- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.681
Çok iyi karar vermişsin canım memnun olduk sen de patır patır vereceksin kilolarıCanımmm ablam dedi ki gelll ortam güzel kızlar güzel destek olurlar bende dedim canıma minnet =)
Çok iyi karar vermişsin canım memnun olduk sen de patır patır vereceksin kiloları
Takıma geleli 2 ay oldu
Sporsuz, kasmadan 5.5 kilo verdin.
Daha ne olsun
Teşekkürler güzel cümleler için.Lusi
Birinciler sırlarını paylaşıyor başlığına ne güzel yazmışsın. :) Esprili, gerçekçi, akıcı, samimi... Çok hoş olmuş, eline sağlık :) Kitap falan çıkarırsan haber et, okuyayım.
Herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim. :)
Lusi'yi sık sık birinci yapın da bize böyle güzel yazılar yazsın.
Hoşgeldin canım bi premsesimiz eksikti tamamlandıkMotivasyon zirve de =) Teşekkür ederimmm
hosgeldin tacsiz . ben hatice 29 yasindayim 3 kizim var . ekim ablanin kardesiymissin hosgelmissin tekrardan.ADINIZ:
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1,65
KİLONUZ: 102,9
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 9 erkek VE 3 kız
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: MUHASEBE
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: HAYIR
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: EVET İNSÜLİN DİRENCİ - PKO ve ÇİKOLATA KİSTİ - BEL FITIĞI
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE GÜZELLİK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Çikolata kisti ile 21 yaşımda tanıştım o zamana kadar en fazla 61 gördüm. Daha sonra 8 yada 15 kg aldım. sonra evlendim çocuğum oldu o süreçte de aldım verdim. Sonra 2. çocuk da tedavi oldum hormon ilaçları iğneleri yine aldım ve yanlış diyetler sonucu kilo 102,9.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Her şeyden çok çabuk sıkılan biriyim. Mesela diyet konusunda 2 hafta yapıyorum 4 vermem gerekir iken 1 verir isem hooop pes ediyorum.Sanırım dürtülmeye ihtiyacım var. Kitap okumasını yemek programları izleyip değişik tatlar yapmayı çok severim. Pandemiden önce sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyordum.Hayatımı evlilik öncesi ve sonrası olarak 2 ye ayırıyorum. Hayaller ve hayatlar modu diyebilirim sanırım. Sıkıntı ve stresin de kilo ile alakası çok sanırım.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Açıkçası kendi motivasyonum düşük olmasına rağmen insanlara pozitif enerji verdiğimi söylüyorlar. Bilinçaltı ve enerji ve EFT tekniklerine bir miktar merakım var,belki bu şekilde faydam olabilir.
gecmis olsun canim ya.Şükür bitti 20 küsür sayfa
Herkese hayırlı pazarlar sağlık yönünden yine cöktüm fıtıkcığım sağolsun
yapariz ins kiz imkansizla baslamayalimKimse hayatta hergün o kadar spor yapmaz
hosgeldin tacsiz . ben hatice 29 yasindayim 3 kizim var . ekim ablanin kardesiymissin hosgelmissin tekrardan.
Hedef kilina en kisa surede ulasacaksin canim buranin enerjisini.bi yakalarsan kimse tutamaz seni
gecmis olsun canim ya.
yapariz ins kiz imkansizla baslamayalim
evet ya bende degisecektim olmuyor.Nick değişikliği yapılmıyor artık
hosgeldin.Hoşbulduk canım.
İnşallah canım sizinle birlikte zayıf ve mutlu bir kadın olacağım.
