Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosgeldin canim ben Almıla 33 yasindayim pcos insulin direnci vs bende de var yillardir. Kilo vermek bizim ilacimiz 2 ay önce 119 kilo ile basladim. İnsallah istedigimiz kilolara ulasiriz

Papatya hoşgeldin ben Poni. Sen farkındasın kilolar kalmaz merak etme
Merhaba poni hoşbuldum. İlk kızımda 30 kilo aldım hepsini verdim deli gibi spor yaptım bu sefer almayacağım dedim tiroit çıktı yine aldım inşallah canım ya psikolojim çok bozuldu

Hoş geldin canım insülin direncin var normalden daha az vereceğinin farkındasındır zaten ilaç kullanıyor musun bunun için peki ?
Canim vermek zor oluyor ama istenirse verilmeyecek kilo yok aslinda. Glifor baslamisti doktor bana da su iki ayda glifor kullanirken veremedigim kiloyu gliforsuz verdim isteyene hicbirsey engel degil

Hoşbuldum canım ben onları zaten keseli çok oldu. Sorunum sanırım normal olarak uyku düzensizliği çok acıkınca yoğurt yiyorum sma bazen yetmiyor. Bu hafta tatildeyim inşallah dikkat edilen tartımı Nil’e getirdim

Hoşbuldum çok güzel uyarım ama bu hafta tatildeyim yediklerime dikkat edicrm ama bildirimler biraz geç gelebilir

Hosgeldin canim ben Almıla 33 yasindayim pcos insulin direnci vs bende de var yillardir. Kilo vermek bizim ilacimiz 2 ay önce 119 kilo ile basladim. İnsallah istedigimiz kilolara ulasiriz

Ben çikolata kisti ile uzun zaman mücadele ettim, gerçekten çok sıkıntılı bir süreç. PKO da öyle. 21 Yaşıma kadar bu rahatsızlık ile tanışana kadar hiç kilo problemim olmadı. Lakın şimdi baş etmek zorundayım. Kendime yıl sonuna kadar mühlet verdim ve midemi tehdit ettim az ye doy yoksa seni doktora götürüp kestiririm oy yüzdennnn bu kilolar gidecek...

Allah bağışlasın canım benimde iki kızım var. Bende tiroit kalmadı çok şükür ama 1 ayda 14 kilo aldırdı canını okudu. İnşallah veririz canım hepimiz gitsin hepsi

Seni gayet iyi anliyorum benin de lise de basladi pcos yatili lisede 30 kilo aldim 3 senede 15-16li yaslarda ustunden bir o kadar sene daha gecti devam ediyor. Gidecek insallah

Hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla ulasirsn insAllah insülin direnci hamile kalmadan önce uzun bı sure bende de vardı ilaç ta kullandım ama kilo vermeme rağmen yine de kırılmadi direnç ne zmn düzenli yürüyüş yaptım kırıldı yağdan giden kilo önemli sanırım bunun için insAllah tüm olumsuzluklar kalkar

Seni gayet iyi anliyorum benin de lise de basladi pcos yatili lisede 30 kilo aldim 3 senede 15-16li yaslarda ustunden bir o kadar sene daha gecti devam ediyor. Gidecek insallah

Önce durumumuzu kabul etmek gerek. Ben 80 li kiloları kabul edemez iken 90 lar sonra 3 haneli rakamlar görünce ciddi ciddi ameliyat düşündüm valla eşim hadi dese gider yatardım. Lakin çözüm mü bence değil. Kalıcı olarak gitmesi için hayatımın düzenini, beslenme şeklimi değiştirmem gerek.Tam olarak sorunum benim burada başlıyor.İradesizlik...

Hoşbuldum :) İnşallah hep beraber daimi olarak. İşim zor biliyorum lakin hayatımda pek de kolay şeyler olmuyor malesef.Bu ara taktım kendime en sağlıklısı bu sanırım =)

Allah bağışlasın canım benimde iki kızım var. Bende tiroit kalmadı çok şükür ama 1 ayda 14 kilo aldırdı canını okudu. İnşallah veririz canım hepimiz gitsin hepsi
Allah bağışlasın canım ben ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım. İnşaallah verirsin ben çok az kaldı

yaaaa çok tatlısın kedi gülümseyerek okudum sırrını
Hoşbuldum :) İnşallah hep beraber daimi olarak. İşim zor biliyorum lakin hayatımda pek de kolay şeyler olmuyor malesef.Bu ara taktım kendime en sağlıklısı bu sanırım =)
insAllah

Cok tatlisin pozitif enerjin buraya kadar geldi
Darisi bize insallah

Canim vermek zor oluyor ama istenirse verilmeyecek kilo yok aslinda. Glifor baslamisti doktor bana da su iki ayda glifor kullanirken veremedigim kiloyu gliforsuz verdim isteyene hicbirsey engel degil
Kesinlikle ben kendimde insülin direnci olduğunu öğrendiğimde baya da bi kilo vermiştim demek ki vardı ve kilo verince düşmüştü dediğin gibi verilmiyor değil sadece 4 kilo vermem gerekirken 1 kilo verirsem sıkılır bırakırım yazmış onun üzerine öyle söyledim
Daha 2.5 saat yolum var eve bi varsaydim
Hayırlı yolculuklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…