Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Genelde kabak detoksu için yumurta yerine yoğurt katılıyor akşam yedim ama ben yeterki sebze olsun herşeye yumurta katıp yerim. Yavan bir tadı var beğenmeyebilirsin. Süt yapıyor diye yedim canım ☺
Bence gayet güzel bir lezzet canım
Soğan ve baharatta eklersen bayıla bayıla yersin.
Kabaklı omlet diyebilirsin

14 Eylül Pazartesi

11:30=== 2 kase salata
2 çatal tereyağında yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
El kadar ekmek

17:30=== 2 lahmacun
2 kase salata

Su=== 2 lt, biraz daha içerik yatana kadar

Spor=== yok
Kaptancığım listede olduğunu biliyorsun 2 tane lahmacun fazla değil mi bünyeye zarar spor da yok demişsin ama sonra yapmışsın güzel olmuş afiyet olsun kaptanım
14 Eylül menüm

11.30
Köz biber-patlıcan
1 dlm tb ekmeği

15.30
kahve -1 kare sütlü çikolata

19.00
1 tabak menemen
2 dlm peynir

Su:2.5 olur
Afiyet olsun canım. On numara beş yıldız spor da olsa tam olacak
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım su yeterli makarna için 20 dakika spor da güzel dengeşemişsin canım
Menü güzel ama 5 karee bitter çikolata fazla olmuş 1 kare yenebilirdi canım ama harika spor yapmışsın canım
Afiyet olsun canım su da güzel içilmiş spor da yapsan on numara beş yıldız olur canım
Bazı yediklerini adını bilmesem de afiyet olsun canım suyu artırsan iyi olur canım
MENUM:

12:00 1 bardak süt ile yulaf, 10 fındık, 2 ceviz

14:30 1 kase köz biber corbası, 2 grisini

18:15 1, 5 kepce mercimek corbası, 1tabak taze fasulye yemegi ve Salata

2.lt Su
30dk yuruyus 60puan
Afiyet olsun canım menü güzel suyu artırsan daha da güzel olacak canım

14 Eylül Pazartesi

11:30=== 2 kase salata
2 çatal tereyağında yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
El kadar ekmek

17:30=== 2 lahmacun
2 kase salata

Su=== 2 lt, biraz daha içerik yatana kadar

Spor=== yok
afiyet olsun canim lahmacunu bende severim onumuzdeki gunlerde dusunuyorum bende
14 Eylül menüm

11.30
Köz biber-patlıcan
1 dlm tb ekmeği

15.30
kahve -1 kare sütlü çikolata

19.00
1 tabak menemen
2 dlm peynir

Su:2.5 olur
cok guzel menu canim aksam ekmek yememen de cok iyi olmus bende dun menemeni ilk defa ekmeksiz yedim.cok da zor bisey deilmis:)afiyet olsun
ekmek yok cok begendim menunu su da baya icilmisafiyet olsun
afiyet olsun canim.
cok guzel menu afiyet olsun canim
menude guzel spor da
canim rakibem afiyet olsun guzel menun ( witlof neymis die googledan baktim bu arada)
MENUM:

12:00 1 bardak süt ile yulaf, 10 fındık, 2 ceviz

14:30 1 kase köz biber corbası, 2 grisini

18:15 1, 5 kepce mercimek corbası, 1tabak taze fasulye yemegi ve Salata

2.lt Su
30dk yuruyus 60puan
cok dengeli cok guzel bir menu afiyet olsun

yuruyusten sonraki tum sporlar o 5 cikolata icindi canim

Afiyet olsun canim kabak yogurtla daha iyi brokolide yogurt tercihim :)
Onu da seviyorum ama troid hastası olduğum için fazla tüketmem yasak.
Bence gayet güzel bir lezzet canım
Soğan ve baharatta eklersen bayıla bayıla yersin.
Kabaklı omlet diyebilirsin
Yarın da soğanlı yaparım kaptanım süt kalitesini artırmam gerek bu ay oğlum 600 gram aldı. Kilosu iyi ama alım az olunca üzüldüm

Yarın da soğanlı yaparım kaptanım süt kalitesini artırmam gerek bu ay oğlum 600 gram aldı. Kilosu iyi ama alım az olunca üzüldüm
5 aylık iken doğum kilosunun 2 katı olursa normal hatta çok iyidir.
İlk 3 ay kilo kilo alırlar kiloyu, sonra yarım kilo ile 200-300 Gr arası değişir.
Kilosu iyiyse dert etme, kilolu bebek sağlıklı bebek değildir.

Kesinlikle canım. Bu 2 hafta kabak yemeyi düşünüyorum. Her öğün olmasa da 1 öğün yerim süt artırmak ve ödem atmak için
Cokda abartma tatlim bisey sık sık yiyince vücut alisip tepki vermiyor :))

Çok şükür doğum kilosunun 2 katından da fazla. Acaba bu ay çok mu kıstım diye düşündüm. Bu aralar semazen gibi dönmelere geçiş yaptı belki ondan da az aldı. Tadıma başlamam gerekiyor bakalım nasıl bir süreç var önümde

Ben de ben deen gıcık olduğum şey. Bir tanıdığın oğlu 31 aralıkta doğmuştu bu sebeple 1 ocak kaydettirmişti
çok iyi yapmış ben olsam aynını yapardım 1 gün için 1 yıl fark olacaktı tontişim dediğim yan binam da komşum arkadaşım var emekli öğretmen o da hep aynını der 17 aralık da doğmuş :))

Cokda abartma tatlim bisey sık sık yiyince vücut alisip tepki vermiyor :))
Şaşırtırım birgün menüde pide baklava pasta görürseniz iyi şaşırtmışımdır. Az kaldı hedefime azıcık ha gayret diyorum kendime.

sen çok yaşa emi iyi diyormuşsun beni karıştırma diye eşim kova burcu gülüm tacsizprenses in kocası terazi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…