- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.361
Çok ani oldu abla herşey. Sattık, kiracı aldı. Oturduğumuz evi de ihtiyaç kredisi içimize sinmediği için almaktan vazgeçtik. Başka bi ev bulduk, içinde kiracı olan orayla anlaştık katılımdan ev kredisi de çıktı nasipse eğer tapu işleri kaldı bir. Oturduğumuz evde kiracı olarak kalmaya devam etmek istiyoruz bakalım icradan kim alacak. Öyle işte rabbimden hep hayırlısını istiyoruz. Ben çok mutluyum ama nedense bu semtte çok huzurlı hissediyorum kendimi eşim bi ara çocuklara annem bakacak ya ordan alalım diyordu evi aceleye getirdim bende burdn almak için. Ay çenem düştüben de hep korumada gibiyim belli rakama takıldım yavvfff hiç normal kilo da olup da korumayı hayatım da yapmadım ama :))
ponim sizin ev işi ne oldu satılığa çıkarmıştınız en son
O zaman sartlarini öne surseydin cnmResmen agladı ben ayrılmak istemiyorum diye seni seviyorum dedi çocuklarım dan ayrılmak istemiyorum diye
aa hiç korkmam ama bana denildiği gibi ruhu çıkar git gez milleti dikizle başka ruhsal varlıkları gör tarafı fasa fiso geliyor , doğru olsa bile yine korkmam enerji duygulara inançlara göre artıp azalabiliyor madem( hepimiz enerjiden oluşuyoruz ya tüm evren) ben de en güçlüsü olurum benden korksunlarÜrkünçlü şeyler zaten ayy ben korkarım
Ben geldim de ne olduHiç koruma seviyesine gelemedim nasıl bişey ki
vallaha mıBen uzun süre karabasanlarla biraradaydim insan alışıyor korkmazsin
Bu hafta bnde iddialıym hadi bakalım hodri meydan. Aramızda kalsınbelalı bır rakıbım benbu hafta spor yapamıcam gıbı ama çok pis çenemı tutarım
iyi uykular size canimBen yatayım kızlar zira aklım mutfaktan çıkmıyorgalonla su içtim midem lıkır lıkır ama biraz daha oturursam fena şeyler olacak kısçemi alıp yatmak en iyisi, koca totosunu döndü nöbet tutuyo yatalım diye, ikimizde iyi geceler diliyoruz Eki Görüntüle 2690568
İnsallah abla. Kiralık ev yok maalesef istediğim semtte. Bu Bi kac ayda çok yoğun stres altındaydım. Esimle ilgili anlasmazlıklarımız vardı. Bosanma kararı almıstım. Cocuk larım için vazgectım. Bunun streside beni bitirdi.
cok uzuldum canim. İns sorunlarinizi halledeesiniz.ama once sen kendini iyi hisset En onemlisi bu canim.Daha önce çok paylaşmak istedim ama. Sonradan tanıyan olur diye paylaşmadım. Sıkıntılarımızı esımın ailesi biliyor. Ama benım ailem bilmiyor onlara söylemedim çok üzülürler zaten annem de babam da hastalar. Bu nedenle de bosanmaktan vazgectım. iki sebebden.
canim cok dikkat et nolur ilerletme cigerlerine sikinti.olmasin.bogazım bır dede gıbı hırıldıyor halsızlık var etlerime cimcik atıyorlar şimdilik bu kadar
iyi olmus abla hareket olmus. Senin yoklugin belliydi zatenben kaç gündür gelip yazamıyorum içimde kalmış çenem düştü bu gün
Bugun benimde pek keyfim yoktu yazamadim okudum ama .o yuzden bunkadar birikti. Ama bence guzel olmus ne guzel her actigimda bir muhabbet varr.Çok geveze oldu bu takım
Vur dedik, öldürdüler
İnşallah cnmİnşaallah herşey yoluna girer canım.
saflık problemi olabilir cnm. Hayır ailesinin istemiyle degil kendi isteğiyle evlendi hatta ben ailemin isyegiylen evlendim. Çünkü ben lise son sınıfa gectim okuyacak diye evlilik istemedim. Sevgisini gösteremiyor. Bende asırı gösteririm. Psikolojim çöktüSağlık problemimi var canım, neden olmuyor...
