Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

40 milyon bin kere maşallahhh rabbim sevginizi muhabbettinizi arttırsın
Amin abla hepimizin evinin tadını artirsin
Şahitler geliyor orta yolu bulunmadı bazen 35 bazen 25 oluyorum. Ama kimlikte 29um artık yoruldum yıllarca aynı konu gidip geliyor ama bir çözüme kavuşamadı. 12 Ege adaları gibi
ama cidden fark var bence kemik baktır sen
en azından sene ve ay biliniyormuş canım bunada şükür

Kimliği değişmiştir ozaman. Eskilerimiz niye böyleydi ben anneminde kesin yanlıştır ayın 1 i cünkü
Ocak 1 ler hep yanlış bence :)
İnşallah operasyona gerek kalmaz da dediğin gibi yollarda hoplaya hoplaya dusurur
inşallah canım
Ciddiyim. O kadar fark oluyor. Annem den çok babam daha biliyor. Sanırım Şubat doğumluyum kimlikte 20 nisan. Artık takmıyorum kimliğe göre gidiyorum. Bir ara 88 dediler ama ablam 89lu
:)

kizlar hizli kilo verdim diyemidir nedir sanirim zona cikariyorum.hic geciren varmi aranizda? yarin sabah doktora gidicem yayilmadan
Stres kaynaklı diye duymuştum canım geçmiş olsun
Hu huuuu hanımlar
Kahve saati
Yapın kahveleri, sohbete gelin

Ben de kahve fincanımı epey büyüttüm

Eki Görüntüle 2690256
Sabahtan beri yeni oturdum, akşam yemeği de hazır sayılır.
Mutfak dolaplarına başladım bende
Afiyet olsun bende 3te içtim
Mutfak dolabını iç dış sildim buzdolabı yarina kaldı çok yoruldum
Şimdi kalkıp aksam yemeğini yapacağım

Amin abla hepimizin evinin tadını artirsin
ama cidden fark var bence kemik baktır sen
Ocak 1 ler hep yanlış bence :)
inşallah canım
:)
Baktıracağım eşim de diyor boşver minyon tiplisin herkes küçük biliyor. Yaptırma diyor.
Bu arada ablandan büyüksen yaşıtız
Olabilir yaşıt olalım eşimle de yaşıt olurum öyle olursa ufff kafam karıştı. İyiki şimdi böyle değil doğum raporuyla kimliği çıkartılıyor. Çocuklarım bilecekler tarihini. Tabi biri 10 nisan biri 10 mayıs ben bile unutmam

degildi canim normal yolla kaldm 2 sinde de ama olmayinca olmuyo iste
İnşallah güzel sonuçlar elde edersin...

Hosgeldin cnm hatirladim seni, insallah en kısa zamanda saglıkla hamile kalip bebegine kavusursun gercekten Allahım isteyen kimsenin kucgını boş birakmasın.
Amin...

hoş geldin gülümmm

Amin inşallah canım , iyi canım büyüyor göz açıp kapayana kadar

Hayyal canım hoşgeldin allahım doğru zamanda nasip etsin inşallah
Amin canım...
Selamlar

Mutfaklar kapandı mı Hanımlar
allahını seversen kapattırma mutfağıbenim sabah morula haşlanmış yumurta peynirim duruyor yarısını yedim gerisine fırsat olmadı bari onu yiyeyim için de tuz yağ bilene yoook

Aynen canım 88 Aralık yıl sonunda doğmuşum
ay bu yılın sonun da doğanlar da hoop otomatik 1 yaş büyük görünüyor halk arasın da ya sinir oluyorum yavvf günü hatta saati gelmeden 1 yaş fazlayı kabul etmemmm o kadar

Herifle küsünce kestiği karpuzu da yiyemedim bugün...

İyi mi oldu, kötü mü bilemedim
ee niranım herifle küsmüşsün gülüm karpuzla değil eşin kestiyse bile dilimleyip tabağına mı koydu ki sen de kesilmemiş yarımından kendine kesseydin ya , bak karpuz zamanı bitiyor ona göre son demler

ay bu yılın sonun da doğanlar da hoop otomatik 1 yaş büyük görünüyor halk arasın da ya sinir oluyorum yavvf günü hatta saati gelmeden 1 yaş fazlayı kabul etmemmm o kadar
Ben de ben deen gıcık olduğum şey. Bir tanıdığın oğlu 31 aralıkta doğmuştu bu sebeple 1 ocak kaydettirmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…