- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.581
Hosgeldin canim ben Almıla 33 yasindayim pcos insulin direnci vs bende de var yillardir. Kilo vermek bizim ilacimiz 2 ay önce 119 kilo ile basladim. İnsallah istedigimiz kilolara ulasirizADINIZ:
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1,65
KİLONUZ: 102,9
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 9 erkek VE 3 kız
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: MUHASEBE
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: HAYIR
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: EVET İNSÜLİN DİRENCİ - PKO ve ÇİKOLATA KİSTİ - BEL FITIĞI
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE GÜZELLİK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Çikolata kisti ile 21 yaşımda tanıştım o zamana kadar en fazla 61 gördüm. Daha sonra 8 yada 15 kg aldım. sonra evlendim çocuğum oldu o süreçte de aldım verdim. Sonra 2. çocuk da tedavi oldum hormon ilaçları iğneleri yine aldım ve yanlış diyetler sonucu kilo 102,9.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Her şeyden çok çabuk sıkılan biriyim. Mesela diyet konusunda 2 hafta yapıyorum 4 vermem gerekir iken 1 verir isem hooop pes ediyorum.Sanırım dürtülmeye ihtiyacım var. Kitap okumasını yemek programları izleyip değişik tatlar yapmayı çok severim. Pandemiden önce sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyordum.Hayatımı evlilik öncesi ve sonrası olarak 2 ye ayırıyorum. Hayaller ve hayatlar modu diyebilirim sanırım. Sıkıntı ve stresin de kilo ile alakası çok sanırım.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Açıkçası kendi motivasyonum düşük olmasına rağmen insanlara pozitif enerji verdiğimi söylüyorlar. Bilinçaltı ve enerji ve EFT tekniklerine bir miktar merakım var,belki bu şekilde faydam olabilir.
Merhaba poni hoşbuldum. İlk kızımda 30 kilo aldım hepsini verdim deli gibi spor yaptım bu sefer almayacağım dedim tiroit çıktı yine aldım inşallah canım ya psikolojim çok bozulduPapatya hoşgeldin ben Poni. Sen farkındasın kilolar kalmaz merak etme
Canim vermek zor oluyor ama istenirse verilmeyecek kilo yok aslinda. Glifor baslamisti doktor bana da su iki ayda glifor kullanirken veremedigim kiloyu gliforsuz verdim isteyene hicbirsey engel degilHoş geldin canım insülin direncin var normalden daha az vereceğinin farkındasındır zaten ilaç kullanıyor musun bunun için peki ?
Hoşbuldum canım ben onları zaten keseli çok oldu. Sorunum sanırım normal olarak uyku düzensizliği çok acıkınca yoğurt yiyorum sma bazen yetmiyor. Bu hafta tatildeyim inşallah dikkat edilen tartımı Nil’e getirdimhosgeldin papatyacim, bebegin saglikla büyüsün insallah
Cocuklar kizmi oglanmi
Zaten biz kimseye az ye demiyoruz :)) ozellikle emziklilere
Tatli hamurisinin zaten ne sana ne süte bi faydasi yok
Onlari kesip kaliteli dengeli beslenirsen kilolar geldigi gibi giderler
Bende Zühal
Allah kavuştursun cnm
gözünü cokmu yoruyosun acaba cnm
Beni tel etkiliyor heralde
Zaten burasi yüzünden gözlerim bozuldu :))
Biraz fazla degilmi
Aynen bi kontrole git yine de canım bende de bi ara çıkmıştı düşüktü düzenli beslenmeyle düzeleceğini söylemiştiMatofin 1000 verdi doktorum bir ara tamam dedi bıraktırdı şimdi tekrar başlayacağım
Hoşbuldum çok güzel uyarım ama bu hafta tatildeyim yediklerime dikkat edicrm ama bildirimler biraz geç gelebilirHoşgeldin Papatya,
Ben Niran 37 yaşında 3 çocuk annesi öğretmenim.
