- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.641
Canim senin icin demedim 150 puan gibi bişey gördüm onun icin yazdim 150 puan icin 45-50 dk civari leslie ya da 2 saat yürüyüş lazim 15 dk icin demedim canimBenim zorunlu spor önerim 15 dk idi @Pnrrr-20 45 değil ki canım
bugun bende 10 dk actim roman havasi ohhh döktüm kurtlariİp atlama (5 tane) =========== 1 puan
İpsiz ip atlama (10 tane) ====== 1 puan
Serbest dans (dk) ============ 1 puan
Squat, mekik, şinav (5 tane) ==== 1 puan
Plank (5 sn) ================= 1puan
Leslie (dk) ================== 3 puan
Plates,bölgesel,aletli gym (dk) === 3 puan
Zumba (dk) ================== 4 puan
Eliptik (dk) ================== 4 puan
Benim yapabileceklerim şuan için bunlar =) o zaman yarın sabah dans
Kimse hayatta hergün o kadar spor yapmazCanim senin icin demedim 150 puan gibi bişey gördüm onun icin yazdim 150 puan icin 45-50 dk civari leslie ya da 2 saat yürüyüş lazim 15 dk icin demedim canim
Takıma geleli 2 ay olduHoşgeldinnnn
Takımın iki ileri bir gerisiyim ben
Ama vereceğimize inandık sende inan başaracağız
150 puan nedir ki canımKimse hayatta hergün o kadar spor yapmaz
En güzel motivasyon bu bencebugün hamileyken sürekli alış veriş yaptığım bi yere gittim. Kadın beni görünce hocammm nolmuş size ne kadar zayıflamışsınız dedi. Asın bayrakları
bugun bende 10 dk actim roman havasi ohhh döktüm kurtlaridugunlere de gidemioz zaten ozlemisim
Şimdi şöyle kaptanım150 puan nedir ki canım
50 dk hızlı tempolu yürüyüş=== 150 puan
Sorma hem adım adım hamileliğimi hem de doğum sonramı gördü. 3 aydın görüşmüyordukEn güzel motivasyon bu bence
Hızlı koşan at yorulur diyorsun, haklısınŞimdi şöyle kaptanım
Eğer zorunlu 15 dk ile başlarsak herkes şunu dicek 15 dk ne ki yaparım. Ve geneli yapacak böyle böyle spor alışkanlığı oluşacak yapamadan durmayacak düzenli yapanlar ve istemsizce kendiliğinden artacak zamanla. Ancak 40 dk ile başlarsak kimi hiç başlamaz kiminin yolun yarısında nefesi kesilir. Amacımız alışkanlık kazanıp süreklilik sağlamak
O Nadide ata sözümüz böyle de devşirilebilir tabiHızlı koşan at yorulur diyorsun, haklısın
Nasıldı ki orijinaliO Nadide ata sözümüz böyle de devşirilebilir tabi
Yöresine göre değişmekle birlikte kibarcası hızlı koşan atın kakası seyrek düşermiş şeklindedirNasıldı ki orijinali
O var ama bu farklı, anlamlarda farklıYöresine göre değişmekle birlikte kibarcası hızlı koşan atın kakası seyrek düşermiş şeklindedir
Yani zorlarsan aynı kapıya çıkabilirO var ama bu farklı, anlamlarda farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?