Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

helal sana fadime ablam benim, aynı benim gibisin yaa, hiç haksızlığa karşı duramam, herşeyi şikayet ederim , şikayetçi başı diyor eşim bana, ama sesimizi çıkartmazsak bugün alanımıza giren, yarın tepemize çıkar dimi ama

canımmmmm geldim kuşum, azıcık gazlanalım yaa bu nedir böyle, bayramda bıktım hamilemisin sorularından, şöyle dal gibi bir kalayımda görsünler hamilemiyim yoksa mankenmiyim
dur ben yarın sabah adam akıllı bir tartılayımda ondan sonra kendime bir yol çizeyim sonrasında da başlasın yarışlar, fırtınalar

hoşgeldin evine yuvana topige artık kendimize gelelim .bu arada benle sporda yarışmak isteyen varmı
burda çok güzel yagmur yagıyor

aynen katılıyorum sana ordaki kadınlar hiç destek olmadılar adam gittikten sonra döndüm onlara dedimki siz hepiniz korkaksınız neden kurallara uymayan birilerin karşısında sesiz kalıyorsunuz kadınlar biz kavga sevmiyoruz dediler
geçenlerde yine aynı şekil karı koca yürüyorlardı yanına gidip uyardım adam bilmedigini hemen çıkacagını söyledi adam anlayışlıydı
bunlar görgüsüz gibi bagırmaya başladılar
benimde huyum kurusun deli olurum böyle haksızlık yapanı görünce kendimde yapmam

hoşgeldin evine yuvana topige artık kendimize gelelim .bu arada benle sporda yarışmak isteyen varmı
burda çok güzel yagmur yagıyor

ben yokum hayatta senle yarışamam sporda ben totoyu kaldırana kadar sen kanat takarsın
ya abla yemiyosun deli gibi spor yapıyosun senin iğne ipliğe dönmen lazım sende troid yada insülin direnci falan mı var hiç baktırdın mı bu kadar azime gitmesi lazım bu kiloların

beni aaal beni all... bana ne bana ne beni al beni al onu almaa....

ben bütün tahlilerimi yaptım bişe çıkmamıştı ama kilo vermemde sporuma ragmen çok az ama ben arada kaçamk yapıyordum artık menülerimi yazıcam bakalım bu sefer olmasa başka dr giderim

sen çalışıyorsun ben çalışmış olsam hiç totom yerden kalkmazdı

hoşbulduk ablacım, sporda senle yarışamayız da seni burda okuyup okuyup gaza geliyorum Allah senden razı olsun bu bakımdan, bak son 2 aydor koşu bandının üzerine ayak basmamıştım, bu akşamdan itibaren başlıyorum Allahın izniyle sayende
bende kavgayı sevmiyorum evet ama medenice uyarıyorum, eğer dinlemezse onla laf dalaşına girmiyorum, gidip yetkili neresiyse üşenmeyip şikayet ediyorum. olay bu yani, şikayet etmek demek illaki cazgırlık demek değildir ki, "biz etkisiz elemanız etliye sütlüye karışmayız eziğiz biz" demiyolarda sen cazgırsın diyolar dimi ama
nagişim doğru dedi valla, maşallah sana, heralde durup durup bi gidicek kilolar şaşıp kalacağız ozaman
beni aaal beni all... bana ne bana ne beni al beni al onu almaa....

betüşün grup lideri olduğunu düşünemiyorum, topikçe çıldırırız heralde, çılgın bi diyet topiği oluruz ben oyumu betüşe verdim bile

Günaaydın beybiler,

Kahvaltımı az önce tamamlayıp koşar adım geldim.... Bu sabahki kilom 67.1 ile maratona fahil oluyorum....

Bu günkü tahmini menümüz : tahmini diyorum çünkü ne halt yiyeceğim belli olmuyor :)))

Sabah :

1 minik salatalık
1 minik domates
2 minik haşlanmış yumurta
yarım dilim kepek ekmeği
1 minik parça peynir
1 minik çerliston

valla her şey mini miniydi çocuk menüsü gibi :))) Ama bu kahvaltı şeklimi koruyucam inşallah.... yumurta her gün koymam mesela bazı sabahlar 1 tatlı kaşığı bal eklerim vs. vs... kendi kendimin diyetisyeni olcam ben artık... karatay pabucumu yesin :))))

12:00 1 elma

öğle yemeğine vakit kalmadı yahu....

