- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.401
aaaa o nasıl laf kuzum biz de derdimizi sevincimizi yazıp paylaşıyoruz birbirimizden destek alıyoruz biz kocaman bir aileyiz kanla değil kalpten bağımız var birbirimize , bak niranımla mefkuşum ne güzel demiş şartlarını sun ömrü boyunca dondurma yememiş biri ömrünün kalanında da yemez diye bir şey yoksa sarılmak sevgi göstermek de bence aynısı şimdiye kadar yok diye bundan sonra da olmaz diye bir şey yok açık net ol direk söyle gülümBurayı bdv ye çevirdim kusura bakmayın kızlar.
Bu cumleleri yıllardır söylüyorum. Ne Bi gun sevdiğini söylemiş ne sarılmış ne dokunmuş.
Keske kendi ailenede anlatsan.Allah razı olsun cnm. Hiç kimseye anlatamadığım için ve hiç bişey yokmuş gibi davranmak agır yük
Yok abla ben çocuklar durmadıkların da benimle inatlaştıkları. Da vuruyorum.gülüm ben mi yanlış anladım şiddeti sen mi eşin mi çocuklara uyguluyor
sen sadece üzgün değilsin , ailenin haberi yok psikologa küçük çocuğun var gidemiyorsun kimseyle paylaşamıyorsun sen şu an da kendini yalnız hisseden , hiç desteği olmayan kanadı kırık ruh gibi hissediyorsun biliyorum
ama kendini hemen şimdi toparlaman lazım içinde ki gücü bir kere hissetsen kendine anın da öz güvenin gelecek üzüntünün yerini enerji savaşma hissine benzer bir şey alacak
artık üzülmek yok , ailen üzülecek diye saklamak yok başkalarından önce artık kendini düşünmeye başlamanın tam zamanı
Bunun icin bi aciklamasi varmi cnmCanım ne dokunarak ne de sözel şekilde sevgisini belirtiyor hiç Bi şekilde sevgi gösteremiyor
20 senedir kitaplığım da duran kitabım 5 sevgi dili:)Senin sevgi dilin muhtemelen dokunsal ve eşin bunun farkında değil.
Açık açık konuş canım.
Erkekler istemeden vermeyi bilmiyorlar, isteyince veren yapıya sahipler, ne isteğini net söyleyeceksin.
"Beş Sevgi Dili" diye bir kitap var, okumanı tavsiye ederim, eşinde okursa çok iyi olur
çok sevindim yaaaa içine sinen önceden bakıp alamadığın evin nasibi şimdiyeymişSindi abla eskiden bakmıştık alamamıştık. İlanda da yoktu numarası duruyormuş bi soralım dedik adam da sattı. Aminn abla. Aynen kirası yakın uzun yıllar bu şekilde oturabiliriz nasipse. Allah herkesin gönlüne göre versin
Yaa bu dizi bu kadar kötü etkiliyorsa psikolojinizi izlemeyin kizlarCanım izleme istersen bu programı
Olumsuz olan herşey kendimiz yaşamışız gibi duygularımızı, hormonlarımızı, hayata bakış açımızı etkiliyor.
Arada BDV 'ye bakıyorum, zulme uğrayan kadınları görünce kendimi eşime düşman kesilmiş bir halde buluyorum
Ve hatta dinlediğin müzik türünü de değiştir
Diğer kardeşleri de ayni sekil yuva da büyümüşler ama sıkıntı yok onlarda. Ha dolsun maddi durumumuz iyi.Rol-model sıkıntısı var eşinin
Seninle aynı şikayetlere sahip bir arkadaşım vardı, aldatma yoktu ama kardeş gibi yaşıyorlardı...
Seninkide evlilik nasıl olur bilmiyor muhtemelen canım.
Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama çift terapistleri sizi çözer
Benimde20 senedir kitaplığım da duran kitabım 5 sevgi dili:)
Ama benim kilom senin kilonu döverHer durumda iştahım açıktır en açık iştah her ortamda benimdir en çok benim açık ben saksı değilim
Aslında hala yapacaklarım var kaç gündür bitmedihepsini birden aynı günde iyi halletmişsin maşallah gülüm sağlıkla huzurla afiyetle yersiniz inşallah
Aynen canımAgiz tafiyla yiyin canim.
