Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Esimde bu mantikt abla.
O yuzden izletmei bana kirmizi odayi. Ve muge anliyi falan.

allah kış hazırlığına başlayıp hala bitirmemiş olan senin benim gibi herkese kolaylık güç kuvvet versiiinnn aminnnnn

20 senedir kitaplığım da duran kitabım 5 sevgi dili:)
Bu kitapla eşimi çözdüm...

Ben fiziksel temastan hoşlanırım, isterim ki dibimde otursun, saçımı okşasın...

Bizim ki çayım biter bardağımı alıp doldurur gelir, bende bundan rahatsız olurum, olmaz derim, yine kendi yapar...

Kitabi okuyunca eşimin sevgi dilinin hizmet davranışların da bulunmak olduğunu öğrendim.

Kendi sevgi dilimi de ona net bir şekilde ifade ettim, sevgi dilimizi birbirimize uydurduk.

Bence bu kitabı evlenecek olan tüm gençlerin okuması lazım

Bunun icin bi aciklamasi varmi cnm
zamana ihtiyacım var diyor.
Anliyorum canim. Gel bize anlat o zaman yanliz hissetme.
Esinin ailesi ne diyor bu durumlara peki
sagol cnm. Benim haklı oldugu mu söylüyorlar hatta ayrıladabilirsiniz diyorlar. Kaynanam ogluna kızıyor.
Hiç giyinip süslemek istemiyorum abla. Cocuk lafıma sürekli sarılıp öpüyorum. İşte benimle inatlaşınca tutamıyorum cok bağırıyorum.
Ama yapmicam onlar için sabrediyorsam bagirıp dövmicem de

Furha63 Ben konuyu tam bilmemek ile beraber bir şeyler paylaşmak istiyorum. Söz konusu çocuk oldu mu adamı paspas ederim ki bunun için eşimin ailesini karşıma aldım gerekir ise tüm dünyayı alır yıkarım... Çözülmeyecek şey yoktur. Ya tamamdır ya devamdır...İkisinin de getirisi götürüsü vardır LAKİN...! söz konusu çocuk ise elletme arkadaşım dik dur eğme kimseye başını ne demek şiddet... Elbette bağırabilir kızabilir bunları bende yapıyorum yapmam gereken yerde şiddet başka bir şey..

Psikolog psikiyatri ne için var.Yardıma ihtiyacın varsa git al önce sen iyi olacaksın sonra iyi bir anne olacaksın..Gerekiyor ise aile terapistine gideceksin...Kendine iyi davranmayı dik durmayı bilmeli kadın, önce kendini sevmeli...

Feminist ve anne damarım çok kabardı kusuruma bakmayın...

Söylüyorum abla milyonlarca kez söylemişimdir
eşin değişmiyorsa sen değişmeye başla gülüm , hep diyorum ya sen değişirsen tüm dünya değişir nasıl mı bir kere kendini üzüntülü durumdan çıkar yarına bismillah diyerek başla her zaman yaptığın şeyleri boş ver kendini iyi hissedeceğin şeyler yap maskeni tak al çocuğunu dışarı çık mesela , öncelik sensin , sen iyi olmazsan çocukların da ailen de iyi olmaz önce bunun farkına var , kesin net ol bir kere net şekil de eşinle konuş var mısın yok musun tarzın da ya yardım alın ya da bundan sonra her şey değişecek haberin olsun de kendine bakım yap çocuklara güzel kelimelerle överek konuş eşinin yüzüne bile bakma o yokmuş gibi davran evde olduğun sürede sonrada davranışları değişiyor mu bak , ama odak artık eşin değil önce sen sonra çocukların
bana ne iyi gelir ne mutlu eder başlığını at bir deftere , listeni yap unutma eşin yada çocuklarını değil direk seni mutlu eden birey olarak neler var yaz hepsini ilk başta bocalayıp duraksayacaksın düşündükçe ufak ufak listen çoğalacak merak etme

giyinip süslemek istemiyorum abla. Cocuk lafıma sürekli sarılıp öpüyorum. İşte benimle inatlaşınca tutamıyorum cok bağırıyorum.
Ama yapmicam onlar için sabrediyorsam bagirıp dövmicem de
Cnm belki farkinda degilsindir, bilinclide olmaz
Cocuklar icin bu hayata katlaniyorum dersen, bilincaltin cocuklari suclar
O yüzden onlara karsi daha tahammulsuz olursun

Durumunuz iyiyse yarin mutlaka bi evlilik danismani arastir
Lutfen bunu yap

Yalniz hissedip bunaldiginda buraya yazmaya cekinme cnm
Çünkü yalniz degilsin

Esimde bu mantikt abla.
O yuzden izletmei bana kirmizi odayi. Ve muge anliyi falan.
ohhh iyi yapıyor kardeşim izletmesin :)
ben tv bile açmam haberlere bile bakmam ama günün özetini yazan instagramda bir yer var gece onu okurum ülkeden dünyadan az da olsa haberim olsun diye o kadar
zaten bir sürü sorun hastalığın için de olan moralimizi de müge anlıya kırmızı oda neyse işte ona mı harcıyalım yazı daaa bize:)

Eşi degil kendisi uyguluyormus cnm

Kırmızı odayı bende merak edip ilk bölümü izledim baya etkilendim cidden boğazım düğüm düğüm oldu izlerken artık izlemem sanırım

Bence izlemek lazım...İnsan psikolojisi bilinç altı öyle değişik ki belki bilmediğimiz tranvalarımız vardır ki kesin vardır...Bakış açımız düşüncemiz değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…