İstek mi yok.
Seninle ailesinin zoruyla mı evlendi.
Nedir derdi, sen biliyorsundur.
Sevgi dilleriniz mi farklı?
Hizmetçi kelimesini bir daha ağzına alma lütfen, kendini moralini bozacak kelimeler kullanarak psikolojini bozma.
Ya zaten şimdi bosansam bile başka evlilik asla yapmam. Bu nedenle susuyorum çocuklarım içinCanım çocuklar insanın elini kolunu bağlıyor gibi geliyor ama bdv de çoğu kez gördüğüm bişey var ki o da pişmanlık. Keşke yıllarımı vermeseydim pişmanlığı...
amin cnmEvet flört etmesi çok acı verici bir şey. Ama hizmetçi demişsin bence ordan kaybediyoruz. Akşama kadar çalışıp çoluk çocuk doğurup bakıyor yetmezmiş gibi bi de ev işi. Evin kraliçesi hissedebilsek o özgüven olsa daha kolay halledeceğiz belki. Çok üzüldüm canım Allah eşine akıl fikir versin ıslah etsin.
Yazım 29. 11senelik evliyiz. Başından beridir böyle sayılır. Ben esimi seviyorum.Canim yasin kac kac senedir böyle ve esini seviyor musun? Ailen boyle bir evliligi surdurdugun ve mutsuz oldugun icin dhaa cok uzulmezler mi.
Hayat senin hayatin tabi canim kendini hizmetçi gibi hissetmek kendinden odun vermek mutsuz olmak zorunda degilsin. İlgisiz gozu disarda bir esin var anladigim kadarıyla.
İnsallah hakkinda hayirlisi olsun canim benim
Psikolog gibi kadınsınO zaman sartlarini öne surseydin cnm
Eğer bu düzen böyle devam ederse ben kesinlikle olmicam diye, kararli oldugunu göster
Kendine ceki düzen versin
Ama degismek icin cabalrsa, eski konulari acmaman lazim
çok şükür 3 gün kalmış inşallah o zamana kadar halsizlik de kalmaz bir dışarı çıkıp nefes alsanız hepinize iyi gelir , eşin iyi hissetmezse 2 gün işten izin istesin verirlerse tabicanim ya baya gecikmeli.oldu ama iyiki dogmussun iyiki tanimisiz seni
masallah kiz 35 kavonoz kornison 1 kiloluklardanmi. Aslinda oyle kucuk kurmak en mantiklisi sanirim acip acip yemelik. Eline saglik canim
zaten sebebini biliyorsun cumaya var daha halledersin sen
100gr artidan bisey olmaz canim halledersin zaten.. Ama rakibin eksiydi sanirim
sabit candir en azindan arti degilsin canim
vay canina 1 kilo superrr. Cumaya bireysel birincilikmi var acaba
tebrikler canim guzel eksi
biraz fazla vir arti gibi canim. Ama istersen cumaya guzel eksi gelir
azim ,istikrar , ve ac gezmek
hosgeldin canim benim.
Rabbim tez zamanda hayirlisindan nasip etsin ins .
Kafana takmamaya calis zor biliyorum ama rabbim neylerse guzel eyler
kiz hafta basindan boyle eksin varsa cumaya guzel yuzdeler gorecegiz
tabiki hemen kilo olmaz canim.
