- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.381
Önce sen ne istediğine karar ver canım.saflık problemi olabilir cnm. Hayır ailesinin istemiyle degil kendi isteğiyle evlendi hatta ben ailemin isyegiylen evlendim. Çünkü ben lise son sınıfa gectim okuyacak diye evlilik istemedim. Sevgisini gösteremiyor. Bende asırı gösteririm. Psikolojim çöktü
Burayı bdv ye çevirdim kusura bakmayın kızlar.içinden sevmesin yaaav sana da belli etsin ki sen de o evde eş olduğunu ,hizmetçi olmadığını anlayasın her gün sana sarılsın isteklerini açık açık söyle gülüm ben kadın eş olduğumu bilmek hissetmek istiyorum de sakince
bulduğun ev içine sindi mi peki , allah hayırlı etsin huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin gülümÇok ani oldu abla herşey. Sattık, kiracı aldı. Oturduğumuz evi de ihtiyaç kredisi içimize sinmediği için almaktan vazgeçtik. Başka bi ev bulduk, içinde kiracı olan orayla anlaştık katılımdan ev kredisi de çıktı nasipse eğer tapu işleri kaldı bir. Oturduğumuz evde kiracı olarak kalmaya devam etmek istiyoruz bakalım icradan kim alacak. Öyle işte rabbimden hep hayırlısını istiyoruz. Ben çok mutluyum ama nedense bu semtte çok huzurlı hissediyorum kendimi eşim bi ara çocuklara annem bakacak ya ordan alalım diyordu evi aceleye getirdim bende burdn almak için. Ay çenem düştü
Online görüşebilirsin canımPsikolaga gidemiyorum kızım küçük. Kimseye bırakamam.
Kusura bakma cnm canınızı sıktım gece geceGece gece ağlattın beni @Furha63 Rabbim sıkıntılarına ferahlık versin inşallah
gece yiyip yatmak cok kötü oluyor cnm benimde midem ağrırgeçmiş olsun canım.. Eşimde gece yemek yiyor geç geldiği için ama sabah midesi çok kotu uyanıyor gastrit midirki acaba doktorada gitmiyor su süreçte ☹ne iyi gelir
hakkinizda hayirlisi olsun cnmÇok ani oldu abla herşey. Sattık, kiracı aldı. Oturduğumuz evi de ihtiyaç kredisi içimize sinmediği için almaktan vazgeçtik. Başka bi ev bulduk, içinde kiracı olan orayla anlaştık katılımdan ev kredisi de çıktı nasipse eğer tapu işleri kaldı bir. Oturduğumuz evde kiracı olarak kalmaya devam etmek istiyoruz bakalım icradan kim alacak. Öyle işte rabbimden hep hayırlısını istiyoruz. Ben çok mutluyum ama nedense bu semtte çok huzurlı hissediyorum kendimi eşim bi ara çocuklara annem bakacak ya ordan alalım diyordu evi aceleye getirdim bende burdn almak için. Ay çenem düştü
Allah rahmet eylesin cnmYukardada yazdim komsumun babasi vefat etmis. Etrafikda gecirenler hep hafif semptomlarla gecirdi bunu duyunca bi tuhaf oldum
bu konuda eline su dokemem aslindaPsikolog gibi kadınsın
Benim ki gizli tayin isteyince benim psikologta böyle dedi, "şartlarını sun"
Bilsem bir sürü para dökmez sana sorardım
Sende iyiki varsin bitanemrazı olsun abla iyi ki varsınHiç tanımadığın birilerinin Seni düşünmesi çok duygulandırıyor insanı biraz içim dolu ondan böyle oldum bel
Malesef üzgünümnee çocuklara mı şiddet uyguluyor ...kuzummm sen annesin yeri geldiğin de kaplan olmak senin fıtratın da var iç güdülerini dinle çocuklarını da kendini de koru, bir kere kendini serbest bıraksan öyle davransan o kaplanlığı iliklerine kadar hissedeceksin şu an ben bile hissediyorum senin yerine
Senin sevgi dilin muhtemelen dokunsal ve eşin bunun farkında değil.Burayı bdv ye çevirdim kusura bakmayın kızlar.
