- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.521
Kahvaltıyı sağlam yapican balım iki yumurtalı seni gün boyu bile tutarSu kız uyumadı ki bir türlü çok acıktımmmmbu yüzden aldım zaten kiloları geri uyumuyor ben o arada çok acıkınca gözüm dönüp ıvır zıvır yediğim için
Takım kurallarına baktım ve doldurdum sevgili kaptanım.Hoşgeldin Zeynep,
İlk sayfadaki takım kurallarımıza baktın mı?
Oradaki formu doldurarak burada paylaşırsan memnun oluruz
Maşallah çok cesaretlisin.Kızlar bu seferde cennetti garantilemediysem bidaha zor yaniKayinvaldecigimin 3 kez hayatını kurtardım Bu seferde Boğazına hap kaçtı mosmor kesildi kadın benim koca panik ağladı ağlayacak anam gidiyor diye ama ben hemen çekilin ben gelinim hallederim diye acil müdahalemi yaptım ve kurtardım kadini Tabi bı kaç gün sırt ağrısı olucak vuruşlarimin etkisiyle ama olucak okadar helvasini yemekten daha iyi yani
Hoşbulduk Almilacım.Hosgeldin canim ben Almıla. 119 kilo ile basladim iki ay önce. İnsallah hedefledigimiz kilolara beraberce ulasiriz
Kadincagiza gecmis olsun canim.Kızlar bu seferde cennetti garantilemediysem bidaha zor yaniKayinvaldecigimin 3 kez hayatını kurtardım Bu seferde Boğazına hap kaçtı mosmor kesildi kadın benim koca panik ağladı ağlayacak anam gidiyor diye ama ben hemen çekilin ben gelinim hallederim diye acil müdahalemi yaptım ve kurtardım kadini Tabi bı kaç gün sırt ağrısı olucak vuruşlarimin etkisiyle ama olucak okadar helvasini yemekten daha iyi yani
Hoşbulduk canım.Affola da hiit ne
Merhaba ablam ben Gülsüm 29 yaşındayım. Senin gibi 2 evladım var. İnşaallah istediğin kiloya inersin
Hoşbulduk pınar.Anladm abla insallah ozamana korona kalmaz da rahat rahat yaparsniz dugunu :)
Sagol cnm emziriyorum hala 14 aylık okdu sıpam bakalm emerse 2 yaşa kadar gideriz dusuncem
Senin bebis napiyor gazlı mi cok hala
Hosgeldin cnm aramiza insallah cabucak vetirsin kilolari bende pinar 27 yasindaym 1 oglum var. 91den 65e dustm dogum sonrasi al ver olup durdu yeniden 65 istiyorum insallah :)
Anladm cnm 1.5cm cikiyormus bizim kışlık haliya cikiyor tabi seninkiler belki daha kalındir bilemiyorm
Supersinnn
Aaaa beni kotu ornekci olarak gosterme lutfen :)
Hosgeldin cnm insallah azimle verirsn kilolari kendmi az once tanittim ismim pinar 27yasindaym 1 oglum var :)
Netim yok o yüzden bir dahaki aya kaldıKardiyo canm
Yanlış anlama bu üzücü olayı bile o kadar güzel anlatmışsın gülmem geldi. Senin gibi gelini öpsün başına koysun o zaman canımKızlar bu seferde cennetti garantilemediysem bidaha zor yaniKayinvaldecigimin 3 kez hayatını kurtardım Bu seferde Boğazına hap kaçtı mosmor kesildi kadın benim koca panik ağladı ağlayacak anam gidiyor diye ama ben hemen çekilin ben gelinim hallederim diye acil müdahalemi yaptım ve kurtardım kadini Tabi bı kaç gün sırt ağrısı olucak vuruşlarimin etkisiyle ama olucak okadar helvasini yemekten daha iyi yani
ben daha önce yaptım tabi yanında ek olarak squat, plank, yürüyüş falan yaptm sıkılaşma baya olmustuOnu yaptım bana basit geliyor. 1 ay yaptım pek birşey olmadı acaba daha yapmam mı gerek. Ortaya karışık yapayım o zaman
