Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Önce sen ne istediğine karar ver canım.
Senin kişilik yapın da çok önemli
Ayrılmayıp sürekli başına kakacaksan eninde sonunda biter, saygısızca biter.
Kafamdan siler atarım, önüne getirmem diyorsan kesinlikle "şartlarını sun"
Pişman diyorsun; şartlarını sununca anlarsın sözde mı gerçekte mı pişman olduğunu
Sorunu sağlık problemi ise çözmesini işte.
İlgiyi sevgiyi nasıl göstereceğini bilmiyorsa o konuda da okursa kitap okumazsa videolar izleyebilir.

Bazen çocuklar için devam eden evlilikler çocuklar için yıkım olabiliyor.

İyice ölç biç tart...

Burayı bdv ye çevirdim kusura bakmayın kızlar.
Bu cumleleri yıllardır söylüyorum. Ne Bi gun sevdiğini söylemiş ne sarılmış ne dokunmuş.

bulduğun ev içine sindi mi peki , allah hayırlı etsin huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin gülüm
şimdi oturduğun ev icrayla satılsa bile belki yeni sahibi siz oturmaya devam edin der aldığın evin kirasıyla bunun ki başa başsa sen de oturmaya devam et gülüm en azından yaza kadar, kv ye aşırı da yakın olmasın zaten :)

geçmiş olsun canım.. Eşimde gece yemek yiyor geç geldiği için ama sabah midesi çok kotu uyanıyor gastrit midirki acaba doktorada gitmiyor su süreçte ☹ne iyi gelir
gece yiyip yatmak cok kötü oluyor cnm benimde midem ağrır
Insan yatinca bütün organlari dinlenmeye gecer normalde ama yiyip yatinca mide hazmedecem diye calisip yoruluyor
hakkinizda hayirlisi olsun cnm
İnşallah gönlünce olur hersey
Yukardada yazdim komsumun babasi vefat etmis. Etrafikda gecirenler hep hafif semptomlarla gecirdi bunu duyunca bi tuhaf oldum
Allah rahmet eylesin cnm
Psikolog gibi kadınsın
Benim ki gizli tayin isteyince benim psikologta böyle dedi, "şartlarını sun"
Bilsem bir sürü para dökmez sana sorardım
bu konuda eline su dokemem aslinda
razı olsun abla iyi ki varsın Hiç tanımadığın birilerinin Seni düşünmesi çok duygulandırıyor insanı biraz içim dolu ondan böyle oldum bel
Sende iyiki varsin bitanem
Laf olsun diye soylemiyorum gercekten ben seni cok seviyorum

Neden için dolu, hayirdir
Keyfin yok gibiydi zaten

Malesef üzgünüm

Burayı bdv ye çevirdim kusura bakmayın kızlar.
Bu cumleleri yıllardır söylüyorum. Ne Bi gun sevdiğini söylemiş ne sarılmış ne dokunmuş.
Senin sevgi dilin muhtemelen dokunsal ve eşin bunun farkında değil.
Açık açık konuş canım.
Erkekler istemeden vermeyi bilmiyorlar, isteyince veren yapıya sahipler, ne isteğini net söyleyeceksin.

"Beş Sevgi Dili" diye bir kitap var, okumanı tavsiye ederim, eşinde okursa çok iyi olur

aa ağır iş gülüm halsizliği olursa söylesin iş yerine onlarda öküz değil ya adam karantinada virüsle mücadele etmiş elbet izin verirler yani kendini zorlamasın duruma cidden baksın

Sürekli öne sürerim. Pişman ama bana dokunmuyor bile. Sartlarımı sundum yüzlerce defa. Ama yine pek degişmedi

Eşimin de anne babası ayrılmış. Yuva da büyümüş bunun da etkisi var diye düşünüyorum

Tatlim iş kacmiyor ya pazartesi baslasin
Bikac gun daha dinlensin

Sindi abla eskiden bakmıştık alamamıştık. İlanda da yoktu numarası duruyormuş bi soralım dedik adam da sattı. Aminn abla. Aynen kirası yakın uzun yıllar bu şekilde oturabiliriz nasipse. Allah herkesin gönlüne göre versin

Canım ne dokunarak ne de sözel şekilde sevgisini belirtiyor hiç Bi şekilde sevgi gösteremiyor

Malesef üzgünüm
gülüm ben mi yanlış anladım şiddeti sen mi eşin mi çocuklara uyguluyor
sen sadece üzgün değilsin , ailenin haberi yok psikologa küçük çocuğun var gidemiyorsun kimseyle paylaşamıyorsun sen şu an da kendini yalnız hisseden , hiç desteği olmayan kanadı kırık ruh gibi hissediyorsun biliyorum
ama kendini hemen şimdi toparlaman lazım içinde ki gücü bir kere hissetsen kendine anın da öz güvenin gelecek üzüntünün yerini enerji savaşma hissine benzer bir şey alacak
artık üzülmek yok , ailen üzülecek diye saklamak yok başkalarından önce artık kendini düşünmeye başlamanın tam zamanı

Canım izleme istersen bu programı

Olumsuz olan herşey kendimiz yaşamışız gibi duygularımızı, hormonlarımızı, hayata bakış açımızı etkiliyor.

Arada BDV 'ye bakıyorum, zulme uğrayan kadınları görünce kendimi eşime düşman kesilmiş bir halde buluyorum

Ve hatta dinlediğin müzik türünü de değiştir

Tatlim iş kacmiyor ya pazartesi baslasin
Bikac gun daha dinlensin
Abla bende dedim ama erkeklere laf anlatabilmek ne kadar zor sen benden daha iyu biliyorsundur
Artik kendi bilecegi is ben para da para diye tutturmuyorum. Otursun dizimin dibinde

Son düzenleme:
olurmu oyle sey canim. Hem kendi ailenede anlatamiyormussun dok icini rahatla. Bizim elimizden dinlemekten ve sana destek olmaktan baska bisey gelmez tabi ama sen rahatlrsin

Amin ablam
Allah razı olsun cnm. Hiç kimseye anlatamadığım için ve hiç bişey yokmuş gibi davranmak agır yük

Rol-model sıkıntısı var eşinin

Seninle aynı şikayetlere sahip bir arkadaşım vardı, aldatma yoktu ama kardeş gibi yaşıyorlardı...

Seninkide evlilik nasıl olur bilmiyor muhtemelen canım.

Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama çift terapistleri sizi çözer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…