- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.001
betüşcümm hoşgeldin bu ara takım ıssız,herkes kendi başına motive olmaya çalışıyo bizde arayış içindeyiz ne yapsakta canlansak diye
gamzeeee yasemin nerelerde yoksa oda mı hamile
ben neye el atsam kuruyo zaten :))))
canlanalım nagişçim yaa....... 1 ekime kadar 3 kg verelim hadi iddiaya girelim..... her gün menümüzü yazalım.... ayda üç kilo çok sakat bir rakam değil gibi.... heee yapamaz mıyız sence?
kııııssssss nagiiş sen demi gittin..... eneee yalnız kaldım burlarda.....
Öncelikle merhaba, hoşgeldiniz..
günlük olarak buraya neler yediğimizi ve o gün kilo vermek adına neler yaptığımı yazıyoruz(yürüyüş, bitki çayları, içilen su miktarı, spor) onun dışında da her cuma kilo bildirimizi yapıyoruz bu sayfada. genel olarak durum böyle.. :)
ve ayrıca aşağıda vereceğim linkten yararlanarak kendinize kilo çizelgesi yapabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
bu ekleyeceğim de eklenti. nasıl imzaya koyulacağı hakkındaki değişiklikleri içeriyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
selam kızlar misafirim vardı 1 saatlik yoldan gelen görümcem 10 gündür hayatı zindan etti bana verdigim kiloları geri aldım stresliydim habire yedim nihayet dün gitti ama onun bebegin sesi halen kullagımın içinde sanki
alt katımda başka yengesi varken 10 gün bizden çıkmadı
kurban bayramında inşallah bir engel çıkarda gelmez gelip 2, 3 gün kalıp gitse bişe demem ama 10 gün çok fazla geldi bana
yarın tam diyet listeme uymayı planlıyorum
bu gün ikizleri okula kayıt için gittim daha yeni geldim
hoşgeldin abla,
geçmiş olsun
Selamlar kızlar, ayyy ben yine çok ihmal ettim buraları yaa ama beni affedin kızlar bazı özel durumlar vardı, cumartesiden beri kafam yerinde değil, moralim çok bozuktu ama az biraz kendimi toparladım ve geldim.
Geldim ve ne göreyim betüşş gelmiş betüşş cnmm hiç gitme yaa valla senin gibi neşeli, şen şakrak birilerine şu sıralar çok ihtiyacımız varrr, hem motive açısından hem de şu stresten, sorunlardan uzak kalıp senin eski komik mesajlarını okumak ıstiyorumHoşgeldin tekrardan
nagiş yasemin artık hiç girmiyor göreniniz bileniniz var mı, face'i de yoktu onun merak ettim açıkcası.
hoş bulduk canım bu hafta tam gza haftanın 3 günü fitness 3 günü fitness+1er saat yürüyüş inşallah aldıgım kiloları hemen veririm kızım 10 günlügüne arkadaşımın yazlıgına tatile gitmişti bugün geldi göbegimi görünce çok şaşırdı hemen vermem lazım bayrama kadar 6 versem çok iyi olucak
valla gamzecim bende meraktayım inş bir sorun yoktur :44:
senin ne sıkıntın var kuzum derdini söylemeyen derman bulamaz anlat güzin ablana
hahaha abla desene görümce yaramıyo sanasende benim gibi strese girince yiyenlerden olunca sonuç toto,göbek olarak geri dönüyo
vericez inş hep beraber bu kiloları
nagişim aşk meşk işleri ayy hiç bana göre değil şu aşk işleri bitti gitti çok şükür sıkıntılar bitti, aşksız hayat ohh ne rahat
Kızlar genel bir görüş almak istiyorummm ;
Sizce takımı kapatıp üyeleri başka gruplaramı yönlendirelim , yoksa takımı toplamaya calısıp yenı uyelermı alalım.Ben çok ma çok kararsız kaldım.Aklım takımı kapatalım bursı maksadını astı dıo,Kalbım kıyamıyo kararsız kaldım...
Takımın durumu aşağıdakı gıbı;
Fadime02:
Mursh:
Nagieymen
Nora: antsibel:
taçsızprenses:
buk@
rdlpstck
Bende sıkı takıp edemedıgım ıcın kım onlıne kım deıl kım sorunlu kacırdım acıkcası...
Bı secenek daha var.Ben kaptanlıgı devredebılırım.Bu aralar ıs yerınde baya bı ıs yukum arttı bu sebeple ılgılenemıyorum hak ettıgı sekılde takımla.Eger GÖNÜLLÜ varsa kaptanlıgı devrederim.Listelerde yardımcı olurum.Hatta ben yaparım lıstelerı yeterki bizi toplayabılecek bırı olsun...
FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM....
Canlarım ballarım sevgili canım arkadaşlarımmmmm
Hepinizi çok özledim yaaa ayy burnumda tütme durumu yaşadım valla. Size durumumu özetliyim hemencicik.
ramazan girmesi sebebiyle rejim işlerini tabiki askıya aldım, o sırada mursh ada mesaj yazmıştım ben artık rejimde olmayacağım, gelmiyeceğim diye, sonra bir topik açtım hamile olmak isteyen arkadaşlardan oluşan, bu arada hala hamile değilim
sonra bir baktım ki yine 63 lü kilolara çıkıvermişim, dedim benim bu topiğe abone olma vaktim gelmişbugün k-fleksimi yiyip geldim işe yine, biliyorsunuz benim k-fleksim çok meşhurdur ramazandan beri ne bulsam yiyorum , yani afedersiniz öküz gibi yiyorum desem kendime hiç hakaret etmiş olmam
Gamze, nagiş, fadime abla, betüş, mursh..... herkese selamlar, bu arada mursh kaptanlığı devredeyim diyor bakalım kim alacak, ben almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?