- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.441
haklısın niranım karşıdakinin sevgisini nasıl gösterdiğini anlamak için gerekli , teki değil 2-3 tanesi olan bile var eşim hem hizmet ister hem güzel söz hem dokunsal ama sürekli dip dibe istemez , hediye sevmez ben de istemem darlanırım ki :)Bu kitapla eşimi çözdüm...
Ben fiziksel temastan hoşlanırım, isterim ki dibimde otursun, saçımı okşasın...
Bizim ki çayım biter bardağımı alıp doldurur gelir, bende bundan rahatsız olurum, olmaz derim, yine kendi yapar...
Kitabi okuyunca eşimin sevgi dilinin hizmet davranışların da bulunmak olduğunu öğrendim.
Kendi sevgi dilimi de ona net bir şekilde ifade ettim, sevgi dilimizi birbirimize uydurduk.
Bence bu kitabı evlenecek olan tüm gençlerin okuması lazım
Eşi degil kendisi uyguluyormus cnm
sen izlemeeeee ayy sütlü emziren kadının ne işi var ağlamaklı üzüntülü dizi de yazık sana yaaaKırmızı odayı bende merak edip ilk bölümü izledim baya etkilendim cidden boğazım düğüm düğüm oldu izlerken artık izlemem sanırım
haklısın niranım karşıdakinin sevgisini nasıl gösterdiğini anlamak için gerekli , teki değil 2-3 tanesi olan bile var eşim hem hizmet ister hem güzel söz hem dokunsal ama sürekli dip dibe istemez , hediye sevmez ben de istemem darlanırım ki :)
kimin bacısı bende ilk eşi sandım yazdım , meğer kendi sabrı tükenmiş arada çocuklara sabredemeyip vuruyormuşFurha63 Ben konuyu tam bilmemek ile beraber bir şeyler paylaşmak istiyorum. Söz konusu çocuk oldu mu adamı paspas ederim ki bunun için eşimin ailesini karşıma aldım gerekir ise tüm dünyayı alır yıkarım... Çözülmeyecek şey yoktur. Ya tamamdır ya devamdır...İkisinin de getirisi götürüsü vardır LAKİN...! söz konusu çocuk ise elletme arkadaşım dik dur eğme kimseye başını ne demek şiddet... Elbette bağırabilir kızabilir bunları bende yapıyorum yapmam gereken yerde şiddet başka bir şey..
Psikolog psikiyatri ne için var.Yardıma ihtiyacın varsa git al önce sen iyi olacaksın sonra iyi bir anne olacaksın..Gerekiyor ise aile terapistine gideceksin...Kendine iyi davranmayı dik durmayı bilmeli kadın, önce kendini sevmeli...
Feminist ve anne damarım çok kabardı kusuruma bakmayın...
ablası kılıklı işte bende ilk yanlış anlamıştımEşi degil kendisi uyguluyormus cnm
kesinlikle Bi aile terapisti e gitmemiz gerekiyprFurha63 Ben konuyu tam bilmemek ile beraber bir şeyler paylaşmak istiyorum. Söz konusu çocuk oldu mu adamı paspas ederim ki bunun için eşimin ailesini karşıma aldım gerekir ise tüm dünyayı alır yıkarım... Çözülmeyecek şey yoktur. Ya tamamdır ya devamdır...İkisinin de getirisi götürüsü vardır LAKİN...! söz konusu çocuk ise elletme arkadaşım dik dur eğme kimseye başını ne demek şiddet... Elbette bağırabilir kızabilir bunları bende yapıyorum yapmam gereken yerde şiddet başka bir şey..
Psikolog psikiyatri ne için var.Yardıma ihtiyacın varsa git al önce sen iyi olacaksın sonra iyi bir anne olacaksın..Gerekiyor ise aile terapistine gideceksin...Kendine iyi davranmayı dik durmayı bilmeli kadın, önce kendini sevmeli...
