Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim dün ağrıdan suratım değişmiş adam tavır yaptı bir de onun gönlünü aldım :))
sen kocanın kıymetini bil :)
Suratim değişince birşey mi oldu diye peşinde koşması lazım abla . Yemin et var bide bizde yemin et birşey olmadığına diye dolanır adam

Kilo az evet ama ne fayda hayatımda hiç fazla kilolu olmadımki oda hamilelik dışında.. birinde 77 birinde 76 yla doğuma girmiştim.. kilo verince bitti diyorsun canım, benim kilo az ama dizler katır kutur merdiven çıkarken. Daha inanmıyorum bu kilo işlerine

Oh ne güzel maske bile yapmışsın

belki biz sen doğdun da bizimlesin diye mutluyuz seviyoruz seni o yüzden doğum günün olsun olmasın iyi ki doğduuunnn
Seni mi kıracağım ablam bugün benim doğum günüm herkese duyrulur. Zaten ay gün olarak doğumgünümü bilmiyorum 91liyim onu tek biliyorum

Gittin mi hiç sivisimi azaldı acaba sıvı eklemesi yaptır geç olmadan hatta plazma gibi birşey ekliyorlar annemden biliyorum dizlee çok önemli hep ihmal etti şimdide ameliyattan kaçıyor ama zor yürüyor neredeyse

Ne güzel siz yine gidecekmişsiniz Bizde bu sene olmadi malesef.. Benim icinde havayi soluyun

Seni mi kıracağım ablam bugün benim doğum günüm herkese duyrulur. Zaten ay gün olarak doğumgünümü bilmiyorum 91liyim onu tek biliyorum
Aha benden bir tane daha sen niye bilmiyorsun
Ben erken doğumum herkes birşey diyor yıllarca 20 Ocak 5 Şubat arası birseydi yıllar sonra babaannemin vefatından sonra sandıktan çıkan takvimle çözüldü Atatürk resmi var diye saklamış altinada doğum tarihimi işaretlemiş ama unutmuş yıllarca tartıştık durduk :)

Cuma günü randevum var bi elden gecirtiyim kendimi

Ne güzel saklamış ve öğrenmişsin peki kaçmış? Dedikleri zamanlardamı? Hemen yazdırılmamışmı?

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım coronadanmı vefat etti

Ne güzel saklamış ve öğrenmişsin peki kaçmış? Dedikleri zamanlardamı? Hemen yazdırılmamışmı?
yok canım ben erken doğumum babam askeedeymis o zaman tutturmuslar babasida olacak diye niyeyse 1 Nisan geçmiş 30 Ocak normalde . Ablamda annemlerin evlilik cüzdanı işlenmemiş annemler evlenmiş ablam aynı gün doğmuş görünüyor :)
cumaya ekşi olur

İlginç benim babamda kağıt üzeri 11 ci ay ama gerçeği Ağustos da diyor. Eskiden çok vardı demekki öyle. Annemde en büyük çocuk ama ondan sonraki kardeşi büyük olarak yazılmış

Ben Bolu'da 5 yıl okudum çok sakin bir şehir
Haydi çıtırlar kahvelerin üstüne 2 bardakta su iciyoruz sonra 50 kere zipliyoruz
Hemem başlıyorum
Niyeki gecmi yazildin canim
Doğuluyum o zamanlar doğum tarihi pek doğru yazılmıyor. Köyde olunca daha geç yazılıyor ama yılı doğru ay yanlış. Annem bilmiyor doğumgünümü babam daha iyi biliyor. Günü tutturamıyor. Ay takvimine göre hesaplıyorlar. Yıllardır hangi gün doğduğumu bilmem kimliğe göre kutlarım.
En azından öğrenmişsin kemik yaşıma göre hesaplama yapmak istiyorum ama ay günü tutturamazlar

İlginç benim babamda kağıt üzeri 11 ci ay ama gerçeği Ağustos da diyor. Eskiden çok vardı demekki öyle. Annemde en büyük çocuk ama ondan sonraki kardeşi büyük olarak yazılmış
Hemde nasıl muhtarlar boşverince önceden muhtarlar halledermis annemde çok küçük yazılmış evlenecekleri zaman mahkemeye çıkılıp kemik yaşı filan ölçülmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…