Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence de 3 gün 15 dk daha iyi olur
Yok canım. Gün aşırı spor yapmaya çalışıyorum

Bende canım ince temizlige yarın başlıyorum cumaya kadar evi pırıl pırıl yapacağım
Cuma’ya bitiremem ben herhalde okula gidiyorum her gün ve küçük hanım ve evin günlük rutin işleri en az 1 haftaya biter gibi
Hıh işte ağzın yeşil çay içsin, ben de öyle dediydim. Ama bir anda mezun ediliverirken buluverecektim kendimi az kalsın
Çünkü çoğunlukta izin dönüşü gelenler kilo alıp gelmiş oluyor Yolları epey bi uzuyor haliyle ondan demiştir bence

çalısıyorum canısı menuyu yazcam dıye actım sayfayı calısmaktan menuyu yazamadım ya sımdı molamda gırdım buraya
Kolay gelsin canım yarınki ve cuma günü bildirimleri 14e kadar yazmayı unutma yoğunluktan unutabilirsin aklında bulunsun

Kum fırtınasi nasildi öyle ya Allah'tan kormayan taş olur valla ..

Kolay gelsin canım yarınki ve cuma günü bildirimleri 14e kadar yazmayı unutma yoğunluktan unutabilirsin aklında bulunsun
ıyı hatırlattın canım gun kalmadı bende sabah kalkıyorum evın alısverıslerı yapıyorum edıyorum kahvaltı yapıp 1 ya da 3 de iş bası yapıyorum 10 ya da gece 12 de bıtıyor yatıyorum

Şükür bitti 20 küsür sayfa
Herkese hayırlı pazarlar sağlık yönünden yine cöktüm fıtıkcığım sağolsun
Geçmiş olsun canım.. fıtığı azdirmissindir yoksa durduk yere ağrımaz ne işler gördün bakiyim
Hoşbuldum =) Benim desteğe ihtiyacım var ve biliyorum ki o da burada var.
Gaz vermek gaz almak bizim işimiz çekirge kopma burdan yeterki kilo vermek kolay iş cnm
bugun bende 10 dk actim roman havasi ohhh döktüm kurtlari dugunlere de gidemioz zaten ozlemisim
Uzun zamandır oynamıyorum yaşlandım ben galiba
bugün hamileyken sürekli alış veriş yaptığım bi yere gittim. Kadın beni görünce hocammm nolmuş size ne kadar zayıflamışsınız dedi. Asın bayrakları
maşallah de kıçını kaşı deseydin
150 puan nedir ki canım
50 dk hızlı tempolu yürüyüş=== 150 puan
Eski spor bakanı iken hatırlıyorum da yürüyüş bandında günde 3,5 saat yuruyordun galiba
Altına imzami atıyorum

ıyı hatırlattın canım gun kalmadı bende sabah kalkıyorum evın alısverıslerı yapıyorum edıyorum kahvaltı yapıp 1 ya da 3 de iş bası yapıyorum 10 ya da gece 12 de bıtıyor yatıyorum
Boş günün yokmu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…