Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vayyy artılar gitmiş
Ama yerimi sana bırakmayacağım
Hadi bakalım bu cuma göreceğiz
Yok canım midem hasta gastrit+reflü bitki çayları vs fena dokunuyor anca yeşil çay içebiliyorum bir de abartmadan limon ve ya bir kaşık ev yapımı sirke. Diğerleri reflümü coşturuyor
geçmiş olsun canım.. Eşimde gece yemek yiyor geç geldiği için ama sabah midesi çok kotu uyanıyor gastrit midirki acaba doktorada gitmiyor su süreçte ne iyi gelir
Bildirimim
Cuma 81.9
Bugün 81.5
balım Ahmet apaya dönmen lazım senin (duyanda yanlış anliycam)
gunaydin hanimlar

cuma 65.8
bugun 66.7
+900
Geçen hafta benimde artım bukadardi müdahale ile eksiye cevirdkm tartıya kadar çok dikkat etmen lazım cnm

yok gülüm covid falan olmadın ev bulamama stresi kaynaklı başın ağrıyordur inşallah bu hafta içi bulur kontratı imzalarsınız ağrı falan kalmaz ev topla taşın koşturması başlar
İnsallah abla. Kiralık ev yok maalesef istediğim semtte. Bu Bi kac ayda çok yoğun stres altındaydım. Esimle ilgili anlasmazlıklarımız vardı. Bosanma kararı almıstım. Cocuk larım için vazgectım. Bunun streside beni bitirdi.

İyi uykular canlar

Hakkınızda hayırlısı olsun canım taşınma sebebin de bu sorunlar yüzünden mi ?

Var pattis gel yedireyim
Lusi sana takılmamdan hoşlanmıyo musun?

Belirti var mı canm nasıl hissediyosun kendini?

Vaav süper başlangıç tebriklerr

Hadi bakalım bu cuma göreceğiz
geçmiş olsun canım.. Eşimde gece yemek yiyor geç geldiği için ama sabah midesi çok kotu uyanıyor gastrit midirki acaba doktorada gitmiyor su süreçte ☹ne iyi gelir

Reflüdür muhtemelen o, midesi boş yatacak yemekle yatma saati arasında en az 3 saat olacak, bir de yatmadan bir yudum Gaviscon içsin yemek borusu ve boğaz tahrişinden korur, sabah kötü kalkması o yüzden, bir de soluna yatıp başını biraz yüksek tutsun

Öyle yapmicam, böyle yapmicam diyorum sonra kendimi kaptiriveriyorum cnm :)

Bide takimda yuksek kiloda olanlardan beklenti daha fazla oluyor
Masallah az kiloda bile kizlar cok güzel veriyor
Bu sefer bende vereyim diye, menuleri kisiyorum bi süre sonra o da işe yaramiyor
Sonrasi malum...

O kadar saat ayakta durup kosdurduktan sonra tekrar ayaklarima dizlerime yüklenmek istemiyorum cnm
Ama en azindan bölgesele baslamak istiyorum

Sagolasin düşünüp yazdigin icin

Bel fıtığım olduğu için kaldım öyle abla, yattığım yerdede dönemiyorum öyle çok ağrı çekiyorum ama Bugun daha iyim. Yinele dr a gözükcem. Senindemi öyle
Çok geçmiş olsun
Yok iştah kesilmesi değil o

"Kestiğin karpuzu kendi kendine ye, benimle yeme zevkinden mahrum ol" egosu
Vay valla hayranım egolu duruşuna
88 'li değilim ama bana da sarılın
Gel canım
Evet canım teraziyim
Ellerine sağlık canım

Selam hanimlar

Bugün iş sonrasi yattim biraz
Simdi kahve keyfi yapiyorum
Sabah tartildim ama yazamadim

Aslinda daha fazla bekliyodum niye böyle oldu anlamadim
Cuma 102.5
Bugun 102.3
Fark 0.2
En azından eksidesin cumaya daha fazla gitmiş olur hem
Evdeki karpuzlar heriften mi soruluyor
Ben herüfle kavga edince benim de iştahım açılır
Ben kızgınsan iştahım açılır. Üzülünce yiyemem

Ellerine sağlık canım
77 li olmuyor mu
Olur olur
Bitter yiyemiyorum ben ya.
Afiyet olsun canım. On numara beş yıldız spor da olsa tam olacak
O kadar kışlıklarla uğraştım ki oturamadım bile
Ben diyette en çok ekmek yememekte zorlanıyorum. O yüzden hiç yememeye çalışıyorum
Çikolata gereksiz kalori canım onun dışında güzel menü
Evetkaç gündür eşim yanımda yiyordu bugün dayanamadım
Tebrikler canım
Teşekkürler canım

Yaparsın senden korkulur Ballı lokumum meydan senin görelim bakalım ne numaraların varYada dur haftaya ikimiz kapisalim senmi Yaman benmi yaman görelim bakalım güzel kadın
ağzın bal küpü gibiiii ama ben haddi mi de sınırımı da bilirim seninle kapışmak gibi bir gaflete düşmemmmmm

benden baska kım o yarısa gırdıgınnn aldatıldım mııı?? Fitt_anne

hah karnını da gözünü de sağlıklı besinlerle yeteri miktarda doyurdun mu sonra önüne ne tatlılar etli butlular getirseler de zorlanmadan hayır diyebileceksin gülüm
aynen öyle oldu ablam =)) bir ara gözüm traliçe gitti ammaaaa neyseee ağzımı sürmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…