- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.781
Bence de 3 gün 15 dk daha iyi olurTamam ozaman ben yapmaya calisicam ama her ikisinide kontrol edip liste yapmam biraz zorliycak o yuzden normal spor listesine agırlik vericem, benimde acayip hareketli durdugu yerde durmiyan bi canavarim var cunkuHandandandan artık oldugu kadar kaptanım
Bilmiyorm cnm puan olark 100 bile cokmu sanki 15dk dersek daha mantikli olcak sanki veyatta 50 puan cnku 15dk normal seviyede bi spor 45 puan felan yapiyor
Hosgeldin cnm. Umarim istedigin kiloya biran once ulasirsin :)
Bende oyle dusunuyorm. 6 gun zorlar. Toplam puan hedefi gbi olucak zatn aslinda 3 gun 100puan demistk ama herkez bisi diyor ben toparliyamiyorm o yuzden bu konu icin ayriyetten yazicam
Amannn bide bu ciktii
Karisti ortalik cnm dur son karar kaptan versin
Bende 45 dk demedim puana dokunce cok oldu o yuzden
Aynen mantikli ama bnu kontrol eden olmazsa bi anlami kalmiycak bende hepsine yetisebilcegmi dusunmuyorm
Super baslangic icin :) hosgeldin bu arada cnm ekim ablayi cok seviyoruz
Sirke iyidir mikrop kirar bence kullan buzdolabi icin
Aynen abla bencede cok fazla olursa yapan olmiycak muhtemelen
Yok canım. Gün aşırı spor yapmaya çalışıyorumKarpuz gerçektn çok canm onun dışında çok erken kapatmasan daha iyi olur sanki
Spor çok güzel harikasın onun dışında çiko olmasa iyiymiş
Dondurma dışında hafif güzel bi menü. Spor var mı?
Diyet kuymakta 1 yk tereyağ 3 yk mısır unu bir kişi için çok olablirdi ama eşinle yediğin için olabilir ama hafta içi yemesen daha iyi olur sanki onun dışında menü güzel. Spor?
Kızartma ve makarna hiç olmamış malum üzerine bi de tatlı niyetine 5 incir diyeti bıraktonda haberimiz mi yook
Menü güzel Bahar ama antem fıstığını akşm tercih etmesen daha iyi sanki
Mekiği de iyi düşünmüşsün göbek için
Çikolata hariç çok güzel bi diyet menüsü olmuş
Eliptik yaptın mı?
Patates ve pideyle Zuhal ablayı yenemezsin diyim Almila :) nohut ezmesinin içinde ne var?
Baya yol yaptın dinlenebildin mi?
Sucuk çok muydu? Genelde akşam meyve pek önerilmez öğlen 12den önce yersen daha iyi olur canm
İnce görünüyorm diye mi sağlam yiyosn Merveee :)
Patatesler hiç olmamış canm onun dışında değişik bi menü kararsız kaldım :)
Fıstık ezmesini şekersiz olarak kendn yapıyosn güzel canım. Makarna hiç olmamış tabi onun dışında akşam meyve pek doğru bi karar değil sanki
Benim doğum günümdü bugünPastalar olmamalıymış canım . Hadi ille yiyeceksen bir dilim yeseydin
Cuma’ya bitiremem ben herhalde okula gidiyorum her gün ve küçük hanım ve evin günlük rutin işleri en az 1 haftaya biter gibiBende canım ince temizlige yarın başlıyorum cumaya kadar evi pırıl pırıl yapacağım
Çünkü çoğunlukta izin dönüşü gelenler kilo alıp gelmiş oluyor Yolları epey bi uzuyor haliyle ondan demiştir benceHıh işte ağzın yeşil çay içsin, ben de öyle dediydim. Ama bir anda mezun ediliverirken buluverecektim kendimi az kalsın
Gulsummmm bu ne cnm13 eylül
12.00
1 yumurta
2 dilim pasta (doğum günü şeysi)
16.00
3 ceviz
3 badem
1 kepçe semizotu yemeği
18.00
4 İzmir köfte
3 elma dilim patates
20.00
1 dilim pasta
2 lt su
Yarım saat yürüyüş
çalısıyorum canısı menuyu yazcam dıye actım sayfayı calısmaktan menuyu yazamadım ya sımdı molamda gırdım buraya
Nice güzel yaşlara canımBenim doğum günümdü bugün