ahhhh cnm nerdeeeee doğumdan sonra şişlik inince 93.5 çıktım 90.5 düştüm ilk ay ama şu an 94 çıktım cuma günü keisn başlangıç yaptm artk kızın kaç aylık oldu seninhoşbulduk canım sen ne yaptın ben yokken kaça düştün dur yavaş yavaş şöyle birden kiskanmayimben yerken eridin gittin mi
vala cnm başlarda kac ay izole ettik kendimizi baktık olmuyor kızım falan psikoloji olarak kötü hissettik önlemimizi bi şekilde alıp görüşüyoruz en yakinlarimizla nerden geleceği belli değil ablamın eşi iş yerinden kapmışkiz bebeler küçük korona var ne misafiri alma misafir filan en yakınında çıkıyor valla küçümsenecek şey değil bizimkiler mahvoldu Allah korusun sen olsan çocuklara nasıl bakacaksın
basaracaz insAllahplanlar aynı :)
çok güzel olan ohhh bol kalori yaktrsin adımlarınÖğlen kızımın yemegini yedirip sahile yürüyüşe gideceğiz baba kız parkta vakit gecirirlerken bende yürüyüşumu yaparım
Aksama köfte yaptım dolaba kaldırdım
Yesillikleri sirkeli suda bekliyor
Gitmeden yeşil çay içer öyle cikarim
aynen canım abartmadan ödül gerekir yolumuz uuzn çünki vermemiz gereken kilo cokHaklısin canım . Bugün bir hfta oldu diyete başlayalı motive olmak adina kaçamak yapmak istemedim. Fakat tartıda eksi gördügüm her hafta sonu bir ödül hakkı vereceğim kendime. Bu beni daha cok motive edecektir.
Hb abla ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var takıma uyum saglarsan ideal kilona sağlıkla ulasirsn buranın enerjisi güzel dhaa önce 16 kg vermiştim bende buranın disipliniyle9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ:. 41
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 100
HEDEF KİLONUZ: 80
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 13 ve 7 yaş
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık açısından vermek istiyorum ve tabii ki. Görüntü anlamında da beni mutsuz ediyor.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: doğumlarımdan önce 62 kg dım hep. Ama hamileliklerle birlikte aldığım kilolar kaldı.
Bir kaç kere diyetisyen eşliğinde verdim.
Ama dikkat etmediğim zaman yine aldım.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Ben aslında çok hırslıyomdır. Aklıma koyduğunu yaparım.
Ama kilo konusunda iradeli olamıyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sık sık paylaşımda bulunmak.
150 puan iyidir, daha da düşmeyelim
İsteyen yükseltebilir tabi
6 gün değilde 5 gün zorunlu olsun, isteyen 7 gün yapsın.
Herkes uygun olduğu günlerde yapsın.
Spora başlanırken buraya "Leslieye yada ip atlamaya, yürüyüşe başlıyorum, benimle başlayan var mı, yada hadi birlikte yapalım" diyerek başlayıp bitince da üzerine konuşarak spora teşviği ve motivasyonu artırabiliriz...
100 puan daha mantikli geldi simdi sen diyince. 5 yada 6 gun bencr ideal.
Yapmayanlara ceza olaraj fikrim cuma kacamagi yapamasincezasi bu olsun
Canim haftada 4 ya da en cok 5 gun olmali bence.
Diyetisyenim de yani seyi soyledi bir bos bir dolu yap bikma diye dedi.
