- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.961
Günaydınnn kızlarrr...
Herkese mutlu neselı bır persembe olur ıns...Bugun hersey guzel olsun ıyı bır gune basladım ben umarım hep ıyı guzel hbrler alırız bugun ....İşleri toparlayıp gelıyorummm
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn =)))
Bayram diyet açısından mükemmel geçti ama amaaaa şuan yemediğim baklavalar gözümde tütüyor havada uçuşuyortatlıcıya gidesim o derece
bol yaprak sarması yedim tatlı toplasan 5 6 tanedir
Su içemiyorum ya gündüz su aklıma gelmiyor ramazanın etkisi sanırım :))
kilo bildirimini bugünden yapsam olur mu yarın gelemeyeceğim çünkü kuzenim kınası var erkenden gitmeyi planlıyorum..
Geçen gün 78,6 çıktım bu sabah 79.2 sanırım şişliklerimden dolayı kurtulamadım gitti sabahları adım atarken ayaklarım sızlıyor doktorlar da bir şey bulamadı bakalım artık hayırlısı diyorum..
Günaydınlar,
Ben dün sabah peynir, domates, çavdar ekmeği standart kahvaltı ettim. Öğlen yarım kase çorba, taze fasulye yedim.
Akşam meyve yedim. Gün içinde 4 fincan yeşil çay içtim.
Bugün akşamdan hazırladığım haşlanmış kabak üzerine yoğurt yedim. Şimdi kahve içiyorum.
Aslında ben bugün İsveç diyetine başlayacaktım ama yalan oldu
Günaydın kızlarrr, gerçi öğlen olmuş ama sabah bankadaydım, nagiş kurallarını okudum, çok katı kurallar değil aslında her diyet yapan insanın uyması gereken kurallar, kendimizi toparlayabilmemiz için biraz sıkmamız lazım kendimizi, şahsen kendi adıma konuşayım çok sık uğramıyoum foruma evet bazen işlerim yoğun oluyor ama bazende salıveriyorum kendimi önemsememek demeyelim de gelip girmesem birşey olmayacakmış gibi düşünüyorumm.
Bismillah diyip menülerimi paylaşmaya başlayayım.
SABAH
1 dilim çavdar ekmeği
1 tabak ev yoğurdu
ÖĞLE
1 kase çorba
2 kaşık kuru fasulye
1 şeftali
AKŞAM
1 parça tavuk
1 dilim karpuz
2 dilim kavun
Salata.
SPOR: 1 saat yürüyüş.
Beyin fırtınası yapalım :44: Belki birşeyler buluruz. Gitmek çözüm değil aklın bizde kalır sonraDoğru aslında şu ramazan bayram faslı da bitti. Çeki düzen verebiliriz kendimize. :44: Ayrıca tam üyeler yazdığın isimler mi? Birde takımlarda mı yarışıyor? Biz kaçıncıyız..?
cnm şimdi biz 9.takımızya 1den yanılmıyosam13e kadar takımlar var tabiki ilk rekabet aramızda sonrada takımlarla her hafta toplamda en çok kilo kaybeden takım 1.oluyor neden biz olmayalım ki tam üyelerde yazdığım gibi değil cnm o listede olupta epeydir uğramayanlar olduğu gibi senin gibi listeye yeni eklenenlerde var
işin garibi kim takımda kim değil bilmiyorum millet ceeeee diyip kaçıyo
motıvasyon eksıklıgı genelde oldugu ıcın herkesı etkılıyor cnmm...Bence bızım takım bıraz zor toparlanır gıbı gelıyo bana bakalım bu cuma deılde ondan sonrakı cumaya kadar netlesır durum...
nedendir bilinmez bende senin gibi düşünüyorumbencede bizim takım toparlanmaz gibi geliyo :44:
dur bir gidip bakayım yeni birilerini çağırayım bu arada dün yine yedim de yedim
Çağır bakalımmm
hahaha yok ki kimse kimi çağırayım bebemmm sen ben keloğlan
sabah: 50 gr ekmek, yarım domates, yarım salatalık, 30 gr peynir, şekersiz çay
ara: 1 tane muz
öğlen: 150 gr pırasa, 150 gr yoğurt, 60 gr tavuk köftesi, 1 dilim ekmek
ara: 1 orta boy şeftali
akşam: 100 gr fasülye, 100 gr yoğurt, 15 gr kuskus
ara: 1 orta boy şeftali
1.5 litre su...
Bu arada kızlar neden kimse neler yediğini yazmıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?