- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.321
Yattığın yerde tepin abloş hiç olmadı enişteyi koç tut o çalıştırsın seni bölgeselÖyle yapmicam, böyle yapmicam diyorum sonra kendimi kaptiriveriyorum cnm :)
Bide takimda yuksek kiloda olanlardan beklenti daha fazla oluyor
Masallah az kiloda bile kizlar cok güzel veriyor
Bu sefer bende vereyim diye, menuleri kisiyorumbi süre sonra o da işe yaramiyor
Sonrasi malum...
O kadar saat ayakta durup kosdurduktan sonra tekrar ayaklarima dizlerime yüklenmek istemiyorum cnm
Ama en azindan bölgesele baslamak istiyorum
Sagolasin düşünüp yazdigin icin
Daha önce çok paylaşmak istedim ama. Sonradan tanıyan olur diye paylaşmadım. Sıkıntılarımızı esımın ailesi biliyor. Ama benım ailem bilmiyor onlara söylemedim çok üzülürler zaten annem de babam da hastalar. Bu nedenle de bosanmaktan vazgectım. iki sebebden.Paylaş canım burda kaç kişiyiz rahatlarsın fikir olur
Lusicigim hay ağzından öpeyim ne güzel demişsin "süreci keyifli hale getirmek için tok kalmak lazım "diye benim menüler dolu dolu amma temiz besin tok tutan besin sağlıklı ve kilo verdiren besinler yediğim ..kuş kadar yersem ben acikirim acıkınca içimdeki sinsice bekleyen iştah nefis canavarı başlar konuşmaya. Yemişim diyetini bak açsın birazcık şuan bundan derken bide bakmışım dünyaları yemişimEvet abla böyle yap lütfen sonuca değil sürece odaklan süreçten zevk almaya çalış. Bunun içinde süreci eğlenceli hale getirmek yani tok kalmak lazım. Bence egzersiz spor eksikliğin de var. Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor biliyorsun canlandırma da lazım biliyorum vaktin yok yoruluyorsun ama bişiler düşün. Hem uzun yıllardır bu kilolalardasın ondan mütevellet vücudunun ezbere bildiği kilolarda vücudun ille de vatanım diyecek kilo gitsin istemeyecek. İstikrarını bozma lütfen. Zalım yağlarla inatlaş ve kazan artık
Her durumda iştahım açıktır en açık iştah her ortamda benimdir en çok benim açık ben saksı değilimBen kızgınsan iştahım açılır. Üzülünce yiyemem
hepsini birden aynı günde iyi halletmişsin maşallah gülüm sağlıkla huzurla afiyetle yersiniz inşallahOyy nasıl yoruldum yine kışlıklarla uğraştım. Fasülye turşusu, kurutmalık,patlıcan biber közleme. Daha yeni oturdum
bogazım bır dede gıbı hırıldıyor halsızlık var etlerime cimcik atıyorlar şimdilik bu kadarBelirti var mı canm nasıl hissediyosun kendini?
Balım senle yarisimiz bitti kaç hafta daha yeniyim seni yeter dabenden baska kım o yarısa gırdıgınnn aldatıldım mııı??Fitt_anne
bazen hem kafayı hem bedeni tam gevşettiğim de bedenimi hissetmeden sadece bilinç kalıyor , astral seyahate hiç ilgim yok onun için özellikle uğraşmadım büyük ihtimal uğraşmam da gülümAstral deneyimin var mı abloş ?
Anlaşamıyoruz. 2 gün yapıyorum (1.seviyeyi) sonra kavga,ayrılıkHadi bakalım bu cuma göreceğiz
geçmiş olsun canım.. Eşimde gece yemek yiyor geç geldiği için ama sabah midesi çok kotu uyanıyor gastrit midirki acaba doktorada gitmiyor su süreçte ☹ne iyi gelir
balım Ahmet apaya dönmen lazım senin (duyanda yanlış anliycam)
Geçen hafta benimde artım bukadardi müdahale ile eksiye cevirdkm tartıya kadar çok dikkat etmen lazım cnm
Neinnnn kabul etmiyyorum bunuTam tersi istikamette de çok azimliyim abla sıkıntı orda
Grip mevsimide geldi şimdi herşey birbirene karisirbogazım bır dede gıbı hırıldıyor halsızlık var etlerime cimcik atıyorlar şimdilik bu kadar
gecen hafta nıye yarısmadık ya uf delı manyak kılo vermıstımBalım senle yarisimiz bitti kaç hafta daha yeniyim seni yeter da
Ailen kk 9. Takım okuyor mudur ? Çok çok düşük olasılık canım tanıyan çıkmaz.Daha önce çok paylaşmak istedim ama. Sonradan tanıyan olur diye paylaşmadım. Sıkıntılarımızı esımın ailesi biliyor. Ama benım ailem bilmiyor onlara söylemedim çok üzülürler zaten annem de babam da hastalar. Bu nedenle de bosanmaktan vazgectım. iki sebebden.
Bende 80 nasıl çıktım 65den hiç hatırlamıyorum sanki o ara şuurunu kaybediyor insanNeinnnn kabul etmiyyorum bunu
Daha yolun basindasin
2-3 derken bi bakmışın 10 kilo oluvermis canimin ici
Bak bende mezun oldugumda 68 den birden 77 ye cikmistim
Onu vereyim derken daha üstüne koydum
Ayni gücü kac senedir topliyamadim
Sen daha bisey kaybetmedin
Yarin hemen temiz beslenmeye basliyorsun
Seni durduracaksa menü yaz
Eşin ayrilik konusuna nasil tepki verdi cnmÖyle valla dogru diyon abla. Baska sıkıntılarım da var esımle ilgili hepsi kafamı çok yordu.
Ürkünçlü şeyler zaten ayy ben korkarımbazen hem kafayı hem bedeni tam gevşettiğim de bedenimi hissetmeden sadece bilinç kalıyor , astral seyahate hiç ilgim yok onun için özellikle uğraşmadım büyük ihtimal uğraşmam da gülüm
Poniyle yarışsana kesin yenersingecen hafta nıye yarısmadık ya uf delı manyak kılo vermıstım
ben kaç gündür gelip yazamıyorum içimde kalmış çenem düştü bu günKizlar sabahtan beri okuyum alinti biriktirmisim simdi bir baktimda hemen cevaplamazsam aya ulasacaklar
Ne cok.konusmussunuz
Vaav süper başlangıç tebriklerr
TeşekkürlerTebrikler canım
Ben uzun süre karabasanlarla biraradaydim insan alışıyor korkmazsinÜrkünçlü şeyler zaten ayy ben korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?