Azimle ve istikrarla deveam edersen kısa sürede hedefine ulaşabilirsin.
Takım kurallarına sıkı sıkıya uymak en 1.kuralımız, gerisi zaten gelir kendi kendine.
Ay valla bende zor tuttum kocamın haline gulmemek içindeprem oluncada kucaklardi kadını ne yapacağını sasirirdi
Hosgeldin canim ben Almıla 33 yasindayim pcos insulin direnci vs bende de var yillardir. Kilo vermek bizim ilacimiz 2 ay önce 119 kilo ile basladim. İnsallah istedigimiz kilolara ulasiriz
Allah bağışlasın canım benimde iki kızım var. Bende tiroit kalmadı çok şükür ama 1 ayda 14 kilo aldırdı canını okudu. İnşallah veririz canım hepimiz gitsin hepsiMerhaba canım hoşgeldin. Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsinbenim de 5 aylık oğlum var. 3 yıldır troid hastasıyım. Dikkat etmesem hemen alıyorum. Sende yavaş yavaş verirsin canım. Kilon çok değil maşallah boy da var . Daha ne olsun
Seni gayet iyi anliyorum benin de lise de basladi pcos yatili lisede 30 kilo aldim 3 senede 15-16li yaslarda ustunden bir o kadar sene daha gecti devam ediyor. Gidecek insallahBen çikolata kisti ile uzun zaman mücadele ettim, gerçekten çok sıkıntılı bir süreç. PKO da öyle. 21 Yaşıma kadar bu rahatsızlık ile tanışana kadar hiç kilo problemim olmadı. Lakın şimdi baş etmek zorundayım. Kendime yıl sonuna kadar mühlet verdim ve midemi tehdit ettim az ye doy yoksa seni doktora götürüp kestiririmoy yüzdennnn bu kilolar gidecek...
Hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla ulasirsn insAllahADINIZ:
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1,65
KİLONUZ: 102,9
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 9 erkek VE 3 kız
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: MUHASEBE
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: HAYIR
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: EVET İNSÜLİN DİRENCİ - PKO ve ÇİKOLATA KİSTİ - BEL FITIĞI
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE GÜZELLİK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Çikolata kisti ile 21 yaşımda tanıştım o zamana kadar en fazla 61 gördüm. Daha sonra 8 yada 15 kg aldım. sonra evlendim çocuğum oldu o süreçte de aldım verdim. Sonra 2. çocuk da tedavi oldum hormon ilaçları iğneleri yine aldım ve yanlış diyetler sonucu kilo 102,9.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Her şeyden çok çabuk sıkılan biriyim. Mesela diyet konusunda 2 hafta yapıyorum 4 vermem gerekir iken 1 verir isem hooop pes ediyorum.Sanırım dürtülmeye ihtiyacım var. Kitap okumasını yemek programları izleyip değişik tatlar yapmayı çok severim. Pandemiden önce sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyordum.Hayatımı evlilik öncesi ve sonrası olarak 2 ye ayırıyorum. Hayaller ve hayatlar modu diyebilirim sanırım. Sıkıntı ve stresin de kilo ile alakası çok sanırım.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Açıkçası kendi motivasyonum düşük olmasına rağmen insanlara pozitif enerji verdiğimi söylüyorlar. Bilinçaltı ve enerji ve EFT tekniklerine bir miktar merakım var,belki bu şekilde faydam olabilir.
