- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.021
helal sana fadime ablam benim, aynı benim gibisin yaa, hiç haksızlığa karşı duramam, herşeyi şikayet ederim , şikayetçi başı diyor eşim bana, ama sesimizi çıkartmazsak bugün alanımıza giren, yarın tepemize çıkar dimi amaslm kızlar sporumu yapıp duşumu aldım şimdi çaysız kahvaltımı yapıp arada yazı yazıyorum
şekeri kesmem için çaydan vazgeçtim ama hiç çaysız kahvaltı güzel olmuyor alışırım inşallah
sahanın içinde biriyle tartıştım kadınlara özel yerde erkegin karısıyla yürüyüş yaptıgını görünce rahatsız oldugumu söyledim kadın cazgır çıktı bagırdı burdan eşimi çıkaramasın dedi bende eşinin buraya girmesinin yasak oldugunu defalarca söyledigime ragmen kadın anlamadı.bende şikayet edicegimi söyledim kadın istersen başbakana şikayet et dedi ben çıkmam .ama şikayet ettim 2 dakkika sonra kadın kocasını aldı tıpış tıpış çıktı
Ayyy yaseminimm gelmiş, iyi insan lafın üstüne gelirmişÇok merak ettik cnmm senii ya, belkim sen ve betüş geldikten sonra biraz toparlanırız.
Canım o öküz gibi yeme durumu bende de vardı. Ramazan'da en son 66'lara düşmüştüm şu an 69.5'umAma bu kez toparlanıp 60'a düşmeye niyetliyim, çünkü 79 kiloyken bile pek çıkmayan göbek 2 aylık hamileymişim gibi çıktı.
Haydi kızlar napıyoruz tam gaz devam ediyoruz, biraz rekabet olsa keşke. birbirimizle yarışsak yaseminle yarışırken ne güzel veriyordum şu kiloları
Canlarım ballarım sevgili canım arkadaşlarımmmmm
Hepinizi çok özledim yaaa ayy burnumda tütme durumu yaşadım valla. Size durumumu özetliyim hemencicik.
ramazan girmesi sebebiyle rejim işlerini tabiki askıya aldım, o sırada mursh ada mesaj yazmıştım ben artık rejimde olmayacağım, gelmiyeceğim diye, sonra bir topik açtım hamile olmak isteyen arkadaşlardan oluşan, bu arada hala hamile değilim
sonra bir baktım ki yine 63 lü kilolara çıkıvermişim, dedim benim bu topiğe abone olma vaktim gelmişbugün k-fleksimi yiyip geldim işe yine, biliyorsunuz benim k-fleksim çok meşhurdur ramazandan beri ne bulsam yiyorum , yani afedersiniz öküz gibi yiyorum desem kendime hiç hakaret etmiş olmam
Gamze, nagiş, fadime abla, betüş, mursh..... herkese selamlar, bu arada mursh kaptanlığı devredeyim diyor bakalım kim alacak, ben almam
helal sana fadime ablam benim, aynı benim gibisin yaa, hiç haksızlığa karşı duramam, herşeyi şikayet ederim , şikayetçi başı diyor eşim bana, ama sesimizi çıkartmazsak bugün alanımıza giren, yarın tepemize çıkar dimi ama
canımmmmm geldim kuşum, azıcık gazlanalım yaa bu nedir böyle, bayramda bıktım hamilemisin sorularından, şöyle dal gibi bir kalayımda görsünler hamilemiyim yoksa mankenmiyim
dur ben yarın sabah adam akıllı bir tartılayımda ondan sonra kendime bir yol çizeyim sonrasında da başlasın yarışlar, fırtınalar
hoşgeldin evine yuvana topige artık kendimize gelelim .bu arada benle sporda yarışmak isteyen varmı
burda çok güzel yagmur yagıyor
Kızlar genel bir görüş almak istiyorummm ;
Sizce takımı kapatıp üyeleri başka gruplaramı yönlendirelim , yoksa takımı toplamaya calısıp yenı uyelermı alalım.Ben çok ma çok kararsız kaldım.Aklım takımı kapatalım bursı maksadını astı dıo,Kalbım kıyamıyo kararsız kaldım...
