Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınlar,

Ben dün sabah peynir, domates, çavdar ekmeği standart kahvaltı ettim. Öğlen yarım kase çorba, taze fasulye yedim.
Akşam meyve yedim. Gün içinde 4 fincan yeşil çay içtim.

Bugün akşamdan hazırladığım haşlanmış kabak üzerine yoğurt yedim. Şimdi kahve içiyorum.
Aslında ben bugün İsveç diyetine başlayacaktım ama yalan oldu

günaydın hiçte mutlu neşeli birgün değil işyerindeki sorunlarım devam ediyor

cnm bu hafta bildirim yok ki

menün gayet güzel buketcim aynen devam isveç falanda deneme bu tarz diyetler verdiriyo ama bırakır bırakmazda aldırıyo tecrübeyle sabittir

bende bugün başladım tekrardan ramazanda ara verdiğim diyete

2 dilim kepek ekmek (ince tost ekmeği dilimi )
çeçil peyniri
1 minik domates
1 yumurta

ara
1 tane beypazarı kurusu (arkadaş memleketten getirmişte )
1 fincan yeşil çay

öğlen nuggetlı salata cnm istiyo
akşamda meyveyle geçirmek niyetim ama kısmet :)

bu arada kızlar dün burda kimseler olmayınca diğer takımları gezdim 7. takımda lafladım biraz maşallah moral motivasyon süper eğer takımın durumu önümüzdeki 1 ay değişmezse çünkü 3 eylülde izne gidicem (tabi alabilirsem) ciddi ciddi tk değiştirmeyi düşünücem.Bakıyorumda kendime sadece burda yazıyorum ama diyet falan yapmıyorum çünkü aramızda çekişme yok yarış yok motive yok kızmayın ama gerçek bu

Günaydın kızlarrr, gerçi öğlen olmuş ama sabah bankadaydım, nagiş kurallarını okudum, çok katı kurallar değil aslında her diyet yapan insanın uyması gereken kurallar, kendimizi toparlayabilmemiz için biraz sıkmamız lazım kendimizi, şahsen kendi adıma konuşayım çok sık uğramıyoum foruma evet bazen işlerim yoğun oluyor ama bazende salıveriyorum kendimi önemsememek demeyelim de gelip girmesem birşey olmayacakmış gibi düşünüyorumm.

Bismillah diyip menülerimi paylaşmaya başlayayım.

SABAH
1 dilim çavdar ekmeği
1 tabak ev yoğurdu

ÖĞLE
1 kase çorba
2 kaşık kuru fasulye
1 şeftali

AKŞAM
1 parça tavuk
1 dilim karpuz
2 dilim kavun
Salata.

SPOR: 1 saat yürüyüş.

hah tamda demek istediğim bu gelip girsekte bişey olmucak düşüncesi var çünkü takımcak kilo falan verdiğimiz yok iki laflıyoruz hepsi bu bişeyler yapmamız lazım ama ne :44:
bu arada menü gayet güzel meyve ağırlıklı

Beyin fırtınası yapalım :44: Belki birşeyler buluruz. Gitmek çözüm değil aklın bizde kalır sonra Doğru aslında şu ramazan bayram faslı da bitti. Çeki düzen verebiliriz kendimize. :44: Ayrıca tam üyeler yazdığın isimler mi? Birde takımlarda mı yarışıyor? Biz kaçıncıyız..?

Kahve hep kafamda soru işaretiydi. İsveç Diyeti'nde de var. Belki yararı olur arkadaşlar.. :44:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bütün bir sabah durmadan çalıştınız, öğle yemeği yediniz. Yemekten sonra hem uyku, hem de yorgunluk hissedersiniz. O zaman hemen kendinize bir fincan kahve ısmarlayın. Kahvenin hem uykunuzu kovacağını, hem de sizi zayıflatacağını bilmelisiniz. Ofiste kahveyle zayıflamanın en iyi zamanı da öğle yemeğini izleyen yarım veya bir saatlik süredir. Şekersiz ve yoğun bir kahve hem yemeklerin hazmedilmesine yardımcı olur, hem de vücuttaki yağın yakılmasını hızlandırır. Mesai bitmeden önce bir kahve daha içerseniz ve biraz da yürüyüş yaparsanız, daha kolay zayıfladığınızı göreceksiniz.

Kahvenin insanı zayıflatmasının sırrı da kahvenin şekersiz içilmesinde saklıdır. Kahvenin acısına dayanamıyorsanız, kahveye birazcık süt katılabilirsiniz, ancak şekersiz olması şarttır, çünkü şeker vücuttaki yağın çözülmesini engeller. Bunun yanı sıra sıcak kahve, soğuk kahveden daha etkilidir, çünkü sıcak kahve vücuttaki kalorinin tüketilmesine yardımcı olur. Düşük ısıda fırında pişirilmiş kahve zayıflamada çok etkilidir, çünkü yüksek ısıda pişirilmiş kahve, kokusu daha yoğun olmasına rağmen, daha az kafein içerir ve bu da zayıflatma işlevini zayıflatır, kokusu yumuşak olan Amerikan tipi kahve daha çok zayıflatma gücüne sahiptir.