Kolay gelsin canım yarınki ve cuma günü bildirimleri 14e kadar yazmayı unutma yoğunluktan unutabilirsin aklında bulunsunçalısıyorum canısı menuyu yazcam dıye actım sayfayı calısmaktan menuyu yazamadım ya sımdı molamda gırdım buraya
Benim doğum günümdü bugün eşim en küçük pastayı almış ama yine de çöktü yedim vallaGulsummmm bu ne cnm
Nice saglikli mutlu huzurlu yaslarin olsun cnmBenim doğum günümdü bugün
Allahtan küçük almışBenim doğum günümdü bugün eşim en küçük pastayı almış ama yine de çöktü yedim vallayarısı hala dolapta
Haklısın vallaNice saglikli mutlu huzurlu yaslarin olsun cnm
Ama yinede 3 dil. Pasta kabul edilemez
1 dilim neyine yetmedi :)
Kum fırtınasi nasildi öyle yaAyy bayadir eşimle karşılıklı çay icememistik malum kızın gazı nazi bugün çok şükür bir keyf yaptik o çamaşır aşarken bende mutfağı toplayim artık . Dünkü kum fırtınasından cam balkonun camları rezil olmuştu sağolsun onlarıda siliverdibide kahve yapayım adamcagiza kıyak :)
Yok daha yememAllahtan küçük almış
Yarinki bildirimini merak ediyorum
ıyı hatırlattın canım gun kalmadı bende sabah kalkıyorum evın alısverıslerı yapıyorum edıyorum kahvaltı yapıp 1 ya da 3 de iş bası yapıyorum 10 ya da gece 12 de bıtıyor yatıyorumKolay gelsin canım yarınki ve cuma günü bildirimleri 14e kadar yazmayı unutma yoğunluktan unutabilirsin aklında bulunsun
Kalan yarisina sakın göz dikmeHaklısın valla
Geçmiş olsun canım.. fıtığı azdirmissindir yoksa durduk yere ağrımaz ne işler gördün bakiyimŞükür bitti 20 küsür sayfa
Herkese hayırlı pazarlar sağlık yönünden yine cöktüm fıtıkcığım sağolsun
İp atlama (5 tane) =========== 1 puan
İpsiz ip atlama (10 tane) ====== 1 puan
Serbest dans (dk) ============ 1 puan
Squat, mekik, şinav (5 tane) ==== 1 puan
Plank (5 sn) ================= 1puan
Leslie (dk) ================== 3 puan
Plates,bölgesel,aletli gym (dk) === 3 puan
Zumba (dk) ================== 4 puan
Eliptik (dk) ================== 4 puan
Benim yapabileceklerim şuan için bunlar =) o zaman yarın sabah dans
Gaz vermek gaz almak bizim işimiz çekirgeHoşbuldum =) Benim desteğe ihtiyacım var ve biliyorum ki o da burada var.
Uzun zamandır oynamıyorum yaşlandım ben galibabugun bende 10 dk actim roman havasi ohhh döktüm kurtlaridugunlere de gidemioz zaten ozlemisim
maşallah de kıçını kaşı deseydinbugün hamileyken sürekli alış veriş yaptığım bi yere gittim. Kadın beni görünce hocammm nolmuş size ne kadar zayıflamışsınız dedi. Asın bayrakları
Eski spor bakanı iken hatırlıyorum da yürüyüş bandında günde 3,5 saat yuruyordun galiba150 puan nedir ki canım
50 dk hızlı tempolu yürüyüş=== 150 puan
Altına imzami atıyorumŞimdi şöyle kaptanım
Eğer zorunlu 15 dk ile başlarsak herkes şunu dicek 15 dk ne ki yaparım. Ve geneli yapacak böyle böyle spor alışkanlığı oluşacak yapamadan durmayacak düzenli yapanlar ve istemsizce kendiliğinden artacak zamanla. Ancak 40 dk ile başlarsak kimi hiç başlamaz kiminin yolun yarısında nefesi kesilir. Amacımız alışkanlık kazanıp süreklilik sağlamak
Sumsuğu yirsin diyosun yaniKalan yarisina sakın göz dikme
Benim terliğin meşhurdur, depeni delerim
Boş günün yokmu cnmıyı hatırlattın canım gun kalmadı bende sabah kalkıyorum evın alısverıslerı yapıyorum edıyorum kahvaltı yapıp 1 ya da 3 de iş bası yapıyorum 10 ya da gece 12 de bıtıyor yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?