- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.981
günaydın beybiler....
nasıl gidiyor bakalım diyetler.... ben 68 - 69 arası gidip geliyorum.... sanırım asla başaramıcam(
günaydın..Herkese keyifli hafta sonları diliyorum..Kuzenimin kınası var bu akşam ve ben rengli oldum nasıl oynayacağım abiye giyecektim ama şimdi cesaret edemiyorum
kızlar günaydın,
1.5kg vermişim. 2 akşamdır meyve yiyordum.
Şimdi daha yeni kahvaltı edeceğiz.
cnmm menun guzel ama gr gr olcmek zor olmuyormu?
herkese merhaba..ben geldim ama genel olarak neler yapmam gerek bilmiyorum..kurallar neler, nereden öğrenebilirim?
kendimi kısaca tanıtırsam:41 yaşında 1.56 cm boyunda ve 82.4 kiloyum.üç çocuğum var ve çalışan bir anneyim.üç sezeryandan hediye bir göbüşüm varcanı sıkılıp morali bozulunca yemeğe saldıranlardanım.. bu kötü yönümün bana tek getirisi kilolarım oldu..son yıllarda 70 in altına hiç inemedim.amacım bu zinciri kırabilmek..inşallah yapabilirim..yapabiliriz..
herkese merhaba..ben geldim ama genel olarak neler yapmam gerek bilmiyorum..kurallar neler, nereden öğrenebilirim?
kendimi kısaca tanıtırsam:41 yaşında 1.56 cm boyunda ve 82.4 kiloyum.üç çocuğum var ve çalışan bir anneyim.üç sezeryandan hediye bir göbüşüm varcanı sıkılıp morali bozulunca yemeğe saldıranlardanım.. bu kötü yönümün bana tek getirisi kilolarım oldu..son yıllarda 70 in altına hiç inemedim.amacım bu zinciri kırabilmek..inşallah yapabilirim..yapabiliriz..
ayol takımda in cin top oynuyo..... huuuu gacılaaaar.... nerdesiniz.... ayyy ben nasıl motive olcam şimdi tek başıma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?