Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben de hep korumada gibiyim belli rakama takıldım yavvfff hiç normal kilo da olup da korumayı hayatım da yapmadım ama :))
ponim sizin ev işi ne oldu satılığa çıkarmıştınız en son
Çok ani oldu abla herşey. Sattık, kiracı aldı. Oturduğumuz evi de ihtiyaç kredisi içimize sinmediği için almaktan vazgeçtik. Başka bi ev bulduk, içinde kiracı olan orayla anlaştık katılımdan ev kredisi de çıktı nasipse eğer tapu işleri kaldı bir. Oturduğumuz evde kiracı olarak kalmaya devam etmek istiyoruz bakalım icradan kim alacak. Öyle işte rabbimden hep hayırlısını istiyoruz. Ben çok mutluyum ama nedense bu semtte çok huzurlı hissediyorum kendimi eşim bi ara çocuklara annem bakacak ya ordan alalım diyordu evi aceleye getirdim bende burdn almak için. Ay çenem düştü

Resmen agladı ben ayrılmak istemiyorum diye seni seviyorum dedi çocuklarım dan ayrılmak istemiyorum diye
O zaman sartlarini öne surseydin cnm

Eğer bu düzen böyle devam ederse ben kesinlikle olmicam diye, kararli oldugunu göster
Kendine ceki düzen versin
Ama degismek icin cabalrsa, eski konulari acmaman lazim

Ürkünçlü şeyler zaten ayy ben korkarım
aa hiç korkmam ama bana denildiği gibi ruhu çıkar git gez milleti dikizle başka ruhsal varlıkları gör tarafı fasa fiso geliyor , doğru olsa bile yine korkmam enerji duygulara inançlara göre artıp azalabiliyor madem( hepimiz enerjiden oluşuyoruz ya tüm evren) ben de en güçlüsü olurum benden korksunlar

iyi uykular size canim
cok uzuldum canim. İns sorunlarinizi halledeesiniz.ama once sen kendini iyi hisset En onemlisi bu canim.
Esinde aklini basina toplamistir ins bosanma lafini duyunca.
bogazım bır dede gıbı hırıldıyor halsızlık var etlerime cimcik atıyorlar şimdilik bu kadar
canim cok dikkat et nolur ilerletme cigerlerine sikinti.olmasin.
Yarin da yani olursan ertesi gun git bir doktora.
Bu kadar israr ediyorum kusura bakma canim bugun bende eski komsumun babasinin koronadan oldugunu duydum cok uzuldum ondan geciktirme demem
ben kaç gündür gelip yazamıyorum içimde kalmış çenem düştü bu gün
iyi olmus abla hareket olmus. Senin yoklugin belliydi zaten
Çok geveze oldu bu takım
Vur dedik, öldürdüler
Bugun benimde pek keyfim yoktu yazamadim okudum ama .o yuzden bunkadar birikti. Ama bence guzel olmus ne guzel her actigimda bir muhabbet varr.

Yukardada yazdim komsumun babasi vefat etmis. Etrafikda gecirenler hep hafif semptomlarla gecirdi bunu duyunca bi tuhaf oldum.

İnşaallah herşey yoluna girer canım.
İnşallah cnm
saflık problemi olabilir cnm. Hayır ailesinin istemiyle degil kendi isteğiyle evlendi hatta ben ailemin isyegiylen evlendim. Çünkü ben lise son sınıfa gectim okuyacak diye evlilik istemedim. Sevgisini gösteremiyor. Bende asırı gösteririm. Psikolojim çöktü
Canım çocuklar insanın elini kolunu bağlıyor gibi geliyor ama bdv de çoğu kez gördüğüm bişey var ki o da pişmanlık. Keşke yıllarımı vermeseydim pişmanlığı...
Ya zaten şimdi bosansam bile başka evlilik asla yapmam. Bu nedenle susuyorum çocuklarım için
amin cnm
Yazım 29. 11senelik evliyiz. Başından beridir böyle sayılır. Ben esimi seviyorum.
Ailem mutlu oldugu uzu sanıyor hatta dışarıdan örnek gösteriliyoruz. Ya normalde karı da kızda gözü oldugunu hiç görmedim dışarıda. Fark ederdim yoksa sadece sosyal medya da konusuyor.

