- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.021
Suratim değişince birşey mi oldu diye peşinde koşması lazım abla . Yemin et var bide bizde yemin et birşey olmadığına diye dolanır adambenim dün ağrıdan suratım değişmiş adam tavır yaptı bir de onun gönlünü aldım :))
sen kocanın kıymetini bil :)
Kilo az evet ama ne fayda hayatımda hiç fazla kilolu olmadımki oda hamilelik dışında.. birinde 77 birinde 76 yla doğuma girmiştim.. kilo verince bitti diyorsun canım, benim kilo az ama dizler katır kutur merdiven çıkarken. Daha inanmıyorum bu kilo işlerineYok yok curumemissindir bak ne güzel kilonda az dikkat et kilo herşeye zarar valla ben bu kiloya çıkınca kalça eklemi ses yapıyor ağrı yok sizi yok ama kilodan daha öncede olmuştu bu kiloda doktora sesi duyuramamistim ama eve gelince katır kütür ses geldi kilo verince bitmişti
Oh ne güzel maske bile yapmışsınİşleri hallettim ondan şimdi telveyi de yüz maskesi olarak sürdüm kurusun yıkandıktan sonra bir zumba yaparım artıkteşekkür ederim canım ablacığım gülü çok severim ismimden dolayı sen kullanınca ayriten çok sevindim
Seni mi kıracağım ablambelki biz sen doğdun da bizimlesin diye mutluyuz seviyoruz seni o yüzden doğum günün olsun olmasın iyi ki doğduuunnn
Gittin mi hiç sivisimi azaldı acaba sıvı eklemesi yaptır geç olmadan hatta plazma gibi birşey ekliyorlar annemden biliyorum dizlee çok önemli hep ihmal etti şimdide ameliyattan kaçıyor ama zor yürüyor neredeyseKilo az evet ama ne fayda hayatımda hiç fazla kilolu olmadımki oda hamilelik dışında.. birinde 77 birinde 76 yla doğuma girmiştim.. kilo verince bitti diyorsun canım, benim kilo az ama dizler katır kutur merdiven çıkarken. Daha inanmıyorum bu kilo işlerine
Ne güzel siz yine gidecekmişsiniz Bizde bu sene olmadi malesef.. Benim icinde havayi soluyunOoo hemşeri sayılırız ben aslen Boluluyum ama 8 yıldır Rizeli oldum evet heryil 1.5 ay kalırım ama bu sene 15gunle idare edeceğiz oğlum dört gözle bekliyor 1.5 ay yetmiyordu özgür yaşamasına şimdi 15gun ona çok az gelecek deli aklım esmesse plan 15gun
Niyeki gecmi yazildin canimSeni mi kıracağım ablambugün benim doğum günüm herkese duyrulur. Zaten ay gün olarak doğumgünümü bilmiyorum 91liyim onu tek biliyorum
Aha benden bir tane daha sen niye bilmiyorsunSeni mi kıracağım ablambugün benim doğum günüm herkese duyrulur. Zaten ay gün olarak doğumgünümü bilmiyorum 91liyim onu tek biliyorum
Cuma günü randevum var bi elden gecirtiyim kendimiGittin mi hiç sivisimi azaldı acaba sıvı eklemesi yaptır geç olmadan hatta plazma gibi birşey ekliyorlar annemden biliyorum dizlee çok önemli hep ihmal etti şimdide ameliyattan kaçıyor ama zor yürüyor neredeyse
evet bu sene geç kaldık seve seve canımNe güzel siz yine gidecekmişsiniz Bizde bu sene olmadi malesef.. Benim icinde havayi soluyun
Aynen bakımları yaptirmak lazım vücudumuzda bir makina sonuçtaCuma günü randevum var bi elden gecirtiyim kendimi