Kislik hazirliklar bitirdi bizi
Çok üzüldüm canım. İnşallah aranızdaki sorunları halledersiniz. Bence bir şekilde mutlaka psikolojik destek almlısınZannetmiyorum ailemin okuduğunu ama her ihtimale karsı tanıyan çıkar diye. Kendim den yıllardır ödün veriyorum. Esim benimle hiç Bi şekilde ilgilenmiyor deyim yerindeyse karı koca olamıyoruz ilgi alaka hiç yok. Evde Bi hizmetçi gibiyim bu da benim agrıma gidiyor. Sosyal medya uzerınden Baska kızlarla konustugunu yakaladım. Bunu kabullenemiyorum. İşte VS. VS bu şekilde kısacası. Ben sırf beni karısı olarak görsün diye elimden geleni yaptım.
Söylüyorum abla milyonlarca kez söylemişimdiraaaa o nasıl laf kuzum biz de derdimizi sevincimizi yazıp paylaşıyoruz birbirimizden destek alıyoruz biz kocaman bir aileyiz kanla değil kalpten bağımız var birbirimize , bak niranımla mefkuşum ne güzel demiş şartlarını sun ömrü boyunca dondurma yememiş biri ömrünün kalanında da yemez diye bir şey yoksa sarılmak sevgi göstermek de bence aynısı şimdiye kadar yok diye bundan sonra da olmaz diye bir şey yok açık net ol direk söyle gülüm
Sevgi;Canım ne dokunarak ne de sözel şekilde sevgisini belirtiyor hiç Bi şekilde sevgi gösteremiyor
Kıyamıyorum onlara cnm çook üzülürletKeske kendi ailenede anlatsan.
Esin ailenin tepkisinden cekinip belki kendini duzeltmekte hizli davranir. Senin sahipsiz olmadigini ve kararliliginida gorur
ahhh kuzum senin hayata tahammülün kalmamış o yüzden çocuklara da yok o yüzden vurup sonra da vicdan azabı çekiyorsun , sizin karı koca olarak profösyonel yardım almanız şart bu şekil de devam edemezsin, olmaz ,hem kendine hem çocuklarına zarar veriyor bu durumYok abla ben çocuklar durmadıkların da benimle inatlaştıkları. Da vuruyorum.
Hem de çok yalnız hissediyorum ve cok kötüyüm
Bana kalsa gitmesin pazartsiye kadar ama iste kafaya koydugunu yapmazsa isi rast gitmez benimkinin.aa ağır iş gülüm halsizliği olursa söylesin iş yerine onlarda öküz değil ya adam karantinada virüsle mücadele etmiş elbet izin verirler yani kendini zorlamasın duruma cidden baksın
Anliyorum canim. Gel bize anlat o zaman yanliz hissetme.Kıyamıyorum onlara cnm çook üzülürlet
kesinlikle aynı fikirdeyim üzücü kitap romanları bile okumam , sağ olsun tontişim yine müge anlıda olanları anlattı bu gün ay izleme diyorum bana anlatma diyorum unutup yine anlatıyor kötü etkileniyorum konuyu değişmeye çalışıyorum :))Yaa bu dizi bu kadar kötü etkiliyorsa psikolojinizi izlemeyin kizlar
Ben Müge anliya bakilmasina bile taraftar degilim
Enerimizi yukselten şeylere yogunlasalim, düşüren degil
Kuzum yarin yeni bir günYok abla ben çocuklar durmadıkların da benimle inatlaştıkları. Da vuruyorum.
Hem de çok yalnız hissediyorum ve cok kötüyüm
Bende olumsuz birşey duymamak adına haber bile dinlemiyorum...Yaa bu dizi bu kadar kötü etkiliyorsa psikolojinizi izlemeyin kizlar
Ben Müge anliya bakilmasina bile taraftar degilim
Enerimizi yukselten şeylere yogunlasalim, düşüren degil
inşallah cnmAma benim kilom senin kilonu döverkimmiş iştahlı de hele
Aslında hala yapacaklarım var kaç gündür bitmedi
Aynen canım
Çok üzüldüm canım. İnşallah aranızdaki sorunları halledersiniz. Bence bir şekilde mutlaka psikolojik destek almlısın
hizmet davranişin da bulunmaSevgi;
*Onay sözleri kullanma
*Nitelikli beraberlik
*Hizmet davranışında bulunma
*Hediye alma
*Fiziksel Temas
şeklinde 5 türde ortaya çıkarılıyormuş...
Bir düşün bakalım bunlardan biri yok mu.
Aynen abla hem de hiç. Tahammülüm yok.ahhh kuzum senin hayata tahammülün kalmamış o yüzden çocuklara da yok o yüzden vurup sonra da vicdan azabı çekiyorsun , sizin karı koca olarak profösyonel yardım almanız şart bu şekil de devam edemezsin, olmaz ,hem kendine hem çocuklarına zarar veriyor bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?