Ama cumaya daha fazla eksi gelecekken az eksi olur. Ama dikkat edersen tabiki guzelde gelebilir
tebrikler canim eksi eksidir
hay masallah eksi sahane sporda sahane
cok degil artin cumaya guzel eksi gorurusun ins
simdiden eksidesin super canim
cumaya super yuzdeyle gelecek bir kisi daha tebrikler
gayet guzel bir eksi canim
niye boyle oldu canim. Cumaya eksiye bile gecersin dikkat edersen canim
abla artin cok degil . cumaya guzel eksi gelir bence
sabitte guzel canim. Senin hedef kac
salataligi genelde ayri kuruyorum canim. Domates biber seviyorum karisik domatesler de kirmizi olacak off agzim sulandi.kirmizi lahana normal lahana karisik kuruyorum havuclu falan. Simdide eltim yapmis sade biber tursusu adi da tekme tokat tursusuymus ondan da yapmak istiyorum bakalim.
gecmis olsun canim
gecmis olsun canim. Tas zor benim esim operasyon gecirmeden dusmedi.
baya karisikmis. 91 li isen yasitiz
Eskilerin dogum tarihleri hep karisik zaten.
iyi tatillercanim
ins hemencecik hallolur canim.
Beyaz esya bir bozuldumu duzen tutmuyor
ins degildir kiz.
Seninkide hallolmus heralde aman bozulmasin canim
olsun abla guzel eksi
ay masallah baya is yapmissin canim.
Bende hergun oturdugum yerden surali silsem supursem diyip yatiyorum.
konusmalardan baya var gibiyiz abla
valla oyle abla burasi bagliyor kendine
gecti abla evet.persembe bitiyor. Cuma is basi esimin
heralde abla. İns hepimiz iyi olalim
Agiz tafiyla yiyin canim.
Kislik hazirliklar bitirdi bizi
Yapma etme canım sende farkındasın üzgünsün. Bu süreçte bi psikoloğa gitsen iyi olur benceBi dahakine öyle yapıyım abla.
Ya zaten depresyona girmişim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çocuklara bağırmaktan ve şiddet uyguladığı için çok üzgünüm
İnşallah iyi olmana Yardımcı olur canımAmin cnm. Evet biraz aileme yakın olmak istiyorum. En azında belki bu sekile stresimi atmiş olurum.
Allah razı olsun abla iyi ki varsınNeinnnn kabul etmiyyorum bunu
Daha yolun basindasin
2-3 derken bi bakmışın 10 kilo oluvermis canimin ici
Bak bende mezun oldugumda 68 den birden 77 ye cikmistim
Onu vereyim derken daha üstüne koydum
Ayni gücü kac senedir topliyamadim
Sen daha bisey kaybetmedin
Yarin hemen temiz beslenmeye basliyorsun
Seni durduracaksa menü yaz
bu kadar uzaklaşmanızın veya bağ kuramamanızın sebebini bulmalı ve çözmelisiniz canımZannetmiyorum ailemin okuduğunu ama her ihtimale karsı tanıyan çıkar diye. Kendim den yıllardır ödün veriyorum. Esim benimle hiç Bi şekilde ilgilenmiyor deyim yerindeyse karı koca olamıyoruz ilgi alaka hiç yok. Evde Bi hizmetçi gibiyim bu da benim agrıma gidiyor. Sosyal medya uzerınden Baska kızlarla konustugunu yakaladım. Bunu kabullenemiyorum. İşte VS. VS bu şekilde kısacası. Ben sırf beni karısı olarak görsün diye elimden geleni yaptım.
Kırmızı odayı izleyenler bilir Mehmet karakteri var çocukken ailesinin tahammül göstermediği şiddet gören Biri onu kendime çok benzetiyorum ben de ailemin bana tahammülsüzlük gösterdiği durumlarda sinirlendiğimin farkına varıyorum ve ortamı terk ediyorum onlar gibi olmamaya uğraşıyorum ama affedemiyorum unutamıyorumLütfen çocuklarına bağırma şiddet uygulama canım...
Çocuklar savunmasız ve çok masumlar.
