Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim hiç kinayacak yüzüm yok temiz ama pasakllilardanim topluyorum azaltıyor ama yine bitmiyor hele ki oyuncaklar dağınıklık hiç bitmiyor

@Furha63 canım böyle bir evliliği neden sürdürüyorsun sadece çocuk için mi ? Yoksa hala sevgin mi çok diri ? Önce kendine sorular hazırlayıp cevaplamalisin hatta mümkünse bir yardım al . Benim kuzenim var o kadar sevdiler evlendiler aynı şekilde sadece ev arkadaşı gibiler enişte tatillerde kendi başına gezmedig8 yer yok bunlar kızıyla evde çocuğuda isteyerek yapmadı kuzenim çocuk istediği için zoraki gibi birşey. Baksan disardann bize karşı insan olarak çok iyi ama maalesef iyi bir eş ve baba degil . Neymiş özgürlüğü varmış erken evlenmiş (28yasinda) birşeyleri hep eksik kalmış . Bir iki kez kuzenim boşanmak isteyince gitme bırakma diye ağlıyor sızlıyor ama hiç değişen birşey olmuyor. Tüm akrabalar bosanmadigi için içten içe kiziyoruz kuzenime çünkü ömrünü içini çürütüyor bence önce sen piskolojin için bu hizmetciyim modundan çıkmak için destek al sonra ne yapacağına karar ver bazen yalniz degilizdir ama yalnız hissederiz

günaydın kızlar hepımıze guzel bır gun olsun
Günaydın canım bugün nasılsın ?
Gunaydin kizlar artinin sebebi belli oldu. Regl oldum. Oyle yogun gectiki bu ay hic farkinda degilim zamanin geldiginin. Regl dineminde guzel gidiyor kilolar bitince hop 2 kilo birden eksi cikabiliyossun. Bakalim ben napcam
Hadi inşallah
Benim hiç kinayacak yüzüm yok temiz ama pasakllilardanim topluyorum azaltıyor ama yine bitmiyor hele ki oyuncaklar dağınıklık hiç bitmiyor
Ben de tembelim evi b.k götürecek ki totom yerden kalkacak ama yaptım mı iyi yaparım çok temizlemem ama genelde düzenliyimdir
Allah şifa versin canım covid değildir inşallah ya

14 Eylül Pazartesi

11:30=== 2 kase salata
2 çatal tereyağında yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
El kadar ekmek

17:30=== 2 lahmacun
2 kase salata

Su=== 2 lt, biraz daha içerik yatana kadar

Spor=== yok
Bu menü sana sağlam eksi getirir kaptan.
14 Eylül menüm

11.30
Köz biber-patlıcan
1 dlm tb ekmeği

15.30
kahve -1 kare sütlü çikolata

19.00
1 tabak menemen
2 dlm peynir

Su:2.5 olur
Baya azmış. Senin de eksiler hatanti

Gayet güzel
Çikolatayı yarıya indirmen iyi olabilir

Kabaktan Menemen nasıl oluyor kız
Afiyet olsun
MENUM:

12:00 1 bardak süt ile yulaf, 10 fındık, 2 ceviz

14:30 1 kase köz biber corbası, 2 grisini

18:15 1, 5 kepce mercimek corbası, 1tabak taze fasulye yemegi ve Salata

2.lt Su
30dk yuruyus 60puan
Az mi yeterli mi karar veremedim
Afiyet olsun
Afiyet aramızda en aklı başında menüler seninki sanırım uzman eli değdiğinden. Bazı menüler kilo vermeyi sağlasa da çok yetersiz ve sağlıksız geliyor bana

Afiyet olsun
Makarnayı gündüz ye canım
Napıyon kız
Tozlar hakkındaki fikrimi daha önce söylemiştm
Afiyet olsun

Son düzenleme:
Korona tekrar hortlayınca bizim temizlik tamamen bana kaldı. Evde biri bebek 3 kişiyiz ve benim işim hiç bitmiyor anlayabilmiş değilim arkadaş Evde gereksiz hiçbir şey almayım dedim her yer ağzına kadar dolu. Bu işte bi yanlışlık var da ben çözemedim İyi ki geç evlenmişim valla. O özgürlük günlerim ne güzelmiş boş gezenin boş kalfasıymışım valla

Makarnanin ikinci gündü çöpe gitmesine kıyamadım kıymalı sarımsaklı mantı gibiydi inanirmisin mecburiyetten yedim anliycam

kimi kim kinasa acaba benim evi bı görseniz giriştim bı yerden artık salonda dikiş malzemeleri dolu mutfagi hallettim çamaşır attım makineye bı de evleri süpür sil yapıp camasr katlayıp yerestrcem daha sonrasında fırsat olursa ebeveyn banyomu yikiycam küçücük banyo ama bı fırsat bulup temizleyenmiyorum resmen çok birikmesin okuyacaklarim diye ara ara bakicam buraya simdi bı ara öğün yapicam yoğurt meyve olarak
Sabah cocuklar uyurken evi süpürdüm şimdi toz almak ve wcller var onlarıda uyuyunca halledecegim artık kahve molasında gelirim
MaşAllah cnm ben erken saatte süpürge calistiramiyorum komşular rahatsız olmasın diye siiznkiler sıkıntı yapmıyor mu
Gunaydın kızlar ustalar biraz gec gelicekmis bende oglana kahvalti yaptiricam smdi sonra kendm biseyler yerim
Afiyet olsun kuzucuğa da sana da cnm

Bu menü sana sağlam eksi getirir kaptan.

Baya azmış. Senin de eksiler hatanti

Tozlar hakkındaki fikrimi daha önce söylemiştm

Afiyet olsun

destek amaçlı kullanıyorum d vitamini arada c vitamini de alıyorum vitamin grubundan gibi birşey

Evlilik terapistinide iyce arastir işin ehli birine gidin ..Bizim bı aile dostumuz sorunlu evlilikleri var erkek sinirli bir yapıya sahip lakin kadında tahrik etmek için elinden geleni yapıyor bence bitmesi gereken bir evlilik saygı sevgi yok ama işte çocuklar için sürdürüyorlar evlilik terapisi adamın öfke kontrolunun olmadigini karar verip ilaç vermiş Bukadar basit değil çözüm bana ilginç gelmisti

yapmaaaa tartılma ben dolabın üzerine kaldırdım gözüm görmesin diye =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…