Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bu seferde cennetti garantilemediysem bidaha zor yaniKayinvaldecigimin 3 kez hayatını kurtardım Bu seferde Boğazına hap kaçtı mosmor kesildi kadın benim koca panik ağladı ağlayacak anam gidiyor diye ama ben hemen çekilin ben gelinim hallederim diye acil müdahalemi yaptım ve kurtardım kadiniTabi bı kaç gün sırt ağrısı olucak vuruşlarimin etkisiyle ama olucak okadar helvasini yemekten daha iyi yani

Su kız uyumadı ki bir türlü çok acıktımmmm bu yüzden aldım zaten kiloları geri uyumuyor ben o arada çok acıkınca gözüm dönüp ıvır zıvır yediğim için
Kahvaltıyı sağlam yapican balım iki yumurtalı seni gün boyu bile tutar

Maşallah çok cesaretlisin.
Ben de eşin gibi ağlardım herhalde.

Kadincagiza gecmis olsun canim.
Ama anlatisin guldurdu beni yaa

Bende panigimdir oyle seylerde iyi cesarete gelmissin

Hoşbulduk pınar.
İnşallah

Netim yok o yüzden bir dahaki aya kaldı ben indirdiklerimi yapsam şu anlık yeter canım
Yanlış anlama bu üzücü olayı bile o kadar güzel anlatmışsın gülmem geldi. Senin gibi gelini öpsün başına koysun o zaman canım ben paniğim ama eşim soğukkanlı o anasını kurtarır bana bıraksa helvayı gelene kadar hazır olur

Onu yaptım bana basit geliyor. 1 ay yaptım pek birşey olmadı acaba daha yapmam mı gerek. Ortaya karışık yapayım o zaman
ben daha önce yaptım tabi yanında ek olarak squat, plank, yürüyüş falan yaptm sıkılaşma baya olmustu
hoşbulduk canım sen ne yaptın ben yokken kaça düştün dur yavaş yavaş şöyle birden kiskanmayim ben yerken eridin gittin mi
ahhhh cnm nerdeeeee doğumdan sonra şişlik inince 93.5 çıktım 90.5 düştüm ilk ay ama şu an 94 çıktım cuma günü keisn başlangıç yaptm artk kızın kaç aylık oldu senin
kiz bebeler küçük korona var ne misafiri alma misafir filan en yakınında çıkıyor valla küçümsenecek şey değil bizimkiler mahvoldu Allah korusun sen olsan çocuklara nasıl bakacaksın
vala cnm başlarda kac ay izole ettik kendimizi baktık olmuyor kızım falan psikoloji olarak kötü hissettik önlemimizi bi şekilde alıp görüşüyoruz en yakinlarimizla nerden geleceği belli değil ablamın eşi iş yerinden kapmış
planlar aynı :)
basaracaz insAllah
çok güzel olan ohhh bol kalori yaktrsin adımların
aynen canım abartmadan ödül gerekir yolumuz uuzn çünki vermemiz gereken kilo cok
Hb abla ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var takıma uyum saglarsan ideal kilona sağlıkla ulasirsn buranın enerjisi güzel dhaa önce 16 kg vermiştim bende buranın disipliniyle

100 puan daha mantikli geldi simdi sen diyince. 5 yada 6 gun bencr ideal.
Yapmayanlara ceza olaraj fikrim cuma kacamagi yapamasincezasi bu olsun
Canim haftada 4 ya da en cok 5 gun olmali bence.
Diyetisyenim de yani seyi soyledi bir bos bir dolu yap bikma diye dedi.
Puan olarak cok anlamıyorum ama 100 puan ideal gibi. Kimsenin bikmamasi lazim zaten takimda spor yapan cok az kisi var
Her gün çok fazla olur bence. Ha her gün yapmak isteyen olursa ne ala
Bence de 3 gün 150 puan çok ideal
Bencede 100 puan ideal eliptigin puanı yüksek olmasına rağmen yarım saati 120 yapıyor yani
Bu neyin cezası sadece listedekileee dimi

Kızlar bencede 100 puan haftada 3 gun diyelm. Yoksa kimse yapmaz hic teşvik edici olmiycak cnku 15 dk leslie bile 45 puan kim 45 dk leslie hergun yaparki. Bu zorunlu olucagi icin az tutmaliyiz bence he fazlasini zaten isteyen yapabillir ona karışan yok. Son fikir olsun herkez bir karar biraz zor ama cogunluk tamam derse böyle yururluge koyalm. Listedekiler zorunlu gerisi isterse katilabillr ve ceza olarak bencede haticenin dedigi guzel haftad 1 odul yapabilme hakkını kaybedicek uymayan. Yani oyle cuma gunu cozuttum yedim yok :)

aksam biraz fazla kacmis sanki canim
evet öyle olmuş bende yazınca farkettim ben baya yiyomusum ya düşün bu kısmıs halim bid e ekmek yiyordum
Allah canını almasın ne guldum ya düşene gülmek gibi oldu bu da Ama geçmiş olsun kayinvalideme

Sana bol bol hayır duası edeceğine çok vurdu pis gelin diyodur ama

Hoşbulduk Zehra.
Ne kadar güzel 100-65 e.
Bana ilham verdin.
İnşallah ben de senin kadar başarılı olabilirim
Daha da iyisini yaparsın Allah’ın izniyle canım
Hatay’da olsam kaçırmazdım herhalde
Tekrardan hoş geldin meslektaşım
Günlük puan belirleyip herkesin istediği sporu yapması güzel fikir.
150 puan az mı ben mi fazla idealistim, oraya takıldım sadece
150 başlangıç için iyidir bence de
Kendimi yem gibi hissettim simdi
@mefkurem hersey senin icinmis
Öyle düşünme cancağızım Zühal abla takımın kurucu kaptanı yanlış bilmiyorsam yıllardır emeği çok Niran açıklamış zaten durumu
Maşallah ben de bu tip durumlarda sakin kalabiliyorum kadının hayatını kurtarmışsın resmen

Pembe Lotus gözükmüyorsun canım

Yoksa kronolojide beni geçmek için spor yapmakla mı meşgulsün

Ama geçemezsin, çünkü mutfağı kapattım ben, başka birşey yemeyeyim diye dişlerimi bile fırçaladım.

Yarın ara tartıda artı görüp motivasyonumu kaybetmek istemiyorum

Ucmelekannesi hala oturuyorsan kaldır artık totoyu.

Kronolojide hep benim üstündeydin, bu hafta seni geçmeye niyet ettim, haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…