor yapmak zor olacaktır en azından benim için öyle. Listedekiler için haftada toplam puan hedefi olması daha mantıklı gibi. Cumaya kadar o puan hedefine ulaşalım
Öyle olursa durup durup son güne bırakıp Çarşamba- Perşembe spor yapılırsa Cuma günü tartıya spor ödemi yansır canım.
En mantıklısı haftada 3-4-5 gün yapılması...
Günaşırı en iyisi, hem hareketsiz kalınmamış olur, hem de vücut spora alışmaz
Geçen yıllar insanı bu noktaya getiriyor bence.
Anne-babamızdan, kardeşlerimizden bile ayrıyız...
Sen böyle yazınca düşündüm de, okulundaki birçok arkadaşım benim gibi düşünüyor, kızkardeşlerim, annem, babam hep böyleyiz.Sizinle tanışmayı çok isterdim Kaptanım. Beni her zaman sözlerinizle şaşırtmayı başarıyorsunuzFarklı bir düşünce yapınız ve hayata karşı çok sert bı bakış açınız var.
Acaba bu fikirlere sahip biri nasıldır diye insan merak ediyor
İlk sayfada var spor puanları canım görmedin mi ?Spor ve puanlama nasıl ayarlıyorsunuz
Menü sayfamızın ilk mesajında sporlar ve puanlar var canımSpor ve puanlama nasıl ayarlıyorsunuz
İlk sayfada var spor puanları canım görmedin mi ?
İşin ilginç tarafı ben de ilk defa sizin gibi birisi ile karşılaşıyorum. O yüzden düşünceleriniz bana farklı ve sert geliyorSen böyle yazınca düşündüm de, okulundaki birçok arkadaşım benim gibi düşünüyor, kızkardeşlerim, annem, babam hep böyleyiz.
Sen biraz fazla duygusalsın galiba, belkide yaşından kaynaklıdır..
Yaş ilerledikçe, olgunlaştıkça bireysellik artıyor
Ah özür dilerim canım eskiden oradaydı Niran spor ve menü sayfasına eklemişti Burdan bakabilirsinBakıyorum tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?