- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.261
Sen beni hep kaçırHallonan ne
Ben neyi kacirdim
insAllah canımHoşbuldum canım sende mi buralardaydın inşallah hemen veririz
yyaaa tekrar hg cnm o zmn bizde @ ucmelekannesi ile kardeşizHanımlar bu arada ben ekim2009 da kardeşiyim
vericez insAllah canım yapacak bişey yokah Hafize bende 78 e inip nasıl çıktım geriye 85 e nereye vursam kafamı
ohhh kız ne güzel iş bölümü olmuşAyy bayadir eşimle karşılıklı çay icememistik malum kızın gazı nazi bugün çok şükür bir keyf yaptik o çamaşır aşarken bende mutfağı toplayim artık . Dünkü kum fırtınasından cam balkonun camları rezil olmuştu sağolsun onlarıda siliverdibide kahve yapayım adamcagiza kıyak :)
hadi insAllah yine aynı kiloları verebilirim insAllah umudum varsen istedikten sonra cok güzel verebildigini biliyoruz cnm
amin canım cümlenin evladıyla beraber insAllahHoşbulduk canım.
Maşallah. Allah bağışlasın evlatlarını.
dengelerin insAllah cnm kötü olmuşGünaydın kızlar
Okula gitmeden kilo bildirimi yapayım
Cuma:69
Bugün:69,5
Normal dünkü pastalardan sonra bekliyordum. Bugün dengelicem inş
çok değil canım halledersin cumaya kadarGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
Kilo bildirimi
Cuma 107.4
Pazartesi 107.5
+0.1 kilo
artı olmaktan iyidir canım cumaya eksiye geçeceksin insAllahKilom sabit 78.8
kız MaşAllahgunaydinnnn kizlar yuruyuse ciktim hem yuruom hem yaziomcuma 70.9 bugunnnn 69.9
cumaya artar insAllah eksin cnmKilo bildirimi yapayım
Cuma 58.7
Bugün 58.5
Fark-200 gram
çok olmuş canım telafi edersin insAllahKilo bildirimim:
Cuma 72.1
Bugun 72.9
Fark +800gr
hg canım yeniden aramiza Rabb'im sağlıkla nasıp eder insAllahArkadaşlar merhaba nasılsınız? İyi haftalar...
Bayadır yoktum gelmek istedim fakat psikolojim çok iyi değildi.
Tüp bebek tedavisi görüyordum biliyorsunuz.
Hamilelik başladı fakat değerlerim 1 hafta sonrasında durdu. Doktor hamileliği ilaçları keserek sonlandırdı. Baya zor bir süreçti benim için.
Şimdi de dondurulmuş embriyolarımı kullanarak bu perşembe bir transferim olacak.
Tekrardan sizinle olmak istiyorum.
Bugünkü kilo bildirimim: 64.7 Bismillah deyip başlamak lazım yoksa devam edemeyeceğim.
tebrikler cnm cumaya artar insAllah eksinGünaydın sevgili takım arkaslarim diyete spora asildigimiz cuma günü rekor yüzde kırmak için mücadele ettiğimiz bir hafta olsun inşallah ❤❤
İftiharla kilo bildirimimi sunarım
Cuma 79.3
Bugun 78.7
toparlarsin insAllah cnmGünaydın kızlaaarrr
Hafta sonu cozutmanın bedeli 600 gr
Cuma 79,5
Pazartesi 80,1
Kilo değildir diye düşünüyorum, Cumaya toparlayacağım inş
cumaya artar insAllah canımKilo Bildirimi
Geçen Cuma: 71,4
Bugün:71,3
Fark:0.1
artı değilsin ya eksiye gecersn insAllah cnmKilom dün ile aynı 100 kg.
Cumaya güzel bir eksi ile geleceğim inşallah.
çok güzel cnmsabah ciktigimda 69.9 dum kizlar 2 saat gucumun yettigi son hizda yurudum geldim bugunku yuruyusu tamamladmsu icmeden bi tartilayim dedim yuruyus sonrasi 69.4 ciktim.500 gram gitmis benden 2 saatte
Eki Görüntüle 2690197
çok değil cnm telafi edersin insAllahKilo bildirimi
Cuma 69.5
Bugun 69.7
Dunden beri dikkat ediyorum artim daha fazlaydi azalmis cuma ve hafta sonunun kacamak artilar neyseki pazar gunu frenledim
güzel eksi cnm cumaya artar insAllah eksinPazar başlangıç : 85.2
Pazartesi: 84.9
Fark: 0.3
Yüzde : 0.35
çok güzel cnm cumaya artar insAllah eksinBildirimim
Cuma:105.2
Bugün:104.2
cumaya dhaa da artar insAllah eksinBildirimim
Cuma 81.9
Bugün 81.5
çok olmuş ama telafı edersin insAllahgunaydin hanimlar
cuma 65.8
bugun 66.7
+900
çok değil ablacım telaif edersin
artı değilsin ya o da güzel cnmGünaydın arkadaşlar
geçen cuma: 59,5
bugün: 59,5
fark yok
zona nedir diyecektim ki aciklamissn geçmiş oljsn cnmkizlar hizli kilo verdim diyemidir nedir sanirim zona cikariyorum.hic geciren varmi aranizda? yarin sabah doktora gidicem yayilmadan
operasyona gerek kalmaz insAllah canım geçmiş olsunEşim doktora gitti taş kırma ise yaramamis ucundan az birşey kırılmış Perşembe yeni bir kırdırma daha yine olmazsa kapalı operasyon ama insan bu dönemde cesaret edemiyor işte . Bende diyorum Karadeniz yollarında düşer o iscide yok covidden dolayı kendileri alacak çayı bence düşer her şekilde