hosgeldin.ADINIZ:
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1,65
KİLONUZ: 102,9
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 9 erkek VE 3 kız
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: MUHASEBE
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: HAYIR
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: EVET İNSÜLİN DİRENCİ - PKO ve ÇİKOLATA KİSTİ - BEL FITIĞI
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE GÜZELLİK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Çikolata kisti ile 21 yaşımda tanıştım o zamana kadar en fazla 61 gördüm. Daha sonra 8 yada 15 kg aldım. sonra evlendim çocuğum oldu o süreçte de aldım verdim. Sonra 2. çocuk da tedavi oldum hormon ilaçları iğneleri yine aldım ve yanlış diyetler sonucu kilo 102,9.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Her şeyden çok çabuk sıkılan biriyim. Mesela diyet konusunda 2 hafta yapıyorum 4 vermem gerekir iken 1 verir isem hooop pes ediyorum.Sanırım dürtülmeye ihtiyacım var. Kitap okumasını yemek programları izleyip değişik tatlar yapmayı çok severim. Pandemiden önce sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyordum.Hayatımı evlilik öncesi ve sonrası olarak 2 ye ayırıyorum. Hayaller ve hayatlar modu diyebilirim sanırım. Sıkıntı ve stresin de kilo ile alakası çok sanırım.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Açıkçası kendi motivasyonum düşük olmasına rağmen insanlara pozitif enerji verdiğimi söylüyorlar. Bilinçaltı ve enerji ve EFT tekniklerine bir miktar merakım var,belki bu şekilde faydam olabilir.
ben de aile konusun da cok hassasim. annemi babami kaybetmekten cok asiri korkuyorum. artik psikolojim bozulmus bu konuda oturup aglarim. bu durumu asmayi cok istiyorum ama elimde degil. insallah zamanla bende bunu asarim.Sen böyle yazınca düşündüm de, okulundaki birçok arkadaşım benim gibi düşünüyor, kızkardeşlerim, annem, babam hep böyleyiz.
Sen biraz fazla duygusalsın galiba, belkide yaşından kaynaklıdır..
Yaş ilerledikçe, olgunlaştıkça bireysellik artıyor
Ya Niran da paylaşmıştı bu videoyu birkaç defa gerçekten motivasyon sağlayıcı teşekkür ederiz canımİlk videomuzu ekleyelim motivasyon olması açısından ve nerde hata yaptığımıza dair
Süpersin ya yavaş yavaş dolabını komple değiştirme noktasına ilerliyorsunGaliba ben sabırsız birazda tembelim kaptanımhafif diyet olsun ama çok çabuk verilsin istiyorum gerçi bu halim iyi bence biraz daha sıkıp daha hızlı verebilirim ama geri gelir sonra. Dün kaçamak yaptım yazmıştım ya fark ettim ki burada yazdığım menüler şeklinde yemeye alışmışım iki ayda, aslında yıllardır yapamadığım şey bu. 10_15 kilo verip sonra eski yeme düzenime dönüyordum. Takımın bana böyle bir faydası olmuş, yeme düzenim değişiyor. Mesela çayı şekersiz içemem takıma başladığımda yarıya düşürmüştüm şekeri ona bile alışmışım ki yıllarca beceremedim. Bir de şu günde bir saat yürüyüşü oturtabilirsem mis gibi olacak , hepinize teşekkür borçluyum, vazgeçmeme izin vermediniz
Bu arada bir dipnot düşeyim; dün akşam yemeğe giderken 2 yıldır giyemediğim bir gömleğimi giydim, düğmeleri kapanmıyordueşim bile şaka maka zayıflıyorsun bana çaktırmadan dedi
O prensesHoşgeldin canım bi premsesimiz eksikti tamamlandık
Teşekkürler canım kaydettimKızlar çocuk kitabı önerisi istemişsiniz. Oğluma alıp en beğendiğim birkaç kitabı yazayım.