Takımın durumu aşağıdakı gıbı;
Fadime02:
Mursh:
Nagieymen
Nora: antsibel:
taçsızprenses:
buk@
rdlpstck
Bende sıkı takıp edemedıgım ıcın kım onlıne kım deıl kım sorunlu kacırdım acıkcası...
Bı secenek daha var.Ben kaptanlıgı devredebılırım.Bu aralar ıs yerınde baya bı ıs yukum arttı bu sebeple ılgılenemıyorum hak ettıgı sekılde takımla.Eger GÖNÜLLÜ varsa kaptanlıgı devrederim.Listelerde yardımcı olurum.Hatta ben yaparım lıstelerı yeterki bizi toplayabılecek bırı olsun...
FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM....
ben yokum hayatta senle yarışamam sporda ben totoyu kaldırana kadar sen kanat takarsın
ya abla yemiyosun deli gibi spor yapıyosun senin iğne ipliğe dönmen lazım sende troid yada insülin direnci falan mı var hiç baktırdın mı bu kadar azime gitmesi lazım bu kiloların
ben yokum hayatta senle yarışamam sporda ben totoyu kaldırana kadar sen kanat takarsın
ya abla yemiyosun deli gibi spor yapıyosun senin iğne ipliğe dönmen lazım sende troid yada insülin direnci falan mı var hiç baktırdın mı bu kadar azime gitmesi lazım bu kiloların
hoşbulduk ablacım, sporda senle yarışamayız da seni burda okuyup okuyup gaza geliyorum Allah senden razı olsun bu bakımdan, bak son 2 aydor koşu bandının üzerine ayak basmamıştım, bu akşamdan itibaren başlıyorum Allahın izniyle sayendehoşgeldin evine yuvana topige artık kendimize gelelim .bu arada benle sporda yarışmak isteyen varmı
aynen katılıyorum sana ordaki kadınlar hiç destek olmadılar adam gittikten sonra döndüm onlara dedimki siz hepiniz korkaksınız neden kurallara uymayan birilerin karşısında sesiz kalıyorsunuz kadınlar biz kavga sevmiyoruz dediler
geçenlerde yine aynı şekil karı koca yürüyorlardı yanına gidip uyardım adam bilmedigini hemen çıkacagını söyledi adam anlayışlıydı
bunlar görgüsüz gibi bagırmaya başladılar
benimde huyum kurusun deli olurum böyle haksızlık yapanı görünce kendimde yapmam
nagişim doğru dedi valla, maşallah sana, heralde durup durup bi gidicek kilolar şaşıp kalacağız ozamanben yokum hayatta senle yarışamam sporda ben totoyu kaldırana kadar sen kanat takarsın
beni aaal beni all... bana ne bana ne beni al beni al onu almaa....
hoşgeldin evine yuvana topige artık kendimize gelelim .bu arada benle sporda yarışmak isteyen varmı
Fadime abla ben varımyarış olmadan veremicem bu kiloları çok pis bir huyum var illa rekabet olacak okul zamanlarında da hep böyleydim
tamamdır ozaman katılmak isteyen buyursun gelsin
ben 1 saat yürdüm bugün saat 14 de fitnesse gidicem 1.5 saat orda çalışıp gelirim
betüşün grup lideri olduğunu düşünemiyorum, topikçe çıldırırız heralde, çılgın bi diyet topiği oluruzben oyumu betüşe verdim bile
enee grup liderimi ben takıma al demiştim yarım yamalak okuyup atlarsan böyle olur :))) yok annem beni takıma alın yeter....
Ben de yasemin gibi düşünmüştüm, betüş sen bu işi ciddi ciddi düşün bence :))))
an itibariyle kurt gibi açım.... ve küçük bir kase yoğurt eşliğinde yeşil elmamı yiyiyorum ve bardakta yeşil çayım var.... başımıza taş yağacak herhalde :))))
oooo inanamıyorum süpersin 41 tane nazar bocuğu koyim sana nazar değmesin
bende 2 tane küçücük biber dolmasının içini yedim 1 kase yoğurt eşliğindebende fena değilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?