Feminist ve anne damarım çok kabardı kusuruma bakmayın...
abla denemediğin bişey kalmadı. Evin içinde o yokmuş gibi de davrandım. Ama nafile adam İn umurunda degıl. Tabi bende böyle yaptıkca katlanamıyorum. Agrıma gidiyor bide esimi çok seviyorum artık neresini seviyorsam onu da anlami degilim. Çok baglıyım onaeşin değişmiyorsa sen değişmeye başla gülüm , hep diyorum ya sen değişirsen tüm dünya değişir nasıl mı bir kere kendini üzüntülü durumdan çıkar yarına bismillah diyerek başla her zaman yaptığın şeyleri boş ver kendini iyi hissedeceğin şeyler yap maskeni tak al çocuğunu dışarı çık mesela , öncelik sensin , sen iyi olmazsan çocukların da ailen de iyi olmaz önce bunun farkına var , kesin net ol bir kere net şekil de eşinle konuş var mısın yok musun tarzın da ya yardım alın ya da bundan sonra her şey değişecek haberin olsun de kendine bakım yap çocuklara güzel kelimelerle överek konuş eşinin yüzüne bile bakma o yokmuş gibi davran evde olduğun sürede sonrada davranışları değişiyor mu bak , ama odak artık eşin değil önce sen sonra çocukların
bana ne iyi gelir ne mutlu eder başlığını at bir deftere , listeni yap unutma eşin yada çocuklarını değil direk seni mutlu eden birey olarak neler var yaz hepsini ilk başta bocalayıp duraksayacaksın düşündükçe ufak ufak listen çoğalacak merak etme
Tmm abla inş yarın arastırayım. Çok tesekkür ederimCnm belki farkinda degilsindir, bilinclide olmaz
Cocuklar icin bu hayata katlaniyorum dersen, bilincaltin cocuklari suclar
O yüzden onlara karsi daha tahammulsuz olursun
Durumunuz iyiyse yarin mutlaka bi evlilik danismani arastir
Lutfen bunu yap
Yalniz hissedip bunaldiginda buraya yazmaya cekinme cnm
Çünkü yalniz degilsin
yok ya evet dünyadaki kötülüklere gözümüzü tamamen kapatamayiz haberdar olmalıyız ama dram film dizileri bu hep etkilemiştir günlerce etkisinden çıkamadığımi bilirim en iyisi izlememek bana göre de Müge anlı yi da izlemem bekarken annemle çok atışrdk bı yüzden o izleycem derdi bende zaten kendi derdin kendine yeter bu de onların derdini mi ekleyeceksin derdimBence izlemek lazım...İnsan psikolojisi bilinç altı öyle değişik ki belki bilmediğimiz tranvalarımız vardır ki kesin vardır...Bakış açımız düşüncemiz değişir.
İzlemem artık abla zatensen izlemeeeee ayy sütlü emziren kadının ne işi var ağlamaklı üzüntülü dizi de yazık sana yaaa
kız allahını seversen öyle şeyler izleyip bakış açımızı değiştirip travmamızı bulucaz diye ağlamaktan helak olacağımıza kendi kendimize soru sorarız daha iyi :)izleme sakınnnnBence izlemek lazım...İnsan psikolojisi bilinç altı öyle değişik ki belki bilmediğimiz tranvalarımız vardır ki kesin vardır...Bakış açımız düşüncemiz değişir.
kimin bacısı bende ilk eşi sandım yazdım , meğer kendi sabrı tükenmiş arada çocuklara sabredemeyip vuruyormuş
gerçekten senin ki sevgi mi alışkanlık mı bir düşün bakalımkesinlikle Bi aile terapisti e gitmemiz gerekiypr
abla denemediğin bişey kalmadı. Evin içinde o yokmuş gibi de davrandım. Ama nafile adam İn umurunda degıl. Tabi bende böyle yaptıkca katlanamıyorum. Agrıma gidiyor bide esimi çok seviyorum artık neresini seviyorsam onu da anlami degilim. Çok baglıyım ona
Tmm abla inş yarın arastırayım. Çok tesekkür ederim
yok ya evet dünyadaki kötülüklere gözümüzü tamamen kapatamayiz haberdar olmalıyız ama dram film dizileri bu hep etkilemiştir günlerce etkisinden çıkamadığımi bilirim en iyisi izlememek bana göre de Müge anlı yi da izlemem bekarken annemle çok atışrdk bı yüzden o izleycem derdi bende zaten kendi derdin kendine yeter bu de onların derdini mi ekleyeceksin derdim
İzlemem artık abla zaten
kız allahını seversen öyle şeyler izleyip bakış açımızı değiştirip travmamızı bulucaz diye ağlamaktan helak olacağımıza kendi kendimize soru sorarız daha iyi :)izleme sakınnnn
biz için(çocuklar aile için de) önce ben demeyi öğrenmek lazımValla çok görmüyorum ben bunu bende bir dönem oğlum 3,5 yaşında iken baktım bağırıyorum azarlıyorum dedim tamam sen kafayı yedin iyice git çalış işe girdim oğlumu da sabah köründe bırakıp akşam iş çıkışı aldım.Sonra sıkıntılardan uzak kalınca topladım. İnsan kendine iyi gelen şeyleri yapmalı.Biz kadınız biz anneyiz birey yetiştiriyoruz. O yüzden önce bizim iyi olmamız gerek.Önce ben demeyi öğrenelim hanımlar..