Seni gayet iyi anliyorum benin de lise de basladi pcos yatili lisede 30 kilo aldim 3 senede 15-16li yaslarda ustunden bir o kadar sene daha gecti devam ediyor. Gidecek insallah
Hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla ulasirsn insAllahinsülin direnci hamile kalmadan önce uzun bı sure bende de vardı ilaç ta kullandım ama kilo vermeme rağmen yine de kırılmadi direnç ne zmn düzenli yürüyüş yaptım kırıldı yağdan giden kilo önemli sanırım bunun için insAllah tüm olumsuzluklar kalkar
Allah bağışlasın canımAllah bağışlasın canım benimde iki kızım var. Bende tiroit kalmadı çok şükür ama 1 ayda 14 kilo aldırdı canını okudu. İnşallah veririz canım hepimiz gitsin hepsi
yaaaa çok tatlısın kediHellööö kk nın minnoş tombul çıtır hanımları
Buraya derece yapmamdaki sırlarımı döküp hepinizin esrarengiz biçimde kilo vermesini sağlamak size şifalı ellerimde dokunup karınca belli minnoş popolu piremsesler olmanızı çok isterdim.
Ama sır yok. Müge anlı gibi başlayacağım senin kocan yokki dercesine benim sırrım yokkieğer illa bir sır isteniyorsa o da motive olup nitelikli yemek ve hareket etmek.
Biri 3.5 diğeri 1.5 yaşında iki zalım bebemi de bahane ederek karantina zamanı yedim Allah yedim. Hem yaptım hem yedim.Poğaça pizza gece dizi izlerken cips çikelata.. ama nedense ne zalım bebeler kilo aldı ne de zalım fettan koca kişisi. Evet koca evde bir ben kilo aldım.
Baktım ibre yukarı çıkıyor tatlı göbeğim büyürken baldır bacakta bizim neyimiz eksik dercesine irileşti ve ben 10 kilo kadar aldım canıım paltolonlarıma giremez oldum , bluzlarımın içinde streçlenmiş dana sarma gibi kaldım.
Yoo yoo dedim come here my self dercesine kendimi kendime getirmeye çalıştım, çalışıyorum. Zira o beden bana ait değil benim dolabım 36-38 beden kıyafetlerle dolu 40-42 lerle değil ki.
Akşam abur cubur keyfi yemeği kesmem gerekliydi, kestim.
Yediğimi daha çok çiğnemem daha uzun zamana yaymam gerekiyordu, yaptım.
Gluten hassasiyetimin olabilirliği üzerine yoğunlaşıp glutensiz beslenmem gerekliydi, öyle yapıyorum.
Daha çok hareket etmem gerekiyordu, ettim.
Ara öğün yapmıyorum, çayımı kahvemi büyük bir zevkle içiyorum hayatımdaki son kahvem son çayımmışcasına öyle tutkulu öyle aşkla
Salata bol ekşili baharatlı peynirli en sevdiğim şey haline getirdim her öğünde bulunduruyorum
Ve en önemlisi kendimi seviyorum ve inanıyorum güzel seksi çıpçıtır olmak varken -ayy göbeğimi nere saklasam aman popomu nasıl gizlesem dur kilo mu aldın diyecekler - yerine
- aabboo iki çocuk anasına bakın vayy baboo manken manken- desinler istiyorum
Kendini sevenin başaramayacağı şey yoktur
Motivasyon alanımda olan motive olmama katkı sağlayan 9. Takımın ruhu çıtır arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Handandandan ateşin eksik olmasın kaptancım fitilimizi ateşle ,
@mefkurem hint incirli layt pudingim, glutensiz ekmeğim, dark çikelatam iyi ki varsın,
U UcanSupurge burçdaşım hunidaşım,
@Poni Bon zalım ponim,
@Tekrar dene tombul kangurum,
@Beyazkugu87 ,Namaria , @zumazuma , @Elisa01 @ATTRAENTE @Ucmelekannesi Fit mutlu anne @hadikonusalim Yasamakguzel123
@MmerVveeEee @Pnrrr-20 @strontium
teşekkürler hanımlar. İyiki varsınız
insAllahHoşbuldum :) İnşallah hep beraber daimi olarak. İşim zor biliyorum lakin hayatımda pek de kolay şeyler olmuyor malesef.Bu ara taktım kendime en sağlıklısı bu sanırım =)
Cok tatlisin pozitif enerjin buraya kadar geldiHellööö kk nın minnoş tombul çıtır hanımları
Buraya derece yapmamdaki sırlarımı döküp hepinizin esrarengiz biçimde kilo vermesini sağlamak size şifalı ellerimde dokunup karınca belli minnoş popolu piremsesler olmanızı çok isterdim.
