Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaylalar turist dolu hep covid bu sene yaylada yok bize yaptılar yolu doldu her cins insan yaylalarimiza
Bu sene bizim oralar bomboşmuş canım dedim belki sizin oralarda öyledir,, hep araplar doluyordu öncesinde

Ben dedim
Afiyet olsun
Karbonhidrat ile yağ biraraya gelince kilo yapmaz mı canım, birini tercih etseydin keşke
Hurma ile fındıktan mi bahsediyorsun canım . Benim bütün diyetisyenler( evet 7 tane filan denedim galiba :) ) böyle veriyor genelde kahve yanına bide ikisini ayrı ayrı yiyemiyorum fındık tek başına ağır geliyor hurma tatlı dengeliyor sanki böyle birlikte . Süt yapsın yağ yapmasın aminnnn

ayy değil mi uyumsuz kendi kendine sorun bulup uyduran biziz kiii

Bu sene bizim oralar bomboşmuş canım dedim belki sizin oralarda öyledir,, hep araplar doluyordu öncesinde
Sizin oralar nereydi canım . Ah valla insan olsun ama Arapların piside çok pis derelere çocuk bezleri atıp atıp gittiler geçen sene buldukları azıcık suda piknik yapıp yayılıp temizlemeden gidiyorlar

Evet abla o bacağa vurması yokmu sanki biri iki ucundan farklı yöne cekiyor. Hepimiz dikkat edelim inşallah abla ama olmuyor işte herzaman. Erken yaşta kocadık
aaa niye kocadık kız taş gibiyiz hala googleye taş yaz senle ben çıkarız arada canımızı da kafamızı da fazla yoruyoruz ondan oluyor :)

Sizin oralar nereydi canım . Ah valla insan olsun ama Arapların piside çok pis derelere çocuk bezleri atıp atıp gittiler geçen sene buldukları azıcık suda piknik yapıp yayılıp temizlemeden gidiyorlar
Trabzon canım Sorma canım aynı araplar kadar pisi yok malesef davranışları bile tuhaf.. kendi memleketimde kendimi yabancı hissetmiştim güzelim uzungöle gittiğimde.

Maalesef canım yerinde kalıyorsun şu gencecik yaşımda çürüdüm gittim
Yok yok curumemissindir bak ne güzel kilonda az dikkat et kilo herşeye zarar valla ben bu kiloya çıkınca kalça eklemi ses yapıyor ağrı yok sizi yok ama kilodan daha öncede olmuştu bu kiloda doktora sesi duyuramamistim ama eve gelince katır kütür ses geldi kilo verince bitmişti

Ben niye seni etiketledim @hadikonusalim doğum günün kutlu olsun canım yanlış etiket yapmışım
Olur böyle durumlar canım
maşallah hemen yapıp nirana yetişmişsin şifa olsun gülüm
İşleri hallettim ondan şimdi telveyi de yüz maskesi olarak sürdüm kurusun yıkandıktan sonra bir zumba yaparım artık teşekkür ederim canım ablacığım gülü çok severim ismimden dolayı sen kullanınca ayriten çok sevindim

Trabzon canım Sorma canım aynı araplar kadar pisi yok malesef davranışları bile tuhaf.. kendi memleketimde kendimi yabancı hissetmiştim güzelim uzungöle gittiğimde.
Ooo hemşeri sayılırız ben aslen Boluluyum ama 8 yıldır Rizeli oldum evet heryil 1.5 ay kalırım ama bu sene 15gunle idare edeceğiz oğlum dört gözle bekliyor 1.5 ay yetmiyordu özgür yaşamasına şimdi 15gun ona çok az gelecek deli aklım esmesse plan 15gun

Evet ya hele ben günde 5 kere küsüp 5 kere barisirim alıştı artık adam hemen anlıyor suratım düşünce amuda kalkmadigi kalıyor bı
benim dün ağrıdan suratım değişmiş adam tavır yaptı bir de onun gönlünü aldım :))
sen kocanın kıymetini bil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…