- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.301
Hadi bakalım bu cuma göreceğizVayyy artılar gitmiş
Ama yerimi sana bırakmayacağım
geçmiş olsun canım.. Eşimde gece yemek yiyor geç geldiği için ama sabah midesi çok kotu uyanıyor gastrit midirki acaba doktorada gitmiyor su süreçteYok canım midem hasta gastrit+reflü bitki çayları vs fena dokunuyor anca yeşil çay içebiliyorum bir de abartmadan limon ve ya bir kaşık ev yapımı sirke. Diğerleri reflümü coşturuyor
balım Ahmet apaya dönmen lazım senin (duyanda yanlış anliycamBildirimim
Cuma 81.9
Bugün 81.5
Geçen hafta benimde artım bukadardi müdahale ile eksiye cevirdkm tartıya kadar çok dikkat etmen lazım cnmgunaydin hanimlar
cuma 65.8
bugun 66.7
+900
Tam tersi istikamette de çok azimliyim abla sıkıntı ordaSana lakabini hatirlatirim tatlicim
Sen azim istikrar kralicesisin
Lutfennnn dikkat et ve geri alma
İnsallah abla. Kiralık ev yok maalesef istediğim semtte. Bu Bi kac ayda çok yoğun stres altındaydım. Esimle ilgili anlasmazlıklarımız vardı. Bosanma kararı almıstım. Cocuk larım için vazgectım. Bunun streside beni bitirdi.yok gülüm covid falan olmadın ev bulamama stresi kaynaklı başın ağrıyordur inşallah bu hafta içi bulur kontratı imzalarsınız ağrı falan kalmaz ev topla taşın koşturması başlar
İyi uykular canlarBen yatayım kızlar zira aklım mutfaktan çıkmıyorgalonla su içtim midem lıkır lıkır ama biraz daha oturursam fena şeyler olacak kısçemi alıp yatmak en iyisi, koca totosunu döndü nöbet tutuyo yatalım diye, ikimizde iyi geceler diliyoruz Eki Görüntüle 2690568
Hakkınızda hayırlısı olsun canım taşınma sebebin de bu sorunlar yüzünden mi ?İnsallah abla. Kiralık ev yok maalesef istediğim semtte. Bu Bi kac ayda çok yoğun stres altındaydım. Esimle ilgili anlasmazlıklarımız vardı. Bosanma kararı almıstım. Cocuk larım için vazgectım. Bunun streside beni bitirdi.
Lusi sana takılmamdan hoşlanmıyo musun?Var pattis gel yedireyim
Belirti var mı canm nasıl hissediyosun kendini?kızlarr bana yazan herkesın mesajlarını alıntıladım sonra baktım karısmıs falan tek tek cevap veremedım toptan yazayım bu vefat eden de baska komsumuzdu şükür o yemek goturdugumuz aıle ıyılestı sımdı yenı 2 daıre hastaydı onlardan bırı vefat ettı genc de bırıydı cok uzuldum ben de 3 gundur kotuyum sıze de yazmıstım bugun ogrendım 5 gun once gorustugum arkadasım pozıtıf cıkmıs bılmıyorum ben de pozıtıf mıyım hastaneye gıtsem dedım sordurdum ama hastanede kı arkadas burada negatıfsen bıle pozıtıf cıkarsın evde karantınaya gır dedı evde annemlerden tuvaletıme kadar ayırdım zaten calıstıgım ıcın gunlerdır onlardan ayrı yemek yıyordum bugun mıde bulantısı ve ıstahsızlıktan yemek dahı yıyemedım korka korka beklıyorum bakalım
Vaav süper başlangıç tebriklerrSelamlr kızlar ayy vala ben baya hamlamisim mesaj okuyup alıntı yapmaya cevaplamaya bı bitiremedim
Gözüm yerse alıntıları da cevapliycam insAllah
Bugün yetişecek siparişlerim vardı hiç bi iş yapamadm ya ev dandin her taraf her yerde yarın ev işi yapılacak artk menüleri de yazamadim dununkini de artık yatmadan vaktim olursa bugün sabah tartildim aslında ama yazmaya vaktim olmadı telefonu her elime aldığımda bişey çıktı unuttum
Cuma: 94
Pazartesi: 93.5
Fark: -500
Öyle valla dogru diyon abla. Baska sıkıntılarım da var esımle ilgili hepsi kafamı çok yordu.Seninkinin stresden oldugu belli cnm
Biraz oluruna biraksan
Canini sikinca bisey degismicekki
Hadi bakalım bu cuma göreceğiz
geçmiş olsun canım.. Eşimde gece yemek yiyor geç geldiği için ama sabah midesi çok kotu uyanıyor gastrit midirki acaba doktorada gitmiyor su süreçte ☹ne iyi gelir
Zoppayı görünce korktun zaarLusi sana takılmamdan hoşlanmıyo musun?
