- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.701
Geçmiş olsun canım, neyseki hafif atlatıyormuşsunuzMaalesef dönemedik. O kadar dikkat edip, dısarı cikmamamıza rağmen, oglum un korona testi pozitif cikti. Bende onunla kaldım. Bizim ilk testimiz negatif çıkmasına rağmen, ikinci testim pozitif cikti. Bu hafta da buradayız. Hafif semptomlarla anlatıyoruz çok şükür. Hayirlisi bakalim. Negatif çıkana kadar Türkiye deyiz simdilik. Canim cok sıkkındı.Bir türlü siteye girmeye firsat bulamamıştım. O yuzden yazamadim. Tesekkur ederim, hatırladığın için kaptanım
Xiomia Mijia 2 in 1 c Vacuum MopYa ben de araştırıyorum da bunun marka ve modeli ne acaba
Benim kankam olur kendileri çok güldürükçüdürLusi
Birinciler sırlarını paylaşıyor başlığına ne güzel yazmışsın. :) Esprili, gerçekçi, akıcı, samimi... Çok hoş olmuş, eline sağlık :) Kitap falan çıkarırsan haber et, okuyayım.
Herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim. :)
Lusi'yi sık sık birinci yapın da bize böyle güzel yazılar yazsın.
Yok kaptanim 21 gunmus önceden şimdi 14 gün sonra zaten negatife düşüyor diye test yapmıyorlar iş yeri vs istiyorsa özelde ücretli yapiliyor . Hali hazırda köyde yakalandı kaynimlar tüm köy korona oldu 3 kişi vefat etti malesef yayla gelen turistlerle birlikte yayladan inenler köylere dağıttı .Geçmiş olsun canım, neyseki hafif atlatıyormuşsunuz
Negatif çıkana kadar çıkış yasak mı size
Üstümdeki yük gitgide artıyor zalımsınızBenim kankam olur kendileri çok güldürükçüdürailemiz akıl küpü Lusi
Valla koca totosunu kaldırıp spor yapsın düzenli bize uyar yaparız 1. Sıkıntı yok
Kızlar kızıma bir sürü çocuk kitabı aldım Ona okumak için ama bence hiçbiri çocukların bilinçaltı için uygun değil
Çocuk kitapları nasıl olmalı sizce
Önerebileceğiniz kitaplar var mi
kaptanim günü erken kapatmışsin amma bence hem mercimek hemide eppek olmamış birde günü bu kadar erken kapatman duraklama yaratabilir ilk etapta karpuzuda bitir hadi13 Eylül Pazar
08:30=== 3 yk menemen
10-12 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık, biber
El kadar ekmek
1/4 karpuz
14:30=== 3 kepçe mercimek çorbası
2 kase salata
1 dilim kurumuş tam buğday ekmeği (çorbasını içine doğradım israf olmasın diye)
Su=== 1.5 şimdilik, yatana kadar artar
Spor=== yok
Belki akşam üstü çayın yanına kabak çekirdeği çitlerim
bayilldimmmm super13 Eylül 2020
Sabah 9.30
- 1 kupa sütlü sekersiz neskafe
Kahvaltı 12.30
-sucuklu yumurta( 1 yumurta 3 dilim sucuk)
-3 çeri domates
-1 salatalik
-2 kıl biber
- yarim dilim kizartilmis tam bugday ekmeği
14.30
-şekersiz türk kahvesi
-8 gr sutlu çikolata
Akşam Yemeği 17.00
- 1 tabak menemen( 1 yumurtadan)
ekmek yok
su 2lt
spor》60 dk orta tempoda yuruyuş 120puan
30sn×6 plank 36puan
15×2 mekik 6 puan
10dk serbest dans 10puan TOPLAM 172 puan @Pnrrr-20
güzel menü sporda olsa tadından yenmez13 Eylül menüm
11.30
1 bardak süt
1 yumurta
Domates
Salatalık
13.00
2 top dondurma
15.00
1 ceviz
17.00
1 tabak taze fasülye
2 köfte
1 kase yoğurt
su:2,5 lt
kuymak diyet nasıl canım menü guzel13 Eylül 2020
Kahvaltı 09:30
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık
1 dilim ekmek
Ara 11:00
1 fincan yeşil çay
Öğlen 13:30
4 kaşık diyet kuymak
Çay
Akşam 18:00
7 yk zeytinyağlı taze fasulye
1/2 kase yoğurt
Su 1,5 lt yatana kadar içerim daha
Spor yok
patates pazar kaçamağı olmuş ama incir 5 porsiyon olarak çok canım malum kalorisi yüksek kendilerinin13 Eylül
9:00
1 avuçiçi kadar patates kızartması
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 çatal kavun
14:00
5 tane incir
18:30
1 porsiyon yeşil fasulye sussuz
3 çatal haşlanmış makarna tuzsuz
3.5 lt su
Spor yok
Hoşgeldin canım aramızaHoşbuldum =) Benim desteğe ihtiyacım var ve biliyorum ki o da burada var.
Süper olmuş favorilere ekledim bende faydalandım teşekkürlerEki Görüntüle 2689969 Eki Görüntüle 2689970 Eki Görüntüle 2689971 Eki Görüntüle 2689973
Eki Görüntüle 2689976
Eki Görüntüle 2689977 Eki Görüntüle 2689978
Canım birkaçının resmini ekledim diğerlerini liste halinde paylaştım. Yazım biraz kötü olmuş kusura bakma. Geçen yıl çocuk kitapları konusunda kendini çok geliştirmiş bir Hocanın seminerinde not almıştım bu kitapların isimlerini. Her kitap bir öğreti içeriyor ve her yaş seviyesinden çocukların ilgisini çekiyor. Resimlerle kitap okuma ayrı hikayeyi cocuklara okuyarak gitme ayrı çok fayda göreceğiniz tarz kitaplar. Bunları kesinlikle tavsiye ediyorum sana
Çok teşekkür ederimXiomia Mijia 2 in 1 c Vacuum Mop
Çok geçmiş olsun canım Bizim koyude şehirden gelenler mahvetti 1 kişi öldüYok kaptanim 21 gunmus önceden şimdi 14 gün sonra zaten negatife düşüyor diye test yapmıyorlar iş yeri vs istiyorsa özelde ücretli yapiliyor . Hali hazırda köyde yakalandı kaynimlar tüm köy korona oldu 3 kişi vefat etti malesef yayla gelen turistlerle birlikte yayladan inenler köylere dağıttı .
Süper olmuş favorilere ekledim bende faydalandım teşekkürler
Yani hemde hiç aklımıza gelmeyecek kişiler vefat etti hatta sonuncusu taburcu olacak doktor video filan çekiyor birden kalp krizi geçirmiş hani böyle küçümsenecek birşey değil tabi ki ömrümüzün vademizin yettiği kadar ama bile bile ladeste başkalarının celladı olmak benceÇok geçmiş olsun canım Bizim koyude şehirden gelenler mahvetti 1 kişi öldü
Kesin çok yedin kardesinin güzel yemeklerindenKizkardesime geçtik akşam yemeği sonrası yeni geldik
Menu yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?