Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

M maygirl__ ceren gecmis olsun cnm
Dr a gittinmi
Dedigin gibiyse, Heralde antibiyotik alman gerekir
yarin sabah gidecem canim.ordan da yuruyuse devam ederim.buz kompleksi yaptim biraz kasintisini aldi suan icin.muhtemelen b12 vitamin antibiyotik ve kasinti icin krem vericektir.antibiyotiklik degilimdir insallah gece yemek yemek istemiyorum

Canım voltaj dengesizliği bazen elektrikli aletleri bozabiliyor. Muhtemelen binanızın elektrik tesisatı sıkıntılı. Değilse size gelen elektrik direklerindeki gerilimden kaynaklıysa yanlış bilmiyorsam ve değişmediyse elektrikten kaynaklı bir sıkıntı olduğunu ispatlarsanız TEDAŞ zararınızı karşılıyor diye biliyorum

Oyyy kısçeler totom şu anda yer gördü
Mutfağın camlarını, balkon camını, havalandırmasını, aspiratör bacasını, mutfağın kapısını, dolapların üstünü yerlerini pakladım, perdesini yıkadım ütüledim astım. Evi üstünden bir süpürdüm, sonra yemek yaptım bu arada forumda hayvanlarla ilgili bir konuya kendimi tutamayıp laf yetiştirdim. Ancak duş alıp kendimi koltuğa attım valla yorulmuşum, sırtım ağrıyo

Oh maşallah mis gibi otur rahat rahat

Hey maşallah normaldir canım ne çok iş yapmışsın

Aaa yazık ya valla değişimi tamiriyle uğraş dur şimdi
Az değil mi canım ? Üstelik spor da yapıyorsun
Selam hanimlar

Bugün iş sonrasi yattim biraz
Simdi kahve keyfi yapiyorum
Sabah tartildim ama yazamadim

Aslinda daha fazla bekliyodum niye böyle oldu anlamadim
Cuma 102.5
Bugun 102.3
Fark 0.2
Afiyet olsun abla gerçekten sana göre az bence de niye böyle oldu ki

Oh maşallah mis gibi otur rahat rahat

Bu cam silme beni öldürecek, camını sildiğim yerde derin temizliğe girişiyorum ne dürttüyse beni sil camı çık yok bu hafta kalan camları bitirmeyi planlıyorum asıl kabus salon, boydan camlar dışarıda camdan küpeşteler falan, salonum çok fena ama bi cesaret etmem lazım

Daha kabus başlamadı salon camları asıl iş yapana nasıl sövüyorum silerken karşımda bir inşaat var bir yıldır devam ediyor, usandım tozundan heryer simsiyah oluyor ya
Ay bilmem mi Evi aldığımız İlk yıl etrafımız boş tarlaydı ertesi yıl evimin bi tarafına site yapıldı arkaya da apartman çok kötüydü İzmir’e gitmiştik 1 ay kaldık kapı pencere kapalı olduğu halde döndüğümüzde halılar tozdan gıcırdıyordu resmen

Yorgunluğu oluyor ama temiz görünce insanın içi açılıyor allah kolaylık versin inşallah

Hamarat kadınsın maşallah daha ne olsun lafını da atmışsın. Ohhh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…