Öyle yapmicam, böyle yapmicam diyorum sonra kendimi kaptiriveriyorum cnm :)Evet abla böyle yap lütfen sonuca değil sürece odaklan süreçten zevk almaya çalış. Bunun içinde süreci eğlenceli hale getirmek yani tok kalmak lazım. Bence egzersiz spor eksikliğin de var. Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor biliyorsun canlandırma da lazım biliyorum vaktin yok yoruluyorsun ama bişiler düşün. Hem uzun yıllardır bu kilolalardasın ondan mütevellet vücudunun ezbere bildiği kilolarda vücudun ille de vatanım diyecek kilo gitsin istemeyecek. İstikrarını bozma lütfen. Zalım yağlarla inatlaş ve kazan artık
Hiç koruma seviyesine gelemedim nasıl bişey kiU UcanSupurge zehracim koruma topiginde seaBahAR in son mesajini okudunmu
Korumak icin cok mantikli
Tabi yapilabilirse
Amin cnm. Evet biraz aileme yakın olmak istiyorum. En azında belki bu sekile stresimi atmiş olurum.Hakkınızda hayırlısı olsun canım taşınma sebebin de bu sorunlar yüzünden mi ?
Paylaş canım burda kaç kişiyiz rahatlarsın fikir olurÖyle valla dogru diyon abla. Baska sıkıntılarım da var esımle ilgili hepsi kafamı çok yordu.
Çok geçmiş olsunBel fıtığım olduğu için kaldım öyle abla, yattığım yerdede dönemiyorum öyle çok ağrı çekiyorum ama Bugun daha iyim. Yinele dr a gözükcem. Senindemi öyle
Vay valla hayranım egolu duruşunaYok iştah kesilmesi değil o
"Kestiğin karpuzu kendi kendine ye, benimle yeme zevkinden mahrum ol" egosu
Gel canım88 'li değilim ama bana da sarılın
Evet canım teraziyimTerazi misin ? Bu takımın kocaları genelde terazi
Kesinlikle ya eşim de ekim doğumlu yıl döndüğü an 1 yaş büyütüyor ikimize de git kendi kendine büyü diyorum beni karıştırma
Ekstra kalori almamış oldun dolu tarafından bak
Senin eşin de terazi idi değil mi abla ?
Ellerine sağlık canımKızlar bugun kendmi temizlige verdm carsaflari degistirdm 2 posta camasir yika as topla yaptm arkasina oglumla yattigmiz odadaki minderleri kaldirdim robota supurtup sildirdim. Sonra cocukla disari cikarken tum evi supurdu robot ben alisveris yaptm parka ugradm geldm yemek vs anca oturdm mutfak toplamam lazm. Oglan sevdi diye taze fasulyr aldiydm fazla yaptm biraz buzluga atcam 1 posta daha alip atayim kişın yesin yavrum. Yarind cam icin ustalar gelcek bizim cam kenarlari hafif aralikti kisin soguk aliyodu resmen mutahit yaptiriyor baklm gene ev dandini olcak malesefortalikta gorunmezsem yarin merak etmeyn beni ama gunaydina gelrm cnm
En azından eksidesin cumaya daha fazla gitmiş olur hemSelam hanimlar
Bugün iş sonrasi yattim biraz
Simdi kahve keyfi yapiyorum
Sabah tartildim ama yazamadim
Aslinda daha fazla bekliyodum niye böyle oldu anlamadim
Cuma 102.5
Bugun 102.3
Fark 0.2
Ben kızgınsan iştahım açılır. Üzülünce yiyememEvdeki karpuzlar heriften mi soruluyor
Ben herüfle kavga edince benim de iştahım açılır
Geldim geldim
Ellerine sağlık canımOyyy kısçeler totom şu anda yer gördü
Mutfağın camlarını, balkon camını, havalandırmasını, aspiratör bacasını, mutfağın kapısını, dolapların üstünü yerlerini pakladım, perdesini yıkadım ütüledim astım. Evi üstünden bir süpürdüm, sonra yemek yaptım bu arada forumda hayvanlarla ilgili bir konuya kendimi tutamayıp laf yetiştirdim. Ancak duş alıp kendimi koltuğa attım valla yorulmuşum, sırtım ağrıyo
Olur olur77 li olmuyor mu
Afiyet olsun lahmacun boyutu küçüktü galiba o yüzden 2tane
Afiyet olsun bitter çikolata tercihin olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım bitter çikolatayi diyetisyen 2kare öneriyor
Afiyet olsun
Afiyet olsun sporda yapılmış
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Bitter yiyemiyorum ben ya.Kaptancığım listede olduğunu biliyorsun 2 tane lahmacun fazla değil mi bünyeye zararspor da yok demişsin ama sonra yapmışsın güzel olmuş afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canım. On numara beş yıldız spor da olsa tam olacak
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım su yeterli makarna için 20 dakika spor da güzel dengeşemişsin canım ☺
Menü güzel ama 5 karee bitter çikolata fazla olmuş 1 kare yenebilirdi canım ama harika spor yapmışsın canım
Afiyet olsun canım su da güzel içilmiş spor da yapsan on numara beş yıldız olur canım
Bazı yediklerini adını bilmesem de afiyet olsun canım ☺ suyu artırsan iyi olur canım
Afiyet olsun canım menü güzel suyu artırsan daha da güzel olacak canım ☺
O kadar kışlıklarla uğraştım ki oturamadım bileAfiyet olsun canım. On numara beş yıldız spor da olsa tam olacak
Ben diyette en çok ekmek yememekte zorlanıyorum. O yüzden hiç yememeye çalışıyorumafiyet olsun canim lahmacunu bende severim onumuzdeki gunlerde dusunuyorum bende
cok guzel menu canim aksam ekmek yememen de cok iyi olmus bende dun menemeni ilk defa ekmeksiz yedim.cok da zor bisey deilmis:)afiyet olsun
ekmek yok cok begendim menunu su da baya icilmisafiyet olsun
afiyet olsun canim.
