- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.541
Yok ben başka birşey demek istemiştim aslındaEvet bana yazılmış silinmiş mesaj
Çok erken kapatmışsın canım yatana kadar gözün dönmesin@Beyazkugu87 gözükmüyorsun canım
Yoksa kronolojide beni geçmek için spor yapmakla mı meşgulsün
Ama geçemezsin, çünkü mutfağı kapattım ben, başka birşey yemeyeyim diye dişlerimi bile fırçaladım.
Yarın ara tartıda artı görüp motivasyonumu kaybetmek istemiyorum
@Ucmelekannesi hala oturuyorsan kaldır artık totoyu.
Kronolojide hep benim üstündeydin, bu hafta seni geçmeye niyet ettim, haberin olsun
Allah korumus ya iyiki varmissin cnmKızlar bu seferde cennetti garantilemediysem bidaha zor yaniKayinvaldecigimin 3 kez hayatını kurtardım Bu seferde Boğazına hap kaçtı mosmor kesildi kadın benim koca panik ağladı ağlayacak anam gidiyor diye ama ben hemen çekilin ben gelinim hallederim diye acil müdahalemi yaptım ve kurtardım kadini Tabi bı kaç gün sırt ağrısı olucak vuruşlarimin etkisiyle ama olucak okadar helvasini yemekten daha iyi yani
Canım liste takibini sürekli yapamayabilirim. Ben sürekli giremeyebiliryorum. Üstlerde de yazdım. Genelde kızımı emzirirken girip geçmişi okuyup cevaplayıp çıkıyorum. Belli bir düzenim yok sayfa konusunda yani. Kendime tam güvenmediğim konularda sorumluluk almayı çok tercih etmiyorum.Puan olark takip etmesi daha kolay olur bence listeden hemen bakariz o yuzden puan diyelim, 150 yeterlı bence hatta 100 bile olabillr cok tutarsak yapmak istemeyenler boslayanlar olucaktir. Ama haftada 6 gun bilemiyorm. Siz ne diyorsunuz takımdaki kızlar? Bana şahsen cok geldi.
denizbenimadim bu arada cvp vermemissin cnm bu listeye sen bakicakmisin yapanlar yapmiyanlar diye. Bir de ceza dusunmeliyiz yapmiyanlara yoksa kimse yapmaz
Zalım kedi seviliyorsunHellööö kk nın minnoş tombul çıtır hanımları
Buraya derece yapmamdaki sırlarımı döküp hepinizin esrarengiz biçimde kilo vermesini sağlamak size şifalı ellerimde dokunup karınca belli minnoş popolu piremsesler olmanızı çok isterdim.
Ama sır yok. Müge anlı gibi başlayacağım senin kocan yokki dercesine benim sırrım yokkieğer illa bir sır isteniyorsa o da motive olup nitelikli yemek ve hareket etmek.
Biri 3.5 diğeri 1.5 yaşında iki zalım bebemi de bahane ederek karantina zamanı yedim Allah yedim. Hem yaptım hem yedim.Poğaça pizza gece dizi izlerken cips çikelata.. ama nedense ne zalım bebeler kilo aldı ne de zalım fettan koca kişisi. Evet koca evde bir ben kilo aldım.
Baktım ibre yukarı çıkıyor tatlı göbeğim büyürken baldır bacakta bizim neyimiz eksik dercesine irileşti ve ben 10 kilo kadar aldım canıım paltolonlarıma giremez oldum , bluzlarımın içinde streçlenmiş dana sarma gibi kaldım.
Yoo yoo dedim come here my self dercesine kendimi kendime getirmeye çalıştım, çalışıyorum. Zira o beden bana ait değil benim dolabım 36-38 beden kıyafetlerle dolu 40-42 lerle değil ki.
Akşam abur cubur keyfi yemeği kesmem gerekliydi, kestim.
Yediğimi daha çok çiğnemem daha uzun zamana yaymam gerekiyordu, yaptım.
Gluten hassasiyetimin olabilirliği üzerine yoğunlaşıp glutensiz beslenmem gerekliydi, öyle yapıyorum.
Daha çok hareket etmem gerekiyordu, ettim.
