- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.041
aa kilodan baskı yapıp sürtünüyor mu ki öyle takırdıyorYok yok curumemissindir bak ne güzel kilonda az dikkat et kilo herşeye zarar valla ben bu kiloya çıkınca kalça eklemi ses yapıyor ağrı yok sizi yok ama kilodan daha öncede olmuştu bu kiloda doktora sesi duyuramamistim ama eve gelince katır kütür ses geldi kilo verince bitmişti
Aynen annemde yıl verilmiş ay gün için şahit cagirilmis o dönemi bilenler vs orta yol bulunmuşBen Bolu'da 5 yıl okudum çok sakin bir şehir
Hemem başlıyorum
Doğuluyum o zamanlar doğum tarihi pek doğru yazılmıyor. Köyde olunca daha geç yazılıyor ama yılı doğru ay yanlış. Annem bilmiyor doğumgünümü babam daha iyi biliyor. Günü tutturamıyor. Ay takvimine göre hesaplıyorlar. Yıllardır hangi gün doğduğumu bilmem kimliğe göre kutlarım.
En azından öğrenmişsin kemik yaşıma göre hesaplama yapmak istiyorum ama ay günü tutturamazlar
Bence öyle abla çünkü 60lstda bitiyoraa kilodan baskı yapıp sürtünüyor mu ki öyle takırdıyor
40 milyon bin kere maşallahhh rabbim sevginizi muhabbettinizi arttırsınSuratim değişince birşey mi oldu diye peşinde koşması lazım abla . Yemin et var bide bizde yemin et birşey olmadığına diye dolanır adam
Sade kahve yapınca telvesini ziyan etmeyip yüzüme sürüyorum. Bazen zeytinyağı kattıp öyle sürüyorum sıkılaştıyor. Yüzüm büyük doğum yapınca çok şişiyor sıkılaşması için ara ara da buz maskesi yapıyorum iyi geliyorYasamakguzel123 kahve telvesinden maskemi yaptım
North River büyük bir bardak suyunu içip 50 kere zıpladım
hadi bismillah yeni başlangıcın hayırlı uğurlu olsun gülüm bu defa bak nasıl güzel gidecek fazlalıklar bıkma, pes etme olmadan hem deYettim yettimmm
Sen de küçüksün bacımSeni mi kıracağım ablambugün benim doğum günüm herkese duyrulur. Zaten ay gün olarak doğumgünümü bilmiyorum 91liyim onu tek biliyorum
Allah rahmet eylesin canımSelam kızlar gec kaldım bugun biraz kusura bakmayın apartmandan bır komsumuzu kaybettık hepımıze katlarımızı temızlettırdıler onlarla ugrastım bır yandan moral bozukluguçok canım sıkıldı
Cuma 69.4
Bugun 69.3
100 gr eksıdeyım
Şahitler geliyor orta yolu bulunmadı bazen 35 bazen 25 oluyorum. Ama kimlikte 29um artık yoruldum yıllarca aynı konu gidip geliyor ama bir çözüme kavuşamadı. 12 Ege adaları gibiAynen annemde yıl verilmiş ay gün için şahit cagirilmis o dönemi bilenler vs orta yol bulunmuş
Size göre ablam. Ama içim çürümüş 45 hissediyorum o derece içim geçmiş zehracığımSen de küçüksün bacım
Allah rahmet eylesin canım
en azından sene ve ay biliniyormuş canımDoğuluyum o zamanlar doğum tarihi pek doğru yazılmıyor. Köyde olunca daha geç yazılıyor ama yılı doğru ay yanlış. Annem bilmiyor doğumgünümü babam daha iyi biliyor. Günü tutturamıyor. Ay takvimine göre hesaplıyorlar. Yıllardır hangi gün doğduğumu bilmem kimliğe göre kutlarım.
Kimliği değişmiştir ozaman. Eskilerimiz niye böyleydiHemde nasıl muhtarlar boşverince önceden muhtarlar halledermis annemde çok küçük yazılmış evlenecekleri zaman mahkemeye çıkılıp kemik yaşı filan ölçülmüş
İnşallah operasyona gerek kalmaz da dediğin gibi yollarda hoplaya hoplaya dusururEşim doktora gitti taş kırma ise yaramamis ucundan az birşey kırılmış Perşembe yeni bir kırdırma daha yine olmazsa kapalı operasyon ama insan bu dönemde cesaret edemiyor işte . Bende diyorum Karadeniz yollarında düşer o iscide yok covidden dolayı kendileri alacak çayı bence düşer her şekilde
Nasıl yaniŞahitler geliyor orta yolu bulunmadı bazen 35 bazen 25 oluyorum. Ama kimlikte 29um artık yoruldum yıllarca aynı konu gidip geliyor ama bir çözüme kavuşamadı. 12 Ege adaları gibi
Aynen buna da şükür canımen azından sene ve ay biliniyormuş canımbunada şükür
Kimliği değişmiştir ozaman. Eskilerimiz niye böyleydiben anneminde kesin yanlıştır ayın 1 i cünkü
Ciddiyim. O kadar fark oluyor. Annem den çok babam daha biliyor. Sanırım Şubat doğumluyum kimlikte 20 nisan. Artık takmıyorum kimliğe göre gidiyorum. Bir ara 88 dediler ama ablam 89luNasıl yanioladarda fark olmaz herhalde
Peki ablanın doğrumu?Ciddiyim. O kadar fark oluyor. Annem den çok babam daha biliyor. Sanırım Şubat doğumluyum kimlikte 20 nisan. Artık takmıyorum kimliğe göre gidiyorum. Bir ara 88 dediler ama ablam 89lu
Deme öyle be hayat herkesi bi şekilde sınıyor önemli olan olumlu yanlarını görüp hayata tutunmakSize göre ablam. Ama içim çürümüş 45 hissediyorum o derece içim geçmiş zehracığım
Ülkenin yarısından çoğu 1 Ocak doğumluKimliği değişmiştir ozaman. Eskilerimiz niye böyleydiben anneminde kesin yanlıştır ayın 1 i cünkü
Kızlar ben tatile geldim dün sabah. Dün gece sızmışım resmen gece çocukta uyumadı derken anca girebildim sabah kahvaltısı yerine Adana yediminternet paketimde çok az bu hafta az girebilirim bilginize
Bilerek yedim canım. Artı yapacağını biliyordum 1 dilimi geç yedim (biraz stresten oldu o dilim de neyse)ve kalorisi çok yüksek malum. Telafi edicez artık napalımAha kilo almışsın iste yeme pastalari kiz
İnş öyle düşünüyorum çünkü pazar sabah sabittimhızlı gelen hızlı gider iki gün salata protein ağırlıklı beslen telafi eder canım
Teşekkür ederim canımdoğum günün dünmüş ama olsun iyi kiii doğduunnn
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?