cok guzel menu afiyet olsun canim
menude guzel spor da
canim rakibem afiyet olsun guzel menun ( witlof neymis die googledan baktim bu arada)
cok dengeli cok guzel bir menu afiyet olsun
EvetÇikolata gereksiz kalori canım onun dışında güzel menü
Tebrikler canımSelamlr kızlar ayy vala ben baya hamlamisim mesaj okuyup alıntı yapmaya cevaplamaya bı bitiremedim
Gözüm yerse alıntıları da cevapliycam insAllah
Bugün yetişecek siparişlerim vardı hiç bi iş yapamadm ya ev dandin her taraf her yerde yarın ev işi yapılacak artk menüleri de yazamadim dununkini de artık yatmadan vaktim olursa bugün sabah tartildim aslında ama yazmaya vaktim olmadı telefonu her elime aldığımda bişey çıktı unuttum
Cuma: 94
Pazartesi: 93.5
Fark: -500
Teşekkürler canıminsAllah canım
yyaaa tekrar hg cnm o zmn bizde @ ucmelekannesi ile kardeşiz
vericez insAllah canım yapacak bişey yok
ohhh kız ne güzel iş bölümü olmuş
hadi insAllah yine aynı kiloları verebilirim insAllah umudum var
amin canım cümlenin evladıyla beraber insAllah
dengelerin insAllah cnm kötü olmuş
çok değil canım halledersin cumaya kadar
artı olmaktan iyidir canım cumaya eksiye geçeceksin insAllah
kız MaşAllah
cumaya artar insAllah eksin cnm
çok olmuş canım telafi edersin insAllah
hg canım yeniden aramiza Rabb'im sağlıkla nasıp eder insAllah
tebrikler cnm cumaya artar insAllah eksin
toparlarsin insAllah cnm
cumaya artar insAllah canım
artı değilsin ya eksiye gecersn insAllah cnm
çok güzel cnm
çok değil cnm telafi edersin insAllah
güzel eksi cnm cumaya artar insAllah eksin
çok güzel cnm cumaya artar insAllah eksin
cumaya dhaa da artar insAllah eksin
çok olmuş ama telafı edersin insAllah
çok değil ablacım telaif edersin
artı değilsin ya o da güzel cnm
zona nedir diyecektim ki aciklamissn geçmiş oljsn cnm
operasyona gerek kalmaz insAllah canım geçmiş olsun
Allah rahmet eylesineksin cumaya artar insAllah canım
kolay gelsin cnm
Eksi eksidir abla cumaya kadar artar insAllah eksin
ağzın bal küpü gibiiiiYaparsın senden korkulurBallı lokumum meydan senin görelim bakalım ne numaraların var Yada dur haftaya ikimiz kapisalim senmi Yaman benmi yaman görelim bakalım güzel kadın
benden baska kım o yarısa gırdıgınnn aldatıldım mııı??Fitt_anne canoom sen sanki birisiyle yarışa girmiştin ben mi yanlış hatırlıyorum menünü gördüm de abla olarak hatırlatayım dedim kız siz zayıflama yarışına girmiştiniz sabit kalma ya da kilo alma değilllll akşam niye o kadar karışık yidinnnnn( bu gece bulaşmak için seni seçtim pikaçuuuuu)
aynen öyle oldu ablam =)) bir ara gözüm traliçe gitti ammaaaa neyseee ağzımı sürmedimhah karnını da gözünü de sağlıklı besinlerle yeteri miktarda doyurdun mu sonra önüne ne tatlılar etli butlular getirseler de zorlanmadan hayır diyebileceksin gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?