Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim doğum günümdü bugün
canim ya baya gecikmeli.oldu ama iyiki dogmussun iyiki tanimisiz seni
masallah kiz 35 kavonoz kornison 1 kiloluklardanmi. Aslinda oyle kucuk kurmak en mantiklisi sanirim acip acip yemelik. Eline saglik canim
Günaydın kızlar
Okula gitmeden kilo bildirimi yapayım
Cuma:69
Bugün:69,5
Normal dünkü pastalardan sonra bekliyordum. Bugün dengelicem inş
zaten sebebini biliyorsun cumaya var daha halledersin sen
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
Kilo bildirimi
Cuma 107.4
Pazartesi 107.5
+0.1 kilo
100gr artidan bisey olmaz canim halledersin zaten.. Ama rakibin eksiydi sanirim
Kilom sabit 78.8
sabit candir en azindan arti degilsin canim
gunaydinnnn kizlar yuruyuse ciktim hem yuruom hem yaziom cuma 70.9 bugunnnn 69.9
vay canina 1 kilo superrr. Cumaya bireysel birincilikmi var acaba
Kilo bildirimi yapayım
Cuma 58.7
Bugün 58.5
Fark-200 gram
tebrikler canim guzel eksi
Kilo bildirimim:

Cuma 72.1
Bugun 72.9
Fark +800gr

biraz fazla vir arti gibi canim. Ama istersen cumaya guzel eksi gelir
azim ,istikrar , ve ac gezmek

hosgeldin canim benim.
Rabbim tez zamanda hayirlisindan nasip etsin ins .
Kafana takmamaya calis zor biliyorum ama rabbim neylerse guzel eyler
Günaydın sevgili takım arkaslarim diyete spora asildigimiz cuma günü rekor yüzde kırmak için mücadele ettiğimiz bir hafta olsun inşallah ❤❤
İftiharla kilo bildirimimi sunarım
Cuma 79.3
Bugun 78.7
kiz hafta basindan boyle eksin varsa cumaya guzel yuzdeler gorecegiz
Günaydın kızlaaarrr
Hafta sonu cozutmanın bedeli 600 gr
Cuma 79,5
Pazartesi 80,1
Kilo değildir diye düşünüyorum, Cumaya toparlayacağım inş
tabiki hemen kilo olmaz canim.
Ama cumaya daha fazla eksi gelecekken az eksi olur. Ama dikkat edersen tabiki guzelde gelebilir
Kilo Bildirimi
Geçen Cuma: 71,4
Bugün:71,3
Fark:0.1
tebrikler canim eksi eksidir
sabah ciktigimda 69.9 dum kizlar 2 saat gucumun yettigi son hizda yurudum geldim bugunku yuruyusu tamamladmsu icmeden bi tartilayim dedim yuruyus sonrasi 69.4 ciktim.500 gram gitmis benden 2 saatte
Eki Görüntüle 2690197
hay masallah eksi sahane sporda sahane
Kilo bildirimi
Cuma 69.5
Bugun 69.7
Dunden beri dikkat ediyorum artim daha fazlaydi azalmis cuma ve hafta sonunun kacamak artilar neyseki pazar gunu frenledim
cok degil artin cumaya guzel eksi gorurusun ins
Pazar başlangıç : 85.2
Pazartesi: 84.9
Fark: 0.3
Yüzde : 0.35
simdiden eksidesin super canim
Bildirimim
Cuma:105.2
Bugün:104.2
cumaya super yuzdeyle gelecek bir kisi daha tebrikler
Bildirimim
Cuma 81.9
Bugün 81.5
gayet guzel bir eksi canim
gunaydin hanimlar

cuma 65.8
bugun 66.7
+900
niye boyle oldu canim. Cumaya eksiye bile gecersin dikkat edersen canim
gelelim kilo bildirimine @Pnrrr-20
cuma 81.9
p.tesi 82.0

bir ileri bir geri gidiyoruz pınarımlar:)
abla artin cok degil . cumaya guzel eksi gelir bence
Günaydın arkadaşlar

geçen cuma: 59,5
bugün: 59,5

fark yok
sabitte guzel canim. Senin hedef kac
salataligi genelde ayri kuruyorum canim. Domates biber seviyorum karisik domatesler de kirmizi olacak off agzim sulandi. kirmizi lahana normal lahana karisik kuruyorum havuclu falan. Simdide eltim yapmis sade biber tursusu adi da tekme tokat tursusuymus ondan da yapmak istiyorum bakalim.
kizlar hizli kilo verdim diyemidir nedir sanirim zona cikariyorum.hic geciren varmi aranizda? yarin sabah doktora gidicem yayilmadan
gecmis olsun canim
gecmis olsun canim. Tas zor benim esim operasyon gecirmeden dusmedi.