Bu cumleleri yıllardır söylüyorum. Ne Bi gun sevdiğini söylemiş ne sarılmış ne dokunmuş.
aa ağır iş gülüm halsizliği olursa söylesin iş yerine onlarda öküz değil ya adam karantinada virüsle mücadele etmiş elbet izin verirler yani kendini zorlamasın duruma cidden baksınhayirlisi olsun hakkinida canim. Oturdugun evi alanlar ins kiraya verirler de tasinmak zorunda olmazsin
Esim cuma calisirim cumartesi de ogleye kadar calisirsam pazar tatil zaten diyor. En azindan hamligi atmis dinlenmis olurum pazar gunu diyir. İns isiyle ugrsiyor abla guc isteyen bir is bakalim kendini yormadan caliscak bir sure yada duruma gore calismyck artik
Terzi söküğünü dikemez misali kendime gelince beynim durmuştubu konuda eline su dokemem aslinda
olurmu oyle sey canim. Hem kendi ailenede anlatamiyormussun dok icini rahatla. Bizim elimizden dinlemekten ve sana destek olmaktan baska bisey gelmez tabi ama sen rahatlrsinKusura bakma cnm canınızı sıktım gece gece
Amin ablamAllah rahmet eylesin cnm
Sürekli öne sürerim. Pişman ama bana dokunmuyor bile. Sartlarımı sundum yüzlerce defa. Ama yine pek degişmediÖnce sen ne istediğine karar ver canım.
Senin kişilik yapın da çok önemli
Ayrılmayıp sürekli başına kakacaksan eninde sonunda biter, saygısızca biter.
Kafamdan siler atarım, önüne getirmem diyorsan kesinlikle "şartlarını sun"
Pişman diyorsun; şartlarını sununca anlarsın sözde mı gerçekte mı pişman olduğunu
Sorunu sağlık problemi ise çözmesini işte.
İlgiyi sevgiyi nasıl göstereceğini bilmiyorsa o konuda da okursa kitap okumazsa videolar izleyebilir.
Bazen çocuklar için devam eden evlilikler çocuklar için yıkım olabiliyor.
İyice ölç biç tart...
Tatlim iş kacmiyor ya pazartesi baslasincuma calisirim cumartesi de ogleye kadar calisirsam pazar tatil zaten diyor. En azindan hamligi atmis dinlenmis olurum pazar gunu diyir. İns isiyle ugrsiyor abla guc isteyen bir is bakalim kendini yormadan caliscak bir sure yada duruma gore calismyck artik
Sindi abla eskiden bakmıştık alamamıştık. İlanda da yoktu numarası duruyormuş bi soralım dedik adam da sattı. Aminn abla. Aynen kirası yakın uzun yıllar bu şekilde oturabiliriz nasipse. Allah herkesin gönlüne göre versinbulduğun ev içine sindi mi peki , allah hayırlı etsin huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin gülüm
şimdi oturduğun ev icrayla satılsa bile belki yeni sahibi siz oturmaya devam edin der aldığın evin kirasıyla bunun ki başa başsa sen de oturmaya devam et gülüm en azından yaza kadar, kv ye aşırı da yakın olmasın zaten :)
Canım ne dokunarak ne de sözel şekilde sevgisini belirtiyor hiç Bi şekilde sevgi gösteremiyorSenin sevgi dilin muhtemelen dokunsal ve eşin bunun farkında değil.
Açık açık konuş canım.
Erkekler istemeden vermeyi bilmiyorlar, isteyince veren yapıya sahipler, ne isteğini net söyleyeceksin.
"Beş Sevgi Dili" diye bir kitap var, okumanı tavsiye ederim, eşinde okursa çok iyi olur
gülüm ben mi yanlış anladım şiddeti sen mi eşin mi çocuklara uyguluyorMalesef üzgünüm
Canım izleme istersen bu programıKırmızı odayı izleyenler bilir Mehmet karakteri var çocukken ailesinin tahammül göstermediği şiddet gören Biri onu kendime çok benzetiyorum ben de ailemin bana tahammülsüzlük gösterdiği durumlarda sinirlendiğimin farkına varıyorum ve ortamı terk ediyorum onlar gibi olmamaya uğraşıyorum ama affedemiyorum unutamıyorum
Abla bende dedim ama erkeklere laf anlatabilmek ne kadar zor sen benden daha iyu biliyorsundurTatlim iş kacmiyor ya pazartesi baslasin
Bikac gun daha dinlensin
Allah razı olsun cnm. Hiç kimseye anlatamadığım için ve hiç bişey yokmuş gibi davranmak agır yükolurmu oyle sey canim. Hem kendi ailenede anlatamiyormussun dok icini rahatla. Bizim elimizden dinlemekten ve sana destek olmaktan baska bisey gelmez tabi ama sen rahatlrsin
Amin ablam
Rol-model sıkıntısı var eşininSürekli öne sürerim. Pişman ama bana dokunmuyor bile. Sartlarımı sundum yüzlerce defa. Ama yine pek degişmedi
Eşimin de anne babası ayrılmış. Yuva da büyümüş bunun da etkisi var diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?