Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben şu herbalife ya da protein tozu demiştin ya spor salonlarında kullanılan ondan sandım

Yok bu öyle değil herbalife hiç kullanmadım diğeri de eczane ürünü idi. Bu vücuttaki eksikleri destekliyor.Bağırsak çalışmasına yardımcı gibi. Şimdi zerdeçal kapsül de kullanmak istiyorum ya da yoğurt içine 1 çay kaşığı yağ yakımını hızlandırıyormuş. gitsinler yerleşik hayat istemiyorum yağlarda

Anam hepimizmi pasakliyiz hiç mi titiz yok içimizdeHergun ama hergun süpürgeyi açıyorum akşama kadar evi toparlama halindeyim mutfağı topluyorum salonu dagitmislar salon topluyorum banyoda kız sacini taramış tarak bitarafta havlu yerde oğlan desen bilgisayar masasinin üstünü mutfağı taşır resmenmilyon kez söylüyorum sert çıkıyorum yok anam olmuyor içinde olmiyinca demekki..Kocayı kaynanayi saymıyorum bile . Hayattan beklediğim korona bitsin çocuklar sabah gitsin okula akşam gelsin küçük büyüsün kreşe gitsin kayinvalde eltime gitsinkocamda akşam gelince yemek yemesin

Keşke demeyi sevmemmmm lakin keşkeeeee hele yemek olayı =D

yapmaaaa tartılma ben dolabın üzerine kaldırdım gözüm görmesin diye =)
ben gelip geçerken aynada kendimi gördükce kilo mevzusu takılıyor meraktan hergun illa tartilirim çok denedim hafta bir tartilayim diye olmuyor diyet yaparken
kizlar gobegimdeki kizariklari doktora gosterdim.benexol ile antibiyotikli pomad verdi.buyurse gecmezse cildiyeye gidicekmisim.oraya yurudum ordan ciktim baya baya yurudum geldm:))
Eki Görüntüle 2690696
geçer insAllah cnm MaşAllah
Hayaller ahh

bence sizin aile sıyırmamış sizin aileye bir şeyler yedirilmiş yada ailenizin oturduğu yere başka boyuttan birileri yerleşmiş o dönem iyi bir hocayı eve götürüp okutmak lazımmış gülüm
karabasanın bilimsel açıklaması var beden de olan şeyleri açıklamışlar bu karabasan gibi değildi gülüm

ben gelip geçerken aynada kendimi gördükce kilo mevzusu takılıyor meraktan hergun illa tartilirim çok denedim hafta bir tartilayim diye olmuyor diyet yaparken
geçer insAllah cnm MaşAllah

Hayaller ahh

bendeeee öyleyim öyle idim lakin her tartıya çıktığında böbrek üstü bezleri korku hormonu adını hatırlamıyorum salgılar vücutta su tutarmış o yüzden dedim yoksa bende pek severim

Haklısın canım. Bugün balık yapacağım mesela
Gelişimi çok şükür iyi.

Ben şu herbalife ya da protein tozu demiştin ya spor salonlarında kullanılan ondan sandım
ben de kullanıyorum arada bildiğin lif yerine geçen takviye bağırsak sistemi için ve yeterli lifli yiyecek yenmediğin de kullanmak iyi oluyor , sabahı çok kaçırmışsam yoğurda 1-2 şase ekleyip akşam yemek yerine yiyorum tokluk da veriyor sade yoğurda göre dengeliyorum günü aklımca:)

Olabilme ihtimali yüksek. Evi sirkeli su ile silin evde ada çayı ve defne yaprağını yakın tütsü gibi bir kase içine koyup çakmak ile yakın, evin enerjisini değiştiriyor gerçekten. Ben tüm temizlik malzemelerinin içine sirke koyuyorum yer temizleme cam temizleme hepsine

Kız kardeşim evlenene kadar doğru düzgün iş yapmaz yemek yapmayı bilmezdi bi gün sordum zorlandın mı diye yok dedi iyi ki öğrenmemişim evlilik zaten ömür boyu yemek temizlik yapmakmış en azından baba evinde rahat etmişim
Amin inşallah

bendeeee öyleyim öyle idim lakin her tartıya çıktığında böbrek üstü bezleri korku hormonu adını hatırlamıyorum salgılar vücutta su tutarmış o yüzden dedim yoksa bende pek severim
tartıdan korkmadığımız günlerde gelecek elbet gülüüümmm

kız kardeşin doğru demiş :)))

ya ilk defa duydum bunu denerim tartilmamayi
Sayfada herbalife lafı geçti ya hemen reklam yapışmış aman konuştuklarınıza dikkat edin don kilot demeyin
Ben görmüyorum hiç reklam Allah tan don külot denirse de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…