- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #390.521
Ben şu herbalife ya da protein tozu demiştin ya spor salonlarında kullanılan ondan sandımdestek amaçlı kullanıyorum d vitamini arada c vitamini de alıyorum vitamin grubundan gibi birşey
Ben şu herbalife ya da protein tozu demiştin ya spor salonlarında kullanılan ondan sandım
Anam hepimizmi pasakliyiz hiç mi titiz yok içimizdeGünaydın canım bugün nasılsın ?
Hadi inşallah
Ben de tembelim evi b.k götürecek ki totom yerden kalkacak ama yaptım mı iyi yaparım çok temizlemem ama genelde düzenliyimdir
Allah şifa versin canım covid değildir inşallah ya
Anam hepimizmi pasakliyiz hiç mi titiz yok içimizdeHergun ama hergun süpürgeyi açıyorum akşama kadar evi toparlama halindeyim mutfağı topluyorum salonu dagitmislar salon topluyorum banyoda kız sacini taramış tarak bitarafta havlu yerde oğlan desen bilgisayar masasinin üstünü mutfağı taşır resmen milyon kez söylüyorum sert çıkıyorum yok anam olmuyor içinde olmiyinca demekki..Kocayı kaynanayi saymıyorum bile . Hayattan beklediğim korona bitsin çocuklar sabah gitsin okula akşam gelsin küçük büyüsün kreşe gitsin kayinvalde eltime gitsinkocamda akşam gelince yemek yemesin
ben gelip geçerken aynada kendimi gördükce kilo mevzusu takılıyor meraktan hergun illa tartilirimyapmaaaa tartılma ben dolabın üzerine kaldırdım gözüm görmesin diye =)
geçer insAllah cnmkizlar gobegimdeki kizariklari doktora gosterdim.benexol ile antibiyotikli pomad verdi.buyurse gecmezse cildiyeye gidicekmisim.oraya yurudum ordan ciktim baya baya yurudum geldm:))
Eki Görüntüle 2690696
Hayaller ahhAnam hepimizmi pasakliyiz hiç mi titiz yok içimizdeHergun ama hergun süpürgeyi açıyorum akşama kadar evi toparlama halindeyim mutfağı topluyorum salonu dagitmislar salon topluyorum banyoda kız sacini taramış tarak bitarafta havlu yerde oğlan desen bilgisayar masasinin üstünü mutfağı taşır resmen milyon kez söylüyorum sert çıkıyorum yok anam olmuyor içinde olmiyinca demekki..Kocayı kaynanayi saymıyorum bile . Hayattan beklediğim korona bitsin çocuklar sabah gitsin okula akşam gelsin küçük büyüsün kreşe gitsin kayinvalde eltime gitsinkocamda akşam gelince yemek yemesin
bence sizin aile sıyırmamış sizin aileye bir şeyler yedirilmiş yada ailenizin oturduğu yere başka boyuttan birileri yerleşmiş o dönem iyi bir hocayı eve götürüp okutmak lazımmış gülümAslında sen bilirsin ablaya bende merak ediyordum ama üzerinde durmadigim bir konuydu .Bı donnrm okadar çok karabasn görüyordum ki hafif bir tedirgin olsan bı sesden hemen o gece gorurdum ilk zamanlar on an dua bildiğim duaları okurken sonra deney felan yapmıştım okumasam ne olur diyeokadar içli disli olmuştuk Sonra kendiliginde kayboldu görmemeye başladım..Stresli sorunlu bir dönemimde değilde neden görüyordum bilmiyorum..Şimdi sorum şu Halamda gece uyanır biyerlere gitmek istermiş yani uykusunda biseyler gorurmus babam yaşadığı kazadan sonra gece korkmalari olmuştu hocaya gitmişlerdi muskasi vardır Abimde küçükken bı dededen korkmuştu ve rüyasında korkuturlardi annem zor sakinleştirdi ..ailemin böyle bir enerjisimi var yoksa sulalecek sıyırmismiyiz biz
niye sırrımı söylüyorsun ama
ben gelip geçerken aynada kendimi gördükce kilo mevzusu takılıyor meraktan hergun illa tartilirimçok denedim hafta bir tartilayim diye olmuyor diyet yaparken
