- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.481
Dizi sana sadece yol gösterir canım. Böyle bir şeye ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan iyi bir psikologdan yardım almanı tavsiye ederim. Herkesin süreci farklıdır çünküKızım benim en hassas noktam geçen gün eşimin ve benim de aynı gün sınav görevimiz vardı kızkardeşim gelip bakacaktı bizimkine o da işe girince ortada kaldık bi nevi annem de durumu biliyordu ve ben o gün bekar bi arkadaşıma bıraktım sağolsun ve annem sormadı bile çocuğu ne yaptınız diye çok içerledim çok üzüldüm insan merak etmez mi ?
İşte tam da bu sebepten izlemek istiyorum aslında o karakter nasıl kendini affedecek ben de kendimi affetmek istiyorum bunu çözmem lazım yoksa benim için en değerli varlığım evladıma zarar vermekten korkuyorum en çok da onun için istiyorum
Daha önce de yazdım geneli öküz sadece oranlar farklıSu an onu yapamicam abla kafam kaldırmıyor Ama seviyorumda. Bide hayatım da hiç Bi erkegi sevmedim sevgili de olmadım ondan pek algılayamıyorum
Afiyet olsun canım14 Eylül Pazartesi
11:30=== 2 kase salata
2 çatal tereyağında yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
El kadar ekmek
17:30=== 2 lahmacun
2 kase salata
Su=== 2 lt, biraz daha içerik yatana kadar
Spor=== yok
Afiyet olsun canım14 Eylül Pazartesi menüsü
Saat 10.3
Tavada pastırmalı 1 yumurta
Bi kaşık çökelek
3-4 tane zeytin
Domates- Salatalık (yarımşar)
Maydanoz
Saat 15
2 avuç beyaz leblebi
Saat 18
2 cm çapında 4 top köfte
5 kaşık susuz nohut
Bir kase bol ekşili turşulu salata
3+ lt su ( geceye kadar)
Makarna olmamış canım14eylül menusu
Sabah 09:30
Kıymalı yumurta bi dilim peynir 3zeytin,3ceri domates bi salatalık 3 Kıl biber 1dilim tm buğday ekmeği
12:00 bi avuç üzüm
15:00 sade kahve 5 Cig badem
17:30 2kepce yeşil mercimek yemeği,bi kase salata 5 Kaşık makarna 4kasik yogurt
Su 3lt
Spor 20dk leslie 60pn
50 mekik 10pn
Toplam 70pn @Pnrrr-20
14 Eylül 2020
Kahvaltı 11.30
-semizotlu meyve salatasi( 1 avuç semizotu,1 nektarin, 2 mürdüm eriği, yarım kase yoğurt)
Öğle Yemeği 14.00
- 1 buyuk kase ezogelin çorba
- 1 dilim tambugday ekmegi
16.00
-bitter cikolata 5 parça (133 kalori)
-şekersiz kahve
Akşam Yemeği 18.30
-1 kase ezogelin çorba
- tavada orta boy mezgit ( 6 tane)
-roka salatası ( 2 ceviz 1 domatesten)
2,5 lt su
spor 》 120 dk hızlı tempoda yürüyüş 360 puan
15 dk leslie 45 puan
10 dk serbest dans 10 puan
15sn plank 3 puan TOPLAM 418 puan @Pnrrr-20
Canım öğle çorbanın yanında ekmek yerine yoğurt yiyebilirdin. Bitteri de fazla yemişsin
Afiyet olsun canım14 Eylül 2020
Kahvaltı 09:30
1 yumurta
1 dilim peynir
2 ceviz
1 dilim ekmek
1 salatalık
Öğlen 15:00
1 galete
Beyaz peynir
Çay
Akşam 18:30
1 kase mercimek çorbası
1 yk kaşığı etli patlıcan
1 yk pilav
Bol salata
Su 3 lt
Spor da var süper olmuş14 Eylül
8:30
2 kara erik
11:30
2 kabaktan az zeytinyağı 2 yumurta ile memenm yaptım
1 tatlı kaşığı çökelek
2 çatal peynir
1 dilim ekmek
13:45
Sade Türk kahvesi
17:30
2 kabakla yağsız ve tuzsuz 4 YK yoğurt ile karıştırıp yedim
Yarım porsiyon yeşil fasulye sussuz ( dünden kalan)
3.5 lt su
100 ip atlama
40 dakika zumba
120 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım14 eylul menum
Sabah 10.30