Şahitler geliyor orta yolu bulunmadı bazen 35 bazen 25 oluyorum. Ama kimlikte 29um artık yoruldum yıllarca aynı konu gidip geliyor ama bir çözüme kavuşamadı. 12 Ege adaları gibi
baya karisikmis. 91 li isen yasitiz

Eskilerin dogum tarihleri hep karisik zaten.
Kızlar ben tatile geldim dün sabah. Dün gece sızmışım resmen gece çocukta uyumadı derken anca girebildim sabah kahvaltısı yerine Adana yedim internet paketimde çok az bu hafta az girebilirim bilginize
iyi tatillercanim
ins hemencecik hallolur canim.
Beyaz esya bir bozuldumu duzen tutmuyor
Kısa devre falan mı oldu ne oldu çokta anlarımya benimde ocağıma ve fırına bişey oldu Bugun elektrik aletleri bozulma ayımı
ins degildir kiz.
Seninkide hallolmus heralde aman bozulmasin canim
Selam hanimlar

Bugün iş sonrasi yattim biraz
Simdi kahve keyfi yapiyorum
Sabah tartildim ama yazamadim

Aslinda daha fazla bekliyodum niye böyle oldu anlamadim
Cuma 102.5
Bugun 102.3
Fark 0.2
olsun abla guzel eksi
ay masallah baya is yapmissin canim.
Bende hergun oturdugum yerden surali silsem supursem diyip yatiyorum.
Niran takimda kac kişi var cnm
konusmalardan baya var gibiyiz abla
ona da gurupça bağımlılık yaparızzzzzz
valla oyle abla burasi bagliyor kendine
bir haftası geçti değil mi gülüm
gecti abla evet.persembe bitiyor. Cuma is basi esimin
Ohhh cok şükür tatlim hep evde olup hareketsiz olmakda cabuk yorulmana sebep olur, hamlamişindir :))
İnşallah dahada iyi olacaksiniz
heralde abla. İns hepimiz iyi olalim
Oyy nasıl yoruldum yine kışlıklarla uğraştım. Fasülye turşusu, kurutmalık,patlıcan biber közleme. Daha yeni oturdum
Agiz tafiyla yiyin canim.
Kislik hazirliklar bitirdi bizi

gülüm bir daha evden kiralık ev bakmak için çıkmadan önce niyet eder gibi bu gün tam aradığım gibi bir evi istediğim semtte uygun fiyata bulacağım diye niyet et çıksana , ben markete giderken hep park yeri sorunu oluyordu eşim de sinirli çok söyleniyordu, alışveriş yapmadan döndüğümüz bile olmuştu , burnumuzdan geliyordu alışveriş neredeyse 1 senedir evden çıkıp arabaya binerken marketin önün de park yerimiz hazır bizi bekliyor diyerek çıkıyorum ve hep oluyor çok şükür:)
gülüm siz sonun da barışıp anlaştınız eşinle şimdi yine neden sorun çıkıyor eşin mi çıkarıyor , haa şimdi sorun yok öncekilerin stresi dersen onlar geçti bitti gitti artık şimdiye şu ana bakacaksın geçmişe takılırsan depresyon belirtisidir seni bitirir gülüm

İnşaallah herşey yoluna girer canım.

Zannetmiyorum ailemin okuduğunu ama her ihtimale karsı tanıyan çıkar diye. Kendim den yıllardır ödün veriyorum. Esim benimle hiç Bi şekilde ilgilenmiyor deyim yerindeyse karı koca olamıyoruz ilgi alaka hiç yok. Evde Bi hizmetçi gibiyim bu da benim agrıma gidiyor. Sosyal medya uzerınden Baska kızlarla konustugunu yakaladım. Bunu kabullenemiyorum. İşte VS. VS bu şekilde kısacası. Ben sırf beni karısı olarak görsün diye elimden geleni yaptım.

Sağlık problemimi var canım, neden olmuyor...
İstek mi yok.
Seninle ailesinin zoruyla mı evlendi.
Nedir derdi, sen biliyorsundur.
Sevgi dilleriniz mi farklı?
Hizmetçi kelimesini bir daha ağzına alma lütfen, kendini moralini bozacak kelimeler kullanarak psikolojini bozma.

Canım çocuklar insanın elini kolunu bağlıyor gibi geliyor ama bdv de çoğu kez gördüğüm bişey var ki o da pişmanlık. Keşke yıllarımı vermeseydim pişmanlığı...

Hiç koruma seviyesine gelemedim nasıl bişey ki
ben de hep korumada gibiyim belli rakama takıldım yavvfff hiç normal kilo da olup da korumayı hayatım da yapmadım ama :))
ponim sizin ev işi ne oldu satılığa çıkarmıştınız en son

Evet flört etmesi çok acı verici bir şey. Ama hizmetçi demişsin bence ordan kaybediyoruz. Akşama kadar çalışıp çoluk çocuk doğurup bakıyor yetmezmiş gibi bi de ev işi. Evin kraliçesi hissedebilsek o özgüven olsa daha kolay halledeceğiz belki. Çok üzüldüm canım Allah eşine akıl fikir versin ıslah etsin.

Canim yasin kac kac senedir böyle ve esini seviyor musun? Ailen boyle bir evliligi surdurdugun ve mutsuz oldugun icin dhaa cok uzulmezler mi.
Hayat senin hayatin tabi canim kendini hizmetçi gibi hissetmek kendinden odun vermek mutsuz olmak zorunda degilsin. İlgisiz gozu disarda bir esin var anladigim kadarıyla.
İnsallah hakkinda hayirlisi olsun canim benim

Bi dahakine öyle yapıyım abla.
Ya zaten depresyona girmişim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çocuklara bağırmaktan ve şiddet uyguladığı için çok üzgünüm

Bi dahakine öyle yapıyım abla.
Ya zaten depresyona girmişim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çocuklara bağırmaktan ve şiddet uyguladığı için çok üzgünüm
Lütfen çocuklarına bağırma şiddet uygulama canım...
Çocuklar savunmasız ve çok masumlar.
Bugünler geçer ama içindeki çocuklara kötü davrandım pişmanlığı geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…