- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.281
vavvvv muhteşemsin ağır spor yapanlar hele de vucut geliştiriciler spor yapmadan 2 saat kadar önce çoook büyük miktarda karbonhidrat alıyorlar dev tabaklarla makarna soslu peynirli v.s. yiyorlar kasları daha iyi gelişiyormuş sen de sporla makarnayı avantaja çevirmişsinnnnAblacığım şuan kicimdan akan teri goreydin bu şekilde kesinlikle düşünmezdimYarım saat eliptik yaptım ama 1 saate bedel sanırsın arkamdan atlı koşturuyor
İzle beni anacığım cumaya show yapicam
MaşallahAblacığım şuan kicimdan akan teri goreydin bu şekilde kesinlikle düşünmezdimYarım saat eliptik yaptım ama 1 saate bedel sanırsın arkamdan atlı koşturuyor
İzle beni anacığım cumaya show yapicam
hah karnını da gözünü de sağlıklı besinlerle yeteri miktarda doyurdun mu sonra önüne ne tatlılar etli butlular getirseler de zorlanmadan hayır diyebileceksin gülümNe yalan söyleyeyim kendime afferim dedim =) azaltmadım karnımı doyurdum hep öğünlerde
Evet canım bende okudumMefkurem doğru mesajı mı kopyaladım, yanlış ise değiştireyim
Cok dogru ve mantikliKilomuzu Koruyoruz topiğinden @seaBahAR 'ın korumaya yönelik mesajı
Epeydir yazmamışım buraya..
Gerçi ben hedefime ulaşalı 4-5 yıl oldu sanırım.
Kilo koruma disiplinimi zaten oturttum.
Son zamanlarda 59-60 bandında gidip geliyorum. Ağır olmasa da genelde diyet yapar gibi yaşıyorum. Çok sevdiğim ve kalorili gıdalar var. Onları yeme işinde disiplin olmazsa bir çok insanda olan bana da olurdu. Kiloyu geri almış olurdum.
Yaptığım şu:
Canım pizza-şarap ikilisini çeker sıklıkla. 59 kilo değilsem 59 olana kadar beklerim yemek için.
59 olduğum gün bu yemeği yer, bol su ve soda içer, kalan öğünlerde yememeye yakın minik atıştırmalarla günü bitiririm.
Ertesi gün bu sefer katılaştırılmış diyet. Minimum 2 gün böyle.
Bu arada hiç tartılmam moral bozmamak için. 3. gün sabahı tartılırım ve duruma göre ya katılaştırılmış ya da gevşetilmiş diyet haline geri dönerim.
Bir sonraki kaçamak tekrar 59 olunca.
Mesela son günlerde kıymalı börek vınlıyor beynimde.. vınnn. vınnnn. Yanında da cola. (ki hiç sevmem)
neyse işte.. 400 gr daha verirsem 59 olurum ve gelsin kıymalı börekler.
Tempom böyle, memnunum.
Strestendir canımHayırlı geceler hanımlar.
Bi kac gundur bas agrım var evi cok stres yaptım. Bi türlü istediğim semtte kiralık ev bulamadık. Stresten kaynaklı sanırım tum gun bas agrısı cekiyorum. Arada aklıma covid de gelmiyor degil acaba viruslu mu oldum diye. Belirtiler arasında vardı. Artık hayırlısı
yanlış duvara tosladın kim kimle uğraşıyor gör diyorsun demiiiiiiEkim hanım Ekim hanım sizde yaristasiniz pinarla ama bı numaranızı göremedik dahaSizide piste alsak şöyle bir hirslansanizmi acaba
Yavaş olsun varsn kalıcı olsun abla daha önce çok katı diyetler yaptın geri aldin bu sefer kalıcı verirsin insAllahArtar da
Ben cok artsin istiyorum
Dogru cnm, bunu kastetmistimMefkurem doğru mesajı mı kopyaladım, yanlış ise değiştireyim
Sağolasın abla Şimdi Niran paylaşınca okudum keşke bu felsefeyi hayatımıza oturtabilsekU UcanSupurge zehracim koruma topiginde seaBahAR in son mesajini okudunmu
Korumak icin cok mantikli
Tabi yapilabilirse
yok gülüm covid falan olmadın ev bulamama stresi kaynaklı başın ağrıyordur inşallah bu hafta içi bulur kontratı imzalarsınız ağrı falan kalmaz ev topla taşın koşturması başlarHayırlı geceler hanımlar.
Bi kac gundur bas agrım var evi cok stres yaptım. Bi türlü istediğim semtte kiralık ev bulamadık. Stresten kaynaklı sanırım tum gun bas agrısı cekiyorum. Arada aklıma covid de gelmiyor degil acaba viruslu mu oldum diye. Belirtiler arasında vardı. Artık hayırlısı
Seninkinin stresden oldugu belli cnmHayırlı geceler hanımlar.
Yaparsın senden korkuluryanlış duvara tosladın kim kimle uğraşıyor gör diyorsun demiiiiii
gaza getirme beni astral seyahati de becerir ruhumu bedenimden bilinçli ayırır sonrada o bedeni eritirim daaaa
Ben de oyle dusunuyorum cok stres yaptım. Amin cnm sagolStrestendir canımhakkınızda hayırlısı olsun çok stres yapma
Evet abla böyle yap lütfen sonuca değil sürece odaklan süreçten zevk almaya çalış. Bunun içinde süreci eğlenceli hale getirmek yani tok kalmak lazım. Bence egzersiz spor eksikliğin de var. Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor biliyorsun canlandırma da lazım biliyorum vaktin yok yoruluyorsun ama bişiler düşün. Hem uzun yıllardır bu kilolalardasın ondan mütevellet vücudunun ezbere bildiği kilolarda vücudun ille de vatanım diyecek kilo gitsin istemeyecek. İstikrarını bozma lütfen. Zalım yağlarla inatlaş ve kazan artıkNeyse gittigi kadar gitsin cnm yapicak bisey yok
Beklentimi yuksek tutmamaya calisacam
Zaten artik sık sık tartilmicam
Menuleri cokda azaltmak istemiyorum
Biliyosun sonra cabuk sıkılıyorum
Sana lakabini hatirlatirim tatlicimSağolasın abla Şimdi Niran paylaşınca okudum keşke bu felsefeyi hayatımıza oturtabilsek
Astral deneyimin var mı abloş ?yanlış duvara tosladın kim kimle uğraşıyor gör diyorsun demiiiiii
gaza getirme beni astral seyahati de becerir ruhumu bedenimden bilinçli ayırır sonrada o bedeni eritirim daaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?