Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aramıza hoşgeldin Taçsız. Ben Poni. İrade konusunda bende sen gibiyim bunun hep zararını gördüm artık silkelenip yeter artık demenin zamanı geldi

Amin Canım Kesinlikle bitmez. Benim iki tane kardeşim gibi Dostum var. İkisi de artık uzaktalar ama eminim her daim aramızda bir bağ hep olacak

Seni gayet iyi anliyorum benin de lise de basladi pcos yatili lisede 30 kilo aldim 3 senede 15-16li yaslarda ustunden bir o kadar sene daha gecti devam ediyor. Gidecek insallah
Almila ne kadar benziyorız bu konuda bnde lise sonda yakalandım pkoya 20 kilo birden aldım 80lerin pençesine düştüm 14 yıl oluyor işte

Dream00 ben de diyorum içimdeki büyük boşluk bu nedir bu nedir senmişsin meğerse
Seni hasetimden etiketlemedim kilo verip bir türlü geri almadığın için
Demek ben pis boğazlı değilim sen beni nazar ettin

Ötesini berisini kaçırmışım ben zorunlu spor uygulaması mı geldi şimdi, haftada üç gün 100 puanlık istediğimiz sporu yapacağız doğrumu anladım

Cansın ya üşenmemiş hepimizi yazmışsın, çok tatlısın

Almila ne kadar benziyorız bu konuda bnde lise sonda yakalandım pkoya 20 kilo birden aldım 80lerin pençesine düştüm 14 yıl oluyor işte
Of canim ya simdi o kadar üzülüyorum ki ben de 60 kilo gittim liseye mezun oldum 90 dim. Yillar geçti daha 90 altini gormedim
Bunu kiralim poni buz istersek yapariz

İp atlama (5 tane) =========== 1 puan
İpsiz ip atlama (10 tane) ====== 1 puan
Serbest dans (dk) ============ 1 puan
Squat, mekik, şinav (5 tane) ==== 1 puan
Plank (5 sn) ================= 1puan
Leslie (dk) ================== 3 puan
Plates,bölgesel,aletli gym (dk) === 3 puan
Zumba (dk) ================== 4 puan
Eliptik (dk) ================== 4 puan

Benim yapabileceklerim şuan için bunlar =) o zaman yarın sabah dans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…