- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.461
terazi sistemi dediğim bir şey var iyi tarafları bir kefeye kötü tarafları bir kefeye koyup tartıyoruz hangi taraf ağır basıyor diye işte bunun gibi yap istersen ,eşinle ilgili şeylerden her aklına gelen için bu sevgi mi bağımlılık-alışkanlık mı diye sor sonra da bak bakalım hangi taraf ağır basıyor
İşte tam da bu sebepten izlemek istiyorum aslında o karakter nasıl kendini affedecek ben de kendimi affetmek istiyorum bunu çözmem lazım yoksa benim için en değerli varlığım evladıma zarar vermekten korkuyorum en çok da onun için istiyorum
benim kendimi affetmem 1.5 senemi almıştı bu kişisel gelişim v.s. şeyleri araştırıp okumaya başladıktan 1 sene sonrasında kendimi affetmem gerektiğini anladım 1.5 sene sürdü , beyin tamam haklısın diyordu kalp kabul etmiyordu sızlıyordu yavvf:)Kayınvalidem gitti boşluğa düştüm
Hayır öyle düşünme senin derdinle ben de dertlendimbu kötü bir şey değil arkadaşım
Kızım benim en hassas noktam geçen gün eşimin ve benim de aynı gün sınav görevimiz vardı kızkardeşim gelip bakacaktı bizimkine o da işe girince ortada kaldık bi nevi annem de durumu biliyordu ve ben o gün bekar bi arkadaşıma bıraktım sağolsun ve annem sormadı bile çocuğu ne yaptınız diye çok içerledim çok üzüldüm insan merak etmez mi ?
İşte tam da bu sebepten izlemek istiyorum aslında o karakter nasıl kendini affedecek ben de kendimi affetmek istiyorum bunu çözmem lazım yoksa benim için en değerli varlığım evladıma zarar vermekten korkuyorum en çok da onun için istiyorum
şimdi zaten olmaz gülüm uykunu alıp sakin kafayla yapman lazımSu an onu yapamicam abla kafam kaldırmıyor Ama seviyorumda. Bide hayatım da hiç Bi erkegi sevmedim sevgili de olmadım ondan pek algılayamıyorum
sen yapma hele şimdi hiç olmaz git uyu gülümŞimdi ben bunu teraziye koysam mı acep
Hakkınızı helal edin hanımlar sizleri yordum. Hayırlı geceler. herkese çok tesekkur ederim beni dinleyip yardımcı oldugu uz için. Allah razı olsun sizlerden
iyi geceler gülüm tatlı rüyalarİyi geceler kızlar
helal olsun gülüm ne yaptık ki allah senden razı olsun bundan sonra kolay sınadığı kullarından eylesinHakkınızı helal edin hanımlar sizleri yordum. Hayırlı geceler. herkese çok tesekkur ederim beni dinleyip yardımcı oldugu uz için. Allah razı olsun sizlerden
iyi geceler allah rahatlık versin çook güzel rüyalar gör inşallah evimizin küçüğü seviyorum seni ziloşşşummmHaydi sabaha inşallah devam =)
İyi Geceler
Canım kilo çok önemli bir kriter değil bence. Bebeğinin davranışları ve gelişimi önemli. Onu sen anlarsın zaten. Tepkileri nasıl ilgili mi yapması gereken gelişim görevlerini yapabiliyor mu vs. Bunlar önemli. Ayrıca sütün çok olması değil kaliteli ve besleyici olması önemli. Bunun için de ceviz gibi çiğ kuruyemişler balık kırmızı et süt ürünleri gibi besleyici şeyler tüketmen önemliÇok şükür doğum kilosunun 2 katından da fazla. Acaba bu ay çok mu kıstım diye düşündüm. Bu aralar semazen gibi dönmelere geçiş yaptı belki ondan da az aldı. Tadıma başlamam gerekiyor bakalım nasıl bir süreç var önümde
O kadar Yemene rağmen veriyorsun sırrını söyle canım ☺ bu arada adaşmıyız biz benim adım da Gülsüm
Çoooooooooook seviyorummmmmmmmm seniiiiyi geceler allah rahatlık versin çook güzel rüyalar gör inşallah evimizin küçüğü seviyorum seni ziloşşşummm
kız annem iyi ki seni doğurmuş anneme de gece gece kanım kaynadı bak şimdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?