Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlarrr ....

Sabah guzel bır pasa kahvaltısından sonra guzel bır kahve keyfı ve bugun ofısın sesız olusunun verdıgı fırsatla huzurlu ve mutlu bır cumartesı Herkese sımdıden ıyı hafta sonlarıııı...

günaydın..Herkese keyifli hafta sonları diliyorum..Kuzenimin kınası var bu akşam ve ben rengli oldum nasıl oynayacağım abiye giyecektim ama şimdi cesaret edemiyorum

günaydın beybiler....
nasıl gidiyor bakalım diyetler.... ben 68 - 69 arası gidip geliyorum.... sanırım asla başaramıcam (

günaydın..Herkese keyifli hafta sonları diliyorum..Kuzenimin kınası var bu akşam ve ben rengli oldum nasıl oynayacağım abiye giyecektim ama şimdi cesaret edemiyorum

cnmm gecmıs olsunnn sıkıntılı bı durum...Ben orkıd platınyummu ne cıkarmıs onu kullanıyorum gayet memnunum.Bence bı ondan al dene derım.

sımdı organıze ettım 23 eylulde lıseden kızlarla bulusuyoruz cogu evlendı coluk cocoga karıstı ozamana kadar azcık dıkkat etmem lazımmm

meyve diyeti mi? Kulağa hoş geliyor.. Bende ödem var. Bol su içiyorum. Yarın uğrayamayabilirim dışarıda olacağım. Ama p.tezi sabahtan yazmaya başlarım

herkese merhaba..ben geldim ama genel olarak neler yapmam gerek bilmiyorum..kurallar neler, nereden öğrenebilirim?

kendimi kısaca tanıtırsam:41 yaşında 1.56 cm boyunda ve 82.4 kiloyum.üç çocuğum var ve çalışan bir anneyim.üç sezeryandan hediye bir göbüşüm var canı sıkılıp morali bozulunca yemeğe saldıranlardanım..bu kötü yönümün bana tek getirisi kilolarım oldu..son yıllarda 70 in altına hiç inemedim.amacım bu zinciri kırabilmek..inşallah yapabilirim..yapabiliriz..

Öncelikle merhaba, hoşgeldiniz..

günlük olarak buraya neler yediğimizi ve o gün kilo vermek adına neler yaptığımı yazıyoruz(yürüyüş, bitki çayları, içilen su miktarı, spor) onun dışında da her cuma kilo bildirimizi yapıyoruz bu sayfada. genel olarak durum böyle.. :)

ve ayrıca aşağıda vereceğim linkten yararlanarak kendinize kilo çizelgesi yapabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

bu ekleyeceğim de eklenti. nasıl imzaya koyulacağı hakkındaki değişiklikleri içeriyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Son düzenleme:

hoşgeldin hem takıma taze kan hemde sana bolca kg kaybı diliyorum :)

günaydın günaydın 9.takımın dombili (oğlumun arada şişko demek için kullandığı laf) hatunları
bol paylaşımlı,mutlu huzurlu bir hafta diliyorum kısmetse benim bu hafta son 3 eylül itibariyle bekle beni antalya sibel koru kendini lara taraflarından tusunami oluşabilir
kilo mu biri kilo mu dedi 64,5 civarındayım inş tatilde dahada almam şu tatilede gidip geleyim bak görün siz beni bu kış benim miladım olacak son 5 kgyide vericem (yani umut dünyası)

günaydın beybiler,

takımın takımsız bireyi olarak geri döndüüm... baktım ben obez oluyorum dayanamadım geldim gari... benide zayıflatın yaaa....

Bu günkü menüm
Sabah
1 Kaşık salçalı sos
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 parça light peynir
8 zeytin

1 jacobs 3ü bir arada.... Allah ım sıcak mıcak demiyom içiyorum ya ben bile kendime şaşıyorum yani....
1 parça jelibon... bunu yedim aklıma rejim geldi... nedense hep yiyip içtikten sonra geliyo açken hiç gelmez aklıma zaten

Bu saatten sonrasını kurtaralım mı....

Şimdide acaili form çayı

Öğlen 1 haşlanmış yumurta

Ara 1 meyve.... ne vardı ki dolapta şeftali sanırım....

Akşam yoğurt içine semiz otu

Hadi bismillah her gün burdayım gene gelcem.....

Hadi

ayol takımda in cin top oynuyo..... huuuu gacılaaaar.... nerdesiniz.... ayyy ben nasıl motive olcam şimdi tek başıma....

ayol takımda in cin top oynuyo..... huuuu gacılaaaar.... nerdesiniz.... ayyy ben nasıl motive olcam şimdi tek başıma....

betüşcümm hoşgeldin bu ara takım ıssız,herkes kendi başına motive olmaya çalışıyo bizde arayış içindeyiz ne yapsakta canlansak diye
gamzeeee yasemin nerelerde yoksa oda mı hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…