Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet aramızda en aklı başında menüler seninki sanırım uzman eli değdiğinden. Bazı menüler kilo vermeyi sağlasa da çok yetersiz ve sağlıksız geliyor bana
cok sağol canım diyetisyenin çok katkısı oldu gerçekten ben de bilinçlendim mantıgı çözdüm sayılır
protein+ salata, sebze+yoğurt arada kuruyemiş tarzi, az karbonhidrat benim olayım
sadece kilo ile mücadele etmiyorum insülin direnci ve pcos da olunca ekstra dikkat etmeye calışıyorum

oğlanın kahvaltısını hazırladım verdim şimdi tepsiye koydu götürdü odasına tezgah dağıldı 20 dk ya eşim gelecek ona da bir fasıl yedir kaldır yapıcam sonra da akşam yemeği hazırlığı evdekilere dolma yapayım diyorum kendime ne yapsam henüz bir fikrim yok

Temizlikte bilmem kaçıncı günnnn:))))
Kütüphaneye giriştim bugün, zorlu bir etap kitaplar çok toz tutuyor, ancak temizledim bu saate kadar, kapısını da sildim, şimdi cama geçeceğim inşallah :))) yine yemek yapmam lazım, bu temizlik yüzünden üç gündür yürüyüşe çıkamıyorum bugün becermeyi çok istiyorum, biraz yürüsem ne iyi olacak

Bizde bedava, üç gündür kazıyorum her yeri:))))

Tam da şimdi güncel mesaj yazmıştım topiğe.
Dilerim herkes bir an önce hedefine ulaşır ve kilo koruma programını oturtur.
Vücudumuz bir kere öğrenince kilo almayı bir daha hiiiiç unutmuyor. Bisiklete binmek gibi.

kizlar gobegimdeki kizariklari doktora gosterdim.benexol ile antibiyotikli pomad verdi.buyurse gecmezse cildiyeye gidicekmisim.oraya yurudum ordan ciktim baya baya yurudum geldm:))
Eki Görüntüle 2690696
Nasıl bi kızarıklık canım ?
Bende de var karın bölgem benek benek pembe kırmızı şimdi sen deyince şaşırdım bi salgın bi bişi mi var ki

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Beyazkugu 70 + 120 + 228 + 70 + -- + -- + --
Yaşamakguzel123 -- + 90 + -- + 120 + -- + -- + --
Maygirl59 -- + 360 + -- + -- + -- + -- + --
88prenses22 -- + 180 + -- + -- + -- + -- + --
Attraente -- + 150 + -- + 418 + -- + -- + --
Namaria 30 + 30 + 30 + 20 + -- + -- + --
Tekrardene -- + 120 + 128 + -- + -- + -- + --
Mmmerveee -- + -- + 120 + -- + --+ -- + --
Tacsızprenses -- + -- + 240 + -- + -- + -- + --
Ponibon -- + -- + 120 + -- + -- + -- + --
Pnrr20 -- + -- + -- + 60 + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Listenin günçel hali eksik varsa yazın kızlar.

Nasıl bi kızarıklık canım ?
Bende de var karın bölgem benek benek pembe kırmızı şimdi sen deyince şaşırdım bi salgın bi bişi mi var ki
igne ucu kadar su kabarcigi seklinde 3 tane canim.kasirken mi kizarttim bilmiyorum ama madeni para buyuklugundeki yer baya kizardi.eşim hic onemsemedi mesela bende de hep oluo gecer dedi

Canim burda yarim gun 100 lira bugün geldi abla 4-5 saat civari kaliyor bi geldiginde bi odanin perdesini camlarini obur geldiginde halilari falan siliyor genel temizlik harici.
Ben tek oldugum icin iki haftada bir falan aliyorum çok kirlenirse haftada bir.

Aşkım dunkunu demeyi unutmuşum yarım saat eliptik 120 Pnrrr-12

Canim benim dün 40 dkdan 60 puandi sporum

Insallah cnm sagolasin

Sagol cnm

Anladm cnm sen bi sistem tuturmussun bende severim tursu ya az da olsa yapicam bakalm karnibaharin tursusuda cok guzel oluyor

Sagol cnm

Sagol cnm sanada kolay gelsin

Hayaller ve hayatlar dilekcim
Burda tam gun 200 yarim gun 100 cnm
Baska birinede sor bence belki o kendince yukseltmisdir

Aşkım dunkunu demeyi unutmuşum yarım saat eliptik 120 Pnrrr-12
Ekledm cnm
Canim benim dün 40 dkdan 60 puandi sporum ☺
Tamamdir ekledm ben nedn 20 yazdiysam :)

Çok değil ama bı yerden başlayın cnm dün gece yatmadan 1 mil Leslie yaptım 45 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…