- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.001
İnsanları kınamaktan korkarım allah korusunYaşlanmışsın
Beni kınadın demi dün
Bu sene bizim oralar bomboşmuş canım dedim belki sizin oralarda öyledir,, hep araplar doluyordu öncesindeyaylalar turist dolu hep covid bu sene yaylada yok bize yaptılar yolu doldu her cins insan yaylalarimiza
belki biz sen doğdun da bizimlesin diye mutluyuz seviyoruz seni o yüzden doğum günün olsun olmasın iyi ki doğduuunnn
Hurma ile fındıktan mi bahsediyorsun canım . Benim bütün diyetisyenler( evet 7 tane filan denedim galiba :) ) böyle veriyor genelde kahve yanına bide ikisini ayrı ayrı yiyemiyorum fındık tek başına ağır geliyor hurma tatlı dengeliyor sanki böyle birlikte . Süt yapsın yağ yapmasın aminnnnBen dedim
Afiyet olsun
Karbonhidrat ile yağ biraraya gelince kilo yapmaz mı canım, birini tercih etseydin keşke
ayy değil mi uyumsuz kendi kendine sorun bulup uyduran biziz kiiikolay gelsin
yaylalar turist dolu hep covid bu sene yaylada yok bize yaptılar yolu doldu her cins insan yaylalarimiza
sağol canım
Yok abla ah etmem biliyorsun bizim evinn uyumlusu eşim uyumsuzu benn :) bulmusum böylesini ah mi ederim
Maalesef canım yerinde kalıyorsunDur bismillah ne kocamasi yok öyle birşey ama bel çok sıkıntı ya
Sizin oralar nereydi canım . Ah valla insan olsun ama Arapların piside çok pis derelere çocuk bezleri atıp atıp gittiler geçen sene buldukları azıcık suda piknik yapıp yayılıp temizlemeden gidiyorlarBu sene bizim oralar bomboşmuş canım dedim belki sizin oralarda öyledir,, hep araplar doluyordu öncesinde
aaa niye kocadık kız taş gibiyiz hala googleye taş yaz senle ben çıkarızEvet abla o bacağa vurması yokmu sanki biri iki ucundan farklı yöne cekiyor. Hepimiz dikkat edelim inşallah abla ama olmuyor işte herzaman. Erken yaşta kocadık
Evet ya hele ben günde 5 kere küsüp 5 kere barisirim alıştı artık adam hemen anlıyor suratım düşünce amuda kalkmadigi kalıyor bıayy değil mi uyumsuz kendi kendine sorun bulup uyduran biziz kiii
anammm kahveler 3 lendi çayı kahvaltıyı bırakıp kahve içesim gelecek şimdiEki Görüntüle 2690282 biri kahve mi dedi
Trabzon canımSizin oralar nereydi canım . Ah valla insan olsun ama Arapların piside çok pis derelere çocuk bezleri atıp atıp gittiler geçen sene buldukları azıcık suda piknik yapıp yayılıp temizlemeden gidiyorlar
Doğru abla çakı gibiyiz maşallahaaa niye kocadık kız taş gibiyiz hala googleye taş yaz senle ben çıkarızarada canımızı da kafamızı da fazla yoruyoruz ondan oluyor :)
Yok yok curumemissindir bak ne güzel kilonda az dikkat et kilo herşeye zarar valla ben bu kiloya çıkınca kalça eklemi ses yapıyor ağrı yok sizi yok ama kilodan daha öncede olmuştu bu kiloda doktora sesi duyuramamistim ama eve gelince katır kütür ses geldi kilo verince bitmiştiMaalesef canım yerinde kalıyorsunşu gencecik yaşımda çürüdüm gittim
Olur böyle durumlar canım
İşleri hallettim ondan şimdi telveyi de yüz maskesi olarak sürdüm kurusun yıkandıktan sonra bir zumba yaparım artıkmaşallah hemen yapıp nirana yetişmişsin şifa olsun gülüm
Oh için afiyet olsunGeliyor benim de tarçınlı Türk kahvem
ayy kahve 4 oldu afiyet şifa olsun kalkıp bir yerim şişmeden kahve yapayım kendime 5 olsun :))Geliyor benim de tarçınlı Türk kahvem
Ooo hemşeri sayılırız ben aslen Boluluyum ama 8 yıldır Rizeli oldum evet heryil 1.5 ay kalırım ama bu sene 15gunle idare edeceğiz oğlum dört gözle bekliyor 1.5 ay yetmiyordu özgür yaşamasına şimdi 15gun ona çok az gelecek deli aklım esmesse plan 15gunTrabzon canımSorma canım aynı araplar kadar pisi yok malesef davranışları bile tuhaf.. kendi memleketimde kendimi yabancı hissetmiştim güzelim uzungöle gittiğimde.
benim dün ağrıdan suratım değişmiş adam tavır yaptı bir de onun gönlünü aldım :))Evet ya hele ben günde 5 kere küsüp 5 kere barisirim alıştı artık adam hemen anlıyor suratım düşünce amuda kalkmadigi kalıyor bı
Yansin yağlarGeliyor benim de tarçınlı Türk kahvem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?