Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yattığın yerde tepin abloş hiç olmadı enişteyi koç tut o çalıştırsın seni bölgesel
Telefona program indir güzel şeyler var bölgesel incelmek de motive sağlıyor yaparsın aslanım kaplanım kedim minnoş tavşanım

Paylaş canım burda kaç kişiyiz rahatlarsın fikir olur
Daha önce çok paylaşmak istedim ama. Sonradan tanıyan olur diye paylaşmadım. Sıkıntılarımızı esımın ailesi biliyor. Ama benım ailem bilmiyor onlara söylemedim çok üzülürler zaten annem de babam da hastalar. Bu nedenle de bosanmaktan vazgectım. iki sebebden.

Lusicigim hay ağzından öpeyim ne güzel demişsin "süreci keyifli hale getirmek için tok kalmak lazım "diye benim menüler dolu dolu amma temiz besin tok tutan besin sağlıklı ve kilo verdiren besinler yediğim ..kuş kadar yersem ben acikirim acıkınca içimdeki sinsice bekleyen iştah nefis canavarı başlar konuşmaya. Yemişim diyetini bak açsın birazcık şuan bundan derken bide bakmışım dünyaları yemişim ..Ama ben bu uzun yolculugumda tok kalarak halsizlik yasamiyarak enerjik bir şekilde günü bitiriyorum ve tartıda eksi görüyorum ki doğru yoldayım tabi bu her fücud için geçerli olmayabilir

Oyy nasıl yoruldum yine kışlıklarla uğraştım. Fasülye turşusu, kurutmalık,patlıcan biber közleme. Daha yeni oturdum
hepsini birden aynı günde iyi halletmişsin maşallah gülüm sağlıkla huzurla afiyetle yersiniz inşallah

Astral deneyimin var mı abloş ?
bazen hem kafayı hem bedeni tam gevşettiğim de bedenimi hissetmeden sadece bilinç kalıyor , astral seyahate hiç ilgim yok onun için özellikle uğraşmadım büyük ihtimal uğraşmam da gülüm

Anlaşamıyoruz. 2 gün yapıyorum (1.seviyeyi) sonra kavga,ayrılık

Tam tersi istikamette de çok azimliyim abla sıkıntı orda
Neinnnn kabul etmiyyorum bunu
Daha yolun basindasin
2-3 derken bi bakmışın 10 kilo oluvermis canimin ici

Bak bende mezun oldugumda 68 den birden 77 ye cikmistim
Onu vereyim derken daha üstüne koydum
Ayni gücü kac senedir topliyamadim
Sen daha bisey kaybetmedin
Yarin hemen temiz beslenmeye basliyorsun
Seni durduracaksa menü yaz

bogazım bır dede gıbı hırıldıyor halsızlık var etlerime cimcik atıyorlar şimdilik bu kadar
Grip mevsimide geldi şimdi herşey birbirene karisir Usutmussundur canisi gece artık serinliyor sanki cam pencere kapatmak lazım

Ailen kk 9. Takım okuyor mudur ? Çok çok düşük olasılık canım tanıyan çıkmaz.
Eşiyle sıkıntısı olmayan pek yok zaten iki gün önce salya sümük ağladım niye katlanıyorum ki bu adama diye. Hepimizin derdi var ayrı ayrı.
Kabul edilemez hataları yoksa orta yol bulmak en doğrusu canım. Kendini değiştirmek, beklentiyi değiştirmek bakış açını genişletmek, empati yapmak.. Bilmiyorum kendinden işe başlarsan belki daha kolay değişir her şey.
Mevzuyu bilmiyorum tabi genel bi yorum bu.

Bende 80 nasıl çıktım 65den hiç hatırlamıyorum sanki o ara şuurunu kaybediyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…