1k fistik ezmesi 1kk peynir 2 zeytin 1 salatalik 1h yumurta 1 lokma ekmek
Ara
1 ceviz 2 kayisi 1top dondurma
Aksam 17.30
1tb patlican tava 1 kase dereotlu cacik 1b portakal kiwi smotie 2 yaprak witlof 1 lokma ekmek
2lt su
30dk orta tempo yürüyüş @Dream00
Sporla çok güzel olmuş canımMENUM:
12:00 1 bardak süt ile yulaf, 10 fındık, 2 ceviz
14:30 1 kase köz biber corbası, 2 grisini
18:15 1, 5 kepce mercimek corbası, 1tabak taze fasulye yemegi ve Salata
2.lt Su
30dk yuruyus 60puan
Afiyet olsun canım14 eylül menüm-870 kalori
10.30
2 çilek
5 tane üzüm
5 tane yer fıstığı
1 parça çeçil peyniri
Marul
Domates
Salatalık
14.00
Süt(+1küp şekerle(19 kalori)
Yumurta boyutunda haşlanmış patates
17.00
3 Sivas köfte (kıyma+tuzdan)
Köz patlıcan
Domates
Salatalık
1 d ekmek
10 üzüm
Su 1.5 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım14 Eylül
7.50
5 zeytin
1 grissini
12.40
3 yk menemenlik sos 2 yumurtadan menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
16.00
7 cig findik
19.00
1 kabaktan sote
5 yk yogurt
21.30
11 cig badem
2 kuru kayısı
1 soda
Su 2 lt
Spor 20 dk yoga 20 dk egzersiz 60 puan @Pnrrr-20
Gayet güzel olmuş canım8.30
2 kare kepekli ile Haslanmis yumurtali tost 6 zeytin
13.00 bir porsiyon yagsiz yerinden sade doner yogurt 4 kasik kadar ezogelin
19.00
2 domates 2 biberle 3 parmak kadar perynirle salata ve 1 kare kepekli ekmek
Spor yarim saat yuruyus
Su coook
Afiyet olsun canımKahvaltı 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim t.b ekmeği
1 dilimden birazcık büyük beyaz peynir
1 tane üçgen peynir
7 zeytin
Domates salatalık yeşillik
1 c.k cokokrem
Arada azcik sütle neskafe 1 incir 10 çiğ fındık.
18.30
1 kase bamya yemeği
Yarım tabak kıymalı makarna
Yoğurtlu semizotu salatası
Çoban salatası
Bol su ama ölçmedim 30 dk eliptik yapicam simdi simdi
Niye ki canım14.09.2020
14:30
2 dılım cavdar ekmeği
bıraz labne
haslanmıs yumurta
2 ınce kesım salam
su 2 lt
spor yok
oglen yedıgımın bulantısı hala devam edıyor ve ıcım almıyor yemek oyuzden adam akıllı bırsey yiyemedım
Güzel olmuş canım14 EYLÜL
07,30 Büyük bir bardak lif tozu içeren su
08,00 kahvaltı ; 1 haşlanmış yumurta, yarım domates, 1 salatalık, 1 kıl biber biraz da maydanoz ve dere otu
13,30 öğle yemeği ; 1 kase tarhana çorbası, ton balıklı salata ve bir kaseden az yoğurt
18,30 akşam yemeği; 1 bardak ayran, 1,5 tabak reyhanlı köfte ( ince bulgur ve kıymadan yapılıyor) nerede ise 0 yağ ile
20,30 şekersiz çay ve 10 adet küçük fındık
2,5 litre su yatana kadar 3 olur =)
spor maalesef yapamadım temizlik yaptım
Menün güzel olmuş canım14 Eylül
8.30
1 yumurta
13.00
2 köfte
3 dilim patates
1 tb ekmeği
15.00
3 ceviz
4 badem
18.30
150 gr et döner
1 kase yoğurt
1.5 lt su
yazmam biraz gecikti. Uyuyakalmışım
günaydınnnnn 🌤
Günaydın KızlarGünaydın kızlar
doktora gidicem canim 8.45te cikicam evden ordan sonra yurucem.bugun biraz gecikecek
Yürüyüş arkadaşı arıyordum bende kendimedoktora gidicem canim 8.45te cikicam evden ordan sonra yurucem.bugun biraz gecikeceksimdi limonlu su ictim ortaligi biraz topluyorum:))
Canım hakkında hayırlısı neyse o olsun kızlar yazmış yapılması gerekenleri lütfen çocuklarının bu durumdan etkilenmesineizin vermeBurayı bdv ye çevirdim kusura bakmayın kızlar.
