Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dizi sana sadece yol gösterir canım. Böyle bir şeye ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan iyi bir psikologdan yardım almanı tavsiye ederim. Herkesin süreci farklıdır çünkü
Su an onu yapamicam abla kafam kaldırmıyor Ama seviyorumda. Bide hayatım da hiç Bi erkegi sevmedim sevgili de olmadım ondan pek algılayamıyorum
Daha önce de yazdım geneli öküz sadece oranlar farklı

14 Eylül Pazartesi

11:30=== 2 kase salata
2 çatal tereyağında yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
El kadar ekmek

17:30=== 2 lahmacun
2 kase salata

Su=== 2 lt, biraz daha içerik yatana kadar

Spor=== yok
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Makarna olmamış canım

Burayı bdv ye çevirdim kusura bakmayın kızlar.
Bu cumleleri yıllardır söylüyorum. Ne Bi gun sevdiğini söylemiş ne sarılmış ne dokunmuş.
Canım hakkında hayırlısı neyse o olsun kızlar yazmış yapılması gerekenleri lütfen çocuklarının bu durumdan etkilenmesineizin verme
Allah yardımcınız olsun

Aslında sen bilirsin ablaya bende merak ediyordum ama üzerinde durmadigim bir konuydu .Bı donnrm okadar çok karabasn görüyordum ki hafif bir tedirgin olsan bı sesden hemen o gece gorurdum ilk zamanlar on an dua bildiğim duaları okurken sonra deney felan yapmıştım okumasam ne olur diyeokadar içli disli olmuştuk Sonra kendiliginde kayboldu görmemeye başladım..Stresli sorunlu bir dönemimde değilde neden görüyordum bilmiyorum..Şimdi sorum şu Halamda gece uyanır biyerlere gitmek istermiş yani uykusunda biseyler gorurmus babam yaşadığı kazadan sonra gece korkmalari olmuştu hocaya gitmişlerdi muskasi vardır Abimde küçükken bı dededen korkmuştu ve rüyasında korkuturlardi annem zor sakinleştirdi ..ailemin böyle bir enerjisimi var yoksa sulalecek sıyırmismiyiz biz
Bu hafta bnde iddialıym hadi bakalım hodri meydan. Aramızda kalsın Fitt_anne Dilek her hafta yağ aldırıyor
niye sırrımı söylüyorsun ama

Günaydın artık bende bu durumdan kurtulmak istiyorum. Sevgisini hissetmek istiyorum.

Helal olsun elbette :) Kalbini ruhunu şifalandırsın Mevlam...

Yaz paylaş içinde tutarsan büyür sonra sığmaz bir yere arkadaşım.
Allah razı olsun
helal olsun gülüm ne yaptık ki allah senden razı olsun bundan sonra kolay sınadığı kullarından eylesin
amin
amin. Cok zor Bi durum. Bizim o seviye de değil şükür ama artık sevgisini ilgisini acıkça göstersin.
Aynen öyle cnm hemde ne tüke nme
Evlilik terapisti düşünüyorum cnm.
Canım hakkında hayırlısı neyse o olsun kızlar yazmış yapılması gerekenleri lütfen çocuklarının bu durumdan etkilenmesineizin verme
Allah yardımcınız olsun
amin cnm.

Kızlar tartilmadan durabiliyo muusnz siz ben ben illa her gün tartiliyorum
Tok karna bile eksi görmek beni baya mutlu etti başlarda biraz hızlı gitse güzel olacak geec yatmadan spor yapmak hoşuma gitti geçen sene de diyete başladığımda ilk geceleri yapmıştım dışarı yürüyüşe çıkamıyorum ama çok gunduz cok sıcak oluyor akşam da kocam geç geliyor yemek çay derken cikilmiyor en iyisi evde devam etmek bu ay sonuna kadar 80lere düşerim insAllah buraya düzenli gelmeye bı alışayim menü yazma yorumlama olayını da oturtacm insAllah

Günaydın minnoşlar az yiyin bol yakın erisin gitsin yağlar göbekler basenler

Bugün temizlikçi abla var o yoruluyor ben de yoruluyorum imanım gevriyor. Evim de çok dağınık çok eşya var azalt azalt bitmedi bebelerden iflahım kesiliyor iş güç de yapasım gelmiyor çok tembelim pasaklıyım
İçimi döktüm rahatladım herkes kınasın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…