Allah rahmet eylesinSelam kızlar gec kaldım bugun biraz kusura bakmayın apartmandan bır komsumuzu kaybettık hepımıze katlarımızı temızlettırdıler onlarla ugrastım bır yandan moral bozukluguçok canım sıkıldı
Cuma 69.4
Bugun 69.3
100 gr eksıdeyım
kolay gelsin cnmKızlar bugun kendmi temizlige verdm carsaflari degistirdm 2 posta camasir yika as topla yaptm arkasina oglumla yattigmiz odadaki minderleri kaldirdim robota supurtup sildirdim. Sonra cocukla disari cikarken tum evi supurdu robot ben alisveris yaptm parka ugradm geldm yemek vs anca oturdm mutfak toplamam lazm. Oglan sevdi diye taze fasulyr aldiydm fazla yaptm biraz buzluga atcam 1 posta daha alip atayim kişın yesin yavrum. Yarind cam icin ustalar gelcek bizim cam kenarlari hafif aralikti kisin soguk aliyodu resmen mutahit yaptiriyor baklm gene ev dandini olcak malesefortalikta gorunmezsem yarin merak etmeyn beni ama gunaydina gelrm cnm
Eksi eksidir abla cumaya kadar artar insAllah eksinSelam hanimlar
Bugün iş sonrasi yattim biraz
Simdi kahve keyfi yapiyorum
Sabah tartildim ama yazamadim
Aslinda daha fazla bekliyodum niye böyle oldu anlamadim
Cuma 102.5
Bugun 102.3
Fark 0.2
Koruma topiği nerdeU UcanSupurge zehracim koruma topiginde seaBahAR in son mesajini okudunmu
Korumak icin cok mantikli
Tabi yapilabilirse
Ohhhh helallll kizzz
Ama baştan menuleri cok azaltmak yok :)))
Yeterli dengeli olsun
afferin kız helal sanaaaaaaa böyle böyle hayır diyerek asıl kazanana sen olacaksınfinduk yedim 10 tane küçük valla sütlaç da vardı traliçe de imtahan oldum resmen lakin kazandımmm =)))
U UcanSupurge zehracim koruma topiginde seaBahAR in son mesajini okudunmu
Tabi yapilabilirse
Kızların gözünü açıp kaçırtma burdanKoruma topiği nerde
Seni niye kacirayim nazli bebegimSen beni hep kaçır
fırında sorun oldu bi iki gözde haloldu şükür abla
afferin kız helal sanaaaaaaa böyle böyle hayır diyerek asıl kazanana sen olacaksın
bak şuraya yazıyorum 1 ay bırakmadan burada bizimle devam et 1 ay sonrası iyi ki gelmişim keşke önce gelseydim ne kadar zayıfladım çok mutluyum yazacaksın demedi deme
1 ay sonra insallah takimda 100 lerde kimse kalmicakafferin kız helal sanaaaaaaa böyle böyle hayır diyerek asıl kazanana sen olacaksın
bak şuraya yazıyorum 1 ay bırakmadan burada bizimle devam et 1 ay sonrası iyi ki gelmişim keşke önce gelseydim ne kadar zayıfladım çok mutluyum yazacaksın demedi deme
oovv baharla yarışa girmiş kızışmalı olacak ,bu hafta çok güzel geçecek kesinBaharla girdiler :))
Dilegin bugün eksisi guzeldiya onun icin aşka gelmistir
Ablacığım şuan kicimdan akan teri goreydin bu şekilde kesinlikle düşünmezdimFitt_anne canoom sen sanki birisiyle yarışa girmiştin ben mi yanlış hatırlıyorum menünü gördüm de abla olarak hatırlatayım dedim kız siz zayıflama yarışına girmiştiniz sabit kalma ya da kilo alma değilllll akşam niye o kadar karışık yidinnnnn( bu gece bulaşmak için seni seçtim pikaçuuuuu)
Aktif degil zaten orasi :)) hem biz burda dururken elalememi anlatacaklar durumlariniKızların gözünü açıp kaçırtma burdan
Kilomuzu Koruyoruz!
Cuma Zayıflama Yarışmasında yarışan ve hedeflerine ulaşan arkadaşlara merhaba, Asıl zor olan süreç şimdi başlıyor. Kilomuzu korumak için neler yaptığımızı, bu başlıkta paylaşalım.www.kadinlarkulubu.com
ağzından bal damlıyor mefkuşuuummm inşallah 100 rakamının esamesi bile geçmesin daha1 ay sonra insallah takimda 100 lerde kimse kalmicak
Ekim hanım Ekim hanım sizde yaristasiniz pinarla ama bı numaranızı göremedik dahaoovv baharla yarışa girmiş kızışmalı olacak ,bu hafta çok güzel geçecek kesin
Gidiyim bende okuyum surda ne kaldı korumaya geçmemeU UcanSupurge zehracim koruma topiginde seaBahAR in son mesajini okudunmu
Tabi yapilabilirse
Seni niye kacirayim nazli bebegimyine cok iş yapip kendini yormuşun, belin tutmus
Firin olayi gozumden kacmis :))
Sayfada gorunmemis mesaja git deyince sonraki sayfadan basliyor, bazi mesajlari atliyor
Kimini alintilarda görüyorum
Artar daeksidir abla cumaya kadar artar insAllah eksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?