Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım, neyseki hafif atlatıyormuşsunuz
Negatif çıkana kadar çıkış yasak mı size

Benim kankam olur kendileri çok güldürükçüdür ailemiz akıl küpü Lusi

Valla koca totosunu kaldırıp spor yapsın düzenli bize uyar yaparız 1. Sıkıntı yok

Geçmiş olsun canım, neyseki hafif atlatıyormuşsunuz
Negatif çıkana kadar çıkış yasak mı size
Yok kaptanim 21 gunmus önceden şimdi 14 gün sonra zaten negatife düşüyor diye test yapmıyorlar iş yeri vs istiyorsa özelde ücretli yapiliyor . Hali hazırda köyde yakalandı kaynimlar tüm köy korona oldu 3 kişi vefat etti malesef yayla gelen turistlerle birlikte yayladan inenler köylere dağıttı .

Kızlar kızıma bir sürü çocuk kitabı aldım Ona okumak için ama bence hiçbiri çocukların bilinçaltı için uygun değil
Çocuk kitapları nasıl olmalı sizce
Önerebileceğiniz kitaplar var mi

Canım birkaçının resmini ekledim diğerlerini liste halinde paylaştım. Yazım biraz kötü olmuş kusura bakma. Geçen yıl çocuk kitapları konusunda kendini çok geliştirmiş bir Hocanın seminerinde not almıştım bu kitapların isimlerini. Her kitap bir öğreti içeriyor ve her yaş seviyesinden çocukların ilgisini çekiyor. Resimlerle kitap okuma ayrı hikayeyi cocuklara okuyarak gitme ayrı çok fayda göreceğiniz tarz kitaplar. Bunları kesinlikle tavsiye ediyorum sana

kaptanim günü erken kapatmışsin amma bence hem mercimek hemide eppek olmamış birde günü bu kadar erken kapatman duraklama yaratabilir ilk etapta karpuzuda bitir hadi
bayilldimmmm super
13 Eylül menüm

11.30
1 bardak süt
1 yumurta
Domates
Salatalık

13.00
2 top dondurma

15.00
1 ceviz

17.00
1 tabak taze fasülye
2 köfte
1 kase yoğurt

su:2,5 lt
güzel menü sporda olsa tadından yenmez
kuymak diyet nasıl canım menü guzel
patates pazar kaçamağı olmuş ama incir 5 porsiyon olarak çok canım malum kalorisi yüksek kendilerinin

Süper olmuş favorilere ekledim bende faydalandım teşekkürler

Çok geçmiş olsun canım Bizim koyude şehirden gelenler mahvetti 1 kişi öldü

Çok geçmiş olsun canım Bizim koyude şehirden gelenler mahvetti 1 kişi öldü
Yani hemde hiç aklımıza gelmeyecek kişiler vefat etti hatta sonuncusu taburcu olacak doktor video filan çekiyor birden kalp krizi geçirmiş hani böyle küçümsenecek birşey değil tabi ki ömrümüzün vademizin yettiği kadar ama bile bile ladeste başkalarının celladı olmak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…