Kahve sağlıklı bir içecektir. Bir fincan 100 gramlık sade kahve yalnızca 2.55 kalori içeriyor. Kahve ayrıca kan dolaşımını hızlandırır. Bayanlar için kahve güzelleştirme işlevine de sahiptir, sık sık içilen kahve bayanları daha güzelleştirir. Suya karıştırılan kahve yüksek ısıda pişirildiğinde anti-oksidans bileşimi ortaya çıkar ve bu bileşim kanser ile yaşlılığı önler ve hatta kalp ve damar hastalıklarının önlenmesi işlevine de sahiptir.

-Alıntıdır. -

cnm şimdi biz 9.takımızya 1den yanılmıyosam 13e kadar takımlar var tabiki ilk rekabet aramızda sonrada takımlarla her hafta toplamda en çok kilo kaybeden takım 1.oluyor neden biz olmayalım ki tam üyelerde yazdığım gibi değil cnm o listede olupta epeydir uğramayanlar olduğu gibi senin gibi listeye yeni eklenenlerde var
işin garibi kim takımda kim değil bilmiyorum millet ceeeee diyip kaçıyo

motıvasyon eksıklıgı genelde oldugu ıcın herkesı etkılıyor cnmm...Bence bızım takım bıraz zor toparlanır gıbı gelıyo bana bakalım bu cuma deılde ondan sonrakı cumaya kadar netlesır durum...

Merhabalar kızlarrr... Bu gün yediklerimi aynen aktarıyorum.

SABAH: 1 domates, 1 salatalık, 39 gr beyaz peynir, 50 gr ekmek

ARA: 60 gr üzüm

ÖĞLE: 150 gr pırasa yemeği, 100 gr yoğurt, 60 gr tavuk köftesi. Ekmek yemedim.

ARA: 1 orta boy nektari

AKŞAM: 100 gr taze fasülye, 100 gr yoğurt, 150 gr patates kavurması ( 2 dilim ekmeğe eşdeğer)

ARA: 1 orta boy muz

1.5 litre su içtim.

Ama sanki kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. Dayım yüksek ihtimalle sende insülin direnci var diyor. Göbek bölgesinde fazla yağ olan herkesde muhtemelen oluyormuş. Kilo vermede insülin direnci geçmiyormuş. İnsülin direnci varken de zor kilo veriliyormuş. Benim kuzenim de insülin direnci var. Neredeyse kilo indeksimiz aynı. Ona doktoru alli diye bir ilaç önermişti. Epey kilo verdi onun sayesinde ama alliyi üreten firma değişiyormuş. Piyasada bulamadı kuzenim. Siz bu ilacı hiç kullandınız mı ya da duydunuz mu?

nedendir bilinmez bende senin gibi düşünüyorum bencede bizim takım toparlanmaz gibi geliyo :44:
dur bir gidip bakayım yeni birilerini çağırayım bu arada dün yine yedim de yedim

'Günlerin en değerlisi cuma dır Cuma günü Bayramlardan ve Aşure gününden daha değerlidir Cuma günü dünyada ve Ahirette müminlerin bayramıdır'' Cumanız Mübarek Olsun..

slm kızlar kardeşimin düğün telaşından dolayı uğrayamıyorum fazla bu aralar beni mazur görün.. bayramda diyet falan yapmadım daha doğrusu yapamadım bir sürü misafir geldi biz gittik derken...galiba kilo aldım falan dedim kendi kendime çünkü bayramın son günü tam 8 eve gittik ve 8 dilim baklava yedim zorla...ona rağmen
kilom aynı
geçen hafta 65
bu hafta 65
spor hala yapmıyorum
ama düğünden sonra artık sıkı bir diyete başlayacağım... sporla birlikte..

SABAH: 50 gr ekmek, yarım domates, yarım salatalık, 30 gr peynir, şekersiz çay

ARA: 1 tane muz

ÖĞLEN: 150 gr pırasa, 150 gr yoğurt, 60 gr tavuk köftesi, 1 dilim ekmek

ARA: 1 orta boy şeftali

AKŞAM: 100 gr fasülye, 100 gr yoğurt, 15 gr kuskus

ARA: 1 orta boy şeftali

1.5 litre su...

Bu arada kızlar neden kimse neler yediğini yazmıyor?

cnmm menun guzel ama gr gr olcmek zor olmuyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…