Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Terazi misin ? Bu takımın kocaları genelde terazi
ay bu yılın sonun da doğanlar da hoop otomatik 1 yaş büyük görünüyor halk arasın da ya sinir oluyorum yavvf günü hatta saati gelmeden 1 yaş fazlayı kabul etmemmm o kadar
Kesinlikle ya eşim de ekim doğumlu yıl döndüğü an 1 yaş büyütüyor ikimize de git kendi kendine büyü diyorum beni karıştırma
Herifle küsünce kestiği karpuzu da yiyemedim bugün
İyi mi oldu, kötü mü bilemedim
Ekstra kalori almamış oldun dolu tarafından bak
benim de ekim ama yıl 79
ekimin kaçı senin doğum günün gülüm benim ki 22 si
Senin eşin de terazi idi değil mi abla ?

Kızlar bugun kendmi temizlige verdm carsaflari degistirdm 2 posta camasir yika as topla yaptm arkasina oglumla yattigmiz odadaki minderleri kaldirdim robota supurtup sildirdim. Sonra cocukla disari cikarken tum evi supurdu robot ben alisveris yaptm parka ugradm geldm yemek vs anca oturdm mutfak toplamam lazm. Oglan sevdi diye taze fasulyr aldiydm fazla yaptm biraz buzluga atcam 1 posta daha alip atayim kişın yesin yavrum. Yarind cam icin ustalar gelcek bizim cam kenarlari hafif aralikti kisin soguk aliyodu resmen mutahit yaptiriyor baklm gene ev dandini olcak malesef ortalikta gorunmezsem yarin merak etmeyn beni ama gunaydina gelrm cnm

Selamlar hanımlar iyi akşamlar.
Dün akşam baktık modem çalışmıyor o priz bu priz yok allah çalışmıyor neyse ararız servisi vs dedik bugün de çamaşır makinemin çalışmadığını farkettim ve kahroldum. Ayy çok mutsuzum keşke bulaşık makinem çalışmasaydı çok memnun olurdum hemen gider yenisini alırdım yemek memek de yapmazdım çok keyifli olurdu. Ama çamaşır makinem ahh çamaşır makinem aramızda çok özel tatlı bi bağ vardı elin herifleri gelecek mıncıklayacak içini dışını açacak el değmemiş taze gülüm
Elektrik gittiğine kanaat getirdik çocuk telsizi kapanmıştı. Elektrik gitmesi nasıl böyle şeyler yapabilir aklım almıyor

Kısa devre falan mı oldu ne oldu çokta anlarımya benimde ocağıma ve fırına bişey oldu Bugun elektrik aletleri bozulma ayımı

Selam hanimlar

Bugün iş sonrasi yattim biraz
Simdi kahve keyfi yapiyorum
Sabah tartildim ama yazamadim

Aslinda daha fazla bekliyodum niye böyle oldu anlamadim
Cuma 102.5
Bugun 102.3
Fark 0.2
A.selam abla Cuma’ya güzel eksi görürsün inşallah

Basiniz sagolsun cnm
Hasta olan komsunuzmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…