- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.041
Ben de,
1 kase çorba
1 domates+1 salata
2 kadınbudu köfte
yedim ve geldimmm, akşama sadec meyve-sebze yiycemm. Bugün bizim buranın pazarı bol bol meyve alayım bari.
sıkı yönetim ilan ederim... çukulata yiyiyormuşsunuz yedirtmeem, pasta yedirtmem, öğün atlayanı affetmem Mahmut Hoca kuralları gibi oldu :)))) yok arkidişler ben anlamam mursh iyiydi niye gidiyooo((
AANNAAA SEN TAM BIZIM TAKIMLIKSIN BEYBIII...cNM BENIM ILLA KAPTANLIGI USTUNUZE LMANIZ SART DEIL HEPIMIZ BIRER KAPTAN GIBI OLURSAK SORUN KALMAZ ZATEN ...Ben bıyere gıtmıyorum kuzum burdayım sadece yenı kan arıyoruz takımı guclendırmek ıcın oda bulundu SENSIN SENSIN
hee gitme murshcum yaa özlemişim burayı valla :))) ben bu sefer kesin kararlıyım, tanıdıklaırm tığğğ gibi oldular... benden daha kilolular benden daha zayıf oldular ben hala aynı.... çatlamak üzereyim bu kez olcak...
dün bi toplantıya gittik utanç ötesi bir durum toplantıya uygun olan pantalonumun üst düğmesini ite kaka kapadım ama fermuar cırr aşağı iniyo ben çekiyom o iniyo hayatta yukarda durmuyo... en son üstüne örtecek bir şey giydim öyle halka açık gittim.... yağlar üstten börtlüyo korkunç... bu defa başarana kadar burdayım inşallah.... yani bu da bayaa zaman alacağına göre ben hep burdayım yani :)))
yoğurtlu semiz otumu yiyiyorum.... neyseki semiz otunu severim.... nescafe içmemek için direniyorum....
oohh ye yavrum, bende şimdi cacık içtim ki eve gidince açlıktan ölmüş vaziyette ağzıma ne bulursam atmiyim diye
valla topik yeniden hortlamaya başlıyor, ramazanın etkisi üzerimizden gitti demekki. akşam şimdi ne yesem bilemedim ya, kesin yerim yine yarmagül gibiama koşu yaparsam çok terlerim ozamanda yemek yerken o çektiklerim gelir aklıma az yerim. yeterki ben bi koşu bandına çıkayım
ekımde 1 hafta yıllık ızne cıkıyorum kızlarla beraber kapadokyaya gıdıcezzz.Ve benım onumde 1.5 ay var gıtsın kılolarr...52
ekime kadar yarışalım o zaman :))) bu akşam bütün çıtır hatunların resimlerini duvarıma yapıştırcam..... sabahın köründe göriiimde amacımdan sapmıyayım.... artık kurtulcam koca gobeğemden.....
ekımde 1 hafta yıllık ızne cıkıyorum kızlarla beraber kapadokyaya gıdıcezzz.Ve benım onumde 1.5 ay var gıtsın kılolarr...52
sen koca göbek görmemişsin benimki önden ben arkasından gidiyorum
ekime kadar yarışalım o zaman :))) bu akşam bütün çıtır hatunların resimlerini duvarıma yapıştırcam..... sabahın köründe göriiimde amacımdan sapmıyayım.... artık kurtulcam koca gobeğemden.....
hadi murs yarın başla düzenli beslenmeye bakalım kaç kilo verirsin bence demleme yeşil çay için çok tok tutuyor
göbek möbek işin hikaye kısmı biz sülalecek şişkoyuz, iki teyzem de de şeker çıktı ve iç organlarda yağlanma.... dizlerde kireçlenme oldu.... yani genetik oluyor bu tür şeyler.... açıkçası boğazına bu kar düşkün iki teyzemde şu an mecburi diyetteler ve yediklerinde hayati tehlike oluşturuyor.... ve çok mutsuzlar... her gün bende yaşlandığıma göre yol yakınken kiloları atmalı.... daha konforlu bir hayat için.... seksüü olmakta madalyonun diğer yüzü tabiki... bunun içine diğer gacıları çatlatmak girer ne biliiim şıkır şıkır giyinip cillop gibi görünmek gireer bla bla... :))))
1 ayda üç kilo verme yarışması yapalım mı? ne dersiniz?
1 ayda 3 kilo vermeye hazırım yarın sabah daha erken gidip 1.5 saat yürüyücemTmm yarısalım bakalım kım daha cok verecek gorelımmm
Walla fadıme abla 1,5 ayım var acayıp ıyı degerlendırmem gerek bu zamanı nerden baksan 50 gun hıcte fena deıl yanı.Ben zaten yesıl cayı sallama ıcmıyorum
Ahh ahh bırı benı anlattı sankı tek fark benım baba tarafımda sısman
cnm ole deılde 1 ayda en cok kıloyu verenı secelım % olarak
Tmm yarısalım bakalım kım daha cok verecek gorelımmm
Walla fadıme abla 1,5 ayım var acayıp ıyı degerlendırmem gerek bu zamanı nerden baksan 50 gun hıcte fena deıl yanı.Ben zaten yesıl cayı sallama ıcmıyorum
Ahh ahh bırı benı anlattı sankı tek fark benım baba tarafımda sısman
cnm ole deılde 1 ayda en cok kıloyu verenı secelım % olarak
1 ayda 3 kilo vermeye hazırım yarın sabah daha erken gidip 1.5 saat yürüyücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?