Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ablacığım şuan kicimdan akan teri goreydin bu şekilde kesinlikle düşünmezdimYarım saat eliptik yaptım ama 1 saate bedel sanırsın arkamdan atlı koşturuyor
İzle beni anacığım cumaya show yapicam
vavvvv muhteşemsin ağır spor yapanlar hele de vucut geliştiriciler spor yapmadan 2 saat kadar önce çoook büyük miktarda karbonhidrat alıyorlar dev tabaklarla makarna soslu peynirli v.s. yiyorlar kasları daha iyi gelişiyormuş sen de sporla makarnayı avantaja çevirmişsinnnn

Ablacığım şuan kicimdan akan teri goreydin bu şekilde kesinlikle düşünmezdimYarım saat eliptik yaptım ama 1 saate bedel sanırsın arkamdan atlı koşturuyor
İzle beni anacığım cumaya show yapicam
Maşallah tuttum seni

Ne yalan söyleyeyim kendime afferim dedim =) azaltmadım karnımı doyurdum hep öğünlerde
hah karnını da gözünü de sağlıklı besinlerle yeteri miktarda doyurdun mu sonra önüne ne tatlılar etli butlular getirseler de zorlanmadan hayır diyebileceksin gülüm

Hayırlı geceler hanımlar.

Bi kac gundur bas agrım var evi cok stres yaptım. Bi türlü istediğim semtte kiralık ev bulamadık. Stresten kaynaklı sanırım tum gun bas agrısı cekiyorum. Arada aklıma covid de gelmiyor degil acaba viruslu mu oldum diye. Belirtiler arasında vardı. Artık hayırlısı

Cok dogru ve mantikli
İnşallah bizde yapabiliriz

Strestendir canım hakkınızda hayırlısı olsun çok stres yapma

Ekim hanım Ekim hanım sizde yaristasiniz pinarla ama bı numaranızı göremedik daha Sizide piste alsak şöyle bir hirslansanizmi acaba
yanlış duvara tosladın kim kimle uğraşıyor gör diyorsun demiiiiii
gaza getirme beni astral seyahati de becerir ruhumu bedenimden bilinçli ayırır sonrada o bedeni eritirim daaaa

yok gülüm covid falan olmadın ev bulamama stresi kaynaklı başın ağrıyordur inşallah bu hafta içi bulur kontratı imzalarsınız ağrı falan kalmaz ev topla taşın koşturması başlar

Seninkinin stresden oldugu belli cnm
Biraz oluruna biraksan
Canini sikinca bisey degismicekki

yanlış duvara tosladın kim kimle uğraşıyor gör diyorsun demiiiiii
gaza getirme beni astral seyahati de becerir ruhumu bedenimden bilinçli ayırır sonrada o bedeni eritirim daaaa
Yaparsın senden korkulur Ballı lokumum meydan senin görelim bakalım ne numaraların varYada dur haftaya ikimiz kapisalim senmi Yaman benmi yaman görelim bakalım güzel kadın

Neyse gittigi kadar gitsin cnm yapicak bisey yok
Beklentimi yuksek tutmamaya calisacam
Zaten artik sık sık tartilmicam
Menuleri cokda azaltmak istemiyorum
Biliyosun sonra cabuk sıkılıyorum
Evet abla böyle yap lütfen sonuca değil sürece odaklan süreçten zevk almaya çalış. Bunun içinde süreci eğlenceli hale getirmek yani tok kalmak lazım. Bence egzersiz spor eksikliğin de var. Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor biliyorsun canlandırma da lazım biliyorum vaktin yok yoruluyorsun ama bişiler düşün. Hem uzun yıllardır bu kilolalardasın ondan mütevellet vücudunun ezbere bildiği kilolarda vücudun ille de vatanım diyecek kilo gitsin istemeyecek. İstikrarını bozma lütfen. Zalım yağlarla inatlaş ve kazan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…