Bugünler geçer ama içindeki çocuklara kötü davrandım pişmanlığı geçmez
içinden sevmesin yaaav sana da belli etsin ki sen de o evde eş olduğunu ,hizmetçi olmadığını anlayasın her gün sana sarılsın isteklerini açık açık söyle gülüm ben kadın eş olduğumu bilmek hissetmek istiyorum de sakinceResmen agladı ben ayrılmak istemiyorum diye seni seviyorum dedi çocuklarım dan ayrılmak istemiyorum diye
Zirveyi gördün en azından akılda kaldın abla. O kareli gömlek çok yakışmıştıBen geldim de ne oldu
nee çocuklara mı şiddet uyguluyor ...kuzummm sen annesin yeri geldiğin de kaplan olmak senin fıtratın da var iç güdülerini dinle çocuklarını da kendini de koru, bir kere kendini serbest bıraksan öyle davransan o kaplanlığı iliklerine kadar hissedeceksin şu an ben bile hissediyorum senin yerineBi dahakine öyle yapıyım abla.
Ya zaten depresyona girmişim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çocuklara bağırmaktan ve şiddet uyguladığı için çok üzgünüm
Bu konuda çok üzgünüm.Lütfen çocuklarına bağırma şiddet uygulama canım...
Çocuklar savunmasız ve çok masumlar.
Bugünler geçer ama içindeki çocuklara kötü davrandım pişmanlığı geçmez
Bana Bi sans ver her sey çok güzel olacak dedi cok yalvardı. Verdim o sansı adamın yaptığı bana sadece merhamet. Baktım eskisi gibi tam kararımı verdim artık bitti dedim. Agladı ben ayrılamam dedi Bi şans daha istedi imkanı yok sen böylesin dedim. Çok yalvarınca Bi daha sans verdim.O zaman sartlarini öne surseydin cnm
Eğer bu düzen böyle devam ederse ben kesinlikle olmicam diye, kararli oldugunu göster
Kendine ceki düzen versin
Ama degismek icin cabalrsa, eski konulari acmaman lazim
Psikolaga gidemiyorum kızım küçük. Kimseye bırakamam.Yapma etme canım sende farkındasın üzgünsün. Bu süreçte bi psikoloğa gitsen iyi olur bence
Zehram sende çok duygusalsın sanki 2 gündür. Neyin var canm kırmızı oda mı çok etkiledi acaba seni?Gece gece ağlattın beni @Furha63 Rabbim sıkıntılarına ferahlık versin inşallah
hayirlisi olsun hakkinida canim. Oturdugun evi alanlar ins kiraya verirler de tasinmak zorunda olmazsinÇok ani oldu abla herşey. Sattık, kiracı aldı. Oturduğumuz evi de ihtiyaç kredisi içimize sinmediği için almaktan vazgeçtik. Başka bi ev bulduk, içinde kiracı olan orayla anlaştık katılımdan ev kredisi de çıktı nasipse eğer tapu işleri kaldı bir. Oturduğumuz evde kiracı olarak kalmaya devam etmek istiyoruz bakalım icradan kim alacak. Öyle işte rabbimden hep hayırlısını istiyoruz. Ben çok mutluyum ama nedense bu semtte çok huzurlı hissediyorum kendimi eşim bi ara çocuklara annem bakacak ya ordan alalım diyordu evi aceleye getirdim bende burdn almak için. Ay çenem düştü
Esim cuma calisirim cumartesi de ogleye kadar calisirsam pazar tatil zaten diyor. En azindan hamligi atmis dinlenmis olurum pazar gunu diyir. İns isiyle ugrsiyor abla guc isteyen bir is bakalim kendini yormadan caliscak bir sure yada duruma gore calismyck artikçok şükür 3 gün kalmış inşallah o zamana kadar halsizlik de kalmaz bir dışarı çıkıp nefes alsanız hepinize iyi gelir , eşin iyi hissetmezse 2 gün işten izin istesin verirlerse tabi
hah işte azimli ser şirinem benim yürü beee kim tutar seni ez geç herkesi yüzdenleeeeben bu oyunu bozarım zaten gecen hafta yuzdeyı dusurdum bu hafta çok fena gumbur manyak gelıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?