Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haklısın niranım karşıdakinin sevgisini nasıl gösterdiğini anlamak için gerekli , teki değil 2-3 tanesi olan bile var eşim hem hizmet ister hem güzel söz hem dokunsal ama sürekli dip dibe istemez , hediye sevmez ben de istemem darlanırım ki :)

Eşi degil kendisi uyguluyormus cnm

Ben çocuk olunca az kayış koparıyorum ters köşe oldum.Olsun yine aynı fikirdeyim hepimizin hayatından zor dönemler geçiyor yardım alacak ve bunu önce kendi sonra evlatları için yapacak.herkes yardım aldığını bilmek zorunda değil.Kendi iyiliği için bunu yapması gerek.

Kırmızı odayı bende merak edip ilk bölümü izledim baya etkilendim cidden boğazım düğüm düğüm oldu izlerken artık izlemem sanırım
sen izlemeeeee ayy sütlü emziren kadının ne işi var ağlamaklı üzüntülü dizi de yazık sana yaaa

Bu konuda hiç benzemiyoruz be ablammm

kimin bacısı bende ilk eşi sandım yazdım , meğer kendi sabrı tükenmiş arada çocuklara sabredemeyip vuruyormuş

kesinlikle Bi aile terapisti e gitmemiz gerekiypr
abla denemediğin bişey kalmadı. Evin içinde o yokmuş gibi de davrandım. Ama nafile adam İn umurunda degıl. Tabi bende böyle yaptıkca katlanamıyorum. Agrıma gidiyor bide esimi çok seviyorum artık neresini seviyorsam onu da anlami degilim. Çok baglıyım ona
Tmm abla inş yarın arastırayım. Çok tesekkür ederim

Bence izlemek lazım...İnsan psikolojisi bilinç altı öyle değişik ki belki bilmediğimiz tranvalarımız vardır ki kesin vardır...Bakış açımız düşüncemiz değişir.
yok ya evet dünyadaki kötülüklere gözümüzü tamamen kapatamayiz haberdar olmalıyız ama dram film dizileri bu hep etkilemiştir günlerce etkisinden çıkamadığımi bilirim en iyisi izlememek bana göre de Müge anlı yi da izlemem bekarken annemle çok atışrdk bı yüzden o izleycem derdi bende zaten kendi derdin kendine yeter bu de onların derdini mi ekleyeceksin derdim
sen izlemeeeee ayy sütlü emziren kadının ne işi var ağlamaklı üzüntülü dizi de yazık sana yaaa
İzlemem artık abla zaten

Bence izlemek lazım...İnsan psikolojisi bilinç altı öyle değişik ki belki bilmediğimiz tranvalarımız vardır ki kesin vardır...Bakış açımız düşüncemiz değişir.
kız allahını seversen öyle şeyler izleyip bakış açımızı değiştirip travmamızı bulucaz diye ağlamaktan helak olacağımıza kendi kendimize soru sorarız daha iyi :)izleme sakınnnn

kimin bacısı bende ilk eşi sandım yazdım , meğer kendi sabrı tükenmiş arada çocuklara sabredemeyip vuruyormuş

Valla çok görmüyorum ben bunu bende bir dönem oğlum 3,5 yaşında iken baktım bağırıyorum azarlıyorum dedim tamam sen kafayı yedin iyice git çalış işe girdim oğlumu da sabah köründe bırakıp akşam iş çıkışı aldım.Sonra sıkıntılardan uzak kalınca topladım. İnsan kendine iyi gelen şeyleri yapmalı.Biz kadınız biz anneyiz birey yetiştiriyoruz. O yüzden önce bizim iyi olmamız gerek.Önce ben demeyi öğrenelim hanımlar..

gerçekten senin ki sevgi mi alışkanlık mı bir düşün bakalım

ben müge izleyip oğluma sakın dokunmasın kimse sana hemen bağır sevdirme diyordum şimdi psikoliji ilgilimi çekiyor işte

kız allahını seversen öyle şeyler izleyip bakış açımızı değiştirip travmamızı bulucaz diye ağlamaktan helak olacağımıza kendi kendimize soru sorarız daha iyi :)izleme sakınnnn

tabi ki 1 bölüm izledim ve gerçek hikayeler olması ilgimi çekiyor ben ne yapim =))

biz için(çocuklar aile için de) önce ben demeyi öğrenmek lazım

Valla bende bilmiyorum abla her iki kapıya çıkıyor
terazi sistemi dediğim bir şey var iyi tarafları bir kefeye kötü tarafları bir kefeye koyup tartıyoruz hangi taraf ağır basıyor diye işte bunun gibi yap istersen ,eşinle ilgili şeylerden her aklına gelen için bu sevgi mi bağımlılık-alışkanlık mı diye sor sonra da bak bakalım hangi taraf ağır basıyor

Erkekler çok basit bakar olaylara benim darmadağın olduğum şeylere eşim eehhh der geçer. Ben eskiden perişan ağla zırla çaresiz hisset vs.. adam işine geldiği gibi davranıyor bende alıngan kırılgan biriyim çokça inatcı sonra baktım olmuyor kendini değiştir dedim akıl sağlığım sabrım enerjim tükenmek üzere idi çünkü... Kitaplar okuyorum demolar yapıyorum meditasyon yapmaya çalışıyorum şuanda iyiyim bende ehhhh deyip geçiyorum Lakin bu sürece gelene kadar yardım al ben psikolog yardımı aldım.

Zehram sende çok duygusalsın sanki 2 gündür. Neyin var canm kırmızı oda mı çok etkiledi acaba seni?
Kayınvalidem gitti boşluğa düştüm
Kusura bakma cnm canınızı sıktım gece gece
Hayır öyle düşünme senin derdinle ben de dertlendim bu kötü bir şey değil arkadaşım
Sende iyiki varsin bitanem
Laf olsun diye soylemiyorum gercekten ben seni cok seviyorum

Neden için dolu, hayirdir
Keyfin yok gibiydi zaten
Kızım benim en hassas noktam geçen gün eşimin ve benim de aynı gün sınav görevimiz vardı kızkardeşim gelip bakacaktı bizimkine o da işe girince ortada kaldık bi nevi annem de durumu biliyordu ve ben o gün bekar bi arkadaşıma bıraktım sağolsun ve annem sormadı bile çocuğu ne yaptınız diye çok içerledim çok üzüldüm insan merak etmez mi ?
İşte tam da bu sebepten izlemek istiyorum aslında o karakter nasıl kendini affedecek ben de kendimi affetmek istiyorum bunu çözmem lazım yoksa benim için en değerli varlığım evladıma zarar vermekten korkuyorum en çok da onun için istiyorum

Su an onu yapamicam abla kafam kaldırmıyor Ama seviyorumda. Bide hayatım da hiç Bi erkegi sevmedim sevgili de olmadım ondan pek algılayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…