Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Takıma geleli 2 ay oldu
Sporsuz, kasmadan 5.5 kilo verdin.
Daha ne olsun

Galiba ben sabırsız birazda tembelim kaptanım hafif diyet olsun ama çok çabuk verilsin istiyorum gerçi bu halim iyi bence biraz daha sıkıp daha hızlı verebilirim ama geri gelir sonra. Dün kaçamak yaptım yazmıştım ya fark ettim ki burada yazdığım menüler şeklinde yemeye alışmışım iki ayda, aslında yıllardır yapamadığım şey bu. 10_15 kilo verip sonra eski yeme düzenime dönüyordum. Takımın bana böyle bir faydası olmuş, yeme düzenim değişiyor. Mesela çayı şekersiz içemem takıma başladığımda yarıya düşürmüştüm şekeri ona bile alışmışım ki yıllarca beceremedim. Bir de şu günde bir saat yürüyüşü oturtabilirsem mis gibi olacak , hepinize teşekkür borçluyum, vazgeçmeme izin vermediniz

Bu arada bir dipnot düşeyim; dün akşam yemeğe giderken 2 yıldır giyemediğim bir gömleğimi giydim, düğmeleri kapanmıyordu eşim bile şaka maka zayıflıyorsun bana çaktırmadan dedi

Teşekkürler güzel cümleler için.
Uygun süreklilik sağlayacak mevzular lazım ara ara bişiler karalayıp paylaşayım sizinle Handandandan

hosgeldin tacsiz . ben hatice 29 yasindayim 3 kizim var . ekim ablanin kardesiymissin hosgelmissin tekrardan.
Hedef kilina en kisa surede ulasacaksin canim buranin enerjisini.bi yakalarsan kimse tutamaz seni
Şükür bitti 20 küsür sayfa
Herkese hayırlı pazarlar sağlık yönünden yine cöktüm fıtıkcığım sağolsun
gecmis olsun canim ya.
Kimse hayatta hergün o kadar spor yapmaz
yapariz ins kiz imkansizla baslamayalim

Teşekkür ederimmm =))

hayirli aksamlar hanimlar
Nick değişikliği yapılmıyor artık
evet ya bende degisecektim olmuyor.
Hoşbulduk canım.
İnşallah canım sizinle birlikte zayıf ve mutlu bir kadın olacağım.
hosgeldin.
hosgeldin.
ben de aile konusun da cok hassasim. annemi babami kaybetmekten cok asiri korkuyorum. artik psikolojim bozulmus bu konuda oturup aglarim. bu durumu asmayi cok istiyorum ama elimde degil. insallah zamanla bende bunu asarim.

İlk videomuzu ekleyelim motivasyon olması açısından ve nerde hata yaptığımıza dair
Ya Niran da paylaşmıştı bu videoyu birkaç defa gerçekten motivasyon sağlayıcı teşekkür ederiz canım
Süpersin ya yavaş yavaş dolabını komple değiştirme noktasına ilerliyorsun
Hoşgeldin canım bi premsesimiz eksikti tamamlandık
O prenses ekim2009 ablanın kardeşiymiş kedi

Teşekkürler canım kaydettim

Elif yildizz
Hoşgeldin canım
Dün aklımdan geçtin, dönmedi mi acaba Türkiye'den diye düşündüm
Maalesef dönemedik. O kadar dikkat edip, dısarı cikmamamıza rağmen, oglum un korona testi pozitif cikti. Bende onunla kaldım. Bizim ilk testimiz negatif çıkmasına rağmen, ikinci testim pozitif cikti. Bu hafta da buradayız. Hafif semptomlarla anlatıyoruz çok şükür. Hayirlisi bakalim. Negatif çıkana kadar Türkiye deyiz simdilik. Canim cok sıkkındı.Bir türlü siteye girmeye firsat bulamamıştım. O yuzden yazamadim. Tesekkur ederim, hatırladığın için kaptanım

ah Hafize bende 78 e inip nasıl çıktım geriye 85 e nereye vursam kafamı
Yakaladım
Orda ince bir mesaj vardı aslında
evet evet tamda o listede yerimi hazırla kaptan tatile gidiyorum 20sinde ama gör bak dönüşümde kilo vermiş olacağım
Evet bana yazılmış silinmiş mesaj
tatlım kişisel değil sadece dün olanları bilmiyorum fark etmediler mi niye böyle yaptılar diye düşündüm
Geçmişi bitiremedim
Bende cocuklar var, gelincigimin kozmetikte randevusu vardi
Beni övün diye söylüyorum

Boşa cikinca gelirim azimli kuşlarım
ohh valle super bende anneme bırakırım ama kv gezmeyi çok sever gelince bile yüzünü göremiyoruz gidince görüyoruz işte
Cidden ne güzel kayınvalidesin sen öyle geçen kayınvalidem benim kıza bakarken işten çıkıp koşa koşa gelirdim eve ki kadına daha fazla yük olmayayım diye
canım o senin iyi niyetli olmaandan kaynaklı
super
Ay aynı ben canım hiç uyumuyor emzirince daha çok acıkıyorum yemesem süt gidiyor su içiyorum ana oda yetmiyor artık
yok ya su tek başına tabi ki yetmiyor aç olunca kuyuyu bitirsen olmuyor
bugün hamileyken sürekli alış veriş yaptığım bi yere gittim. Kadın beni görünce hocammm nolmuş size ne kadar zayıflamışsınız dedi. Asın bayrakları
en guzeli bunları duymak paha biçilmez lezzetler
Kızlar kızıma bir sürü çocuk kitabı aldım Ona okumak için ama bence hiçbiri çocukların bilinçaltı için uygun değil
Çocuk kitapları nasıl olmalı sizce
Önerebileceğiniz kitaplar var mi
Ben is Bankası yayınlarını seviyorum birde nerede kitap görsem göz gezdirip alıyorum eve gelince okuyorum ona göre sonra oğluma okuyorum
Hanımlar bu arada ben ekim2009 da kardeşiyim
aramıza hoşgeldin canım kız seni Ekim abla terlikle dövmedimi o protein tozunu içerken :)

Çok geçmiş olsun canım inş tez vakit şifa bulup evinize varırsınız

Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşallah dualarımdasınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…