Eğer bu düzen böyle devam ederse ben kesinlikle olmicam diye, kararli oldugunu göster
Psikolog gibi kadınsın
Benim ki gizli tayin isteyince benim psikologta böyle dedi, "şartlarını sun"
Bilsem bir sürü para dökmez sana sorardım

çok şükür 3 gün kalmış inşallah o zamana kadar halsizlik de kalmaz bir dışarı çıkıp nefes alsanız hepinize iyi gelir , eşin iyi hissetmezse 2 gün işten izin istesin verirlerse tabi

Bi dahakine öyle yapıyım abla.
Ya zaten depresyona girmişim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çocuklara bağırmaktan ve şiddet uyguladığı için çok üzgünüm
Yapma etme canım sende farkındasın üzgünsün. Bu süreçte bi psikoloğa gitsen iyi olur bence

Amin cnm. Evet biraz aileme yakın olmak istiyorum. En azında belki bu sekile stresimi atmiş olurum.
İnşallah iyi olmana Yardımcı olur canım
Allah razı olsun abla iyi ki varsın Hiç tanımadığın birilerinin Seni düşünmesi çok duygulandırıyor insanı biraz içim dolu ondan böyle oldum bel
bu kadar uzaklaşmanızın veya bağ kuramamanızın sebebini bulmalı ve çözmelisiniz canım
Lütfen çocuklarına bağırma şiddet uygulama canım...
Çocuklar savunmasız ve çok masumlar.
Bugünler geçer ama içindeki çocuklara kötü davrandım pişmanlığı geçmez
Kırmızı odayı izleyenler bilir Mehmet karakteri var çocukken ailesinin tahammül göstermediği şiddet gören Biri onu kendime çok benzetiyorum ben de ailemin bana tahammülsüzlük gösterdiği durumlarda sinirlendiğimin farkına varıyorum ve ortamı terk ediyorum onlar gibi olmamaya uğraşıyorum ama affedemiyorum unutamıyorum

Resmen agladı ben ayrılmak istemiyorum diye seni seviyorum dedi çocuklarım dan ayrılmak istemiyorum diye
içinden sevmesin yaaav sana da belli etsin ki sen de o evde eş olduğunu ,hizmetçi olmadığını anlayasın her gün sana sarılsın isteklerini açık açık söyle gülüm ben kadın eş olduğumu bilmek hissetmek istiyorum de sakince

Bi dahakine öyle yapıyım abla.
Ya zaten depresyona girmişim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çocuklara bağırmaktan ve şiddet uyguladığı için çok üzgünüm
nee çocuklara mı şiddet uyguluyor ...kuzummm sen annesin yeri geldiğin de kaplan olmak senin fıtratın da var iç güdülerini dinle çocuklarını da kendini de koru, bir kere kendini serbest bıraksan öyle davransan o kaplanlığı iliklerine kadar hissedeceksin şu an ben bile hissediyorum senin yerine

Lütfen çocuklarına bağırma şiddet uygulama canım...
Çocuklar savunmasız ve çok masumlar.
Bugünler geçer ama içindeki çocuklara kötü davrandım pişmanlığı geçmez
Bu konuda çok üzgünüm.

Bana Bi sans ver her sey çok güzel olacak dedi cok yalvardı. Verdim o sansı adamın yaptığı bana sadece merhamet. Baktım eskisi gibi tam kararımı verdim artık bitti dedim. Agladı ben ayrılamam dedi Bi şans daha istedi imkanı yok sen böylesin dedim. Çok yalvarınca Bi daha sans verdim.
Yapma etme canım sende farkındasın üzgünsün. Bu süreçte bi psikoloğa gitsen iyi olur bence
Psikolaga gidemiyorum kızım küçük. Kimseye bırakamam.

hayirlisi olsun hakkinida canim. Oturdugun evi alanlar ins kiraya verirler de tasinmak zorunda olmazsin
çok şükür 3 gün kalmış inşallah o zamana kadar halsizlik de kalmaz bir dışarı çıkıp nefes alsanız hepinize iyi gelir , eşin iyi hissetmezse 2 gün işten izin istesin verirlerse tabi
Esim cuma calisirim cumartesi de ogleye kadar calisirsam pazar tatil zaten diyor. En azindan hamligi atmis dinlenmis olurum pazar gunu diyir. İns isiyle ugrsiyor abla guc isteyen bir is bakalim kendini yormadan caliscak bir sure yada duruma gore calismyck artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…