geçer insAllah cnmMaşAllah
Hayaller ahh
Haklısın canım. Bugün balık yapacağım meselaCanım kilo çok önemli bir kriter değil bence. Bebeğinin davranışları ve gelişimi önemli. Onu sen anlarsın zaten. Tepkileri nasıl ilgili mi yapması gereken gelişim görevlerini yapabiliyor mu vs. Bunlar önemli. Ayrıca sütün çok olması değil kaliteli ve besleyici olması önemli. Bunun için de ceviz gibi çiğ kuruyemişler balık kırmızı et süt ürünleri gibi besleyici şeyler tüketmen önemli
ben de kullanıyorum arada bildiğin lif yerine geçen takviye bağırsak sistemi için ve yeterli lifli yiyecek yenmediğin de kullanmak iyi oluyor , sabahı çok kaçırmışsam yoğurda 1-2 şase ekleyip akşam yemek yerine yiyorum tokluk da veriyor sade yoğurda göre dengeliyorum günü aklımca:)Ben şu herbalife ya da protein tozu demiştin ya spor salonlarında kullanılan ondan sandım
bence sizin aile sıyırmamış sizin aileye bir şeyler yedirilmiş yada ailenizin oturduğu yere başka boyuttan birileri yerleşmiş o dönem iyi bir hocayı eve götürüp okutmak lazımmış gülüm
karabasanın bilimsel açıklaması var beden de olan şeyleri açıklamışlar bu karabasan gibi değildi gülüm
Kız kardeşim evlenene kadar doğru düzgün iş yapmaz yemek yapmayı bilmezdi bi gün sordum zorlandın mı diye yok dedi iyi ki öğrenmemişim evlilik zaten ömür boyu yemek temizlik yapmakmış en azından baba evinde rahat etmişimKorona tekrar hortlayınca bizim temizlik tamamen bana kaldı. Evde biri bebek 3 kişiyiz ve benim işim hiç bitmiyoranlayabilmiş değilim arkadaş Evde gereksiz hiçbir şey almayım dedim her yer ağzına kadar dolu. Bu işte bi yanlışlık var da ben çözemedim İyi ki geç evlenmişim valla. O özgürlük günlerim ne güzelmiş boş gezenin boş kalfasıymışım valla
Amin inşallahAnam hepimizmi pasakliyiz hiç mi titiz yok içimizdeHergun ama hergun süpürgeyi açıyorum akşama kadar evi toparlama halindeyim mutfağı topluyorum salonu dagitmislar salon topluyorum banyoda kız sacini taramış tarak bitarafta havlu yerde oğlan desen bilgisayar masasinin üstünü mutfağı taşır resmen milyon kez söylüyorum sert çıkıyorum yok anam olmuyor içinde olmiyinca demekki..Kocayı kaynanayi saymıyorum bile . Hayattan beklediğim korona bitsin çocuklar sabah gitsin okula akşam gelsin küçük büyüsün kreşe gitsin kayinvalde eltime gitsinkocamda akşam gelince yemek yemesin
tartıdan korkmadığımız günlerde gelecek elbet gülüüümmmbendeeee öyleyim öyle idim lakin her tartıya çıktığında böbrek üstü bezleri korku hormonu adını hatırlamıyorum salgılar vücutta su tutarmış o yüzden dedim yoksa bende pek severim
kız kardeşin doğru demiş :)))Kız kardeşim evlenene kadar doğru düzgün iş yapmaz yemek yapmayı bilmezdi bi gün sordum zorlandın mı diye yok dedi iyi ki öğrenmemişim evlilik zaten ömür boyu yemek temizlik yapmakmış en azından baba evinde rahat etmişim
Amin inşallah
Aynen akıllı kız vallakız kardeşin doğru demiş :)))
ya ilk defa duydum bunubendeeee öyleyim öyle idim lakin her tartıya çıktığında böbrek üstü bezleri korku hormonu adını hatırlamıyorum salgılar vücutta su tutarmış o yüzden dedim yoksa bende pek severim
Ben görmüyorum hiç reklam Allah tan don külot denirse deSayfada herbalife lafı geçti ya hemen reklam yapışmış aman konuştuklarınıza dikkat edin don kilot demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?