İyi geceler farecikler
Utkunun kalemi
Gökkuşağını kovalayan kedi
Ayı kim çaldı
Uyuyamayan koala
Bay Ka Buk ve Ejder
Maalesef dönemedik. O kadar dikkat edip, dısarı cikmamamıza rağmen, oglum un korona testi pozitif cikti. Bende onunla kaldım. Bizim ilk testimiz negatif çıkmasına rağmen, ikinci testim pozitif cikti. Bu hafta da buradayız. Hafif semptomlarla anlatıyoruz çok şükür. Hayirlisi bakalim. Negatif çıkana kadar Türkiye deyiz simdilik. Canim cok sıkkındı.Bir türlü siteye girmeye firsat bulamamıştım. O yuzden yazamadim. Tesekkur ederim, hatırladığın için kaptanım
ah Hafize bende 78 e inip nasıl çıktım geriye 85 e nereye vursam kafamıben daha önce yaptım tabi yanında ek olarak squat, plank, yürüyüş falan yaptm sıkılaşma baya olmustu
ahhhh cnm nerdeeeee doğumdan sonra şişlik inince 93.5 çıktım 90.5 düştüm ilk ay ama şu an 94 çıktım cuma günü keisn başlangıç yaptm artk kızın kaç aylık oldu senin
vala cnm başlarda kac ay izole ettik kendimizi baktık olmuyor kızım falan psikoloji olarak kötü hissettik önlemimizi bi şekilde alıp görüşüyoruz en yakinlarimizla nerden geleceği belli değil ablamın eşi iş yerinden kapmış
basaracaz insAllah
çok güzel olan ohhh bol kalori yaktrsin adımların
aynen canım abartmadan ödül gerekir yolumuz uuzn çünki vermemiz gereken kilo cok
Hb abla ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var takıma uyum saglarsan ideal kilona sağlıkla ulasirsn buranın enerjisi güzel dhaa önce 16 kg vermiştim bende buranın disipliniyle
evet evet tamda o listede yerimi hazırla kaptan tatile gidiyorum 20sinde ama gör bak dönüşümde kilo vermiş olacağımYakaladım
Orda ince bir mesaj vardı aslında
tatlım kişisel değil sadece dün olanları bilmiyorum fark etmediler mi niye böyle yaptılar diye düşündümEvet bana yazılmış silinmiş mesaj
ohh valle super bende anneme bırakırım ama kv gezmeyi çok sever gelince bile yüzünü göremiyoruz gidince görüyoruz işteGeçmişi bitiremedim
Bende cocuklar var, gelincigimin kozmetikte randevusu vardi
Beni övün diye söylüyorum
Boşa cikinca gelirim azimli kuşlarım
canım o senin iyi niyetli olmaandan kaynaklıCidden ne güzel kayınvalidesin sen öyle geçen kayınvalidem benim kıza bakarken işten çıkıp koşa koşa gelirdim eve ki kadına daha fazla yük olmayayım diye
super
yok ya su tek başına tabi ki yetmiyor aç olunca kuyuyu bitirsen olmuyorAy aynı ben canım hiç uyumuyor emzirince daha çok acıkıyorum yemesem süt gidiyor su içiyorum ana oda yetmiyor artık
en guzeli bunları duymak paha biçilmez lezzetlerbugün hamileyken sürekli alış veriş yaptığım bi yere gittim. Kadın beni görünce hocammm nolmuş size ne kadar zayıflamışsınız dedi. Asın bayrakları
Ben is Bankası yayınlarını seviyorum birde nerede kitap görsem göz gezdirip alıyorum eve gelince okuyorum ona göre sonra oğluma okuyorumKızlar kızıma bir sürü çocuk kitabı aldım Ona okumak için ama bence hiçbiri çocukların bilinçaltı için uygun değil
Çocuk kitapları nasıl olmalı sizce
Önerebileceğiniz kitaplar var mi
aramıza hoşgeldin canım kız seni Ekim abla terlikle dövmedimi o protein tozunu içerken :)Hanımlar bu arada ben ekim2009 da kardeşiyim
Çok geçmiş olsun canımMaalesef dönemedik. O kadar dikkat edip, dısarı cikmamamıza rağmen, oglum un korona testi pozitif cikti. Bende onunla kaldım. Bizim ilk testimiz negatif çıkmasına rağmen, ikinci testim pozitif cikti. Bu hafta da buradayız. Hafif semptomlarla anlatıyoruz çok şükür. Hayirlisi bakalim. Negatif çıkana kadar Türkiye deyiz simdilik. Canim cok sıkkındı.Bir türlü siteye girmeye firsat bulamamıştım. O yuzden yazamadim. Tesekkur ederim, hatırladığın için kaptanım
aramıza hoşgeldin canım kız seni Ekim abla terlikle dövmedimi o protein tozunu içerken :)
Maalesef dönemedik. O kadar dikkat edip, dısarı cikmamamıza rağmen, oglum un korona testi pozitif cikti. Bende onunla kaldım. Bizim ilk testimiz negatif çıkmasına rağmen, ikinci testim pozitif cikti. Bu hafta da buradayız. Hafif semptomlarla anlatıyoruz çok şükür. Hayirlisi bakalim. Negatif çıkana kadar Türkiye deyiz simdilik. Canim cok sıkkındı.Bir türlü siteye girmeye firsat bulamamıştım. O yuzden yazamadim. Tesekkur ederim, hatırladığın için kaptanım
Ya ben de araştırıyorum da bunun marka ve modeli ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?