- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.621
Aynen canım oraya yazıp alıntı alıp burada yorumlamasını yapıyoruzListe ve spor bildirimlerini diğer sayfadan yapıyoruz o zaman
Evet canımListe ve spor bildirimlerini diğer sayfadan yapıyoruz o zaman
Aramıza hoşgeldin Taçsız. Ben Poni. İrade konusunda bende sen gibiyim bunun hep zararını gördüm artık silkelenip yeter artık demenin zamanı geldiADINIZ:
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1,65
KİLONUZ: 102,9
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 9 erkek VE 3 kız
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: MUHASEBE
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: HAYIR
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: EVET İNSÜLİN DİRENCİ - PKO ve ÇİKOLATA KİSTİ - BEL FITIĞI
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE GÜZELLİK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Çikolata kisti ile 21 yaşımda tanıştım o zamana kadar en fazla 61 gördüm. Daha sonra 8 yada 15 kg aldım. sonra evlendim çocuğum oldu o süreçte de aldım verdim. Sonra 2. çocuk da tedavi oldum hormon ilaçları iğneleri yine aldım ve yanlış diyetler sonucu kilo 102,9.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Her şeyden çok çabuk sıkılan biriyim. Mesela diyet konusunda 2 hafta yapıyorum 4 vermem gerekir iken 1 verir isem hooop pes ediyorum.Sanırım dürtülmeye ihtiyacım var. Kitap okumasını yemek programları izleyip değişik tatlar yapmayı çok severim. Pandemiden önce sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyordum.Hayatımı evlilik öncesi ve sonrası olarak 2 ye ayırıyorum. Hayaller ve hayatlar modu diyebilirim sanırım. Sıkıntı ve stresin de kilo ile alakası çok sanırım.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Açıkçası kendi motivasyonum düşük olmasına rağmen insanlara pozitif enerji verdiğimi söylüyorlar. Bilinçaltı ve enerji ve EFT tekniklerine bir miktar merakım var,belki bu şekilde faydam olabilir.
Amin CanımAllah kavuştursun canım gerçek dostluklar hiç bitmez benim için önemli olan uzaklık değil yıllar aylar sonra görüşsek bile aynı samimiyetteysek sıkıntı yoktur ya da o kadar alıştım ki ayrılıklara sevdiklerimden uzak kalmaya bu duruma alıştım galiba
Allah dermansız dert vermesin canmMerhaba poni hoşbuldum. İlk kızımda 30 kilo aldım hepsini verdim deli gibi spor yaptım bu sefer almayacağım dedim tiroit çıktı yine aldım inşallah canım ya psikolojim çok bozuldu
Almila ne kadar benziyorız bu konuda bnde lise sonda yakalandım pkoya 20 kilo birden aldım 80lerin pençesine düştüm 14 yıl oluyor işteSeni gayet iyi anliyorum benin de lise de basladi pcos yatili lisede 30 kilo aldim 3 senede 15-16li yaslarda ustunden bir o kadar sene daha gecti devam ediyor. Gidecek insallah
Allahta seni güldürsünAy valla bende zor tuttum kocamın haline gulmemek içindeprem oluncada kucaklardi kadını ne yapacağını sasirirdi
Demek ben pis boğazlı değilim sen beni nazar ettinDream00 ben de diyorum içimdeki büyük boşluk bu nedir bu nedir senmişsin meğerse
Seni hasetimden etiketlemedim kilo verip bir türlü geri almadığın için
Aramıza hoşgeldin Taçsız. Ben Poni. İrade konusunda bende sen gibiyim bunun hep zararını gördüm artık silkelenip yeter artık demenin zamanı geldi
__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Beyazkugu 70 + 120 + -- + -- + -- + -- + --
Yaşamakguzel123 -- + 90 + -- + -- + -- + -- + --
Maygirl59 -- + 360 + -- + -- + -- + -- + --
88prenses22 -- + 180 + -- + -- + -- + -- + --
Attraente -- + 150 + -- + -- + -- + -- + --
Namaria 30 + 30 + -- + -- + -- + -- + --
Tekrardene -- + 120 + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + --+ -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Kızlar listeye göz atın eksik varsa ekliyeyim gözden kacan olabillir.