Ara öğün yapmıyorum, çayımı kahvemi büyük bir zevkle içiyorum hayatımdaki son kahvem son çayımmışcasına öyle tutkulu öyle aşkla
Salata bol ekşili baharatlı peynirli en sevdiğim şey haline getirdim her öğünde bulunduruyorum
Ve en önemlisi kendimi seviyorum ve inanıyorum güzel seksi çıpçıtır olmak varken -ayy göbeğimi nere saklasam aman popomu nasıl gizlesem dur kilo mu aldın diyecekler - yerine
- aabboo iki çocuk anasına bakın vayy baboo manken manken- desinler istiyorum
Kendini sevenin başaramayacağı şey yoktur
Motivasyon alanımda olan motive olmama katkı sağlayan 9. Takımın ruhu çıtır arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Handandandan ateşin eksik olmasın kaptancım fitilimizi ateşle ,
Mefkurem hint incirli layt pudingim, glutensiz ekmeğim, dark çikelatam iyi ki varsın,
U UcanSupurge burçdaşım hunidaşım,
Poni Bon zalım ponim,
Fitt_anne tombul kangurum,
@Beyazkugu87 , @Namaria , @zumazuma , @Elisa01 @ATTRAENTE @Ucmelekannesi @bi prenses annesidenizbenimadim @Yasamakguzel123
@MmerVveeEeePnrrr-12 @strontium
teşekkürler hanımlar. İyiki varsınız
Şöyle yaparız canımCanım liste takibini sürekli yapamayabilirim. Ben sürekli giremeyebiliryorum. Üstlerde de yazdım. Genelde kızımı emzirirken girip geçmişi okuyup cevaplayıp çıkıyorum. Belli bir düzenim yok sayfa konusunda yani. Kendime tam güvenmediğim konularda sorumluluk almayı çok tercih etmiyorum.
masallah canim gunu erken kapatmissin.bende 1.5 saat sonra yemegimi yiyip gunu kapaticam.. sanirim karpuzu bitirmeye calisiyorsunuz hep karpuz goruom listede13 Eylül Pazar
08:30=== 3 yk menemen
10-12 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık, biber
El kadar ekmek
1/4 karpuz
14:30=== 3 kepçe mercimek çorbası
2 kase salata
1 dilim kurumuş tam buğday ekmeği (çorbasını içine doğradım israf olmasın diye)
Su=== 1.5 şimdilik, yatana kadar artar
Spor=== yok
Belki akşam üstü çayın yanına kabak çekirdeği çitlerim
Cidden ne güzel kayınvalidesin sen öyle geçen kayınvalidem benim kıza bakarken işten çıkıp koşa koşa gelirdim eve ki kadına daha fazla yük olmayayım diyeGeçmişi bitiremedim
Bende cocuklar var, gelincigimin kozmetikte randevusu vardi
Beni övün diye söylüyorum
Boşa cikinca gelirim azimli kuşlarım
Gerçeklerle yüzleşmeye hazır mısın canım gerçekler seni üzebilirLusi Minik tatlı kedicik senin ne tatlı bir yazı dilin var öyle ya hastanim, faninim,hayraninimmm Cumhurbaşkanligina aday ol oy vermessem ne oluyum Instagram hesabını versene takip ediyim seni gizli hayranin olarak
Kendimden bilirim komik seksi tatlı kadınlar iyi sinirlide olurGerçeklerle yüzleşmeye hazır mısın canım gerçekler seni üzebilir
Suratım yerinde elhamdülilllaahhKendimden bilirim komik seksi tatlı kadınlar iyi sinirlide olursuratsız biseymisin yoksa
Azcik hincimida almış olabilir bilemiyorum yaniSana bol bol hayır duası edeceğine çok vurdu pis gelin diyodur ama
Suratını seviyim seniSuratım yerinde elhamdülilllaahh
TRT nin spikeri misin yoksa kızGerçeklerle yüzleşmeye hazır mısın canım gerçekler seni üzebilir
Ay valla bende zor tuttum kocamın haline gulmemek içinevet öyle olmuş bende yazınca farkettim ben baya yiyomusum ya düşün bu kısmıs halim bid e ekmek yiyordum
Allah canını almasın ne guldum ya düşene gülmek gibi oldu bu da Ama geçmiş olsunkayinvalideme
Bende sogukkanliyim kayinvaldem boğuluyor diye değil yoksa bu rahatligimNetim yok o yüzden bir dahaki aya kaldıben indirdiklerimi yapsam şu anlık yeter canım
Yanlış anlama bu üzücü olayı bile o kadar güzel anlatmışsın gülmem geldi. Senin gibi gelini öpsün başına koysun o zaman canımben paniğim ama eşim soğukkanlı o anasını kurtarır bana bıraksa helvayı gelene kadar hazır olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?