Ne güzel saklamış ve öğrenmişsin peki kaçmış? Dedikleri zamanlardamı? Hemen yazdırılmamışmı?Aha benden bir tane daha sen niye bilmiyorsun
Ben erken doğumum herkes birşey diyor yıllarca 20 Ocak 5 Şubat arası birseydi yıllar sonra babaannemin vefatından sonra sandıktan çıkan takvimle çözüldü Atatürk resmi var diye saklamış altinada doğum tarihimi işaretlemiş ama unutmuş yıllarca tartıştık durduk :)
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canımSelam kızlar gec kaldım bugun biraz kusura bakmayın apartmandan bır komsumuzu kaybettık hepımıze katlarımızı temızlettırdıler onlarla ugrastım bır yandan moral bozukluguçok canım sıkıldı
Cuma 69.4
Bugun 69.3
100 gr eksıdeyım
yok canım ben erken doğumum babam askeedeymis o zaman tutturmuslar babasida olacak diye niyeyse 1 Nisan geçmiş 30 Ocak normalde . Ablamda annemlerin evlilik cüzdanı işlenmemiş annemler evlenmiş ablam aynı gün doğmuş görünüyor :)Ne güzel saklamış ve öğrenmişsin peki kaçmış? Dedikleri zamanlardamı? Hemen yazdırılmamışmı?
cumaya ekşi olurSelam kızlar gec kaldım bugun biraz kusura bakmayın apartmandan bır komsumuzu kaybettık hepımıze katlarımızı temızlettırdıler onlarla ugrastım bır yandan moral bozukluguçok canım sıkıldı
Cuma 69.4
Bugun 69.3
100 gr eksıdeyım
İlginçyok canım ben erken doğumum babam askeedeymis o zaman tutturmuslar babasida olacak diye niyeyse 1 Nisan geçmiş 30 Ocak normalde . Ablamda annemlerin evlilik cüzdanı işlenmemiş annemler evlenmiş ablam aynı gün doğmuş görünüyor :)
Ben Bolu'da 5 yıl okudum çok sakin bir şehirOoo hemşeri sayılırız ben aslen Boluluyum ama 8 yıldır Rizeli oldum evet heryil 1.5 ay kalırım ama bu sene 15gunle idare edeceğiz oğlum dört gözle bekliyor 1.5 ay yetmiyordu özgür yaşamasına şimdi 15gun ona çok az gelecek deli aklım esmesse plan 15gun
Hemem başlıyorumHaydi çıtırlar kahvelerin üstüne 2 bardakta su iciyoruz sonra 50 kere zipliyoruz
Doğuluyum o zamanlar doğum tarihi pek doğru yazılmıyor. Köyde olunca daha geç yazılıyor ama yılı doğru ay yanlış. Annem bilmiyor doğumgünümü babam daha iyi biliyor. Günü tutturamıyor. Ay takvimine göre hesaplıyorlar. Yıllardır hangi gün doğduğumu bilmem kimliğe göre kutlarım.Niyeki gecmi yazildin canim
En azından öğrenmişsin kemik yaşıma göre hesaplama yapmak istiyorum ama ay günü tutturamazlarAha benden bir tane daha sen niye bilmiyorsun
Ben erken doğumum herkes birşey diyor yıllarca 20 Ocak 5 Şubat arası birseydi yıllar sonra babaannemin vefatından sonra sandıktan çıkan takvimle çözüldü Atatürk resmi var diye saklamış altinada doğum tarihimi işaretlemiş ama unutmuş yıllarca tartıştık durduk :)
Hemde nasıl muhtarlar boşverince önceden muhtarlar halledermis annemde çok küçük yazılmış evlenecekleri zaman mahkemeye çıkılıp kemik yaşı filan ölçülmüşİlginçbenim babamda kağıt üzeri 11 ci ay ama gerçeği Ağustos da diyor. Eskiden çok vardı demekki öyle. Annemde en büyük çocuk ama ondan sonraki kardeşi büyük olarak yazılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?