Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok erken kapatmışsın canım yatana kadar gözün dönmesin

Allah korumus ya iyiki varmissin cnm

Canım liste takibini sürekli yapamayabilirim. Ben sürekli giremeyebiliryorum. Üstlerde de yazdım. Genelde kızımı emzirirken girip geçmişi okuyup cevaplayıp çıkıyorum. Belli bir düzenim yok sayfa konusunda yani. Kendime tam güvenmediğim konularda sorumluluk almayı çok tercih etmiyorum.

Zalım kedi seviliyorsun

Şöyle yaparız canım
Pnrrr-12 zaten liste tutacak
Sende liste tutmadan spor motivasyonu ve devamlılığı için birşeyler paylaşıp, kişileri etiketleyerek spora teşvik edebilirsin.

masallah canim gunu erken kapatmissin.bende 1.5 saat sonra yemegimi yiyip gunu kapaticam.. sanirim karpuzu bitirmeye calisiyorsunuz hep karpuz goruom listede ama menu super erken bitirdigin icin daha da super.afiyet olsun

Geçmişi bitiremedim
Bende cocuklar var, gelincigimin kozmetikte randevusu vardi
Beni övün diye söylüyorum

Boşa cikinca gelirim azimli kuşlarım
Cidden ne güzel kayınvalidesin sen öyle geçen kayınvalidem benim kıza bakarken işten çıkıp koşa koşa gelirdim eve ki kadına daha fazla yük olmayayım diye

Lusi Minik tatlı kedicik senin ne tatlı bir yazı dilin var öyle ya hastanim, faninim,hayraninimmm Cumhurbaşkanligina aday ol oy vermessem ne oluyum Instagram hesabını versene takip ediyim seni gizli hayranin olarak
Gerçeklerle yüzleşmeye hazır mısın canım gerçekler seni üzebilir

evet öyle olmuş bende yazınca farkettim ben baya yiyomusum ya düşün bu kısmıs halim bid e ekmek yiyordum

Allah canını almasın ne guldum ya düşene gülmek gibi oldu bu da Ama geçmiş olsun kayinvalideme
Ay valla bende zor tuttum kocamın haline gulmemek için deprem oluncada kucaklardi kadını ne yapacağını sasirirdi

Bende sogukkanliyim kayinvaldem boğuluyor diye değil yoksa bu rahatligim Cocuklardada oyleyimdir kriz kaza anında hızlı düşünüp hareket edebiliyorum.. ilk yardım dersi almak istiyorum aslında ama pekde üstüne düşmedim

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Beyazkugu 70 + 120 + -- + -- + -- + -- + --
Yaşamakguzel123 -- + 90 + -- + -- + -- + -- + --
Maygirl59 -- + 360 + -- + -- + -- + -- + --
88prenses22 -- + 180 + -- + -- + -- + -- + --
Attraente -- + 150 + -- + -- + -- + -- + --
Namaria 30 + 30 + -- + -- + -- + -- + --
Tekrardene -- + 120 + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + --+ -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Kızlar listeye göz atın eksik varsa ekliyeyim gözden kacan olabillir.
Haydinn Spor yapalım erisin yağlar.

Özellikle listedeki kızlar haftada 3 gun 100puanlık spor şart ona göre totonuzu kaldırın yoksa cezasına katlanırsnız bende dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…