- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.341
canim ya baya gecikmeli.oldu ama iyiki dogmussun iyiki tanimisiz seniBenim doğum günümdü bugün
masallah kiz 35 kavonoz kornison 1 kiloluklardanmi. Aslinda oyle kucuk kurmak en mantiklisi sanirim acip acip yemelik. Eline saglik canimKızlar iyi geceler ne kadar çok konuşmuşsunuz maşallah. Ben öğlenden beri kışlık yapıyorum.
Ancak çıktım mutfaktan.
35 kavanoz kornişon ve 10 kavanoz Menemenlik.
Yarın da 15 kavanoz şeftali yapıcam.
Yorgunluktan öldüm.
zaten sebebini biliyorsun cumaya var daha halledersin senGünaydın kızlar
Okula gitmeden kilo bildirimi yapayım
Cuma:69
Bugün:69,5
Normal dünkü pastalardan sonra bekliyordum. Bugün dengelicem inş
100gr artidan bisey olmaz canim halledersin zaten.. Ama rakibin eksiydi sanirimGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
Kilo bildirimi
Cuma 107.4
Pazartesi 107.5
+0.1 kilo
sabit candir en azindan arti degilsin canimKilom sabit 78.8
vay canina 1 kilo superrr. Cumaya bireysel birincilikmi var acabagunaydinnnn kizlar yuruyuse ciktim hem yuruom hem yaziomcuma 70.9 bugunnnn 69.9
tebrikler canim guzel eksiKilo bildirimi yapayım
Cuma 58.7
Bugün 58.5
Fark-200 gram
biraz fazla vir arti gibi canim. Ama istersen cumaya guzel eksi gelirKilo bildirimim:
Cuma 72.1
Bugun 72.9
Fark +800gr
azim ,istikrar , ve ac gezmekSelam kizlar
Arti bir kilodayim ama salca hareketliliginin odemidir diye dusunuyorum.
İsteki yogunluk normale dondu. Salca isinide hallettim. Hizlica kilo kaybina odaklaniyorum yine. Bildiginiz ne varsa diyiverin kizlar su 60 lari en hizli nasil gorurum hadi bi omuz atin halledeyim su isi. Naime gibi baskulle konusmak istemiyorum artik. Ayna ayna soyle bana filancami daha basenli benmi demek istiyorumbu hafta kahvaltida aslanmis yumurta ve aksam yemeklerini yogurt ceviz gecistirmeyi dusunuyorum aksamda az vaktim olsa spor icin 40 takla aticam ama neysse. Cumaya hedefim 71 ler. Hadl Bismillah.
hosgeldin canim benim.Arkadaşlar merhaba nasılsınız? İyi haftalar...
Bayadır yoktum gelmek istedim fakat psikolojim çok iyi değildi.
Tüp bebek tedavisi görüyordum biliyorsunuz.
Hamilelik başladı fakat değerlerim 1 hafta sonrasında durdu. Doktor hamileliği ilaçları keserek sonlandırdı. Baya zor bir süreçti benim için.
Şimdi de dondurulmuş embriyolarımı kullanarak bu perşembe bir transferim olacak.
Tekrardan sizinle olmak istiyorum.
Bugünkü kilo bildirimim: 64.7 Bismillah deyip başlamak lazım yoksa devam edemeyeceğim.
Rabbim tez zamanda hayirlisindan nasip etsin ins .
Kafana takmamaya calis zor biliyorum ama rabbim neylerse guzel eyler
Günaydın sevgili takım arkaslarim diyete spora asildigimiz cuma günü rekor yüzde kırmak için mücadele ettiğimiz bir hafta olsun inşallah ❤❤
İftiharla kilo bildirimimi sunarım
Cuma 79.3
Bugun 78.7
tabiki hemen kilo olmaz canim.Günaydın kızlaaarrr
Hafta sonu cozutmanın bedeli 600 gr
Cuma 79,5
Pazartesi 80,1
Kilo değildir diye düşünüyorum, Cumaya toparlayacağım inş
Ama cumaya daha fazla eksi gelecekken az eksi olur. Ama dikkat edersen tabiki guzelde gelebilir
tebrikler canim eksi eksidirKilo Bildirimi
Geçen Cuma: 71,4
Bugün:71,3
Fark:0.1
hay masallah eksi sahane sporda sahanesabah ciktigimda 69.9 dum kizlar 2 saat gucumun yettigi son hizda yurudum geldim bugunku yuruyusu tamamladmsu icmeden bi tartilayim dedim yuruyus sonrasi 69.4 ciktim.500 gram gitmis benden 2 saatte
Eki Görüntüle 2690197
cok degil artin cumaya guzel eksi gorurusun insKilo bildirimi
Cuma 69.5
Bugun 69.7
Dunden beri dikkat ediyorum artim daha fazlaydi azalmis cuma ve hafta sonunun kacamak artilar neyseki pazar gunu frenledim
simdiden eksidesin super canimPazar başlangıç : 85.2
Pazartesi: 84.9
Fark: 0.3
Yüzde : 0.35
Bildirimim
Cuma:105.2
Bugün:104.2
gayet guzel bir eksi canimBildirimim
Cuma 81.9
Bugün 81.5