14:00 1 şeftali

16:00 1 kase yoğurt içine semiz otu... dün yiyemedim bulamadım semiz otu.... bu gün aldım yıkadım akşama bir doğrayıp yemek kaliyor.... içine birde salatalıkla biber doğrarım üstünede azcık zeytin yağı woaaww işte size müthiş bir akşam yemeği...

çook sonrada 1 elma yiyebilirim....

gün içinde bol bol yeşilçay form çayı ve illa ki 1 nescafe 3in1 içerim...

kızlar köpüşüm var artık benim :))) onuda kendim gibi şişko yaptım ben :))))

yazarken yoruldum okuyana Allah kolaylık versin :)))

betüşün grup lideri olduğunu düşünemiyorum, topikçe çıldırırız heralde, çılgın bi diyet topiği oluruz ben oyumu betüşe verdim bile

enee grup liderimi ben takıma al demiştim yarım yamalak okuyup atlarsan böyle olur :))) yok annem beni takıma alın yeter....

Ben de yasemin gibi düşünmüştüm, betüş sen bu işi ciddi ciddi düşün bence :))))

sıkı yönetim ilan ederim... çukulata yiyiyormuşsunuz yedirtmeem, pasta yedirtmem, öğün atlayanı affetmem Mahmut Hoca kuralları gibi oldu :)))) yok arkidişler ben anlamam mursh iyiydi niye gidiyooo ((

yav bende bu koşu maratonuna dahil olmak isterim ama benim limitim 30 dk oluyor, yemek yapmaya vaktim kalmıyor sonra, aslında yemekten sonrada bi 30 dk kocişle yürüyüşe çıkarsam bende size yetişirim durun bakalım belkim öyle yapabilirim

betüş valla hepimizi şaşırttın kız öyle sandık ne bilelim, mursh ben yoğunum diye yazmış teklif yollamış hepinize, onun için yoksa mursh tan tabiki mmemnunuz .hem ben seni istemem çikolata yasaksa ben yokum, benim k-fleksim bile çikolatalı

an itibariyle kurt gibi açım.... ve küçük bir kase yoğurt eşliğinde yeşil elmamı yiyiyorum ve bardakta yeşil çayım var.... başımıza taş yağacak herhalde :))))

an itibariyle kurt gibi açım.... ve küçük bir kase yoğurt eşliğinde yeşil elmamı yiyiyorum ve bardakta yeşil çayım var.... başımıza taş yağacak herhalde :))))

oooo inanamıyorum süpersin 41 tane nazar bocuğu koyim sana nazar değmesin

bende 2 tane küçücük biber dolmasının içini yedim 1 kase yoğurt eşliğinde bende fena değilim yani

oooo inanamıyorum süpersin 41 tane nazar bocuğu koyim sana nazar değmesin

bende 2 tane küçücük biber dolmasının içini yedim 1 kase yoğurt eşliğinde bende fena değilim yani

Maşallah bize o zaman... bozmak yok aynen devaam.... rapor et yediklerini unutmaa benii yalnız bırakma burda.... kimseler yok aaaa...

Yarında semiz otunun yemeğini yapar yerim nasıl fikir ama oooh tarifte buldum...

Malzemeler

1 bağ semizotu
1 orta boy kuru soğan
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 yemek kaşığı domates/biber salçası
2 olgun domates
1 yemek kaşığı bulgur/pirinç (tercihe göre)

Yapılışı

Semizotunu yıkayıp temizleyin, fazla küçültmeden doğrayın, bir kenarda bekletin.
Küçük bir tencereye zeytinyağını koyun, yemeklik doğradığınız soğanları pembeleştirin. Soğanlar pembeleşince salçayı ekleyip karıştırın.
Domatesleri küp küp doğrayın, tencereye ekleyin. Semizotlarını da ekleyin, tuzunu atın ve tencerenin kapağını kapatın, kısık ateşte pişmeye bırakın.
Semizotu suyunu salınca 1 kaşık kadar bulgur ya da pirinç ekleyin. Yemeğiniz kısık ateşte kendi suyuyla pişecektir. Ancak biraz daha sulu severseniz su ekleyebilirsiniz. Bulgur ya da pirinç yumuşadıktan sonra altını kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…