Puan olarak cok anlamıyorum ama 100 puan ideal gibi. Kimsenin bikmamasi lazim zaten takimda spor yapan cok az kisi var
Her gün çok fazla olur bence. Ha her gün yapmak isteyen olursa ne ala
Bence de 3 gün 150 puan çok ideal
Bencede 100 puan ideal eliptigin puanı yüksek olmasına rağmen yarım saati 120 yapıyor yani
Bu neyin cezası sadece listedekileee dimi
evet öyle olmuş bende yazınca farkettim ben baya yiyomusum ya düşün bu kısmıs halim bid e ekmek yiyordumaksam biraz fazla kacmis sanki canim
Allah canını almasın ne guldum ya düşene gülmek gibi oldu bu da Ama geçmiş olsun kayinvalidemeKızlar bu seferde cennetti garantilemediysem bidaha zor yaniKayinvaldecigimin 3 kez hayatını kurtardım Bu seferde Boğazına hap kaçtı mosmor kesildi kadın benim koca panik ağladı ağlayacak anam gidiyor diye ama ben hemen çekilin ben gelinim hallederim diye acil müdahalemi yaptım ve kurtardım kadini Tabi bı kaç gün sırt ağrısı olucak vuruşlarimin etkisiyle ama olucak okadar helvasini yemekten daha iyi yani
Evet canım. Zayıfken sadece tumurtalığımda pko görüntüsü vardı. Kilo aldıkça hormonlarımda yükseldi. Kesinlikle kilo çok çok etkili.Tüm belirtileri var mı sende de
Sana bol bol hayır duası edeceğine çok vurdu pis gelin diyodur amaKızlar bu seferde cennetti garantilemediysem bidaha zor yaniKayinvaldecigimin 3 kez hayatını kurtardım Bu seferde Boğazına hap kaçtı mosmor kesildi kadın benim koca panik ağladı ağlayacak anam gidiyor diye ama ben hemen çekilin ben gelinim hallederim diye acil müdahalemi yaptım ve kurtardım kadini Tabi bı kaç gün sırt ağrısı olucak vuruşlarimin etkisiyle ama olucak okadar helvasini yemekten daha iyi yani
Daha da iyisini yaparsın Allah’ın izniyle canımHoşbulduk Zehra.
Ne kadar güzel 100-65 e.
Bana ilham verdin.
İnşallah ben de senin kadar başarılı olabilirim
Hatay’da olsam kaçırmazdım herhaldeBurada evler genel olarak geniş canım, benim evinde planı çok güzel çizilmiş, fazla yer yok, olan yerler de geniş görünümde.
Salon balkonum bile 12 Mt2 ,bir çok evin mutfağı yada çocuk odası bile o kadar değil.
Mutfak 25 Mt2
Ama eşimle il dışına karar verdiğimiz için satışa koyduk, yapacak birşey yok artık
Tekrardan hoş geldin meslektaşım9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ:. 41
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 100
HEDEF KİLONUZ: 80
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 13 ve 7 yaş
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık açısından vermek istiyorum ve tabii ki. Görüntü anlamında da beni mutsuz ediyor.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: doğumlarımdan önce 62 kg dım hep. Ama hamileliklerle birlikte aldığım kilolar kaldı.
Bir kaç kere diyetisyen eşliğinde verdim.
Ama dikkat etmediğim zaman yine aldım.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Ben aslında çok hırslıyomdır. Aklıma koyduğunu yaparım.
Ama kilo konusunda iradeli olamıyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sık sık paylaşımda bulunmak.
150 başlangıç için iyidir bence deGünlük puan belirleyip herkesin istediği sporu yapması güzel fikir.
150 puan az mı ben mi fazla idealistim, oraya takıldım sadece
Öyle düşünme cancağızım Zühal abla takımın kurucu kaptanı yanlış bilmiyorsam yıllardır emeği çok Niran açıklamış zaten durumu
MaşallahKızlar bu seferde cennetti garantilemediysem bidaha zor yaniKayinvaldecigimin 3 kez hayatını kurtardım Bu seferde Boğazına hap kaçtı mosmor kesildi kadın benim koca panik ağladı ağlayacak anam gidiyor diye ama ben hemen çekilin ben gelinim hallederim diye acil müdahalemi yaptım ve kurtardım kadini Tabi bı kaç gün sırt ağrısı olucak vuruşlarimin etkisiyle ama olucak okadar helvasini yemekten daha iyi yani
Evet bana yazılmış silinmiş mesajYakaladım
Orda ince bir mesaj vardı aslında
Maalesef kilo -> insülin direnci ->pkoEvet canım. Zayıfken sadece tumurtalığımda pko görüntüsü vardı. Kilo aldıkça hormonlarımda yükseldi. Kesinlikle kilo çok çok etkili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?