Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kizlar hizli kilo verdim diyemidir nedir sanirim zona cikariyorum.hic geciren varmi aranizda? yarin sabah doktora gidicem yayilmadan
aa çok geçmiş olsun gülüm hızlı zayıflamanın zona ile ilgili olduğunu sanmam sen hızlıca doktora git de gülüm neden olabileceğini de sor bakalım ne diyecek doktor

yazık yaaa senin kocaya çekecek ağrısı varmış doktor beceremiş taşı kıramamış hala çekiyor (kız ah mı ettin kocana yoksa):))

Hu huuuu hanımlar
Kahve saati
Yapın kahveleri, sohbete gelin

Ben de kahve fincanımı epey büyüttüm

Eki Görüntüle 2690256
şifa olsun niranım ben daha yeni marula peynir yımırta doğradım yiyorum çayla sen iç kızlarla kahveni ben de bir kaç saat sonra çerim hem de büyük bardaklaaa benim senden neyim eksik fazlam bile var

Cam silmeye devaaammmmm
KAn ter içindeyim en baba spordan fazla terledim:)))
Bir sigara molası verdim gidiyorum şimdi, seviyorum hepiniziiiii:)))
kolay gelsin çalışkan hatun ,çok uğraşma çerçevelerle falan yağmur mevsimine giriyoruz yine batacak hafta sonu cam kirleten yağdı 2-3 dk benimkler battı bile :)

tontişim mesaj atmazsa sesimi çıkarmıycam mesaj atar da gel çay içelim derse sen gel diycem çünkü evden çıkamayacak kadar iş var onun yanın da yemeği yaparım nasıl olsa

şifa olsun niranım ben daha yeni marula peynir yımırta doğradım yiyorum çayla sen iç kızlarla kahveni ben de bir kaç saat sonra çerim hem de büyük bardaklaaa benim senden neyim eksik fazlam bile var
Kaç gündür gözükmüyordun, aklım sende kaldı.

Kocası yeni tariflerle gelmiştir, onla uğraşıyordur diye düşündüm sonra

Cam silmeye devaaammmmm
KAn ter içindeyim en baba spordan fazla terledim:)))
Bir sigara molası verdim gidiyorum şimdi, seviyorum hepiniziiiii:)))
kolay gelsin
geçmiş olsun yayla yollarına çıksın
afiyet olsun kücükmüş bemimkini görsen eşim dalga geciyor
sağol canım

Haklısın canım
yaylalar turist dolu hep covid bu sene yaylada yok bize yaptılar yolu doldu her cins insan yaylalarimiza
sağol canım
yazık yaaa senin kocaya çekecek ağrısı varmış doktor beceremiş taşı kıramamış hala çekiyor (kız ah mı ettin kocana yoksa):))
Yok abla ah etmem biliyorsun bizim evinn uyumlusu eşim uyumsuzu benn :) bulmusum böylesini ah mi ederim

cidden çok sevindim neden mi diyetisyenin de gidişattan memnun olduğunu duymak senin motivasyonunu iyice arttırır , mutlu mutlu zayıflamaya devam edersin , malzemelerin de hazır olursa yarından başlarsın ödem suyuna bedenin rahatlar bir güzel:)

Evet abla o bacağa vurması yokmu sanki biri iki ucundan farklı yöne cekiyor. Hepimiz dikkat edelim inşallah abla ama olmuyor işte herzaman. Erken yaşta kocadık

Evet abla o bacağa vurması yokmu sanki biri iki ucundan farklı yöne cekiyor. Hepimiz dikkat edelim inşallah abla ama olmuyor işte herzaman. Erken yaşta kocadık
Dur bismillah ne kocamasi yok öyle birşey ama bel çok sıkıntı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…