Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şimdi ben bunu teraziye koysam mı acep

hadi kalkın gidip uyuyalım sağlam kafa sağlam vücut olsun ki daha geniş bakış açısıyla düşünebilelim yarın ola hayrola diyelim vee uyku öncesi yarın bana ne hediyeler getirecek benim içinhangi mucizeler devreye giriyor benim için en iyisi neler olabilir sorularını ortaya atıp gerisini düşünmeden uykuya dalmayı unutmayın

Çok acı bir gerçektir ki hayatta ki en zor şeylerden biri kendini affetmek

benim kendimi affetmem 1.5 senemi almıştı bu kişisel gelişim v.s. şeyleri araştırıp okumaya başladıktan 1 sene sonrasında kendimi affetmem gerektiğini anladım 1.5 sene sürdü , beyin tamam haklısın diyordu kalp kabul etmiyordu sızlıyordu yavvf:)

Su an onu yapamicam abla kafam kaldırmıyor Ama seviyorumda. Bide hayatım da hiç Bi erkegi sevmedim sevgili de olmadım ondan pek algılayamıyorum
şimdi zaten olmaz gülüm uykunu alıp sakin kafayla yapman lazım
çoğu ailede sorun bu aslın da sevmeyi de sevilmenin nasıl olduğunu bilmiyoruz geç öğreniyoruz gülüm ben 21 senelik evliyim şunun şurasın da değişip kendimi de duygularımı da sevgimi de açıkça ifade edip karşılığını almaya başlamam epi topu 2-3 seneyi geçmez yaşım olmuş 40 , keşke daha önce bir çok şeyi farkedip kendimi doğru ifade edip iletişim kurup düzgünce sevgi alıp verebilseydim ama keşkelere takılamayacak kadar hayat hızlı geçiyor şimdiyi kaçıramam :)

Hakkınızı helal edin hanımlar sizleri yordum. Hayırlı geceler. herkese çok tesekkur ederim beni dinleyip yardımcı oldugu uz için. Allah razı olsun sizlerden

Helal olsun elbette :) Kalbini ruhunu şifalandırsın Mevlam...

Yaz paylaş içinde tutarsan büyür sonra sığmaz bir yere arkadaşım.

Hakkınızı helal edin hanımlar sizleri yordum. Hayırlı geceler. herkese çok tesekkur ederim beni dinleyip yardımcı oldugu uz için. Allah razı olsun sizlerden
helal olsun gülüm ne yaptık ki allah senden razı olsun bundan sonra kolay sınadığı kullarından eylesin

Haydi sabaha inşallah devam =)

İyi Geceler
iyi geceler allah rahatlık versin çook güzel rüyalar gör inşallah evimizin küçüğü seviyorum seni ziloşşşummm
kız annem iyi ki seni doğurmuş anneme de gece gece kanım kaynadı bak şimdi :))

@Furha63 Rabbim hakkında hayırlısı neyse o kapıları açsın inşallah sana..Kaynimin oğlu bir kizi sevdi evlendi ikiz çocukları oldu biz birbirine deli gibi aşık zannettigimiz bu kişiler bı duyduk boşanmak istiyorlar. Boşanma olmasın aralarını düzeltelim ne dertleri ogrenrlim diye biraraya gelip konuştuğumuzda şok olmustuk .Cinsel hayatları yokmuş kız cocuklari bile ben kendim yaptım diyordu tüp bebekmis .Kızın sitemi içimi parçalamisti seninle aynı durumdaydı açıkçası .Oğlan bir sorun olmadığını kızın abarttigini söyleyip tedavi yoluna gitmediği için mücadele etmediği için kız boşadı çünkü cinsellikten gectin sevdiğini bile hissettirmiyor kendimi arkadaşı gibi hissediyorum diyodu kiz ... ben çok isterim hayatına biri girsin sevsin sevilsin ..kesinlikle biz sevgisiz kalınca soluyoruz tukeniyoruz

Canım kilo çok önemli bir kriter değil bence. Bebeğinin davranışları ve gelişimi önemli. Onu sen anlarsın zaten. Tepkileri nasıl ilgili mi yapması gereken gelişim görevlerini yapabiliyor mu vs. Bunlar önemli. Ayrıca sütün çok olması değil kaliteli ve besleyici olması önemli. Bunun için de ceviz gibi çiğ kuruyemişler balık kırmızı et süt ürünleri gibi besleyici şeyler tüketmen önemli

O kadar Yemene rağmen veriyorsun sırrını söyle canım ☺ bu arada adaşmıyız biz benim adım da Gülsüm
bence normal yiyorum aslında. Sağlam kıstığım dönemler ayda 7 kilo verdiğim de oldu ama şimdi bebeğim var diye yavaş vermeyi tercih ediyorum. Arada kendime izin veriyorum. Onu yapmasam şu an hedefime epey yakındım. Ama şimdi de iyi hissediyorum. En azından artık şişko görünmüyorum adımı yazmayımMeslek vs yazıyoruz 2 adım var biri çok sık rastlanan cinsten değil ifşa olmayım. Kocam Kv falan hakkında atıp tuttuğum oluyor

Bugün çok giremedim tüm geçmişi okuyamadım ama @Furha63 senin adına üzüldüm canım. Bu evlilik değil. Genelimizin kocasının hamurunda öküzlük var ancak seninkinde öküzlük alanları fazla. Bir evlilik terapisti düşünebilirsiniz. O da işe yaramazsa ya boşanacak ya böyle kabul edeceksin maalesef Çok da gençsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…