Ama sır yok. Müge anlı gibi başlayacağım senin kocan yokki dercesine benim sırrım yokkieğer illa bir sır isteniyorsa o da motive olup nitelikli yemek ve hareket etmek.
Biri 3.5 diğeri 1.5 yaşında iki zalım bebemi de bahane ederek karantina zamanı yedim Allah yedim. Hem yaptım hem yedim.Poğaça pizza gece dizi izlerken cips çikelata.. ama nedense ne zalım bebeler kilo aldı ne de zalım fettan koca kişisi. Evet koca evde bir ben kilo aldım.
Baktım ibre yukarı çıkıyor tatlı göbeğim büyürken baldır bacakta bizim neyimiz eksik dercesine irileşti ve ben 10 kilo kadar aldım canıım paltolonlarıma giremez oldum , bluzlarımın içinde streçlenmiş dana sarma gibi kaldım.
Yoo yoo dedim come here my self dercesine kendimi kendime getirmeye çalıştım, çalışıyorum. Zira o beden bana ait değil benim dolabım 36-38 beden kıyafetlerle dolu 40-42 lerle değil ki.
Akşam abur cubur keyfi yemeği kesmem gerekliydi, kestim.
Yediğimi daha çok çiğnemem daha uzun zamana yaymam gerekiyordu, yaptım.
Gluten hassasiyetimin olabilirliği üzerine yoğunlaşıp glutensiz beslenmem gerekliydi, öyle yapıyorum.
Daha çok hareket etmem gerekiyordu, ettim.
Ara öğün yapmıyorum, çayımı kahvemi büyük bir zevkle içiyorum hayatımdaki son kahvem son çayımmışcasına öyle tutkulu öyle aşkla
Salata bol ekşili baharatlı peynirli en sevdiğim şey haline getirdim her öğünde bulunduruyorum
Ve en önemlisi kendimi seviyorum ve inanıyorum güzel seksi çıpçıtır olmak varken -ayy göbeğimi nere saklasam aman popomu nasıl gizlesem dur kilo mu aldın diyecekler - yerine
- aabboo iki çocuk anasına bakın vayy baboo manken manken- desinler istiyorum
Kendini sevenin başaramayacağı şey yoktur
Motivasyon alanımda olan motive olmama katkı sağlayan 9. Takımın ruhu çıtır arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Handandandan ateşin eksik olmasın kaptancım fitilimizi ateşle ,
@mefkurem hint incirli layt pudingim, glutensiz ekmeğim, dark çikelatam iyi ki varsın,
U UcanSupurge burçdaşım hunidaşım,
@Poni Bon zalım ponim,
@Tekrar dene tombul kangurum,
@Beyazkugu87 ,Namaria , @zumazuma , @Elisa01 @ATTRAENTE @Ucmelekannesi Fit mutlu anne @hadikonusalim Yasamakguzel123
@MmerVveeEee @Pnrrr-20 @strontium
teşekkürler hanımlar. İyiki varsınız
Kesinlikle ben kendimde insülin direnci olduğunu öğrendiğimde baya da bi kilo vermiştim demek ki vardı ve kilo verince düşmüştü dediğin gibi verilmiyor değil sadece 4 kilo vermem gerekirken 1 kilo verirsem sıkılır bırakırım yazmış onun üzerine öyle söyledimCanim vermek zor oluyor ama istenirse verilmeyecek kilo yok aslinda. Glifor baslamisti doktor bana da su iki ayda glifor kullanirken veremedigim kiloyu gliforsuz verdim isteyene hicbirsey engel degil
Hayırlı yolculuklar canımDaha 2.5 saat yolum vareve bi varsaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?