Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol canim tabi sabretmek lazım haklisin

Ne kadar duygusalsın sen öyle ya
Eski zamanlarımı hatırlattın bana.
Herkesin arkasından ağladığım günleri.
Törpüledim duygusal yanımı, belkide hayat törpüledi
İnsanın şu hayatta Dostum dediği kaç kişi var ki Kaptanım , bir yanım artık uzakta olacak . Herkes arkadaş olur ama dost az bulunur. Ondan bu üzgünlüğüm..

Hoşbuldum canım sende mi buralardaydın inşallah hemen veririz

İnsanın şu hayatta Dostum dediği kaç kişi var ki Kaptanım , bir yanım artık uzakta olacak . Herkes arkadaş olur ama dost az bulunur. Ondan bu üzgünlüğüm..
Allah kavuştursun canım gerçek dostluklar hiç bitmez benim için önemli olan uzaklık değil yıllar aylar sonra görüşsek bile aynı samimiyetteysek sıkıntı yoktur ya da o kadar alıştım ki ayrılıklara sevdiklerimden uzak kalmaya bu duruma alıştım galiba

Geçen yıllar insanı bu noktaya getiriyor bence.
Anne-babamızdan, kardeşlerimizden bile ayrıyız...

"Tek doğdum, tek öleceğim" felsefesine indirgedim ben herşeyi.

Bence pazar hariç haftanın her günü 15 dk kuralı olsun. Üste çıkmak isteyen çıkabilir. Kota 15dk. Herkes 15 dk spor yapmak zorunda olsun
Haftanin 6 günü spor yapmak zor olacaktır en azından benim için öyle. Listedekiler için haftada toplam puan hedefi olması daha mantıklı gibi. Cumaya kadar o puan hedefine ulaşalım

"Tek doğdum, tek öleceğim" felsefesine indirgedim ben herşeyi.
Sizinle tanışmayı çok isterdim Kaptanım. Beni her zaman sözlerinizle şaşırtmayı başarıyorsunuz Farklı bir düşünce yapınız ve hayata karşı çok sert bı bakış açınız var.
Acaba bu fikirlere sahip biri nasıldır diye insan merak ediyor

Haftanin 6 günü spor yapmak zor olacaktır en azından benim için öyle. Listedekiler için haftada toplam puan hedefi olması daha mantıklı gibi. Cumaya kadar o puan hedefine ulaşalım
Öyle olursa durup durup son güne bırakıp Çarşamba- Perşembe spor yapılırsa Cuma günü tartıya spor ödemi yansır canım.
En mantıklısı haftada 3-4-5 gün yapılması...
Günaşırı en iyisi, hem hareketsiz kalınmamış olur, hem de vücut spora alışmaz

Spor ve puanlama nasıl ayarlıyorsunuz

Sen böyle yazınca düşündüm de, okulundaki birçok arkadaşım benim gibi düşünüyor, kızkardeşlerim, annem, babam hep böyleyiz.
Sen biraz fazla duygusalsın galiba, belkide yaşından kaynaklıdır..
Yaş ilerledikçe, olgunlaştıkça bireysellik artıyor

İşin ilginç tarafı ben de ilk defa sizin gibi birisi ile karşılaşıyorum. O yüzden düşünceleriniz bana farklı ve sert geliyor
Ama tabi bende de duygusallık var , orası ayrı

Bakıyorum tekrar
Ah özür dilerim canım eskiden oradaydı Niran spor ve menü sayfasına eklemişti Burdan bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…