- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.661
Menü sayfasına20 * 4 = 80 puan Eliptik 2 set 160 puan
20 *3 = 60 puan Leslie
Başlangıç için iyi midir sizce 10 dk da zumba yaparım =)
Hızlı gitmişsin canım. Enerjini doğru kullanmalısın20 * 4 = 80 puan Eliptik 2 set 160 puan
20 *3 = 60 puan Leslie
Başlangıç için iyi midir sizce 10 dk da zumba yaparım =)
Yeni gelen kızlar, sohbete bekliyoruz...
Beni niyeMenü sayfasınaDream00 etiketleyerek paylaşır mısın canım
Her yazdığına muhalif olmayım ama kullanma o tozları canım. Çok sağlıksızYemek yapıyorum patlıcan ve patates musakka oyy bebelerim patlıcan yemez malesef. kendime de protein tozu almıştım onu yapacağım. bir pc başı bir mutfak =)
Şimdiki nesil çok erken yaşlanıyorYaşlandım diye
Her yazdığına muhalif olmayım ama kullanma o tozları canım. Çok sağlıksız
Ne tür kitaplar alındınki?Kızlar kızıma bir sürü çocuk kitabı aldım Ona okumak için ama bence hiçbiri çocukların bilinçaltı için uygun değil
Çocuk kitapları nasıl olmalı sizce
Önerebileceğiniz kitaplar var mi
Timaş Yayınevinin Mini Masallar serisi var, 4 set, her set 10 kitap, ben beğenmiştim.Kızlar kızıma bir sürü çocuk kitabı aldım Ona okumak için ama bence hiçbiri çocukların bilinçaltı için uygun değil
Bi tek biz değilmişiz böyle düşünen@Lusi hepimiz kitap yazman konusunda hemfikiriz canım, bir ucundan başla istersen
Artık işe giderek değil, işe gitmeden hayatı yaşayarak para kazanmak revaçta
Evet canım ben de kızıma denk geldikçe kitaplar alıyorum şimdiden heidinin setini almıştım geçen aldım okudum bilinçaltı için ben de uygun görmedim benim de öneriye ihtiyacım varKızlar kızıma bir sürü çocuk kitabı aldım Ona okumak için ama bence hiçbiri çocukların bilinçaltı için uygun değil
Valla gördüğüm her hikaye öykü vs aldım. Küçük kara balık adını hatırlayamadım çok satan bir seri var onu başka bir sürü var. Ama ne bileyim bilinçaltına doğru Mesajlar vermiyor sankiNe tür kitaplar alındınki?
Memnun olduk canımHanımlar bu arada ben ekim2009 da kardeşiyim
Vallahi ekim ablayı etiketleyecektimHanımlar bu arada ben ekim2009 da kardeşiyim
Memnun olduk canım
Takımda ki 2. kardeşler oldunuz
Vallahi ekim ablayı etiketleyecektimekim2009 Senin ilgi alanlarınla ilgilenen biri geldi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?