niye boyle oldu canim. Cumaya eksiye bile gecersin dikkat edersen canimgunaydin hanimlar
cuma 65.8
bugun 66.7
+900
abla artin cok degil . cumaya guzel eksi gelir bence
sabitte guzel canim. Senin hedef kacGünaydın arkadaşlar
geçen cuma: 59,5
bugün: 59,5
fark yok
salataligi genelde ayri kuruyorum canim. Domates biber seviyorum karisik domatesler de kirmizi olacak off agzim sulandi.Bende tursu yapmiyim dedm bu sene eşimin midesine Iyi gelmiyor bende diyet miyet odem diye pek yemiyorm ama severiz aslında ikimizde. 5ltrlik cam kavanozum var ona bari yapiyim dedim en son ama hayirlisi :) sen karisikmi yapiyorsn tursuyu yoksa sadce salatalik mi
gecmis olsun canimkizlar hizli kilo verdim diyemidir nedir sanirim zona cikariyorum.hic geciren varmi aranizda? yarin sabah doktora gidicem yayilmadan
gecmis olsun canim. Tas zor benim esim operasyon gecirmeden dusmedi.Eşim doktora gitti taş kırma ise yaramamis ucundan az birşey kırılmış Perşembe yeni bir kırdırma daha yine olmazsa kapalı operasyon ama insan bu dönemde cesaret edemiyor işte . Bende diyorum Karadeniz yollarında düşer o iscide yok covidden dolayı kendileri alacak çayı bence düşer her şekilde
baya karisikmis. 91 li isen yasitizŞahitler geliyor orta yolu bulunmadı bazen 35 bazen 25 oluyorum. Ama kimlikte 29um artık yoruldum yıllarca aynı konu gidip geliyor ama bir çözüme kavuşamadı. 12 Ege adaları gibi
Eskilerin dogum tarihleri hep karisik zaten.
iyi tatillercanimKızlar ben tatile geldim dün sabah. Dün gece sızmışım resmen gece çocukta uyumadı derken anca girebildim sabah kahvaltısı yerine Adana yediminternet paketimde çok az bu hafta az girebilirim bilginize
ins hemencecik hallolur canim.Selamlar hanımlar iyi akşamlar.
Dün akşam baktık modem çalışmıyor o priz bu priz yok allah çalışmıyor neyse ararız servisi vs dedik bugün de çamaşır makinemin çalışmadığını farkettim ve kahroldum. Ayy çok mutsuzum keşke bulaşık makinem çalışmasaydı çok memnun olurdum hemen gider yenisini alırdım yemek memek de yapmazdım çok keyifli olurdu. Ama çamaşır makinem ahh çamaşır makinem aramızda çok özel tatlı bi bağ vardı elin herifleri gelecek mıncıklayacak içini dışını açacak el değmemiş taze gülüm
Elektrik gittiğine kanaat getirdik çocuk telsizi kapanmıştı. Elektrik gitmesi nasıl böyle şeyler yapabilir aklım almıyor
Beyaz esya bir bozuldumu duzen tutmuyor
ins degildir kiz.Kısa devre falan mı oldu ne oldu çokta anlarımyabenimde ocağıma ve fırına bişey oldu Bugun elektrik aletleri bozulma ayımı
Seninkide hallolmus heralde aman bozulmasin canim
olsun abla guzel eksiSelam hanimlar
Bugün iş sonrasi yattim biraz
Simdi kahve keyfi yapiyorum
Sabah tartildim ama yazamadim
Aslinda daha fazla bekliyodum niye böyle oldu anlamadim
Cuma 102.5
Bugun 102.3
Fark 0.2
ay masallah baya is yapmissin canim.Oyyy kısçeler totom şu anda yer gördü
Mutfağın camlarını, balkon camını, havalandırmasını, aspiratör bacasını, mutfağın kapısını, dolapların üstünü yerlerini pakladım, perdesini yıkadım ütüledim astım. Evi üstünden bir süpürdüm, sonra yemek yaptım bu arada forumda hayvanlarla ilgili bir konuya kendimi tutamayıp laf yetiştirdim. Ancak duş alıp kendimi koltuğa attım valla yorulmuşum, sırtım ağrıyo
Bende hergun oturdugum yerden surali silsem supursem diyip yatiyorum.
konusmalardan baya var gibiyiz ablaNiran takimda kac kişi var cnm
valla oyle abla burasi bagliyor kendineona da gurupça bağımlılık yaparızzzzzz
gecti abla evet.persembe bitiyor. Cuma is basi esiminbir haftası geçti değil mi gülüm
heralde abla. İns hepimiz iyi olalimOhhh cok şükür tatlimhep evde olup hareketsiz olmakda cabuk yorulmana sebep olur, hamlamişindir :))
İnşallah dahada iyi olacaksiniz
Agiz tafiyla yiyin canim.Oyy nasıl yoruldum yine kışlıklarla uğraştım. Fasülye turşusu, kurutmalık,patlıcan biber közleme. Daha yeni oturdum
Kislik hazirliklar bitirdi bizi