Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aa kilodan baskı yapıp sürtünüyor mu ki öyle takırdıyor

Aynen annemde yıl verilmiş ay gün için şahit cagirilmis o dönemi bilenler vs orta yol bulunmuş

Yasamakguzel123 kahve telvesinden maskemi yaptım

North River büyük bir bardak suyunu içip 50 kere zıpladım
Sade kahve yapınca telvesini ziyan etmeyip yüzüme sürüyorum. Bazen zeytinyağı kattıp öyle sürüyorum sıkılaştıyor. Yüzüm büyük doğum yapınca çok şişiyor sıkılaşması için ara ara da buz maskesi yapıyorum iyi geliyor

Seni mi kıracağım ablam bugün benim doğum günüm herkese duyrulur. Zaten ay gün olarak doğumgünümü bilmiyorum 91liyim onu tek biliyorum
Sen de küçüksün bacım
Allah rahmet eylesin canım

Aynen annemde yıl verilmiş ay gün için şahit cagirilmis o dönemi bilenler vs orta yol bulunmuş
Şahitler geliyor orta yolu bulunmadı bazen 35 bazen 25 oluyorum. Ama kimlikte 29um artık yoruldum yıllarca aynı konu gidip geliyor ama bir çözüme kavuşamadı. 12 Ege adaları gibi

en azından sene ve ay biliniyormuş canım bunada şükür
Hemde nasıl muhtarlar boşverince önceden muhtarlar halledermis annemde çok küçük yazılmış evlenecekleri zaman mahkemeye çıkılıp kemik yaşı filan ölçülmüş
Kimliği değişmiştir ozaman. Eskilerimiz niye böyleydi ben anneminde kesin yanlıştır ayın 1 i cünkü

İnşallah operasyona gerek kalmaz da dediğin gibi yollarda hoplaya hoplaya dusurur

Şahitler geliyor orta yolu bulunmadı bazen 35 bazen 25 oluyorum. Ama kimlikte 29um artık yoruldum yıllarca aynı konu gidip geliyor ama bir çözüme kavuşamadı. 12 Ege adaları gibi
Nasıl yani oladarda fark olmaz herhalde

Nasıl yani oladarda fark olmaz herhalde
Ciddiyim. O kadar fark oluyor. Annem den çok babam daha biliyor. Sanırım Şubat doğumluyum kimlikte 20 nisan. Artık takmıyorum kimliğe göre gidiyorum. Bir ara 88 dediler ama ablam 89lu

Ciddiyim. O kadar fark oluyor. Annem den çok babam daha biliyor. Sanırım Şubat doğumluyum kimlikte 20 nisan. Artık takmıyorum kimliğe göre gidiyorum. Bir ara 88 dediler ama ablam 89lu
Peki ablanın doğrumu?

Size göre ablam. Ama içim çürümüş 45 hissediyorum o derece içim geçmiş zehracığım
Deme öyle be hayat herkesi bi şekilde sınıyor önemli olan olumlu yanlarını görüp hayata tutunmak
Kimliği değişmiştir ozaman. Eskilerimiz niye böyleydi ben anneminde kesin yanlıştır ayın 1 i cünkü
Ülkenin yarısından çoğu 1 Ocak doğumlu
Kızlar ben tatile geldim dün sabah. Dün gece sızmışım resmen gece çocukta uyumadı derken anca girebildim sabah kahvaltısı yerine Adana yedim internet paketimde çok az bu hafta az girebilirim bilginize

Ekmeksiz yedin inşallah iyi tatiller canım

Aha kilo almışsın iste yeme pastalari kiz
Bilerek yedim canım. Artı yapacağını biliyordum 1 dilimi geç yedim (biraz stresten oldu o dilim de neyse)ve kalorisi çok yüksek malum. Telafi edicez artık napalım Her nimetin bi külfet var.
hızlı gelen hızlı gider iki gün salata protein ağırlıklı beslen telafi eder canım
İnş öyle düşünüyorum çünkü pazar sabah sabittim
doğum günün dünmüş ama olsun iyi kiii doğduunnn

Teşekkür ederim canım
Ben niye seni etiketledim
denizbenimadim doğum günün kutlu olsun canım yanlış etiket yapmışım
Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…