- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.081
Öyle oluyor demi iştahı kesiliyor insanınHerifle küsünce kestiği karpuzu da yiyemedim bugün
İyi mi oldu, kötü mü bilemedim
18 ekim benimkibenim de ekim ama yıl 79
ekimin kaçı senin doğum günün gülüm benim ki 22 si
OoooDur bende eksik kalmiyim Temmuz 1988
Yok iştah kesilmesi değil oÖyle oluyor demi iştahı kesiliyor insanın
88 'li değilim ama bana da sarılınOooobaşka 88 li var mı ? gelin sarılalım
Teşekkür ederimmmBu kaptanda taktı kafayı sana
İstiyorsan, motivasyonum artar, artı olmadan sabit dönerim diyorsan bu hafta izin alabilirsin canım.
Bu kıyağımıda unutma
Terazi misin ? Bu takımın kocaları genelde teraziBen de 88 ekim
Kesinlikle ya eşim de ekim doğumlu yıl döndüğü an 1 yaş büyütüyor ikimize de git kendi kendine büyü diyorum beni karıştırmaay bu yılın sonun da doğanlar da hoop otomatik 1 yaş büyük görünüyor halk arasın da ya sinir oluyorum yavvf günü hatta saati gelmeden 1 yaş fazlayı kabul etmemmm o kadar
Ekstra kalori almamış oldun dolu tarafından bakHerifle küsünce kestiği karpuzu da yiyemedim bugün
İyi mi oldu, kötü mü bilemedim
Senin eşin de terazi idi değil mi abla ?benim de ekim ama yıl 79
ekimin kaçı senin doğum günün gülüm benim ki 22 si
Oooobaşka 88 li var mı ? gelin sarılalım
Kısa devre falan mı oldu ne oldu çokta anlarımyaSelamlar hanımlar iyi akşamlar.
Dün akşam baktık modem çalışmıyor o priz bu priz yok allah çalışmıyor neyse ararız servisi vs dedik bugün de çamaşır makinemin çalışmadığını farkettim ve kahroldum. Ayy çok mutsuzum keşke bulaşık makinem çalışmasaydı çok memnun olurdum hemen gider yenisini alırdım yemek memek de yapmazdım çok keyifli olurdu. Ama çamaşır makinem ahh çamaşır makinem aramızda çok özel tatlı bi bağ vardı elin herifleri gelecek mıncıklayacak içini dışını açacak el değmemiş taze gülüm
Elektrik gittiğine kanaat getirdik çocuk telsizi kapanmıştı. Elektrik gitmesi nasıl böyle şeyler yapabilir aklım almıyor
A.selam abla Cuma’ya güzel eksi görürsün inşallahSelam hanimlar
Bugün iş sonrasi yattim biraz
Simdi kahve keyfi yapiyorum
Sabah tartildim ama yazamadim
Aslinda daha fazla bekliyodum niye böyle oldu anlamadim
Cuma 102.5
Bugun 102.3
Fark 0.2
Basiniz sagolsun cnmSelam kızlar gec kaldım bugun biraz kusura bakmayın apartmandan bır komsumuzu kaybettık hepımıze katlarımızı temızlettırdıler onlarla ugrastım bır yandan moral bozukluguçok canım sıkıldı
Cuma 69.4
Bugun 69.3
100 gr eksıdeyım
İnşallah cnmA.selam abla Cuma’ya güzel eksi görürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?