Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Son düzenleme:
Yemek yapıyorum patlıcan ve patates musakka oyy bebelerim patlıcan yemez malesef. kendime de protein tozu almıştım onu yapacağım. bir pc başı bir mutfak =)
Her yazdığına muhalif olmayım ama kullanma o tozları canım. Çok sağlıksız

Kızlar kızıma bir sürü çocuk kitabı aldım Ona okumak için ama bence hiçbiri çocukların bilinçaltı için uygun değil
Çocuk kitapları nasıl olmalı sizce
Önerebileceğiniz kitaplar var mi
Ne tür kitaplar alındınki?

Kızlar kızıma bir sürü çocuk kitabı aldım Ona okumak için ama bence hiçbiri çocukların bilinçaltı için uygun değil
Timaş Yayınevinin Mini Masallar serisi var, 4 set, her set 10 kitap, ben beğenmiştim.

Yayınevine dikkat ediyorum ben

@Lusi hepimiz kitap yazman konusunda hemfikiriz canım, bir ucundan başla istersen

Artık işe giderek değil, işe gitmeden hayatı yaşayarak para kazanmak revaçta
Bi tek biz değilmişiz böyle düşünen
Evet canım ben de kızıma denk geldikçe kitaplar alıyorum şimdiden heidinin setini almıştım geçen aldım okudum bilinçaltı için ben de uygun görmedim benim de öneriye ihtiyacım var

Ne tür kitaplar alındınki?
Valla gördüğüm her hikaye öykü vs aldım. Küçük kara balık adını hatırlayamadım çok satan bir seri var onu başka bir sürü var. Ama ne bileyim bilinçaltına doğru Mesajlar vermiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…