Bu cumleleri yıllardır söylüyorum. Ne Bi gun sevdiğini söylemiş ne sarılmış ne dokunmuş.
Aslında sen bilirsin ablaya bende merak ediyordum ama üzerinde durmadigim bir konuydu .Bı donnrm okadar çok karabasn görüyordum ki hafif bir tedirgin olsan bı sesden hemen o gece gorurdum ilk zamanlar on an dua bildiğim duaları okurken sonra deney felan yapmıştım okumasam ne olur diyevallaha mı
Bu hafta bnde iddialıym hadi bakalım hodri meydan. Aramızda kalsınFitt_anne Dilek her hafta yağ aldırıyor
artık bende bu durumdan kurtulmak istiyorum. Sevgisini hissetmek istiyorum.şimdi zaten olmaz gülüm uykunu alıp sakin kafayla yapman lazım
çoğu ailede sorun bu aslın da sevmeyi de sevilmenin nasıl olduğunu bilmiyoruz geç öğreniyoruz gülüm ben 21 senelik evliyim şunun şurasın da değişip kendimi de duygularımı da sevgimi de açıkça ifade edip karşılığını almaya başlamam epi topu 2-3 seneyi geçmez yaşım olmuş 40 , keşke daha önce bir çok şeyi farkedip kendimi doğru ifade edip iletişim kurup düzgünce sevgi alıp verebilseydim ama keşkelere takılamayacak kadar hayat hızlı geçiyor şimdiyi kaçıramam :)
Allah razı olsun
Helal olsun elbette :) Kalbini ruhunu şifalandırsın Mevlam...
Yaz paylaş içinde tutarsan büyür sonra sığmaz bir yere arkadaşım.
aminhelal olsun gülüm ne yaptık ki allah senden razı olsun bundan sonra kolay sınadığı kullarından eylesin
amin. Cok zor Bi durum. Bizim o seviye de değil şükür ama artık sevgisini ilgisini acıkça göstersin.@Furha63 Rabbim hakkında hayırlısı neyse o kapıları açsın inşallah sana..Kaynimin oğlu bir kizi sevdi evlendi ikiz çocukları oldu biz birbirine deli gibi aşık zannettigimiz bu kişiler bı duyduk boşanmak istiyorlar. Boşanma olmasın aralarını düzeltelim ne dertleri ogrenrlim diye biraraya gelip konuştuğumuzda şok olmustuk .Cinsel hayatları yokmuş kız cocuklari bile ben kendim yaptım diyordu tüp bebekmis .Kızın sitemi içimi parçalamisti seninle aynı durumdaydı açıkçası .Oğlan bir sorun olmadığını kızın abarttigini söyleyip tedavi yoluna gitmediği için mücadele etmediği için kız boşadı çünkü cinsellikten gectin sevdiğini bile hissettirmiyor kendimi arkadaşı gibi hissediyorum diyodu kiz ... ben çok isterim hayatına biri girsin sevsin sevilsin ..kesinlikle biz sevgisiz kalınca soluyoruz tukeniyoruz
Evlilik terapisti düşünüyorum cnm.Bugün çok giremedim tüm geçmişi okuyamadım ama @Furha63 senin adına üzüldüm canım. Bu evlilik değil. Genelimizin kocasının hamurunda öküzlük var ancak seninkinde öküzlük alanları fazla. Bir evlilik terapisti düşünebilirsiniz. O da işe yaramazsa ya boşanacak ya böyle kabul edeceksin maalesefÇok da gençsin
amin cnm.Canım hakkında hayırlısı neyse o olsun kızlar yazmış yapılması gerekenleri lütfen çocuklarının bu durumdan etkilenmesineizin verme
Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?