- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.981
aa çok geçmiş olsun gülüm hızlı zayıflamanın zona ile ilgili olduğunu sanmam sen hızlıca doktora git de gülüm neden olabileceğini de sor bakalım ne diyecek doktorkizlar hizli kilo verdim diyemidir nedir sanirim zona cikariyorum.hic geciren varmi aranizda? yarin sabah doktora gidicem yayilmadan
Biraz dinlen o zaman canımBen de okula gittim geldim kahvaltı ettik sofrayı topladım hala oturuyorum
yazık yaaa senin kocaya çekecek ağrısı varmış doktor beceremiş taşı kıramamış hala çekiyor (kız ah mı ettin kocana yoksa):))Eşim doktora gitti taş kırma ise yaramamis ucundan az birşey kırılmış Perşembe yeni bir kırdırma daha yine olmazsa kapalı operasyon ama insan bu dönemde cesaret edemiyor işte . Bende diyorum Karadeniz yollarında düşer o iscide yok covidden dolayı kendileri alacak çayı bence düşer her şekilde
şifa olsun niranım ben daha yeni marula peynir yımırta doğradım yiyorum çayla sen iç kızlarla kahveni ben de bir kaç saat sonra çerim hem de büyük bardaklaaa benim senden neyim eksik fazlam bile varHu huuuu hanımlar
Kahve saati
Yapın kahveleri, sohbete gelin
Ben de kahve fincanımı epey büyüttüm
Eki Görüntüle 2690256
kolay gelsin çalışkan hatun ,çok uğraşma çerçevelerle falan yağmur mevsimine giriyoruz yine batacak hafta sonu cam kirleten yağdı 2-3 dk benimkler battı bile :)Cam silmeye devaaammmmm
KAn ter içindeyim en baba spordan fazla terledim:)))
Bir sigara molası verdim gidiyorum şimdi, seviyorum hepiniziiiii:)))
tontişim mesaj atmazsa sesimi çıkarmıycam mesaj atar da gel çay içelim derse sen gel diycem çünkü evden çıkamayacak kadar iş var onun yanın da yemeği yaparım nasıl olsaAllah kolaylık versin abla tontişinle iyi oturmalar
Bağışıklık sistemin azıcık zayıflasın hemen baş gösterir zaten bu viral hastalıklar Allah şifa versin inşallah canım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Canımı çektirdin valla hava da bulutluyken yapayım kahvemi balkonda keyif yapayım hem de milyon kadar iş beni beklerken
Kaç gündür gözükmüyordun, aklım sende kaldı.şifa olsun niranım ben daha yeni marula peynir yımırta doğradım yiyorum çayla sen iç kızlarla kahveni ben de bir kaç saat sonra çerim hem de büyük bardaklaaa benim senden neyim eksik fazlam bile var
Benim doğum günüm değiş canım hatlar karıştı@Hayyal canım hoşgeldinallahım doğru zamanda nasip etsin inşallah
Yasamakguzel123 doğum günün kutlu olsun canım. Nice yıllara
boş ver kendini sevme günün de cam silmeKolay gelsin canım ben de başlayacağım tabi totomu yerden kaldırabilirsem
vallaha bildin köz biberden sarımsaklı sirkeli kışlık tarif bulmuştu onu yaptırdıKaç gündür gözükmüyordun, aklım sende kaldı.
Kocası yeni tariflerle gelmiştir, onla uğraşıyordur diye düşündüm sonra
Yaşlanmışsın
kolay gelsinCam silmeye devaaammmmm
KAn ter içindeyim en baba spordan fazla terledim:)))
Bir sigara molası verdim gidiyorum şimdi, seviyorum hepiniziiiii:)))
yaylalar turist dolu hep covid bu sene yaylada yok bize yaptılar yolu doldu her cins insan yaylalarimizageçmiş olsunyayla yollarına çıksın
afiyet olsun kücükmüşbemimkini görsen eşim dalga geciyor
sağol canım
Haklısın canım
sağol canımAllah kolaylık versin abla tontişinle iyi oturmalar
Bağışıklık sistemin azıcık zayıflasın hemen baş gösterir zaten bu viral hastalıklar Allah şifa versin inşallah canım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Canımı çektirdin valla hava da bulutluyken yapayım kahvemi balkonda keyif yapayım hem de milyon kadar iş beni beklerken
Yok abla ah etmem biliyorsun bizim evinn uyumlusu eşim uyumsuzu benn :) bulmusum böylesini ah mi ederimyazık yaaa senin kocaya çekecek ağrısı varmış doktor beceremiş taşı kıramamış hala çekiyor (kız ah mı ettin kocana yoksa):))
cidden çok sevindim neden mi diyetisyenin de gidişattan memnun olduğunu duymak senin motivasyonunu iyice arttırır , mutlu mutlu zayıflamaya devam edersin , malzemelerin de hazır olursa yarından başlarsın ödem suyuna bedenin rahatlar bir güzel:)aynen canim öğlen cok iş hallettim :))
diyetisyenle dün akşam görüşmüştük gayet memnun gidişattan insülin direnci pcosa ragmen gayet iyi gidiyoruz diyor böyle devam diyor :) tatil sonrası sabit ya da +0.2-0.3 kg hiç sorun değil dedi
ödem için 1 litre suya tarçın karanfil limon zencefil önerdi canım malzemelerden eksikler var onları alıp aksam hazirlicam inşallah
Evet abla o bacağa vurması yokmu sanki biri iki ucundan farklı yöne cekiyor. Hepimiz dikkat edelim inşallah abla ama olmuyor işte herzaman. Erken yaşta kocadıkbu günü: KENDİNİ SEVME günü ilan ediyorum
çok geçmiş olsun gülüm , benim kitlenmiyor iki büklüm kalıyor bel fıtığı boyun düzleşmesi olunca sırtta da aşırı ağrı oluyor , belin ki bacağa vuruyor bazen , fazla ayakta durmak da tetikliyor ya gülüm bundan sonra dikkat edebildiğin kadar , doktor randevunu da almışsın sağ selamet git gel bakalım ne diyecek
maşallah hemen yapıp nirana yetişmişsin şifa olsun gülüm
Dur bismillah ne kocamasi yok öyle birşey ama bel çok sıkıntı yaEvet abla o bacağa vurması yokmu sanki biri iki ucundan farklı yöne cekiyor. Hepimiz dikkat edelim inşallah abla ama olmuyor işte herzaman. Erken yaşta kocadık
Ben dedimEki Görüntüle 2690282 biri kahve mi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?