Valla bende bilmiyorum abla her iki kapıya çıkıyorgerçekten senin ki sevgi mi alışkanlık mı bir düşün bakalım
izlemeeeee didim gülüm daaa ilgini başka tarafa yönelt sen çok duygusalsın etkilenirsin biliyorumtabi ki 1 bölüm izledim ve gerçek hikayeler olması ilgimi çekiyor ben ne yapim =))
terazi sistemi dediğim bir şey var iyi tarafları bir kefeye kötü tarafları bir kefeye koyup tartıyoruz hangi taraf ağır basıyor diye işte bunun gibi yap istersen ,eşinle ilgili şeylerden her aklına gelen için bu sevgi mi bağımlılık-alışkanlık mı diye sor sonra da bak bakalım hangi taraf ağır basıyorValla bende bilmiyorum abla her iki kapıya çıkıyor
kesinlikle Bi aile terapisti e gitmemiz gerekiypr
abla denemediğin bişey kalmadı. Evin içinde o yokmuş gibi de davrandım. Ama nafile adam İn umurunda degıl. Tabi bende böyle yaptıkca katlanamıyorum. Agrıma gidiyor bide esimi çok seviyorum artık neresini seviyorsam onu da anlami degilim. Çok baglıyım ona
Tmm abla inş yarın arastırayım. Çok tesekkür ederim
Kayınvalidem gitti boşluğa düştümZehram sende çok duygusalsın sanki 2 gündür. Neyin var canm kırmızı oda mı çok etkiledi acaba seni?
Hayır öyle düşünme senin derdinle ben de dertlendimKusura bakma cnm canınızı sıktım gece gece
Kızım benim en hassas noktam geçen gün eşimin ve benim de aynı gün sınav görevimiz vardı kızkardeşim gelip bakacaktı bizimkine o da işe girince ortada kaldık bi nevi annem de durumu biliyordu ve ben o gün bekar bi arkadaşıma bıraktım sağolsun ve annem sormadı bile çocuğu ne yaptınız diye çok içerledim çok üzüldüm insan merak etmez mi ?Sende iyiki varsin bitanem
Laf olsun diye soylemiyorum gercekten ben seni cok seviyorum
Neden için dolu, hayirdir
Keyfin yok gibiydi zaten
Canım izleme istersen bu programı
Olumsuz olan herşey kendimiz yaşamışız gibi duygularımızı, hormonlarımızı, hayata bakış açımızı etkiliyor.
Arada BDV 'ye bakıyorum, zulme uğrayan kadınları görünce kendimi eşime düşman kesilmiş bir halde buluyorum
Ve hatta dinlediğin müzik türünü de değiştir
İşte tam da bu sebepten izlemek istiyorum aslında o karakter nasıl kendini affedecek ben de kendimi affetmek istiyorum bunu çözmem lazım yoksa benim için en değerli varlığım evladıma zarar vermekten korkuyorum en çok da onun için istiyorumBence izlemek lazım...İnsan psikolojisi bilinç altı öyle değişik ki belki bilmediğimiz tranvalarımız vardır ki kesin vardır...Bakış açımız düşüncemiz değişir.
Su an onu yapamicam abla kafam kaldırmıyor Ama seviyorumda. Bide hayatım da hiç Bi erkegi sevmedim sevgili de olmadım ondan pek algılayamıyorumterazi sistemi dediğim bir şey var iyi tarafları bir kefeye kötü tarafları bir kefeye koyup tartıyoruz hangi taraf ağır basıyor diye işte bunun gibi yap istersen ,eşinle ilgili şeylerden her aklına gelen için bu sevgi mi bağımlılık-alışkanlık mı diye sor sonra da bak bakalım hangi taraf ağır basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?