Haydinn Spor yapalım erisin yağlar.
Özellikle listedeki kızlar haftada 3 gun 100puanlık spor şart ona göre totonuzu kaldırın yoksa cezasına katlanırsnız bende dahil
Hellööö kk nın minnoş tombul çıtır hanımları
Buraya derece yapmamdaki sırlarımı döküp hepinizin esrarengiz biçimde kilo vermesini sağlamak size şifalı ellerimde dokunup karınca belli minnoş popolu piremsesler olmanızı çok isterdim.
Ama sır yok. Müge anlı gibi başlayacağım senin kocan yokki dercesine benim sırrım yokkieğer illa bir sır isteniyorsa o da motive olup nitelikli yemek ve hareket etmek.
Biri 3.5 diğeri 1.5 yaşında iki zalım bebemi de bahane ederek karantina zamanı yedim Allah yedim. Hem yaptım hem yedim.Poğaça pizza gece dizi izlerken cips çikelata.. ama nedense ne zalım bebeler kilo aldı ne de zalım fettan koca kişisi. Evet koca evde bir ben kilo aldım.
Baktım ibre yukarı çıkıyor tatlı göbeğim büyürken baldır bacakta bizim neyimiz eksik dercesine irileşti ve ben 10 kilo kadar aldım canıım paltolonlarıma giremez oldum , bluzlarımın içinde streçlenmiş dana sarma gibi kaldım.
Yoo yoo dedim come here my self dercesine kendimi kendime getirmeye çalıştım, çalışıyorum. Zira o beden bana ait değil benim dolabım 36-38 beden kıyafetlerle dolu 40-42 lerle değil ki.
Akşam abur cubur keyfi yemeği kesmem gerekliydi, kestim.
Yediğimi daha çok çiğnemem daha uzun zamana yaymam gerekiyordu, yaptım.
Gluten hassasiyetimin olabilirliği üzerine yoğunlaşıp glutensiz beslenmem gerekliydi, öyle yapıyorum.
Daha çok hareket etmem gerekiyordu, ettim.
Ara öğün yapmıyorum, çayımı kahvemi büyük bir zevkle içiyorum hayatımdaki son kahvem son çayımmışcasına öyle tutkulu öyle aşkla
Salata bol ekşili baharatlı peynirli en sevdiğim şey haline getirdim her öğünde bulunduruyorum
Ve en önemlisi kendimi seviyorum ve inanıyorum güzel seksi çıpçıtır olmak varken -ayy göbeğimi nere saklasam aman popomu nasıl gizlesem dur kilo mu aldın diyecekler - yerine
- aabboo iki çocuk anasına bakın vayy baboo manken manken- desinler istiyorum
Kendini sevenin başaramayacağı şey yoktur
Motivasyon alanımda olan motive olmama katkı sağlayan 9. Takımın ruhu çıtır arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Handandandan ateşin eksik olmasın kaptancım fitilimizi ateşle ,
@mefkurem hint incirli layt pudingim, glutensiz ekmeğim, dark çikelatam iyi ki varsın,
U UcanSupurge burçdaşım hunidaşım,
Poni Bon zalım ponim,
@Tekrar dene tombul kangurum,
@Beyazkugu87 ,Namaria , @zumazuma , @Elisa01 ATTRAENTE @Ucmelekannesi @bi prenses annesi denizbenimadim @Yasamakguzel123
MmerVveeEee Pnrrr-12 @strontium
teşekkürler hanımlar. İyiki varsınız
Of canim ya simdi o kadar üzülüyorum ki ben de 60 kilo gittim liseye mezun oldum 90 dim. Yillar geçti daha 90 altini gormedimAlmila ne kadar benziyorız bu konuda bnde lise sonda yakalandım pkoya 20 kilo birden aldım 80lerin pençesine düştüm 14 yıl oluyor işte
Eliptik bisikletim var, sorunum düzensiz yemek özellikle kahvaltıve su içememek.
Benim zorunlu spor önerim 15 dk idiKatiliyorum sana canim fazla yapmak isteyen zaten yapar ama zorunlu spor yarim saati falan gecmemeli bence
Hoşgeldinnnn
Takımın iki ileri bir gerisiyim ben
Ama vereceğimize inandık sende inan başaracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?